Fan för att vara sjuk!



ÅÅÅÅHHHH jag blir galen.. Det var en GRYMT bra och lyckad helg, och man ska ju inte bara få en massa bra utan  det till kommer såklart något dåligt. Det dåliga den här gången är att jag har blivit GENOM förkyld. Jag har tappat lukten och smaken ( för er som kollar efterlyst, se efter om  ni hittar de ). Ligger i sängen och är helt slut. Jag har städat lite till här hemma, fixat gardinerna i mitt rum. Jag hann även en sväng till Ikea med Olivia, Frida & Jerry. Jag fick med mig en massa doftljus, ett som skall lukta Äpple/ Kanel och det är för att jag vill få upp julkänslan:)

Jessica var nyss upp och hämta Leo ;( Gud så tomt det blev utan den lille busen.  Men imorgon blir den träffa Jess och prata om allt vi missat haha, blir nog även Handboll Om jag mår bättre


1 Advent!


Nu är det redan första advent! Det är sjukt vad tiden går fort. lite kort om vad jag pysslat med i helgen!

Fredags: Amelie fyllde 18år, så det blev middag/ Fest och sedan utgång. Jag mötte upp Jessica i stan sedan gick vi till Park Lane. KUL att man ser goa killar, fast vänta... ALLA VAR JU BÖGAR!! Det var gaykväll där. Men vi hade det riktigt kul iaf. Blev dock väldigt sent.

Lördag: I går gick vi alla tjejer i klassen ut, vi skulle fira Jenny & Amelie som precis fyllt 18. Kvällen började på Chalies Änglar sedan drog vi vidare till SoHo. Där satt Jennys syskon som hade reserverat ett bort till oss. Det kom in helrör och champagne. Det blev helt lagom och inte alls sent.

Söndag: Idag har jag städat hela dagen. Det är ju första advent. Jag har städat hela lägenheten och börjat julpynta lite smått :) Vid 6 åkte jag hem till Frida för att ha lite adventsmys. vi hade det verkligen jätte mysigt. Längtar redan till nästa Söndag ;D
Det är så tomt att inte ha någon som sover bredvid en :( Det är ju så kallt och rugit ute, men som tur har jag lilla Leo som ligger här.  Ha en fortsatt trevlig Söndag.


Söndag!




Lille Lördag!



Det har varit en bra dag ida! Börja med skola sedan med det en shoppingrunda. Det brändes en del pengar, men vafan man måste ju få unna sig ibland med :) ( Jag lägger upp bilder senare ). Nu ska jag iväg och kolla RIK - Sävehof med Jessica efter det blir det mys. Jag hinner inte skriva så speciellt mycket nu för min buss går. Men uppdaterar mig senare. PÖSSS


Veckans plan!


Det är nu redan Tisdag, jag ligger i sängen och har RIKTIGT ont i min mage.. Jag behöver nog inte säga vad det beror på. Jag ska snart kliva ur och hoppa in i duschen( Har sagt det nu i 3 timmar, Jag fick ju inte så mycket sömn förra natten he he;)). Efter det måste jag in till stan för att köpa lunch. 

Idag kommer min dag bestå mest av plugg, men även mys med Jessica. Det är ju en massa bra på tv idag ju. Imorgon ska jag ta mig till skolan och seda fixa lite grejer inför lite möten som kommer. Imorgon blir det lite äventyr med Jessi ;) Torsdag blir det att köpa presenter för i helg är det två 18års fester som skall firas och festas som aldrig förr ;) Det ska bli riktig kul faktiskt.


Melissa Horn- Ena foten utanför

http://www.youtube.com/watch?v=D1ZGce6idYY

Rysningar asså !! Lyssna och njut!

Du ville träffa mig i veckan
det var nån dag som passade dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig
du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän
först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut


Det är grönare i parken
och du ropar högt när du är där
du säger att jag skrämde bort dig
men du var ju aldrig här
du var ju aldrig här

Du går ensam hem från krogen
och jag undrar hur du gör
om det är lättare att falla
med ena foten utanför
med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks

Mig får du inte tillbaks

Tung klump har precis ramlat ner :)


Som ni flesta säkert vet så har jag haft en riktigt jobbig månad men mycket som hänt på så kort tid. Men ändå så tackar jag för allt detta, varför jag gör det är för att detta gör mig bara starkare & starkare. Jag har haft riktigt långa samtal med mor, far och min stora syster. Utan er hade jag verkligen inte klarat av detta. Men som sagt så är jag värld det bästa, och det har ni verkligen äntligen bankat in i mitt huvud. Ibland händer oväntade saker som man inte är beredd på, och det har hänt saker nästan varje dag som man inte är med på. Men nu är det slut på det..  Det kommer att vara jobbigt ja, men jag känner redan nu att jag trycker nog ner mig själv och lurar mig att jag mår sämre än vad jag gör. Men så är det... Lite mycket privat liv här som flaschar men vadfan lite måste man bjuda på :)

Jag måste verkligen säg att Jessica Dahlbeck - Du är värld guld guld guld!


Det är så ansträngande!

Varför ska kärlek vara så himla ansträngande för? Är det inte kärlek som ska vara lätt? Aa jag vet inte, jag är helt slut. Jag vill bara resa mig upp igen och gå som förut men jag har inte den orken nu. Jag bara ligger och kan inte ta mig upp. Det är oerhört jobbigt att behöva känna såhär som jag känner. Alla har väl jobbiga perioder, som sagt man måste gå över berget för att komma till andra sidan.  Det ända jag ber om är att få allt som det var förr. Det var så lätt, jag kände mig så trygg men det bästa av allt var att jag var så JÄVLA lycklig. Jag har tappat mig själv i allt som pågår nu och det är riktigt jobbigt...  Vad behöver man göra för att allt ska bli som förut ?


Love my family


Gud så fort den här veckan har gått. Det är redan onsdag, eller aa om några timmar så är det torsdag. Idag har jag varit på möte, det gick helt okej vi kom dock inte fram till något speciellt utan kollade mest av läget. Vi kommer även ha ett möte lite senare där en fotograf även kommer att delta. Jag hoppas att det kommer bli bra :)

Nu väntar jag på att få trevligt sällskap..  Det är ju Lilla Lisafisa som ska komma och hälsa på. Det blir skitsnack, nyheter, TE som alltid och kolla på allt bra som kommer på tvn :) Det ända som förstör är den här jävla kylan vi bjuds på... jag ligger nerkrypt i täcket och kollar tv.  Men nu ska jag röra mig mig mot duschen innan Lisa kommer! XoXo


Gått in i väggen

Hur vet man när man gått in i väggen? Jag har iaf en känsla över att jag precis gjort det. Allt känns så jobbigt, det spelar ingen roll vad det handlar om. Och hur ta man sig ur det? Jaa, det är väl en gåta. Jag får lista ut ett sätt att göra det på. Just nu är jag tom i huvet. Jag orkar inte tänka, jag kan inte sova, jag orkar inte med skolan.. Fy vad jobbigt allt känns. Jag lägger all min energi men jag får inget tillbaka :/ Just nu är jag trött som få men kan ändå inte sova. Jag får väl ta mig till gymmet och sedan se vad som händer..

FarsDag!



Nu ligger jag på soffan ny vaken och väntar på pappas GODA middag ( aa fast nu blir det mer som en Brunch ). Vi måste äta tidigt för att mitt jävla tåg till Göteborg går halv 2 här ifrån. Igår hade jag det väldigt trevligt. Jag träffade Marre, Shaee, Bnar, Roshin & Emmelie. Tanken var att jag skulle följa med ut, men det blev tyvärr inte så :/ Min helg har iaf varit jätte bra. Lugn och skön inge stress. Det har varit skönt att komma ifrån Göteborg, och att jag faktiskt inte saknade det så jätte mycket :P Men jag kommer fram vid 6 ikväll, så ska sätta igång med lite plugg och lite senare kommer Herr O till mig.  Ska bli skönt att pussa lite på honom igen..

Aja jag ska fixa mig lite nu så att jag slipper göra det sen..  Ha en bra och trevlig Fars Dag, glöm inte att FIRA era Pappor nu!!!


Döda mig!




Patetiskt!


 Grattis till oss på vår 4månadersdag:)

Fan vad patetiska människor det finns här om kring. Ärligt talat sköt era liv istället för att bry er om mitt. Jag är lycklig och vad som än händer kommer det förbli så. Stå upp för all skit ni gör, och förneka FAN inte det när någon ifråga sätter er! Ärlighet varar längts? Eller? tydligen inte...  Falska människor som inte står för vad de har sagt, gjort eller håller på med stör mig ruggit mycket!!!!!

Aja över till något mindre patetiskt ..  Idag hade vi på Näckros Studentmösseprovning, Det gick bra och nu är den biten också klar..  Flaket är snart helt betalt. Det kommer kännas så himla skönt när jag kan bocka av flaket, sedan är det Balen och student festen kvar..Skoj!!

Jag har gymmat en hel del nu den sista tiden. Idag sa min kropp ifrån. Jag fick kramp så fort jag ansträngde mig, så imorgon blir det att vila men på Torsdag blir det Afrodance haha ska bli kul..  hoppas mina afrikanska gener kommer fram. Men nu ska jag vänta på att Paradise hotell ska börja sedan är det DH ;) GODNATT


Är det rätt att döma någon man inte känner?


Jag har tänkt mycket nu de senaste dagarna. Är det rätt att döma någon man inte känner/ inte träffat?  Det är väldigt lätt att döma folk man inte känner bara utav att se personens yttre, varför jag säger detta är för att jag hade förr väldigt lätt att döma folk. Men jag har verkligen lärt mig nu se senaste åren att det är FEL FEL FEL! Jag ska inte säga att jag ALDRIG dömer någon för det gör faktiskt alla någon gång, men jag får skuldkänslor när jag väl gör det och därför händer inte det alls ofta. När folk som inte känner mig eller någonsin pratat med mig dömmer mig ( åt den negativa sidan ) blir jag riktigt förbannad. Så enligt mig är det riktigt fel att döma folk man inte känner, BARA SÅ ATT NI VET!!

Igår var den mysigaste kvällen på Länge!


Vi då, vi nu & vi för alltid<3

Sikken underbar kväll vi hade igår. Det började med att jag mötte upp David & co i Önneredshallen för att kolla handboll, efter det gick jag och David till affären för att handla mat. När vi kom hem så åt vi, efter de la vi oss i sängen och kolla på Idol(R). Efter att Idol var slut så kollade vi på Så mycket bättre,  satt och lipa som ett litet barn. Petter är mäktig måste jag säga. Hela kvällen hade ett lugn  som vi båda behöver nu. Det var så skönt att vi kunde sitta och kolla på varandra och förstå vad den andra tänkte. Nej underbart var det!  Tack för det min Underbara Pojk!

Idag ska jag möta upp Jessica vid 1 och sen vidare till Gymmet och bränna fett haha efter gymmet blir det till Kärra :)


Torsdags mys!


Ligger i min soffa och kan knappt röra mig. Dagen började med att jag klev ur sängen halv 3 och då åkte jag in till stan för att gymma med Jessica, efter det blev det hem och laga mat. Nu ligger jag och Jessica helt döda efter att ha gymmat typ 4 dagar i rad. Min rumpa börjar fanimej bli hård ;) Magen lite mindre och hårdare men bejbi, det är långt kvar tills min drömkropp haha.

Imorgon ska jag och Jessica äta frukost på Espresso House, mysigt mysigt. Efter det blir det att möta upp David för att ha lite kvalite time. Sen blir det att dra till Kärra för att festa som aldrig förr :P


Lill Lördag & Utgång!


Det var längesen jag gick ut på en Onsdag, men idag så är det all in som gäller. Ska ge Berså en 4 chans och hoppas på att det kommer bli kul denna gång. Alla andra gånger har det varit piss dåligt. Har mycket jag behöver göra idag innan folket kommer hit (?) Ska rensa lite här hemma,  gå iväg med alla brukar som ligger här, gymma och sedan kan man börja fixa sig i lugn och ro :)


RSS 2.0