Går på Lov!

             

Ligger i sängen efter en jobbig dag!!   Jag är som sagt inte frisk, så det var väldigt jobbigt att vara i skolan. Jag satt och spela spel på mobilen haha.  Efter skolan gick jag och Frida till Pita (vårt nya mat ställe) Det var inget att hänga i granen precis. Efter det åkte vi hem till Frida och kollade på filmen '' har du hört ryktet om Morgans ''. Jag var så jävla trött och sliten så att jag somnade och sov i 3-4 timmar mitt på golvet haha. Men jag och Frida var med varandra så mycket som möjligt för hon åker ju till Egypten imorgon bitti :( Hon är borta i 2 veckor. Visst denna veckan kommer ja fullt upp med de andra veckan? Vad ska jag göra då ? Aja jag får väl hitta på något, Annars är det bara att höra av er ;)

Nu har jag packat min väska. Den är så jävla full. Fick knappt igen den haha xD Imorgon åker jag ju till Linde och är där tills måndag. På Måndag kväll eller tisdag morgon åker jag till mina systrar i Oslo. Det kommer bli en galen vecka.  Men nu måste jag lägga mig så att man pallar tågresan imorgon. Puss och kram alla goa läsare :)

Förtfarande sjuk =(

Jag har inte orkat eller orkar egentligen blogga. Jag är så jävla sliten i kroppen så det finns inte. Sitter och snuvar och snyter mig varannan sekund! Men jag ska inte klaga mer, hoppas bara att jag blir frisk till lovet.
Jag tänkte åka till lindesberg imorgon efter skolan, men jag stannar en dag till. Jag åker hem efter skolan på torsdag. Det ska bli riktigt skönt att komma hem och bli bortskämd igen ;) Skämt å sido, men mycket mat kommer det iaf att bli.

Jag kan inte sluta tänka på 4 höjdpunkter i  loppet av 4 månader ;D  

1, Jag ska ha min 18års fest i Lindesberg. Det kommer spåra, så jävla ball kommer det att bli.
2, Jag fyller 18 om ca 1 månad. ( 18 år är ju likamed körort, myndig, krogen, köpa allt i affären och det trodde jag aldrig skulle hända mig. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli 18, det var så himla långt bort, men duu, det är fanimer typ en månad kvar sen är jag där AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!
3, CYPERN AYIA NAPA baby med min FRU FIRDA ;D det kommer att vara årets bästa vecka utan tvekan!!
4, Vi börjar fanimej 3:an i augusti. Och med det så innebär det sista året i gymnasiet. FETA FESTA FESTA babyyyy,  


Måndag!

Då var det måndag igen. Jag vet inte om jag håller på att bli friskare eller om det börjar bli värre. Jag har inte ont i halsen längre, men jag ät jätte täppt i näsan och känner ingen lukt eller smak. Jobbigt är det men det är la sånt man får ta. Ligger hemma hos Frida, vi skulle plugga men det går ju sisådär haha. Hon håller på att tappa upp ett bad till sig. Jag ska nog bada efter henne.

Jag hade prov idag, det gick helt okay, jag hoppas bara på att jag klara det. Imorgon har jag möte sedan är det idrotts prov sen är det slut med prov denna vecka. Men nu har jag verkligen inget att skriva så ska kolla på alla avsnitt av 16 and pregnant =)  GODNATT!!

Le så länge du lever :)

Fuck you Samhäll!

               

Jag har spenderat kvällen med denna jävla samhällsbok framför mig. Det finns inget drygare än att spendera en söndags kväll själv plus plugg. Men jag antar att det är sånt man får ta liksom. Jag kollade min kaländer och såg att vi är lediga på Fredag, tummen upp på den säger jag bara. Så jag tänkte såhär att jag åker till Lindesberg på Torsdag efter skolan, sedan åker jag till Norge på måndag och är där hela veckan. Det är så det ser ut nu, men det är mycket möjligt att planerna kommer att ändras framöver. Men nu har jag inte tid att sitta här och tjöta, utan jag måste stoppa ner huvet i boken igen och få klart skiten!   Gonatt älskade vänner :)


Carol is the girl with no life ;)

Då har söndagen intagit. Jag har verkligen INGET liv. Jag har legat i sängen exakt hela jävla dagen. Men jag har ju något att skylla på, är ju sjuk.  vaknade runt 9, har legat med datorn i knät och kollat på MTVs olika serier. Nu upptäckte jag att kl är fanimej kvart över 6 och jag har på mig nana kläder, inte ätit något, stinker svett och mitt hår ska vi inte ens snacka om. Så nummer 1, Carol ska ta en lång och varm dusch, 2 sätta på sig rena mjukisar, 3 springa till affären och köpa mig mat, 4 sätta mig i köket med levande ljus och plugga. Det blir en perfekt avslutning på denna helgen. allt har sugit förutom fredagen ;) Hörs ikväll!

Älmiii!

Jag har tillbringat dagen med Frida. Jag hjälpte till så mycket jag orkade, men låg mest och försökte bli frisk haha. Nu på kvällen har/är jag med Alma. Ist för utgång så tog vi en mysig hemmakväll hos mig. Vi har pratat kollat tv skrattat och bara vart. Hon ska sova när så nu ligger vi i sängen och är så jävla trötta =/ Segt med bra att få vila upp kroppen efter en jobbig skolvecka.

 Här har vi henne!!

Ingen rolig helg :(

igår när jag vaknade så kände jag att jag hade lite ont i halsen, men att de skulle försvinna men det gjorde det inte. Jag vaknade upp för en stund sedan och halsen blir bara värre :(  Det är skit jobbigt för jag hade så mycket planer för denna helgen.   Idag är det ju handboll i ÖHK-hallen, jag skulle fixa Johannas naglar, hjälpa Frida å hennes familj att flytta sedan avsluta dagen med utgång med Alma  Inget kommer ju att bli av för att jag inte har någon ork i kroppen.  Men jag har jätte svårt för att vara själv när jag känner såhär, så jag ska snart till Frida och hjälpa till så mycket jag orkar.




Ont i halsen!

                   

Har precis kommit hem ifrån stan. Har fikat med två kompisar, det blev inte alls så länge med det var trevligt, skrattade en del ( ett gott skratt förlänger livet, som man brukar säga ). Min halls vill inte alls som jag vill :( Har tvär ont och som det ser ut nu kommer det bara bli värre. Jag var supersugen på utgång idag, men det får bli en annan dag.

Idag fick jag även min 18års-middags klänning. Den var så jävla snygg. Fyfan vad jag längtar tills 8 maj. Det kommer bli så jävla ball.  Men nu ska vi sätta igång med engelskan och kolla på Let's dance =)

Fredag!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja :) jag ska hälsa att DANIEL GLIMERÅS är här haha .  Efter skolan blir det att fika med några :)

Tänkte lägga upp lite bilder :P


Frida
Kajsa
Klara
Daniel
Emanuele
Philip
Marcus

DöSkallar (Y)

Idag hade vi Engelska redovisning som gick över förväntan ;D  Jag trodde det skulle gå åt helvete, men med massa improvisation så gick det allt bra (y) Efter det gick jag och sola och efter de åkte jag och Frida hem till Frida och fixa lite i lägenheten =)   Påväg hem stannade vi i stan och kolla lite. Jag hittade ett enkelt grått linne med två döskallar på ( bild kommer längre ner ) Det passar ju bra, för vi har ju RockTema imorgon ;) så morgondagens outfit kommer redan idag ;)

Nu blir det att fixa lite i rummet, sedan lägga sig och plugga vare sig jag vill eller inte :/  GoderNatt kära vänner :)



New Moon

Skoldagen sög idag, det var bland de segaste jag varit med om. Men vad kan man göra åt saken? Det var bara att bita ihop, kunde tyvärr inte, inte visa att jag var super irriterad och bara ville hem haha.Såg skit  sur ut. Men efter skolan så gick jag och kopplade av i solariumet ( min nya bästa vän ) Man  bara ligger där och kopplar av, rensar tankarna och ett plus i kanten är ju att man blir brun ;) haha.

Ikväll har jag och Frida kollat på New Moon. Den levde upp till mina förväntningar =) den får en 8 av 10. Lite seg som inte sett den förens nu haha.  Neej nu har jag så ont i mitt huvud så jag måste slänga mig i sängen och sova. GodNatt<3

Onsdag!

Det är redan Onsdag. Idag har vi ingen vanlig skoldag utan vi har någon genus dag ;s  ska bara sitta och lyssna på någon föreläsning. Efter skolan blir det att dra iväg till Gymmet för att sätta träningen på spinn igen efter helgen.  Måste kila iväg till bussen nu, men hörs senare :)


Våga bära det du vill bära. Det är så tråkigt att folk inte vågar visa deras egna stilar. Men jag kör mitt race och har alltid på mig det jag tycker är snyggt.

En kort & bled T-shirt, : Monki
En tajt midje kjol: Gina
Ett par ill rosa strumpbyxor : Minns inte
Smycken : minns inte alla :)


Hittat min klänning ;D

Har gått på stan idag med för att se om jag skulle hitta min klänning :) Nej det gjorde jag såklart inte, men Frida hittade sin. Den var Sjukt fin må jag säga. Jag kollade på en klänning på Internet och den beställde jag idag :D  Det är så skönt att veta att jag har min klänning klar iaf ( får jag hoppas på. Bäst att den sitter som den ska ) Jag kommer inte att lägga upp någon bild på varken min eller Fridas klänning för det ska bli en överraskning för er som kommer ;)

Nu ligger vi i sängen och kollar på dajting in the dark och snart börjar DH, himla bra kväll.   Men jag ska slänga iväg datan och krypa ner under täcket =)


Måndag!


Då var det måndag idag. Skolan var riktigt seg må jag säga, jag satt och vänta på min lärare som aldrig kom, kul (Y) sedan hade vi psykologi och matte. Det gick ganska fort men gjorde verkligen ingenting. Jag måste bara skryta med att jag fick VG på min Psykologi uppgift som jag gjorde förra veckan. Jag gjorde den på någon timma bara och förväntade mig inte alls de betyget, jag tar ju efter min mamma som är psykolog haha.

Sedan blev det en tripp till Torslanda för att Frida skulle kolla på ett par skor. Nu ligger vi i sängen och äter Chips med dipp. Jag funderar på att sova någon timma, är ruggit trött.   

Hela dagen har min pappa  vart och jagat lokaler man man hyra i Linde till min 18års middag den 8 maj,  men kul att det finns något ledigt (Y) FYFAAAN vad sur jag är. Jag som verkligen ville hyra stadshotellet =( Aja men vi får väl se vad vi hittar på . Det ska iaf vara en jävligt bra och fräsch lokal. 


En sammanfattning om helgen

                        

Min helg har varit super, exakt så som jag trodde att den skulle bli. 

Torsdag: Jag kom till Linde vid sju tiden. Åkte hem för att överraska honom. Vid nio tiden åkte jag och rebecca till Oliver  där Packe & Alex också var. Sedan ¨åkte jag hem för att sova

Fredag: Vaknade runt 11, sedan åkte jag och pappa ner på stan för att äta på kinaRestaurangen. Efter det blev det att åka och hälsa på underbara farmor :). Han även träffa Bnar, Anna, Emmelie & Emma. Fick skjuts till Oliver där en hel drös var. sov inte en sekund från Fredag till Lördag!

Lördag: Åkte till farmor vid halv elva. Käkade våfflor. Sedan blev jag upphämtad av Emmelie för att vi skulle åka in till Örebro. Vi skulle shoppa, äta och kolla handboll sedan skulle jag möta upp min mor. Det  var jag Bnar Anna & Emmelie. Vi käkade gott och satt och mös,  gud så vuxen jag kände mig haha. Efter det så kollade vi i lite affärer och runt halv 4 så mötte vi  upp mamma se åkte vi till idrottshuset för att kolla på Linn, Lina & Sara. På kvällen umgicks ja med mamma och Annie. Mysigt, men jag somnade nio med tanke på att jag inte sov en sekund i fredags.

Söndag: Jag blev väckt halv 12 för att jag och mamma skulle ta våra tåg som gick 1. Så nu sitter jag här på tåget. Vädret är dock inte okay. Hur kan det gå från att vara hur fint som helst till at det snöar? ;o  Aja jag ska iaf gå och köpa en kaffe sen blir det att försöka sova :)


Våga sätta färg på läpparna!!

Jag & Becca har precis kommit hem ifrån Oliver. Dygnat är något vi gjort haha. Gårdagen började med att jag och pappa åkte ner till stan och köpte '' diamanter '' till mitt mobilskal sedan åkte vi och käka på Wok house, efter vi hade käkat så drog vi hem till farmor. Vid 2 tiden träffade jag Bnar, Anna, Emma & Emmelie ;D runt 4 åkte jag upp till Oliver, och där var Packe, oliver & Alex. Rebecca, Patte & Mustafa kom lite senare. dom spela jävla dator hela kvällen. Sen kom Rebecca upp med idén att vi skulle dra ner till Lindeskolans hall för at spela handboll vid 12. Vi var där tills 2. Det som gjorde så att vi drog var konstiga & läskiga ljud. Vi blev helt seriöst livrädda hahá, så varken jag eller rebecca vågade gå hem själva, så i gick med killarna tillbaka till Oliver, å där satt vi och vänta tills pappa vakna så att han kunde hämta upp oss (A)

Jag har suttit och pysslat med att pimpa mitt Iphone skal. fyfan vad pilligt och jobbigt, men ballt blev det ;D


Våga sätt färg på dina läppar!!!

Gymmar!

Jag somnade ganska sent igår, som tur behövde jag inte gå upp kl 7 haha. Igår innan jag somna så tänkte jag på hur jobbigt det kändes att jag inte hade varit och gymmat. Jag kände mig lat, och så tänkte jag ;ooo jag kommer ju fan inte kunna gymma förens på måndag ????  Sen kom jag ju på PAPPA har ju ett gym i källaren, så nu blev jag jätte glad. Jag ska springa ner och gymma i någon timma sedan blir det ner till stan för att fixa några ärenden :)
Ha en underbar fredags kväll kära vänner, för annars kommer ni må som ni förtjänar imorgon haha!


Linde!

Tågresan tog sin lilla tid, men det kändes som att det gick skit fort bara för att sista gången jag åkte den sträckan tog det 21 timmar. Aja jag kom till stationen och där hämtade Rebecca upp mig, sedan åkte vi till Pappa. Han blev ganska överraskad när han såg att det var jag som stod utanför dörren haha. Jag fick även min Iphone. Är nöjd med den hittils men behöver hjälp med hur man får igång Internet och lite sådär, annars fattar jag ganska mycket haha.  Mitt skal till telefonen hade även kommit. Jag säger bara HERREGUD, det var det fulaste jag sett i hela mitt liv!!! för det första var den inte matt som de stog att de skulle vara, den var genomskinlig, och den var plastig. Nej fyfan asså. Det ser så billigt och fult ut. Jag ska beställa ett nytt imorgon. Men jag ska även kolla efter '' diamanter '' som jag ska pimpa upp de hemska skalet med.

Usch!!


Sitter på tåget hem till Pappa!

Har suttit på tåget i 20 min, men det börjar rulla snart Det ska ju gå 14,02. Som jag skrivit innan så åker jag en dag tidigare för att jag ska hinna med att göra allt jag ska göra. Min pappa vet ju inte att jag kommer upp idag, ska bli kul att överraska han. Men idag blir det bara att ta det lugnt och träffa några kompisar. Imorgon ska jag försöka hinna med att träffa så många som möjligt för att på Lördag åker jag till Örebro. I Örebro ska jag möta upp min underbara mamma som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi ska även träffa familjen wowha. Något mysigt blir det iaf. Känner på mig att det kommer bli en toppen helg verkligen åååhhh ;D  Men jag ska sitta och kolla på TV3 Play hela vägen hem. Är ju inte framme förens halv 6 ;ss !!!



Handboll!

Vilken rysare det var!  Jag har nyss kommit hem ifrån Lisebergshallen, där Rik spelade mot Alingsås. Det blev 32-32. Tack vare det så kommer inte Rik vara med att kvala om sm-finalerna, lite tråkigt. Har skrattat så mycket med Olivia ,så min träningsvärk i magen kommer ju inte bli bättre haha. Träffade Sara idag med, det var ju inte igår man såg henne. Jag har iaf packat färdigt. Ska bli kul att överraska pappa imorgon (A) han har ingen aning om att jag kommer ;D

Nu blir det att tvätta bort allt det jobbiga sminket sedan lägga sig och krama om Frida, med tanke på att vi kommer vara ifrån varandra tills på Söndag. OCH JA det är jobbigt.



Lill-Lördag!

Det är ju äntligen lill Lördag idag ;D  denna morgon har inte varit något lättare än de andra .Jag har börjat blivit jätte morgon trött, såå kommer alltid typ 15 min sent till skolan, men det får bli ändring på den efter helgen.  Har iaf varit i skolan idag, sedan blev det att springa iväg och sola. Nu har jag fixat till det lite hemma för jag åker ju imorgon så vill att det ska vara fint när jag kommer tillbaka. Jag ska iväg och gymma nu så att jag har det gjort. Men kommer ju inte att ta i för att jag har en sån jävla jobbig träningsvärk. Efter gymmet blir det att fixa sig för ska på handboll men Olivia ;D   RIK - Alingsås i Lisebergshallen. Hoppas det blir en bra match och får hoppas på en Rik vinst :)


Det sämsta med Solarium!!!!!

Gjort mig själv stolt

                     
Nu har jag gått in sten hårt på min träning. Jag tränade sten hårt idag. Sprang i 40 min, gick på en sådan där gå/trapp cykel maskin i 20, sen körde jag en magträning i 20 min ( kommer att kännas imorgon haha ). Åkte sedan till frida för att möta upp henne sedan åkte vi hem till mig. Nu håller på att tvätta kläder, underkläder, lakan mm nu så blir massa träning haha.

Idag kom min Iphone, men den kommer ju hem till pappa så jag kommer inte att få den förens på torsdag. Jag vill bara upplysa att jag kommer att byta nummer ( bara till er nära och kära) Så om ni vill ha det smsa till mitt nuvarande nummer eller skriv namn och nummer på Facebook. Nu ska jag fortsätta kolla på Dating in the dark haha.

Vilket underbart väder!!

Har precis kommit in till klassrummet efter en pedagogisk promenad! Det är hur fint väder som helst. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu så att snön försvinner. I Linde är det tydligen lika fint, så får hoppas på att det är det när jag kommer dit. Idag kommer jag att sola efter skolan, sedan hem och vila lite, runt 4 bär de iväg till gymmet för ett 2 timmars pass. kl 8 börjar ju '' dating in the dark '' sedan DH efter det är det CT. Mysig kväll, får se vad man ska ha och äta till det eftersom jag inte ätit onyttigt på ett tag och jag ska hålla det nu.

Aja ska börja läsa boken nu!  SEYA!


Skönt är det ända ordet just nu!

Jag är klar med arbetet och har skickat in det, är ny duschad och har bäddat rent i sägen. Det finns bara ett ord, och det är Skönt. Nu blir det att krypa ner i min muffiga säg och glo lite tv. Jag är så jävla trött. En sak jag helt glömt av är att jag måste läsa ut en engelsk bok på ca 200 sidor tills på Fredag. Huum ?  Är det jag som kommer att spändera hela tågresan och hela fredagen till att sitta och läsa ? Huum Jaa det är det nog!!!

Jag brukar aldrig skämmas över saker, eller ha komplex över något på mig själv. Men nu har jag fanimej det!!  Dom underbara fina ärren jag har på mina läppar är något jag verkligen mår dålig över. Att gå runt och se ut som att man har varit i en fight är ju inte speciellt ball, och när folk frågar vad man gjort och man säger att man blivit biten av en hund gör ju inte saken bättre haha. Men jag hoppas på att de kommer att försvinna snart, och om det inte försvinner snart ska jag ha kvar de i två år och får hoppas på att de syns lika mycket då som nu. Om det gör det så kommer jag att få en go jävla försäkrings peng!!!


Skön måndag!

Nu är det måndag och början på en vecka, det blir nya tag, nya hopp och något nytt att se fram emot :) Har precis kommit hem ifrån skolan, en helt okay dag. Jag & Frida skulle hålla idrotts-lektionen idag, så det blev såklart handboll. Det gick faktiskt bra, men det är nu man märker att konditionen inte ligger på topp. Men ska börja ta träningen seriöst nu inför sommaren. Bullmagen ska bort och rutmagen ska fram ( skämt å sido ). Nu blir det att laga lite middag sedan sätter man igång med plugget.

Denna vecka kommer att se ut såhär!
Måndag!: Plugg sedan massa tv tittande!
Tisdag!: Tillbringa två timmar på gymmet ( Sola ), sedan blir det en tv kväll eftersom att det är DH & CT.
Onsdag!: Gymma någon timma ( Sola ). sedan ska jag bara umgås med älskling med tanke på att jag åker till Linde på Torsdag efter skolan!
Torsdag!: Skola sedan tar jag tåget vid 14,02. Ska hinna träffa Farmor och några goa vänner!
Fredag!: På dagen blir det att plugga på en Krönika som ska in då, sedan får jag se vad jag orkar med på kvällen, men hoppas på att träffa mina nära och kära.
Lördag!: Åker till Örebro för att träffa mamma och familjen Wowoha. Kommer att hitta på något mysigt till kvällen.
Söndag!: Sitta på tåget i 4 timmar påväg hem till kära Göteborg!
Det kommer att bli en rolig vecka känner jag :) Hoppas att alla ni kommer att få en



Söndag, Wipeout & Ballar av stål!

Det har varit en mysig söndag. Vi vaknade runt halv 1- 1 sedan satte vi oss och chilla. Vi tänkte ta en promenad uppe på ramberget, men blev dock inte så. Vi åkte istället hem till Frida för att rensa hennes rum och laga lite middag. Nu är vi tillbaka till lägenheten. Vi ligger och kollar på Wipeout och snart börjar även Ballar av stål haha.

Imorgon är det första dagen på den nya veckan ( såklart ) En vecka mindre tills Påsklovet. Det blir att hitta på något kul så att veckan går fort, för att på Torsdag åkar jag till Lindesberg ;D


Handbolls chill!

Jag bloggade aldrig igår kväll. Kände inte för det bara. Och idag har jag inte haft tid. Jag vaknade kl 9 för att ja sedan skulle dra mig till Önneredshallen för att kolla på Önnered - Gustavsberg. Önnered vann såklart, en helt okay match faktiskt. Sedan blev det att möta upp Olivia för att kolla på Lugi - Skuru, där Lugi förlora. Sen var det bara sega matcher, sen vid 3 kollade vi på Önnered - Karlshamn, där Önnered vann :) Jag träffade även på Linn & Lina :) Efter en he ldag i hallen blev det att dra sig till Frida för att äta middag och kolla på Melodifestivalen med familjen.

Nu är vi tillbaka till my Crib för att snart så kommer förmodligen några gäster hit. Ska spela spel och chilla =)


Rosa skal ;D

Jag har suttit och kollat på olika skal till min iPhone Jag hittade massa söta skal men jag bestämde mig tillslut för de skalet som finns på bilden nedan.
Sitter och kollar på film i Engelskan men ska snart sluta. Det blir att åka hem, tippa av väskan sedan drar jag och Frida till Önneredshallen för att kolla SM.

Äntligen Fredag


                                              

Har precis gjort mig klar för skolan. Blir dit och plugga. Jag har nämligen ett arbete som ska vara inne idag. Efter skolan blir det att dra sig mot Önneredshallen för att kolla på DJ- SM steg 5. Till kvällen har jag inga planer. Om jag är på humör och pepp blir det krök hos mig, sedan utgång ;D Men nu måste jag skynda mig. Hörs ikväll!!

                           

Grattis Martin!

Idag blir det att åka hem till Frida för att fira hennes pappa som fyller år ;D  
Nu ha jag äntligen beställt en Iphone, skönt att bli av med skiten jag har nu!!   har inget annat att skriva. bloggar mer ikväll!!!


HAHAHAHAH!!!

Har skrattat så mycket så att jag har ont i bröstet. Tog några riktigt fula bilder på min cam, asså jag och Frida kunde helt seriöst inte andas. Dom är lite för privata för att lägga upp här, men jävlar vad kul det var. Vi ligger nu bara i sängen och chillar. Frida ligger dock och pratar med Patte i telefon och jag letar efter Iphones på Internet  Hittar några bra faktiskt. Bilr nog att beställa dem imorgon :) 

Godnatt  gott folk!


.?!

Nu är man hem kommen! skönt, Frida är tillbaka igen och det känns skönt och behövligt.

Jag börjar tappa suget på allt verkligen!! Aja men det är bara att sitta och vänta på bättre tider. Idag fick jag ett samtal från min far, alltid lika trevligt att prata med honom, men denna gången var det ingen god nyhet han kom med

Hej Carol
- Hej pappa!
Vad gör du ?
- Nej jag kom nyss ur duschen, jag ska fixa mig för skolan. Vad gör du själv ?
Nej jag gör inte så mycket. Men du? Jag har en fråga till dig.
( Shit, vad e det jag har gjort nu då tänkte jag )
-A vad är det ? ( nervös )
Jag fick din telefonräkning idag.! Och den låg på 3000kr !!!!
-VAAAAAA???! skojar du med mig ?
Nej det gör jag inte. Du har varit inne på Internet ?
-Nej det har jag verkligen inte varit.
Okay för det är det som har kostat!


När jag fick reda på det så blev jag riktigt jävla förbannad. Så det blev att springa iväg och skälla på de inne på El-giganten.

Men en positiv sak var att jag gick till Telenor och skulle kolla på en IPhone Där träffade jag en SJUKT snygg grabb, fick hans visit kort och jag skulle höra av mig ;) KLIRR  en bra sak haha så blir nog att köpa min Iphone hos honom ;) Men jag sitter och tänker på ifall det verkligen är vart det? Jag har ju precis köpt en mobil för 6000 och den är så jävla kass!!!! Aja men får se hur det blir!!

 Jag å Älskling!

KLAR med det mesta plugget!!

Nu kan jag äntligen andas ut lite mer iaf ;D  Nu jag har äntligen blivit klar med Psykologin och Svenskan (Y) thanks lord! Så nu ska jag hoppa in i duschen och ta en varm och skön dusch, sedan blir det sängen som kallar. Jag vaknade ju upp med världens jobbigaste huvudvärk idag, men den gick över lite.
Jag mötte upp Olivia, kul att träffa henne igen. Vi pratade om allt möjligt som vanligt haha. Efter ett tag så kom Frida och hälsade på mig.


Jag har saknar att inte ha dig här :(  Ingen som man kan prata med, ingen som man kan få sina hemska kvälls humor med, ingen som man kan krama om :(  Usch dom här dagarna har varit jobbigare än väntat. Men iaf så flyttaru tillbaka imorgon ;D  Skönt kommer det bli. Jag slipper vara själv och nu får ja min andra halva tillbaka.
Som ni vet så hatar jag mest utav allt att vara själv. Jag får en hemsk känsla, mår inte alls bra att vara själv såhär länge. En dag kan väl vara skönt, men inte mer nej usch usch. Aja jag ska hoppa in i duschen nu sen så är det ju Desperate housewives =)



Usch!!

Usch usch usch!!  Jag skrev ju igår att jag skulle lägga mig och plugga, Joo direkt när jag la mig i sängen somnade jag ju såklart så det blev inte något plugg inte. Men det värska är att jag vakna upp med världens jobbogaste huvudvärk. Ska upp och hämta något att dricka, sen bli det att slänga på sig mjukisar för att ta sig till Korsvägen för att köpa lite mat :)  Sedan blir det att se om jag pallar med något plugg. Det är inte så mycket att göra åt om jag har sån äcklig huvudvärk.  Det värsta som finns är att ligga sjävla eller att vara själv överhuvudtaget när man mår såhär. Vill ha någon som kan pyssla om mig nu!!  Aja jag ska försöka dra mig ner nu.



Handboll med Elin!

                     
Jag har just kommit hem ifrån Partille. Har nämligen varit och kollar på Sävehof - RIK. En bra match faktiskt, lite spänning i slutet. Jag fick även med mig Elin, Första gången hon kollar på handboll i Götet CONGRAT ;) Jätte trevligt som vanligt. Men nu måste jag sätta igång med plugget. Jag orkar verkligen inte, hur jävla mycket plugg får man egentligen ha? Men som sagt bit ihop och se glad ut. Psykologin ska vara inne om 2 timmar så det är bara att sätta fart. Mina fingra e taggade och går i hundra nu, så nu jävlar ska det pluggas.


Tankar & Funderingar
Jag går ofta runt och grubblar över saker och ting. Jag kommer ofta fram till bra lösningar, anledningar & Svar. Men nu vet jag fan inte vad är det är som hänt! Jag har fått hjärnsläpp eller något för att jag kan inte tänka själv längre. Jag gick alltid till mig själv när jag ville få svar på saker, och oftast så stämde det. Jag kunde sitta och tänka varför t.ex. han gillar henne? vad är det hos henne han ser? Och sen tänka ut varför. Men jag kan inte göra det längre. Haha  är det fel på mig eller är det omgivningen som har ändrat sig ? Det är en fråga som ingen kan besvara på! Men hoppas hjärnan ställer sig till rätta snart ;)  GodNatt gott folk!!
               

Måndag = Plugg

                        
Sitter i skolan och försöker plugga!   Jag gjorde mitt prov halv 9 imorse, det gick faktiskt bra ;D gick till idrotten  som var i vallhalla. Luncsha med Frida och åkte hem till mig för att tippa av lite packning! Nu sitter vi på Psykologi men jag varken orkar eller kan koncentrera mig ;o  När jag kommer hem kommer det vara duscha, sätta på sig nana kläder, lägga sig i sängen och plugga skallen av mig. Sova gott ska jag med göra. aja men ska dra miiiiig!  HARE GÖTT!!


Söndag!

Har inte haft tid att blogga idag. Men ligger i sängen och försöker få in skiten i huvet ( pluggar med andra ord ). Det har varit en super mysig söndag må jag säga. Men avslutar inte den så mysigt. Jag har ca 15 sidor kvar att analysera tills imorgon, och det går ju sisådär kan jag ju säga. Men jag hoppas som sagt att jag får G då är jag nöjd. Efter skolan imorgon blir det PLUGG ( ovanligt va ? ) För då ska jag analysera filmen Ondskan på ett psykologiskt sätt SKOJ! Sen har jag en redovisning som jag ska göra tills  tisdag, och en inlämning tills fredag och prov på torsdag tror jag att det var. Det är bara att bita ihop och se glad ut.  Nej jag skulle bara uppdatera mig så att ni inte tror att jag har gått i ide. Bloggar imorgon  om jag får tid över!!



Carol <3 samhällsboken ;)

Lördag!

Jag har som sagt puggat hela dagen. Avslutade dagen med lite gäster, Simon Emil & Hampus kom och hälsade på mig. Trevligt trevligt var det allt. Imorgon blir det ju att fira den stora killen som fyller 20 GRATTIS GRATTIS!!
Nu ska jag packa lite grejer. Bloggar imorgon!!






SEGT

sitter hemma och tar det lugnt. Har precis kommit ur duschen och plattat håret, jobbigt att typ hälften av min borstes tänder gick av (y) haha

Jag vill inte känna såhär. Jag vet att det var fel, men du vet själv att du betyder en hel jävla del för mig, Förlåt. Tänker inte tjata och toffla, men du vet att jag står här med öppna armar <3


Ska ut och ta en promenad i det underbara vädret :)


Lördag, och man mår som man förtjänar!

Happ då var det Lördag. Jag ligger i sängen och mår som jag förtjänar. vaknade kl 9, har sovit runt 3 timmar ;s  så ska försöka somna om någon timma. Början av kvällen var super mysig. Elin & Richard kom runt 8 och halv 10 kom ** **. Vi satt och drack vin och pratade. Vi blev taggade på utgång så vi drog oss till Park lane. Början blev till en Katastrof USCH, jag blev så jävla osugen så funderade på att dra hem, men Elin peppade upp mig. Vi tog några drinkar sedan var det att toka tårarna och skaka rumpa haha.  Är så jävla trött nu så det finns inte.

Dagens planer då, aa det blir plugga såklart, städa undan all skit från igår, senare kommer nog Elin så ska v tjöta lite. Till kvällen vet jag inte alls vad jag ska göra men det ska vara lugnt ikväll iaf. Tog tråkigtnog inga bilder igår :/

 

Hemma efter en helt okay Utgång

Nu är jag hemma efter en  utgång med David, Elin & Richard.  Utgången var väl sisådär, hann fälla tårar,  skratta och även träffa människor man tycker om. Jag är forfarande besviken på endel, men det ska jag inte ta upp här. Ska lösa det imorgon när jag vaknat. Jag tog iaf en taxi hem ifrån Park Lane. Hade ingel lust att stå själv och vänta på vagnen. Men nu somnar jag. Hörs imorgon  PUSSS!!!

FREDAG!!

Sorry för en dålig uppdatering. Jag har vart i skolan, jag gjorde inte ett piss för hade en sån jobbig ångest över att engelska uppg ska vara inne idag och jag hade inte ens börjat (Y)  Efter så blev det att äta lunch med Frida, klara & Kajsa. Åkte hem, började med engelskan och nu är jag KLAR!!  tror inte den blev så bra men det skiter jag verkligen i. Bara jag får Godkänt.  Jag har städat hela lägenheten. Det luktar och ser så frescht ut haha. Sitter här och väntar på att Elin och hennes kompis ska komma. Vi ska sitta och dricka vin och sedan får vi se var det leder till haha. Ska bara iväg snabbt till affären för att köpa lite att äta,

skriver med om kvällen imorgon. =)


Idag är det 3 år sedan!

Idag är det exakt tre år sedan jag åkte till Thailand och var borta i tre veckor! När jag tänker tillbaka så minns jag mina tankar jag hade just då. Jag njöt fullt ut när jag var där. Det bara slog mig när jag kolla på min klocka och att det stod att det var den 4 Mars. Vid den här tiden satt vi på Planet. UNDERBART vill tillbaka dit. Men nästa vinter tänker jag fanimej INTE vara i Sverige!!!! 

Jag har lagat mat idag, det blev faktiskt gott ;D  tagit en paus ifrån plugget, men ska sätta igång med engelskan nu!  Godnatt mina älskade vänner !

Ångest Ångest det skriker ÅNGEST!!

                      
                    Kollade på detta läppstiftet idag, hittade äntligen den färgen jag letat efter i veckor, så imorgon blir det att köpa det, köpa någon fin klänning tills söndag och sen kanske man hittar snygga skor?

Sitter och pluggar, huvet känns lika stort som tio bollar! Det går faktiskt bra konstigt nog. Är alldeles strax klar med Svenska sen blir det att åka till Frida och rensa deras kylskåp haha, för i mitt finns det INGET. Sen blir det att sätta sig med jävla engelska uppsattsen förhoppningsvis blir jag klar med den också. Till kvällen så ska jag ta en varm jävla dusch, rensa tankarna, lägga oss i sängen koppla av och se på någon bra film. Imorgon är det redan fredag och helg. Tiden går faktiskt ganska fort nu ( tur nog ) Vill få lov så att man kan åka till Norge och hälsa på mina systrar och hämta upp mina pengar ;D 

Just nu lider jag av en jätte jobbig ångest. Jag försöker att sluta med att .... Men det går ju sisådär =/ Men jag ska GEFAN i det och bara sätta stop. Om en månad ska jag vara fri från det. En bra nyhet är att min mamma kommer nog hit och hälsar på snart ;D  Är jätte glad och saknar hemma så sinnes mycket. Nej ska stänga ner Internet så att jag kan fokusera på mitt plugg. HERRÅ!!

Datakunskap!

Sitter nu på datakunskapen. Jag är så jävla trött och har ont i magen :/  Slutar om någon timma, sen blir det att bära iväg hem och sätta sig och plugga. Om jag orkar blir det gymma, men tror inte att det blir av haha.  Solen lyser och himlen är blå idag med, så underbart är det.

Helgen blir en jobbigt plugg helg, mår så dåligt för att det är så jävla mycket plugg just nu USCH USCH USCH!!   Fredag blir plugga sedan på  kvällen ska jag träffa Elin, får  se om det leder till utgång. Lördag har jag absolut inga planer, men blir väl att plugga då med, på Söndag blir det att fira Davids 20års dag Grattis i förskott!


SuperDuperMysigOnsdag!

Idag började bra. Påväg till bussen så sken solen som bara den. Kom till skolan, hade psykologi sedan slutade jag runt 11. Gick och åt sushi med Frida & Klara sen vid 12 så mötte jag upp Elin på Espresso House. Satt och tjöta ett bra tag där, sedan gick vi ut i det fina vädret. Vi satte oss vid KungsPorts Platsen och solade. Det var jätte trevlig, hade mycket att para om. Måste göra om det Elin, Super mysigt var det och tack för en underhållande dejt haha ;)  Efter det så kom David och hämtade upp mig, åkte hem till han och åt middag sedan bar det iväg till Kärra för att kolla på handboll. Piss match måste jag ändå säga att det var, men hade ju trevligt sällskap så det var rätt kul ändå. Nu sitter jag och Frida hemma hos mig och ska försöka plugga haha ( går ju alltid lika bra ) Men måste ta tag i det, har två stora inlämingar tills på fredag, prov på måndag och redovisning på Tisdag (Y) KUL! Men blir att dricka kaffe hela kvällen för att palla med att sitta uppe hela natten.

Nu har jag fått mina fina bilder som Olivia tog på mig i Lördags, tänkte lägga upp några här och resten ligger upp på min Face :)








Springa iväg till Bussen!!

Nu ska jag och Frida springa ner på stan för att ta en kaffe i solen, sen blire skola. Bloggar mer sen !!

Orolig!!!

-På bussen till Frida gjorde jag något som jag ALDRIG brukar göra ( Brukar sitta och kolla på de som gör det och tänka - HERREGUD vilket jävla tråkigt liv folk kan ha ;o ) HAHa  Joo jag satt och läste en bok (a) Lite nördigt, ja det kan jag verkligen hålla med om, men bussresan gick dubbelt så fort  och jag fick endel sidor lästa så att jag slipper att läsa nu TOPPEN va ? haha   Hur som helst så kom jag precis ur badet. Hur skönt som helst, och tänkte inte på smärtan i tån då. Det sitter tyvärr i och är svultet Men det får snart gå över.  Jag har även fixat mina naglar, sattit på ett lager förstärkning på mina två längsta.

Jag går runt och är orolig över en sak. Den saken kommer jag ALDRIG att skriva ut här på bloggen vare sig ni vill eller inte. De nära och kära vet vad det är jag menar. Jag vill bara få ett svar nu!! hatar att gå runt och vänta på något man inte kan göra något åt. Men nu är det ca 1,5 vecka kvar så jag får sysselsätta mig med något annat under tiden.  Nej nu ska jag skriva en läslogg innan jag somnar med datan i knät. Ska även Ligga och krama om min älsklings Frida för just nu så behöver jag kramar och kärlek!!
OCH Ja, DER ÄR MINA NAGLAR!!!


Tisdag! SEG

Har kommit hem efter skolan. Vi spelade  beachwolly på idrotten, det var rätt kul men jag skada min stortå. Det gör ont som fan Usch.  Nu känner jag mig jätte irriterad, är hängig, seg och lite sur Men vet dock inte varför. Jag har nästan köpt klart alla presenter nu, ska iväg till NK och köpa en sista sak ( pengarna ryker som de ska ) Aja men det är det väl värt eller? hahaa. Jag köpte även ett par helt okay snygga solglasögon till mig själv.

Det vädret vi blev bjudna på idag kan gott hålla sig ett bra tag framöver. Skit skönt var det verkligen. Man fick verkligen den underbara vårkänslan. Aja men ska packa ihop plugget sedan ta mig till bussen. Ikväll börjar även DH (Y)  Hörs ikväll!!



Bilder från Rebbens Middag<3










Bilderna!!

Nu kommer få utav alla bilder som Olivia har tagit på mig :)





Njuter av mitt NaturGodis!

Kom nyss hem till Frida. Vi stannade på FrölundaTorg för att köpa Naturgodis tills ikväll. Kollade även lite presenter. Hittade ( tänkte skriva ut det, vilket inte skulle vara så smart HAHA ) men hittade iaf en sjukt snygg sak =) Blir jakt på mer under veckan, Jag har kommit på vad det är jag ska köpa, det kommer bli dyrt men kul att ge bort iaf HOPPAS ATT DU BLIR NÖJD DIN JÄVEL ;)! Nu väntar vi på maten som snart är klar sedan blir det att sätta igång med plugget!  



HJÄRTA


Måndag!

               
Hej kära läsare! Är hemkommen ifrån skolan. Jag har kommit på att vi inte gör så mycket i skolan, det är jävligt chill ( nu tänker säkert ni HON ÄR DUM I HUVET )  Men det jag vill komma till är att det är ett helvete när man kommer hem, kollar i kalendern och upptäcker att man har 4 inlämningar innan denna skolvecka är slut, så nu var inte allt lika chill längre. Denna dagen kommer att se ut såhär : Chilla med Frida hos mig en stund, sedan drar vi till Frölunda torg för att köpa naturgodis och kolla på nagelack till mig, vi ska sedan hem till Frida för att skriva en analys om Filmen Ondskan ( Psykologi ) och börja på svenska upg som är att att skriva en debattartikel. Så blir en kväll vid köksbordet, levande ljus datorerna framför sig och massa naturgodis, Blir ni inte lite sugna nu? haha

RSS 2.0