Sex and the city:s Outfits!

Jag måste bara klämma in att filmen var sjukt bra. En film som gav min vecka de lilla pricken över I:et. Det hände en massa saker hela tiden och jag kunde inte göra något annat än att bara drömma mig in i filmen och låtsas som att jag med levde så. Om det finns tjejer där ute som tvekar på att se den för att den fått dålig kritik så säger jag bara SKIT i det och gå och kolla på den. Det var sjukt bra och rolig. Sevärd helt klart!

Det som gjorde filmen så himla bra för min del iaf var tjejernas outfits. Ni mode intresserade kommer fatta om ni ser den, men för att ni ska få ett hum så skall jag lägga in lite bilder! Luta er bakåt och njut.


Då börjar jag med min favorit! Jag är den som älskar axelsmycken, och när jag såg Samanthas outfit höll jag på att tappa hakan. Jag ska själv designa mina egna nu under sommaren! Rihanna har även denna snygga outfit!

Charlotte har en sjukt snygg långklänning som går från det mörkRosa till de röda. Carrie har en mer enkel snygg ljusrosa klänning som jag skulle göra vad som helst för att få!!

Jag älskar allas outfits, fast måste säga att jag inte tyckte om Charlottes så värst mycket!

Detta är nog den snyggaste baddräkten jag sett i hela mitt liv!

Man ser inte hela klänningen, men den var sjut snygg!

Bilder fårn gårdagen =)




Rockar loss till en massa go musik!!



Springer runt som en galning i min lägenhet och letar efter något att ha på mig ikväll. Som ni redan vet ska jag och en drös tjejer kolla på Sex and the City ikväll, och då kan man ju inte komma i luddis kläder haha. Men för att få upp stämningen så har jag satt på iTunes och en rockar loss till en massa go musik. Kommer lägga ut lite länkar här på bloggen som jag tycker att ni borde kolla upp om ni inte redan har dom.  Stressad som satan är jag också för ska vara där runt 7 för att vi ska äta lite och ta några glas vin på SF. Bilder från kvällen kommer imorgon förhoppningsvis  Ha en grym dag och jag hoppas inte att ni missat att det är MorsDag idag.  GRATTA era mammor, själv så kan jag inte göra mer än att ringa till min men på fredag ska hon få den bästa presenten av sin lilla älskling :) 

Rasmus Seerbach - nattervan
David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO -  Getting over you
Robyn - Dancing om my own ( Buzz Junkies Remix )
Katy perry - California girl

Trött som ett as!

Sitter och kollar på eurovision song contest med Robert och Frida. Det är inte speciellt kul, jag hatar ju schlager och sånt skit. Det finns enstaka bra låtar, men om inte frida och Robert skulle vara här så skulle jag aldrig kollat på denna skiten. Jag var inne och kolla på vimmel bilder ifrån gårdagen och hittade en jävligt bäng bild på mig & Diana haha!! Lägger upp den nedanför.  Jag är sinnes trött, så det blir sängen när de gått. Imorgon ska jag gymma och sola innan jag och flickorna ska till SF och äta & ta ett glas vin innan vi ska kolla på Sex and the City!


Sinnes ont i min stakars fot :(

Nu har jag äntligen pallat mig upp ur sängen.  Jag mår faktiskt ganska bra idag hehe.   Jahap gårdagen var väldigt händelserik måste jag säga. Vi börja kvällen med Chez och ett antal drinkar, Efter det så bestämde vi oss för att dra till Berså. Vi var ganska tidiga så det var inte alls så mycket folk, så vi drog till Fredrik där det var en del folk. Vi satt och drack och hade skoj, efter ett tag så gick jag Sanne & Diana tillbaka till Berså. Det var mer drag nu och en massa folk man kände. Vi dansa hela natten och hade det sjukt skoj.  Vi bestämde oss för att sedan gå tillbaka till Fredrik för att kolla läget där, det satt någon som ja verkligen kände igen, och då sa Jessica att det var han som var med i Linda Rosing söker kärleken! Han Johan fucking Lundell som han själv presenterade sig som haha.  Men kvällen slutade bra iaf. När jag vakna så skulle jag resa mig upp för att ta ett glas vatten, men då känner jag att det hugger i min fot. Jag har en rejäl stukning och har svårt att gå u :( Men hoppas att det går över tills imorgon då vi ska på Sex and the city 2.

Andrea!
Diana!
Jessica&Tove
Bjuder på denna
Sanne!

Utgång!

                        
Nu har jag äntligen hittat outfiten jag ska ha på mig ikväll. Det kommer att vara tröjan ni ser på bilderna sedan ett par gråa jeansshorts och mina ny tvättade converse haha. Inget speciellt men jag känner inte för klänning eller klack idag, idag ska det vara bekvämt och skönt. Det ser ut som att det blir Berså ikväll, iaf till en början sedan får vi se vart kvällen leder oss. Jag ska ut med Jessica & Tove, de andra torrbollarna banga.  Men vi kommer ha sjukt skoj ;)   Nu sitter jag och väntar på att Jessica ska sluta skolan, sedan ska vi hem till henne  och fixa oss. Vi skall först till Chez för att ta några drinkar, sedan blire Berså.  Nej nu har jag inte tid för att sitta här och tjöta,   ses ikväll ?!!




Nyklippt!


Nu har vi kommit hem ifrån stan. Solen steker på och vad alla ser lyckliga ut. Jag kollade mig själv i spegeln idag och tänkte, Carol vafan, du kan ju inte gå runt och se ut som att du har ett fågelbo på huvet!  SÅ jag bestämde mig för att jag skulle klippa mig. Vi tog vagnen till stan, sedan letade vi upp en frisör som verka kunna sin sak. Tillslut hittade vi en. Jag klippte page, och jag måste säga att jag ALDRIG blir nöjd när jag är hos frisören men idag så jävlar vad nöjd jag blev :D  Allt äckligt slitet är borta och jag har hur snyggt hår som helst ha ha. Efter det satte vi oss på SoHo och tog en öl. Vi väntar på att hennes pappa ska komma, sedan ska vi iväg till Älvängen och hälsa på Fridas farmor.

Mot stan!


Nu har jag precis fixat klart mig. Nu ska jag och frida ner på stan för att luncha, sedan ska jag ta någon öl någonstans :)  Har inte vart i skolan idag vilket känns underbart skönt. Sommarlovet är fan snart här, jag kan verkligen inte fatta det. Så snart är det Goodbye Sverige och hej Oslo! Och efter att man har slitit röv i 2 månader så avslutar vi sommaren med en underbar vecka i Cypern!   Demn vad bra det kommer vara ;D   Nu ska jag dra mig hareee!!!

Svarta ögon! Mmm



Shopping is my passion!

Jag har kollat på dom vita Palladium skorna nu några gånger, och idag kunde jag inte hålla mig. Jag har äntligen köpt dem och nu är dom mina. Det var längesen jag blev så kär i ett par skor, men nu blir det good by för mina '' vita '' ( gråa ) Converse, men jag ska tvätta dom och ha som ett par extra skor :)

Idag har vi inte alls gjort mycket, i skolan så hade vi svenska redovisning och den gick hur bra som helst;D  Fick även reda på att jag fick VG i Datakunskapen, det går bra nu kompis det går bra nu :P

Fiorussi 799:-

klassmys i Delsjön!

Idag så var vi i Delsjön med klassen. Vi hade frågesport, dragkamp & grillning. Jag HATAR skog, blött, kladdigt, gäggit och barr. Så jag trivdes väl inte så jätte bra där. När vi gick dit var vädret helt okay men när vi precis skulle börja grilla kommer världens regnskur!!  KUL där sitter jag i regnet i skogen UNDERBART!  Jag måste erkänna att jag är lite för bekväm av mig. Men det blev bra väder tillslut, så jag kunde grilla mina tjock korvar och vara glad haha. Nu på kvällen har jag och Frida pluggat och gjort klart Svenska arbetet som ska vara inne imorgon, måste erkänna att det blev bra :P  Jag kan inte hålla mina ögon öppna längre så ska slänga mig i sängen och sova så himla gott!






The red carpet outfits!

The red carpet outfits!




Härlig Söndag!

Då har jag hittat en lucka då jag kan blogga. Jag har haft fullt upp sedan i Onsdags, plugg solning och en massa mer. Jag torsdagen tillbringade jag med Frida i Slottskogen och förbättrade brännan, Fredag firade vi Sanne som fyllde 18 dagen efter mig ( 15 Maj ). Det var hur trevligt som helst, tack Sanne för god mat, tårta och drinckar. Det var en drös med tjejer som jag inte träffat innan, men kul att lära känna nya också. Dock hände det något som jag tycker är så jävla fittigt!!  Vi tjejer som är där är Sannes närmaste vänner, och alla känner varandra hur bra som helst, men ändå så blir Jennys mobil snodd!!  Det är helt sjukt måste jag säga USCH på folk som inte har råd att köpa egna grejer utan måste sno andras !!! Men kvällen slutatde sisådär för min del.

Lördags: Jag & Frida gick till slottskogen för att kolla på när de sprang Göteborgs varvet. Vädret var på topp, så det blev av med klänningen och på med sololjan och gassa lite. Vid 7 åkte vi mot skogome för att grilla hemma hos Marcus, där var även Hampus som jag kände sedan innan sen var det några okända ansikten men trevligt var det iaf :)  åkte hem halv 3 imorse, så lite sliten är man idag.

Söndag: vaknade sedan åkte jag in till stan för att kolla om en klänning jag vill ha fanns, men det är klart att den inte gjorde. Annars har jag legat och solat hela dagen med trevligt sällskap. Nu på kvällen så ska jag sätta igång med psykologi plugget, men ska nog få med mig någon ut så kan man plugga ute i de fina vädret :)

Bilder från i Fredags!




LillLördag på Lilla London!

Nu är jag & Frida hemkommna ifrån lilla London. Jag Rebben Sanne & Frida har suttit och krökat på lilla London fårn 7 till 10 haha. Det var super mysigt, träffade en massa man kände. Efter de så tänkte vi dra till Den lille fet eller Nivå, men vi bangade och åkte hem till min underbart sköna säng. Så nu ligger vi här och har halva ögonen öppna efer några bärs och drinckar ( gud vilken bifrielse det är att vara 18 haha ) Men ska lägga oss och sova nu, Godnatt!








Tisdag!

Äntligen så var Matte NP klart. Haha elle a jag skrev inte ett enda ord på pappret, utan satt och rita tills Frida var klar haha. Vi luncha på Subway sen åkte vi hem till frida för att göra våran Psykologi upg. Jag kommer lägga upp bilder på de sen haha. Efter ett tag kom pernilla hit, så vi drog till ett mysigt fik här i majorna och satt å tjöta.
 




Jag måste säga hur stolt jag är över mina systrar!

Jag har suttit och tänkt en hel del, och kommit fram till att ALLA kan lyckas bara man har modet, orken & tålamodet. Två extremt bra exempel är mina systrar. Min äldsta syster är en person som ABSOLUT inte åkt på något jävla bananskal. Hon har kämpat upp sig från botten till nästintill toppen på egen hand. Hon har aldrig gett upp, det har varit jobbigt men då har hon tänkt positivt och bara kört på.  Från att komma från en vanlig familj i lilla Lindesberg, till att flytta hemifrån som 16åring till att flytta till Sthlm, London och jobba på Londons största TopShop till att flytta till Göteborg och nu är bofast i Oslo och är en slags mode ikon där. Hon är värld allt hon har och så himla mycket mer, med en sådan stark vilja och ett sådant GO kommer hon att gå tre gånger så långt som hon gått nu. Hon har grejer på gång som jag absolut inte kommer att avslöja här eller någon annanstans som jag skulle DÖ för. Grattis syster och du är en enorm förebild för mig Love you with all of my heart!

Jennifer som är min andra stora syster! Hon har precis tagit studenten och har alla hästar inne när det gäller mode. Hon har tagit efter Beryl när det gäller det. Hon är en person som skiter i vad folk tycker och tänker om henne. Hon kör sitt egna race och det ger resultat. Hon har nu tagit modet att flytta hemifrån och ända fram till Oslo.  Hon plåtas hit och dit, får en massa erbjudande osv. När jag var i Oslo under påsken följde jag med henne på en plåtning för en av Norges största outlet tidningar. Fotografen är Norges största modebloggare och bor nu mera i New York. De fotade ett antal hundra för den tidningen och skulle sedan ut se ett antal få som skulle få publiceras i tidningen. Klart som fan att hon blev utvald, jag är så stolt så det finns inte.  Hon skulle även åka till Grekland för att plåtas! Jag skulle kunna sitta här och rabbla upp hur mycket som helst. 

Det jag vill komma fram till är att alla inte ska tro att saker är för bra för en, utan här har vi två extremt bra exempel att ens dröm kan faktiskt gå i uppfyllelse med vilja och mod! Tro på er själva så lovar jag er att ni kommer att komma så långt ni vill! 

Här kommer några bilder på Jennifer som ska publiceras i Tidingen !



Glad måndag!

Då var måndagen klar, och den sista examinationen i samhällskunskapen klar. Jag fick såklart godkänt på hela kursen vilket jag visste att jag skulle få med tanke på att jag fått G på alla proven jag gjort. Jag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv eftersom jag oftast kommit på dagen innan att jag haft prov och så har jag stress pluggat men ändå klarat det haha. Så efter jag gjorde provet sprang jag runt halva stan för att hitta ett snyggt Iphone skal, Raglady ska tydligen få in hur snygga skal som helst, så ska nog köpa mitt där. Efter de så mötte jag upp Frida sedan åt vi lunch på paprika.  Skolan har varit helt okay, på Psykologin drog jag Frida Alma och Klara till Condeco för att ta en fika haha.  Jag har även inhandlat en långklänning som jag verkligen fastna för när jag såg den i fönstret.




Då var den underbara helgen slut!

Nu har jag tagit en liten paus ifrån pluggandet. Jag åkte ner till stan halv 8 för att möta upp Frida. Vi satte oss på Frank's coffe för att ta en varsin latte. Vi drog hem vid 9 och kollade klart på Avatar, den filmen är verkligen sjuk! Jag hatar verkligen såna jävla datatecknade filmer, men denna filmen kan man inget mer än att älska. Så himla bra är den och jag vill också vara en AVATAR ;o  Jag var också inne och kollar på Vouge! Jag säger bara såhär, en vacker dag kommer ni se mig på den franska Vougs framsida haha ( en dröm ). Men hittade jävligt snygga bildet som jag tänkte lägga upp nu såhär på kvällskvisten innan sängen kallar och plugget ligger och väntar!  GodNatt underbara människor, imorgon är det måndag och här på min blogg så säger jag alltid, Ny vecka = Ny start, nya äventyr och ännu en vecka kortare till Lovet ;D



Söndags mys!

Gårdagen var väldigt lugn. Jag städade mest hela dagen. Till kvällen kom Simon och höll mig sällskap, vi kollade film och pratade och hade trevligt :) Idag måste jag plugga samhäll, med tanke på att jag har prov imorgon :( Efter det ska jag möta upp Frida i stan sen ska vi ta en bärs någonstans.  Jag vill änengång tacka alla underbara som grattade mig i fredags och alla som gjorde min 18års dag världens bästa.
Nu ska jag slänga in lite pommes i ugnen och ta fram det otroligt roliga samhälls plugget haha. skriver säkert mer sen ikväll :D



Trött!!

Jag har städat nu från kl 10, och är klar nu så det har tagit sin lilla stund. Jag sitter själv i lägeneten och funderar på vad jag orkar göra idag. Orkar jag gå ut? Ska jag köpa ost, nötter, vindruvor & dricka vin? ska jag bara gå och lägga mig eller vad ska jag göra? Hum aa det återstår och se. Just nu så vill jag bara lägga mig i sängen och sova någon timma. Sen så fixa mig lite och hoppas på trevligt sällskap ? jaja jag ska inte grubbla för mycket för jag har redan en jobbig huvudvärk haha. Sanne ska ju firas på Hard Rock café ikväll, men får se om jag går eller inte. Jag tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen :)






Jävlar vilken lyckad dag!!

             
Herrejävlar säger jag! Jag vet inte vart jag ska börja. I Torsdags kväll drog jag Frida & Jerry till stan för att fira mig på tolvslaget. Tyvärr är ju inte Frida 18, men mötte upp Pernilla och Mattias. Vi drog till Chez och tog mitt första vinglas lagligt haha. Innan vi mötte upp Pernilla & Mattias så kom det två äckliga fjortis tjejer som börja kaxa, det ända vi gjorde var att skratta åt dem ( lång historia kort ).

Fredag!!
Jag vaknade upp utav att hela Fridas familj kommer in och sjunger för mig med en tårta, sedan hade de dukat upp hur fint som helst. Dagen började iaf med ett glas rött, sedan fixade vi oss och drog till en Kina restaurang i närheten. Det blev lite vin där med, sedan drog vi och stress handla all mat som jag skulle ha. Så stressad som jag var då har jag inte varit på länge haha. Men alla gäster kom runt 7. Vi åt en massa snittar och kladdkaka. Jag måste verkligen säga att de presenterna jag fick igår var helt sinnes. Jag blev så himla nöjd ( det är inte presenter jag är ute efter, men när jag får såna fina så blir jag så himla glad ). Bästa jag fått på länge ;D  Vi drack dansa och var galna tills halv 11 då vi drog till stan för att gå på Deep. Det mindre roliga var att vi med leg kom ju in, men inte de andra. Men jag sanne & rebben hade så jävla kul. JAG ÄR FULL & GALEN, JAG KOMMER DANSA PÅ BAREN! var en sång jag kom på HELT själv och var jävligt stolt över haha.  Jag orkar inte skriva mer nu, men vill iaf tacka alla som var här igår och gjorde min dag.





Idag gäller det, för imorgon smäller det ;D

             
                               I'm soon 18 Baby!!
Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Sovit som en stock inatt, är så slut på allt plugg och skola, så denna långhelg är verkligen behövlig.  Jag fyller ju år imorgon, så jag har så sinnes sjukt mycket att göra. Idag ska jag träffa upp frida och fixa lite sen på kvällen så funderar jag på att dra ut :)  Igår tillbringade jag kvällen med Andreas, trevligt trevligt. Vi kollade på baksmällan och tog det bara lugnt. Men nu ska jag ta en dusch och börja göra mig iordning :)

LÅNGHELG!!

Äntligen är det slut på skolan. Från och med idag är det helg för hela slanten, otroligt behövande. Jag hade mitt Muntliga psykologi prov idag, för er som undrar fick jag faktiskt VG :)  Efter skolan solade jag sedan gymmade ja lite. Nu såhär på kvällen har jag sovit och tagit det lugnt, kom nyss ur ett varmt och gött bad. Nu har jag precis fixat naglarna och ska fixa mig själv snart. jag hann till och med köpa en väska idag, den är grymt snygg och fick den för ett jävla PANG pris må jag säga, bild på den kommer upp senare :)  Neej nu ska jag försöka sova någon timme sen måste jag börja fixa mig!  Ha en trevlig kväll gott folk :)

Då var Tisdagen snart slut & Fredagen närmar sig ;D

                    

Äntligen hemma efter en lång skoldag! Började kl 8 med Svenska provet, det gick faktiskt jätte bra så är så himla glad just nu. Har fikat och kollat lite i stan med.  Ikväll ska jag plugga psykologi och hoppas på att mitt muntliga prov går bra imorgon :) Jag måste även säga att det är riktigt jävla gött med lång helg. Idag ska jag plugga och ta det lugnt, imorgon ska jag också bara ta det lugnt, torsdag ska jag handla allt för min födelsedag som jag ska ha här hemma. Jag hoppas och tror att jag kommer få en sjukt bra 18års dag, alla som kommer kommer göra så att min dag blir den bästa.  Men ska lägga mig och vila en stund innan jag tar fram böckerna :)




Carol trivs bäst när hon har många påsar med kläder i händerna!

Idag blev det ingen skola för min del. Jag somnade kl 3 inatt plus att jag vaknade utav att jag mådde illa :/ Så ist så gick jag och Frida på stan och shoppade. Med mig hem fick jag tre bikini överdelar, en underdel, en tjocktröja med nitar och små silver plattor på axlarna, ett vitt spetts linne & min 18års klänning tills Fredag. En hel del pengar rök idag men det är sånt man får ta. Under kvällen har jag suttit och pluggat svenska språkhistoria, så himla kul är det? eller vänta nu, NEJ DET ÄR DET INTE. Men jag har ett hum om det nu och hoppas på att klara det.  Jag tänkte lägga upp bilder på allt förutom min klänning :)




Galet bra helg!!

Nu har jag packat upp alla packning, bäddat om och lagt mig i sängen.

Jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit bloggat något. Men nu tänkte jag lägga upp bilder från resan dit, tiden vi var där och sedan bilder påväg hem :P  

I Fredags så kom vi till Linde runt 4, vi blev upp hämtade av pappa sedan åkte vi hem för att äta middag. Efter det så gick vi upp för att kolla på tv och ta det lugnt. Jag somnade som en stock och sov till typ 9 på kvällen, sedan så var jag tvungen att fixa det jag kunde fixa inför lördagen.  Jag var så himla trött så jag gick och la mig igen vid 11 tiden.

Lördags: Vi vaknade runt 9 för att åka iväg och handla all mat, godis, dricka och en massa annat som vi skulle ha under kvällen. Medans jag och pappa var och handla så bakade Olivia, Frida & Alma min efterrätt. Sedan blev det att montera ihop bord, fixa maten, snittarna, duka mm. Runt halv 6 börja gästerna rulla in. Som välkomstdrink bjöd vi på en sjukt god smultron champagne.  Middagen blev lyckad, kul att så många kunde komma och fira mig. Vi åt gott, lyssnade på bra musik och skrattade högt. Efter ett par öl, en hel champagne flaska och en hel del cider så blev det lite suddig. Jag gick och slängde öl på en viss person som kommer få en fet jävla rak höger när jag ser honom nästa gång!!  Någon jävla tattare som inte har råd att köpa en egen mobil, så han måste komma hem till mig ( jag känner alltså inte den här grabben ) gå in på mitt rum och tar  Olivias mobil. Jag säger bara - TACK för att jag är en sådan som vågar stå upp för mig själv men framför allt mina kompisar.  Jag blev så sur på honom så jag var sjukt nära på att slå en glasflaska i hans huvud, men jag tänkte att jag är bättre än så, men jag kunde ju inte låta han gå fri så jag tog min bärs och hällde den rätt i ansiktet på honom. Detta hände inte 1 eller 2 gånger, utan 3- 4 och han fattar fortfarande inte att han ska dra ifrån mitt hus och min gård!!!  Men kvällen slutade iaf bra. TACK för alla som gjorde min kväll lyckad!

Söndag: Ja du, vad ska man säga. Jag somnade runt halv 4 -4 imorse och vaknade kl 6. så det blev att gå ner för att börja städa ( SKRUBBA ) allt jävla skit från festen. Asså mitt hus luktade helt seriöst RÖV.. Någon äcklig vidrig person hade mage att spy i min trapp och vägg (y) Ruggit vidrigt och vem fan är det som får torka spyor bakis ? JO Jag och Olivia!!  När jag får reda på vem fan det var säger jag bara SYND OM DIG ditt vider!!!!   Det tog ca 6 timmar att få någorlunda rent!  Runt 1 kom Farmor och Faster för att fira mig.  Vi åt hur god mat som helst, sedan blev det massa tårta och muffinsar :) halv 6 tog vi tåget hem mot Göteborg Mycket skratt var det kan jag lova !  Tack Olivia, Frida & Alma för en helt jävla underbar helg :)






Fler bilder kommer senare, och resten har jag lagt upp på min FaceBook :)

Tattoo 3 & 4 är bestämda nu!

                  

I förrigår så gick jag och frida till en tatuerare som verkar ha bra kolla på att tatuera in '' Autografer '' Han hade tid i slutet av maj, så då ska jag göra dem. Jag längtar sjukt mycket, det kommer inte bli några speciella tatueringar för '' er '', utan dom är och kommer vara ett minne för mig livet ut. Men ganska tur att både mamma och pappa skriver snyggt haha. För tillfället så vet de inte om att jag ska göra de, det ska bli en överraskning

Imorse så vakna jag 9 fasten att ja skulle vakna 11, inte så jätte kul!!  Men gick och tog ett bad och ska börja fixa mig snart. Jag ska ner till stan för att shoppa lite, sedan måste ja till skolan och göra ett psykologiprov efter de blir det att kolla på Gymnasie SM i lundbystrand :)

Maj kommer vara en sån underbar månad!

Sitter i Fridas kök med en sån jävla jobbig huvudvärk som jag haft hela dan. En bra sak med denna dagen är att jag fick reda på att jag fick VG på mitt muntliga Svenska NP :P Men annars har denna dagen inte varit något speciellt bra. Hoppas på att jag mår bättre imorgon för att då är det ju Gymnasie SM ( handboll ) som jag ska kolla på.  sedan blir det fixa det absolut sista inför helgen. Ska även boka biljetter med alla tjejer :) Jag kan fan inte fatta att jag fyller år snart ;o  Tänk att visa upp sitt egna legg hihi. Aja men jag har nästan fixakt klart allt för lördag, det sista kan jag bara fixa när jag är hemma.   Nu ska jag kolla tv HERRÅ

Ny vecka - Ny start

Jag orkade inte blogga igår så får skriva extra mycket idag haha. Jag gjorde inte så mycket igår, utan var och kolla på handboll med Frida & Jerry sedan åkte vi hem till frida och käkade. Vi laddade ner så sjukt bra musik tills Lördag ;) Jag är rå taggad, fyfaaan asså :P Idag har det vart skola, sedan gick jag och Frida  på stan för att köpa de sista till min outfit som jag ska ha på lördag, efter de blev det fika i det underbara vädret!  Nu degar vi bara men blir att göra klart placeringskorten.  Jag har även hittat en massa gamla bilder på alla oss tjejer när jag precis flyttat hit till Göteborg, på fridas dator som ja tänkte lägga upp.

( Idag, Ida har målat oss :P )

( 2008 )
 ( 2008 )



jhfdm,u

fy,kjnnbhkfdcykhykhgbvnhb khmnbhyhgkjb..................

jhfdm,u

fy,kjnnbhkfdcykhykhgbvnhb khmnbhyhgkjb..................

On my way!

Sitter på tåget påväg hem till käre Göteborg. Jag har inte suttit och tagit det lugnt i helgen haha. Det har varit något hela tiden, men det är skönt att få det mesta gjort. Idag har jag vart och hälsat på Farmor, kört lite, sedan vart i Örebor. Pappa shoppade sjukt mycket! Så mycket som han shoppa nu är nästan värre än vad jag gör haha. Det blev tre par nya jens, tre chinos, tre skjortor, tre '' chinos '' shorts och tre tunna tröjor, själv shoppade jag inget vilket är väldigt ovanligt. Vad jag ska hitta på ikväll vet jag inte än, vi får se vad som händer, men imorgon blir det handboll Öhk- Lindesberg :)  Men nu ska jag förska sova en stund..

RSS 2.0