Vuxenlivet är för underbart!

Jag har precis insett att, att vara vuxen är ju för himla underbart. Man jobbar äter sover, jobbar äter sover, jobbar äter sover, JOBBAR ÄTER SOVER..  Vad fan e de för jävla liv.  Börjar kl 10 och slutar kl 20;00 herregud.. Och ja det är nu ni ska tycka synd om mig..
Idag är det iaf en helt okay dag, jag börjar 17:00 och slutar 20;00. MEn snart ska jag och Nick möta upp Mamma i stan sen blir det förbi skatteverket och sen vidare till jobbet!
På fredag fyller min storesyster Beryl 25 år.. hon har löst lokal och en massa ball, så jag ver verkligen fram emot det. SJukt mycket gott folk och bara släppa tanten på att man ska jobba dagen efter.   Jag ska ta så mycket bilder jag bara kan så ska jag slänga upp dom här.   Nu ska jag in i duschen  KRAAAM

Gaaash!

 Nu  var det ett litet tag sedan...  Jag har hunnit vara i Sverige och jobbat endel sedan jag skrev sist...  I sverige gjorde jag inte så mycket annat än att träffa mina vackra vänner. kändes riktigt skönt att få träffa dom och äntligen få leva lite.. 

Vi var ute och åt på Onsdagsen på Magnus & Magnus sedan gick ja hem för skulle upp tidigt,,  upp och ta bussen till Oslo för jobbet väntade.    Igår efter jobbet så mötte jag upp min mamma som också kom tillbaka till Oslo ifrån sverige. Men när vi kom hem så satt vi och prata lite, och de var då jag verkligen insåg hur jävla mycket jag längtar hem.  Jag saknar min lägenhet, mina vänner, mitt liv jag hade innan.  Här gör jag inget annat än jobbar ( vilket var meningen med denna '' resa '' ) Men herregud jag får ju verkligen panik.. Jag kan inte ge upp efter 3 veckor jag ska stanna kvar i minst 2 månader till och bara den tanken DÖDAR mig. Men jag ska försöka bita ihop och se allt positivt med denna tid.


Efterrätten på Magnus å Magnus

Längtar HEM

Saknar mina extrasystrar :(


Imorgon anländer jag Göteborg.

Jag har inte bloggat på ett tag insåg jag nu..  har varit så sliten efter jobbet eftersom jag jobbar mellan 6-8 timmar varje dag.  Jag har inte gjort något förutom att jobba och hängt hos Jennifer och käkat nudlar.  I fredags så Sov jag hos Jennifer, gjorde inte så mycket utan tog de lugnt för jag börja jobba kl 10 på Lördag ( igår ), och efter jobbet igår så följde jag med Beryl till hennes kompis där vi satt och drack cider och åt massa godis..  Väldigt mysig och lugn helg.  Idag blir det att ligga i sängen och kolla på Pretty little liars sedan packa för jag åker ju till Göteborg imorgon kväll.  Jag anländer Göteborg halv 3 på Tisdag morgon. Så om någon har lust att hämta upp mig på Nils så säg bara till ;)
Jag kommer att stanna tills Torsdag morgon för börjar jobba kl 15;00 igen.  Gaaah är det verkligen såhär det känns att jobba :P? VAFAAAN ! Men det ska bli så otroligt skönt att komma hem till min lägenhet, till mina underbara vänner och värdens bästa stad ;)   Jag ska försöka få tag på bilder från förra helgen så att jag kan lägga upp dom någon gång.. haha PUSSS

RSS 2.0