Söndag - sammanfattninga av min helg!


                     

Nu är helgen tyvärr redan slut. Jag har haft en toppen helg, umgåtts med en massa folk som jag älskar. Fredagen blev det ju middag hemma hos Rebben med Mig, Rebben , Frida, Jenny, Linda, Emma , Sanne & Amelie. Super mysigt verkligen. Efter middagen så drog vi vidare till Deep!

Lördag!

Blev att gå upp halv 1, fixa sig för att möta upp Olivia i stan för att köpa Jessicas födelsedags present. Det blev ett underklädes sett och ett jätte fint Armband. Till mig hittade jag en jätte fin klänning på Monki! Vi åkte sedan hem till Olivia för att fixa oss. Efter att vi hade fixat klart oss så tog Hon en massa fina kort på mig ( Bilderna kommer i veckan ) Runt sju tiden drog vi oss mot Jessica. Vi åt hur god mat som helst, spelade spel och drack vin. Runt 12 drog vi alla in till stan för att satsa på en utgång. Men jag var ju inte alls sugen på det för att vädret sög balle så jag mötte upp D sedan åkte vi hem och sov!
Söndag!
Vaknade upp vid 11 tiden. Chillade hela dagen fram tills halv 5 då det  var dax för att dra sig mot Önnereds-hallen för att kolla match. sedan direkt till Lundbystrand för att kolla på Kärra- warta. Önnered förlora sin match och Kärra vann sin!  Och nu är jag äntligen tillbaka ;D

                    

Mot stan!!

Jag är hur jävla trött som helst verkligen USCH!!  Men var tvungen att gå upp för att jag och Olivia ska ner på stan för att köpa något till Jessica ;D Hon fyllde ju 18 i Torsdags så idag ska hon ha middag , sedan blir det utgång! Vart någonstans vet vi inte än. Jag kan knappt hålla mina ögon öppna längre USCH  Och jag måste säga att det var hemskt att sova själv inatt :(  Vill ALDRIG göra om det.  Någon som vet något ball ikväll ? Hör av er. Nu ska jag fixa mig lite och sedan packa ner kläder som ja ska ha på mig ikväll :)




Middag & Utgång!

Har precis kommit fram till min stora, underbara, sköna säng efter en lång kväll. Började med att Rebben sötnos hade Middag där hon bjöd på Susi & stekta nudlar med kyckling Hur gott som helst verkligen, till efterrätt blev det godaste kladdkakan, glass blandat med massa gott. Vi spelade spel snackade och mös. Vid 11 tiden drog vi in till stan för att satsa på en ball utång på Deep. Blev inte som vi tänk oss :/ Men bättre lycka nästa gång. Ibland kan vakter vara så blåsta vaa Hahaha. Aja men haar kommit hem nu och ska sova själv för första gången på månader, känns jätte konstigt :( Aja  ska ta och lägga mig nu, skapligt ont i fötterna !!  GODNATT


Godmorgon!

Jag måste säga att jag har börjat drömma mycket konstiga saker under nätterna nu för tiden. Igår drömde jag att jag och mina systrar var Supermodeller och jätte kända, Sen kommer Joel Kinnaman och frågar om jag vill gå på dejt med han Och att han hade hört om att jag hade fått en stor roll i Serien Millenium haha. Sen var det mycket mer men orkar inte skriva allt :P  Inatt drömde jag om vissa personer, tänker inte nämna vilka det är om. Men väldigt blandat folk var det i denna dröm haha . Aja nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Frida ligger och snackar fortfarande, men det blir väl att väcka henne snart.

Dagen ser väldig ljus ut. Vi börjar med DK-Prov sen slutar vi med Engelska. Efter det blir det en sväng till Gymmet för att Sola inför ikväll ;D  Lutar sig ut att dra till Park Lane och dansa loss med alla andra roliga som ska dit :D Men nu ska jag fixa mig Hörs senare :)


Hemma hos Fridaaa!

Nu har jag äntligen kommit hem till Frida. Jag följde flickorna till Parken sen satte ja mig på vagnen hem till FJ. Jag klarar inte att se de två flickorna, fick ont i magen. Nu undrar vi säkert vad fan det är jag snackar om!!  Joo som är så jävla snygga så det finns inte. Förvånad eftersom det är Sthlm flickor ;) Go girls you are HO HO HOOOOT!! Hoppas ni får en underbar trevlig kväll.    Man blev ju lite avis när de stod och fixa sig och skulle dra ut, men jag tänkte --  Carol du ska fan ut imorgon.. Och då kände jag mig genast mycket bättre.

Bilder på de två kommer upp när jag fått de, men jag lägger ut gamla bilder sålänge!
Här har vi Priman <3 Naturlig skönhet verkligen!

Och här kommer den andra snyggingen!

Sitter här med 2 stjänor!

Dagen började med att jag åkte in till stan för att hämta upp Primrose & Wasima på Centralen. De har kommit hit från Sthlm för att gå på Parken idag och kolla på en going ;)  Efter vi hade vart hemma och tippat av packningen  så dorg de till stan och jag vidare till skolan.  Slutade runt 4, så mötte upp D och De två Sthlm flickorna. Vi satte oss och fikade på Condeco sedan drog vi och handlade mat. Nu är vi hemma och chillar, de fixar sig för deras utgång ikväll och jag bara sitter och är haha. Men Ska snart röra oss mot stan släppa av de på Valand sen drar jag vidare till Frida.   Måste plugga på jävla datakunskap för har prov imorgon men annars blir det en lugn kväll. Trött som ett djur och det känns som att mitt huvud är lika stort som ditt haha.  Men hinner väl blogga senare ikväll !!


Gjort mig själv stolt ;D

Skolan var helt okay idag, gick ju ganska fort. Innan vi började satte jag, Frida & Amelie oss på trappen uppe på avenyn och solade. Det har varit en sån himla fin dag idag. Efter det så blev det Engelska & Svenska . Efter skolan åkte jag hem för att hämta upp mina gym kläder sedan drog jag mig till gymmet, Frida kom en liten stund efter. Jag jobbade med hala kroppen, så träningsverken kommer nog sitta fint imorgon ;)  Nu ligger vi i sängen jätte slita efter gympasset. För att belöna oss själva så ska vi läggs oss framför tv:n och äta Ben&Jerry's 'Mums.  Men nu ska ja kolla på tv :) Godnatt <3


Skönt slut på denna dag!

Då var första skoldagen över. Vi drog och käka på Baguetten, sen så började psykologin. Vi började kolla på filmen '' Ondskan '' och skulle kolla på den över mattelektionen med. Jag fick några skrämmande sms av en VISS person som gjorde att jag var tvungen att gå lite tidigare. Efter det så har jag och Frida spenderat kvällen hos Familjen O. Nu ligger vi i sängen och segar. Imorgon är det en ny dag, och nya tag. Längtar bara till helgen nu, Fredag ska jag på Middag hos Rebben och på Lördag blir det 18-års Middag hos Jessica ;D Super kul kommer det att bli. Om kylan håller i sig blir det ingen utgång för min del.  Nej ska fixa mina tabletter nu sen är det sängen som kallar! Godnatt <3




Godmorgon!

Nu har jag precis fixat klart mig för skolan. Blir att dra och äta lunch sedan har vi Psykologi & Matte. Slutar halv 5, så funderar på att dra hem hämta gymkläder åka in till stan och Gyma sedan avsluta med solning och bastu. Men så brukar det ju låta, men om det blir av är en annan sak haha. Men ska skynda iväg till bussen. Hörs sen!


Jobbigt!

Nu känns det som att jag klagar lite mycket hehe. Jag är så jävla trött nu. Jag trodde och sa att jag skulle vila ut mig nu på lovet så att jag kan få en bra skolstart, men NEJ så blev det ju dock inte. Jag och Frida har dygnat 3 nätter, och två av dem var på rad, Tummen upp. Jag skulle bara vilja att någon stängde in mig i ett svart rum och låter mig bara sova tills jag verkligen inte orkar sova mer. Får hoppas på att jag kommer lösa skolan bra iaf.

Jag och Frida kom hem vid halv 9, vi käkade sedan gick vi och la oss. Vaknade runt två, sen låg vi i sängen somnade om till 6 då maten var klar. och nu ligger vi i sängen och latar oss. Dricker kaffe för att palla med de timmarna som är kvar innan man ska lägga sig. Nu ska jag kolla lite OS och heja på min Ferry ;) Godnatt <3


ÄNTLIGEN HEMMA!!

Nu är vi äntligen hemma efter en underbar resa på ca 21 timmar (y) Jag säger bara att vi lever, men är trötta som djur. Så godnatt och sov gott.

Ett underbart slut på Lovet!

Hela mitt lov har vart hur bra som helst förutom 2 grejer, Nr 1 - Jag blev biten i läppen av Snö ( en hund ) Nr 2 - Jag & Frida kommer att få spändera natten på ett tåg.

Vi började våran hemresa 13,32 ifrån Lindesberg. Tro det eller ej, kl är nu 00,24 och vi befinner oss mellan Kumla och Hallsberg. Vi fick vänta 8 timmar i Kumla och nu så har vi väntat 1 timma mitt i skogen. Det känns ´riktigt obehagligt faktiskt. Så detta kanske inte var världens bästa slut på ett lov. Annars har jag spenderat den med människor jag tycker om ;D  Många undrar vart jag har hållit hus, och det är i Lindesberg jag varit under hela lovet. Jag har haft det super bra, och ett stort plus i kanten är att min andra halva ( Frida ) kom hem och hälsade på mig de sista dagarna.

Jag har försöka sova men har inte gått så bra, så jag tog upp boken och börja läsa några sidor tills mina ögon sa ifrån. Så nu bloggar jag lite, men ska allt fälla ner datan och lägga huvudet på sne och hoppas på att jag lyckas att somna.  GodNatt Men '' info '' om när och hur vi kom hem kommer imorgon!

 Frida Läser :P
Detta gjorde min resa!
Nördar! Ipods och böcker!

Sitter kvar i Kumla efter 5 timmar (y)

Vi sitter fortfarande i kumla efter 5 timmar (y). Vi är så jävla trötta på detta va ;s tack gud att vi har platser där det finns eluttag så att vi kan sitta vid datan. Eftersom vi är fast på tåget så har vi suttit och tagit massa kort (a) HAHA  Alla MÅSTE tycka synd om oss bara så ni vet !!!!









PISS HUMÖR!!

Jag orkar inte blogga för att jag är så jävla förbannad!!!!   Jag hatar SJ så in i helvete.  Jag och Frida sitter i fucking Kumla med tåget. Det spåret mellan kumla och halsberg har snöat fast. Vi har suttit här i snart 4 timmar. Flippar över. Det är inte äns säkert att vi kommer till Göteborg idag ;@  bloggar när jag e på bättre humör KRAM !!

FUCK SJ!!


Stygnen borta & sängen kallar!

Vi åkte till vårdcentralen för att ta bort mina stygn. Det börja med att kärring jäveln är svin otrevlig. Jag Frågar - Kan jag få Bedövning ?? NEJ skriker hon då. Jag ba eeeh okay. Sen tar hon fram största pincetten jag sett och sen sax. Hon klipper i min hud så att de börjar blöda (y) Jag ber henne ta det lite lugnt för att jag tycker att det gör ont, då säger hon - Om du säger att det gör ont så kan du inte mena det! NEHE INTE ?  ja är inte den som klagar när det gör ont för jag tål mycket smärta sen säger hon så, jävligt förbannad blev jag. Aja nu är morrhåren borta iaf ;) Känns inte så stor skillnad faktiskt.  Sedan blev det att ta en Powernap innan maten och sedan drog vi på Handboll. Träffade nära och kära som man alltid gör i handbolls-hallen.  Nu ligger vi i sängen och nästan sover. Vi har som sagt dygnat och sovit 1 timma sammanlagt (Y) KUL!!   så godnatt gott folk!

Så glad över att jag äntligen fått bort stygnen!

IDAG RYKER STYGNEN :D

Nu är det inte alls lång tid kar tills mina stygn äntligen ryker. Det är 1,10 min.  Jag är skit nervös över att det kommer göra svin ont och att bedövningen kommer göra så att jag får KS läppar igen ;s  men får hoppas på att det inte gör ont iaf.  Jag vill tacka alla underbart roliga människor igår. Var som sagt hemma hos matte, där var Packe, Mustafa, Oliver, Frida, Bnar & Virre. vi skratta mest hela kvällen fyfan vad kul haha.

Min överraskning var att min andra halva kom hit ;D  FRIDA älskling kom till Linde igår kväll. Denna dagen börjar med att visnart ska till Sjukhuset för att ta bort mina stygn, efter det så ska jag försöka få tag på Bnar och runt 7 - halv 8 blir det hallen och kolla på damerna:)  Men nu ska jag vara social, bloggar senare ikväll PÖSS



Åker mot Matte!

Nu har jag precis fixat klart mig. Ska snart draa mig mot Matte. Hoppas på en mysig och rolig kväll :) Kl 8 en överraskning hahahaha ;) Skojit värre. Jag kan inte sluta längta tills imorgon ååh halv 2 kommer jag ligga och ha SIVIN ont, men kommer inte se ut som ett djur iaf haha :D  Nej måste åka nu. Herrå

Imorgon åker stygnen!

Ska snart upp och duscha, sitter och segar på soffan. Har vart på sjukhuset och fått en tid till att ta bort mina stygn, imorgon halv 2 rycker dom ;D Kvällens planer är att dra till Mattias med ett gott gäng. Vi ska laga mat och bara umgås. Sen har jag en Överraskning till alla här, men de får ni inte reda på förens ikväll ;) 
Nu ser min läppar mycket bättre ut :D


Bilderna =)




Plattar mustafas hår =)

2 Dagar kvar!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Oliver & Alex.  Det började med att Jag Bnar & Packe käkade på Bellas, sen kom Mustafa och Oliver. Efter det så skulle jag fixa till Mustafas hår så jag Mustafa  & Oliver drog hem till Oliver, och där var även hans rommie Alex. Jag gjorde en hårinpackning på honom, sen skulle det vara inne i 2 timmar. Medans vi vänta så spelade de poker SKIT kul ;) haha Skratta mer än vad jag får, för mina läppar gör förjävla ont nu:P Men de var det väl värt. Bilder kommer sen när jag orkar lägga upp dee =)   Idag är det två dagar kvar tills mina jävla stgn tas bort :D  Jag längar som satan kan jag ju säga, trött på att ha jävla trådar i ansiktet. Men ska lägga mig och sova nu hade jag tänkt! Godnatt

Sovmorgon !!

Så jävla skönt att äntligen inte bli väckt Har sovit tills nu ( 12,40 ) Men blev såklart väckt av telefonen under tiden. Pappa ringde och kom upp med min medicin, och sen så ringde min kära mor. Men jag lyckades somna om som tur var. Nu sitter jag helt själv i huset. Pappa har åkt till sjukhuset för att röntga sitt ben, men han kommer väl snart. När han kommer hem ska jag visa han ett SJUKT snyggt matbort med 4 skolar som han måste köpa till hans nya hus (A).  
 
Mina planer för dagen!
- 14,30 Ska träffa upp Bnar och snacka lite!

- 16,00 Ska jag träffa patric, Mustafa, elin? och Gabbe!

- runt 18,00 Blir det hem och äta middag med Far

- 19,00 framåt har jag inge planerat :)


Tillbringat kvällen med Bill&Bull!

Jag åkte till oliver ( som INTE bodde uppe på Hagaberg ) Satt och chilla med Packe & Mustafa sen satte vi igång med permanenten. Hoppas han blev nööjd. När vi blev klara drog jag och packe upp till hallen och mustafa drog ner till stan. Satt och kolla när Damerna tränade sen snackade jag en liten stund med Bnar innan pappa kom och hämta mig.  Nu sitter vi och äter chips med dip och kollar OS. Ett skönt och bra slut på denna måndag! Imorgon blir det att dra in till Örebro för att hälsa på min Mamma ;D;D  Längesen jag såg henne, saknar henne som fan.  Och på kvällen kommer det bli ett jävla röj;) Packe var inte orolig haha.
Packe!
Mustafa!


Fan :(

Nu har jag och Pappa äntligen kommit hem. Vi var suttit på akuten i 3 timmar ;s Vi har även vart in på försäkringsbolaget och fått lite papper.   Vi var ju tvungna att åka att till akuten för att kolla upp läppen, såklart var den ju infekterad KUL!!  så nu går jag på en jätte stark antibiotika som jag ska ta tre gånger om dagen i tio dagar. Aja det är bara att bita ihop och se glad ut. Jag hann även träffa Bnar, sara, Amanda, Packe & Oliver en snabbis.. Mustafa ringde och fråga om jag kunde komma till Oliver för att rakpermanenta hans hår, och bara för att han fyller 18 idag så ska jag göra det fasten att jag ser ut som ett monster ;) Grattis Mustafa <3.
Nu ska jag ligga och vila på soffan innan jag rör mig upp mot hagaberg :)

Godmorgon!

Godmorgon! Jag kollade nyss på min statistik över e läsare ;) Taack säger jag bara börjar bli smaskiga siffror =)
Men iaf, jag har nyss vaknat och fixat mig. Jag får frågor ständigt om du det är med mina läppar. Jag säger bara att jag trodde att det skulle se bättre ut idag men NEJ! Min överläpp har gått ner men min underläpp bara växer och växer. Jag måste nu äta allt med sugrör och dricka med sugrör. Det gör ont och jag kan knappt prata :( Men ska ska åka upp till vårdcentralen nu sen ska jag hälsa på Lindeskolan ;D Skoj. Efter jag hälsat på så blir det att gör anadra ärenden på stan.  Hörs senare <3

Godmorgon xD



Godnatt!

Ligger i sägen ny duschad. Ska lägga mig och läsa tills jag somnar hade jag tänkt. Eftersom jag knappt får bosta tänderna så fick vi köpa en bebis tandborste till mig HAHA plus att jag fick en Nalle och blev behandlad som om jag vore fem år ( på akuten igår ) Så nu med denna rosa lilla tandborsten så passar det också in :P 
Imorgon blir det att kolla lite tapeter, saker till de nya huset, ringa till tandläkaren, åka upp till docktorn, gå till försäkringsbolaget och sen vila. Ska försöka hinna med att träffa Amanda & Bnar. Men nu ska jag stänga av datan. GodNatt underbara läsare <3



Fira denna dagen med de underbara<3

Nu har jar nyss kommit hem ifrån Marre. Jag drog dit vid halv 5 - 5. Först kom jag sen kom Becca och till sist kom shaee. Shaee stannade inte så länge med tanke på att hon skulle åka till Örebro med sin Boy ;) Men vi andra snackade skit som vanligt, umgicks och bara var. Jätte mysigt var det så klart. Jag tycker ju att alla hjärtans dag är överskattad.   Fick nu tag i bilderna från i Fredags =)










Tack alla söta läsare!

Jag vill tacka alla söta som sagt att det är synd om mig, och att jag ska krya på mig. Det värmer ska ni veta. Jag har varit ute och gått med Doris och Anna i typ 1,5 timma. Skönt som fan är det ute ska ni veta. Jag har precis ätit så är mätt som en plätt, så funderar på att sova någon timma. Senare ikväll så blir det nog att umgås med Rebecca, Marre & Shaee skojit. Jag ska lägga mig nu, är så jävla trött ;oo  Bloggar ikväll!


Alla hjärtans dag!

Ni som känner mig vet att jag HATAR alla hjärtans dag. Usch en ruggit överskattad dag kan jag ju säga. Men iaf så har jag bestämt mig eller blivit tvingad att ¨gå upp nu. Måste nämligen ut och gå med Doris sen blir det frukost sen lägga sig igen haha. jag börjar få lite ondare i läpparna nu och svullnaden har INTE lagt sig haha ser super rolig ut :P  Jag vill önska alla Nära och kära en underbar Alla hjärtans dag, fira den med den ni tycker om, men överdriv inte med tusen rosor och grejer haha. Ha en härlig dag <3




Vilken kväll :)

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Rebecca & Akuten.  Jag tog en lång promenad med Doris ner till Marre i stan. Var trevligt. Daniel och Mattias var även där. Jag stannade inte alls en långstund för jag skulle vidare till Rebecca. Jag hann vara där typ en timma innan vi var tvungna att åka upp till akuten. Jag blev nämligen biten av Rebeccas hund Snö. Bilder kommer nedan. Tack Becca för ditt stöd och jag kommer fortfarande älska din hund :)

Doris<3
Innan de sydde!




Efter de sydde!





Hemma efter Middagen!

Nu är jag hemma igen efter Beccas 18års middag. Jag hann inte blogga innan jag åkte dit. Så nu kommer det massa bilder på mig själv haha. Jag har tråkigt så har suttit och tagit kort på mig själv. Kvällen var mysig. Börja med att vi käkade en av de godaste tacco-pajerna jag ätit, sedan blev det present öppning och tårta, sen blev det att kröka. Det var trevligt folk där, många jag inte brukar umgås med annars. Men trevligt var det iaf.  Bilder kommer imorgon för hade inte med mig en kamera så får sno av de andra :P


Före Middan
Efter Middan
GODNATT!

Sitter på tåget!

Jag hade världens bästa dröm inatt. Jag skulle offra mitt liv för att den skulle bli sann, fyfan säger jag. Jag fick ett sjuvåningshus av ett gammalt par ute på långedrag som jag sedan hyrde ut och blev sten RIK! Jag fick barn med min dröm man och hade ett felfritt liv. Aa tänk om det skulle vara sant? Det skulle ju inte skada haha. Runt halv 11 så gick jag och frida upp, fixade oss jag packade ner det sista och sedan drog vi ner på stan för att käka lunch. Efter lunchen så var vi tvungna att springa och kolla på en present till becca, jag hittade inge speciellt, men tillslut så hitta jag något jag hoppas på att hon gillar. Det är något jag skulle bli glad över att få iaf(a) 

Jag sitter nu på tåget och väntar på att komma hem. Blir jävligt stressigt. kommer runt kvar i 6, sedan måste jag åka hem sminka mig, fixa håret och byta om på 30 min. Tror ni att det kommer gå bra? haha det är bara att vänta och se, jag brukar ju ta tre timmar på mig. Men det får la gå ändå. Jag har suttit och läst en del nu, vill hinna läsa ut en bok som vi har på svenskan nu. Har ca hundra sidor kvar, sen så ska jag börja med en engelska bok.  




Fyfaan Lif!

Kom hem till Lägenheten, lagade mat satte oss framför handbollen och trodde på en vinst men NEJ!  Linde gjorde en bra första halvlek men i andra vettefan vad som hände. Skit sur är jag nu men det lägger väl sig snart. Ska hoppa in i duschen sätta sig vid martbordet och ta några glas vin/Cider. Elin kommer snart så då blir ja kanske på bättre humör. Vi ska bara sitta och chilla prata och njuta att vi har gått på lov. Imorgon blir det iväg till stan och köpa Rebeccas present sen sätta mig på tåget. Kommer vara i Linde runt 6 sen blir det att bära sig av till Rebeccas 18års middag. Det ska bli super kul verkligen. Hoppas jag hittar något fint till henne. Aja nu ska jag tända lite levande ljus och mysa. Love Carol!
Carol& Emmelie<3

Ligger hemma hos frida och fular oss!!

Jag och Frida ligger i sängen och fular oss. Vi ska snart hem till mig och laga mat och dricka några glas vin. Nu har vi äntligen gått på lov, jävligt skönt va. Åker bort imorgon och kommer inte hem förens onsdag. Har inget mer kul att skriva just nu, men bloggar ikväll.






Nyvaken!!

                                          

Nu ligger jag i sängen med halv öppna ögon och vill bara slänga iväg datan och bara länga täcket över mig
och somna om,´men så funkar det inte. Ska möta upp Klara & Kajsa på Franska för att plugga det sista. Vi får se vad som händer efter skolan, jag är sugen på Bio ikväll. Imorgon åker jag ju till Linde igen. Ska bli super skoj. Om ni inte redan visste det så ska jag på Rebeccas 18års middag, sedan blir det Norge på Måndag ;D härligt lov hörde jag ;)  jag kommer att lägga upp min outfit jag ska ha på mig imorgon lite senare idag :)

Nej nu måste jag gå upp och fixa mig inför skolan. Såg nyss att det var -18 ute, KUUUUL!!  vad fan är det som händer nu? Ingen vill ju fan ha vinter längre. Men får rota i garderoben och se om ja hittar nå varmt och gott :)



Fular mig!

Har precis kommit hem till mig. Ligger i min underbart sköna säng med datan i knät och njuter utav ''  so you think you can dance '' Men ska snart fälla ihop datan och lägga mig och läsa '' Dr Glas ''. Men innan jag drar så måste jag bara lägga upp lite roliga bilder som jag just tat hahahaha.  Jag bjuder på detttttaaaa ;D




Mys kväll!

Skolan var som sagt väldigt skön, behövde inte anstränga sig haha. Efter skolan skulle vi dra till SoHo för att plugga men var fullt där så vi satte oss seares om jag minns rätt (a) Aja men vi satt där och fixa allt klart. Det var super mysigt och allt gick som rinnande vatten. Nu är jag och Frida hemma hos henne. Vi har precis ätit och nu softar vi bara. Ska hem och sova hos mig, får se om det blir nå mer plugg eller om vi bangar det. Vi fick nyss reda på att det är ett gäng killar som vi känner som ska ner till Ayia Napa samma dag som oss. Skoj kommer det att bli va ;) haha aja men nu ska jag dra mig. Hoppas alla får en bra Onsdags kväll! Puss&Kröm  ( Som klara skulle sagt )



Snart skola!

Sitter här och väntar på att snart gå till bussen. Frida stack för typ en timma sen för hon hade Franska. Ganska skön skoldag idag, Psykologi sedan Svenska. Efter skolan ska jag Frida Klara & Kajsa sätta oss på NKs Espresso House för att plugga. Senare  ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på, men det återstår att se :P  Nu måste jag tyvärr knalla mot bussen så att den inte åker utan mig :P  Vi hörs senare ikväll! BTW har ja fixat en Dejt till Frida ;)


En riktigt het bild på min syster <3

Kollat på Glamorama för att få bort vissa tankar!

Jag kunde inte låta bli att sova hos Frida. Jag fick skjuts hem till Frida runt 10 haha. Har haft en Mysig kväll må jag säga. Har legat i sängen sedan ja städat klart, tagit en lång och varm dusch, gått till affären och köpt apelsiner och andra nyttigheter. Sedan har vi legat och myst. Nu ligger jag hos Frida. 

Jag är en person som oftast har väldigt starka åsikter om allt, och vet verkligen vad det är jag ska ha. Men nu är jag fast i ett treagel drama. Vem ska jag välja ? måste jag välja någon ? kan jag inte ha bägge ? Vad fan ska jag göra? Den ena är lätt som en fjäder och den anda är tung som en sten. Ska jag ta den tunga för att jag ska få lite motstånd och måste kämpa lite eller ska jag ta den lätta som jag bara kan blåsa lite på så flygger den upp i luften? Jag vet verkligen inte. I've gott a feeling for bouth!!

För att rensa luften och tänka på något annat så satte jag på Glamorama. Det var ju inte någon super höjdare men det var helt okay. Jag hade tänkt att bädda ner mig i sängen här, sen ge Frida sin godnatt puss sen SOVA!!! Godnatt Underbara läsare<3


Usch!

Ligger i sängen och är sten död. Jag hade bestämt mig för att gå och gymma idag, men så blev det ju såklart inte. Jag har ju inte vart hemma hos mig på år och dagar så jag bestämde mig för att sova hemma inatt. Jag kom in i rummet och det såg ut som helvete usch. Men nu ser det bra ut igen. Ligger i sängen och har ont i huvet. Jag har inte ätit ett piss idag. Allstå detta par kål på mig/oss. Vi funderar på att lägga ner det för vi mår verkligen inte bra utav detta.

Ikväll så blir det att springa till affären och köpa nå frukt. Jag hoppas på en mysig och rolig kväll. Ska nog sova någon timma innan jag orkar röra mig någonstans :)


BLIR GALEN!! GALEN !! GAAAAAHHHHLLLEEEEENNN!!!

Assså FLIPP är något jag får. som vanligt hade jag skrivit as mycket, sen så fuckar det sig KUL!!!  Aja  men det jag skulle säga var att jag och Frida har snart avklarat första dagen på våran Sopp Diet. Jag tycker de tär piss jobbigt. Undrar ju fan jag ska klara av detta i en vecka??  Kommer inte gå. Mitt humör är verkligen inte på topp. Var och kolla på handboll, men det sög det med. Sämsta matchen jag sett på länge. Rik har förlorat varje match vi vart och kollat på KUL!   Aja jag ska iaf dra mig och Läsa och kolla på Daim skålen som stå på bordet!!!!!

Jag SPYR på soppa!!


Godmorgon!!

Nu har jag och Frida precis vaknat. Vi ska fixa oss sedan blir det skola. Idag är det första dagen på våran '' sopp diet '' Vi får bara äta soppa, grönsakter och frukt. Vi ska hålla på i en vecka och se hur det går. Om jag RASAR i vikt som jag tror att jag kommer göra så kommer jag sluta med en gång. Jag vill inte gå ner i vikt jag vill bara få bort mitt mull på magen sedan bli hälsosam. Aja Snart blir det skola och efter skola blir det Handboll ;D  Ska kolla på Rik - Ystad. Ska bli super skoj för har inte vart på handboll på sjukt länge. Ska upp och fixa min nu. Pusss
Bilden är ifrån tågresan, En bok, data & kaffe gör tågresan så mycket bättre:)

Bilder från i Lördags!

Nu tänkte jag lägga upp lite biler från i Lördags <3  Resten finns på min facebook :)


Carol å Becca!

Johanna&Becca

Hångel fest!

Top tre bitcharna!

Älsklingarna!

Vickan&Marre

Drös med flickor<3

<3

Carol!

Snart blir det hemresa till Göteborg!

Sitter och lyssnar på Lady Gaga och taggar till tågresan (y)  har precis fixat klart mig. Om en halv timma blir det att åka ner till stan och sedan sätta mig på tåget. Jag hoppas verkligen inte att det är knökat, orkar inte med en massa folk, och verkligen inte när man är bakis. Aja  jag kommer att komma hem vid 6, sen så blir det att åka hem och slänga av sig min packning sen drar jag vidare och till sist blir det hem till Frida ;D 


Söndag!!

Ligger i sängen och väntar på Frukost '' Lunch ''. Jag kom hem runt halv 1 igår. Kvällen började hos marre, det kom en massa flickor plus Pontus & någon mer. Jag hade verkligen en ball kväll. Det ända som förstörde kvällen var ju såklart drama. Det var det ända jag inte ville ha just den kvällen, men det bjöds på en hel del drama ( Jag var inte inblandad i något ) Jag vill bara säga att jag hopps att allt kommer lösa sig. När ja kom hem kolla jag på kl och ba asså kl är halv 1,  det är nu vi brukar dra ut xD Aja efter vi hade varit hos marre så drog vi till Folkan. Jag kan ju säga att det inte fick mig på knä. Det var lite folk, de flesta var yngre å aa. Men det sket jag i för jag träffade verkligen ALLA, alla typer var där igår. Eftersom alla mina vänner var där så blev min kväll ball.

Jag ska snart gå upp packa alla mina saker. Mitt tåg går halv 2, så mycket jag ska göra innan jag åker. Bilder ifrån igår kommer senare =)

En lulli liten Carol haha!



Va det någon som sa Fest?

Nu har jag fixat mig i tre timmar. Jag säger bara att smink är nog den bästa uppfinningen någonsin. Jag blir att se ut som en helt annan person, braa eller dåligt ? lite både och tror jag. Aja jag kommer ha min silett klänning, mina nya rosa nit skor sedan en ganska dämpad sminkning. Bilder kommer Nedan :)  Jag hoppas på att alla kommer få en bra och rolig Lördag. Håller tummarna på att det inte kommer bli nå drama idag, för ikväll vill jag festa och ha en svin ball kväll men alla jag tycker om <3

När jag stod i duschen så tänkte jag på en massa som jag och mina vänner snackade om igår. Nu undrar ni nog vad det var vi snacka om? Jo att jag kan ha en jävla attetyd mot folk jag inte känner. Jag säger bara såhär - Om du är behandlar mig bra - behandlar jag dig bättre MEN om du behandlar mig dåligt - kommer jag behandla dig ännu sämre. Så det är upp till personen  och inte till mig. Så PASSA er  ;) nej då skojar. Men hoppas inte att ni har fått fel uppfattning om mig - Amanda berättade även igår att '' anomym '' sa - Amanda jag trodde du skulle vara världens bitch för att du var med Carol ! Så kul att folk dömmer en utan att äns känna mig (y) haha

Osminkad!
Sminkad!
Kvällens outfit!

Middag hos farmor!

Är ny vaken och måste upp och fixa mig snart. Jag & pappa ska hem till Farmor på '' middag '' men de ska väl heta lunch för vi ska dit ganska tidigt. Hur som helst så var det sjukt längesen jag träffade farmor sist så det ska bli super kul att träffa henne. Jag ska hinna köpa något att dricka tills ikväll. Jag ät taggad till tusen och tror på en lyckad utgång i lilla Linde :P Det ska vara förfest hemma hos marre,  sen ska vi vidare. Alla mina älsklings brudar kommer vara hos marre med så det kommer bli super kul. Jag har inte fetat i linde på seriöst ner än 2 år ;oo haha Nej ska springa runt och fixa  mig nu.  


Disco Ball Night haha!

Nu har jag just kommit hem ifrån Disco ball night. För er som inte vet vad det är så är det en handbollsturnering för barn typ 1- 6 eller vad det är, sen är det disco i bamban. Jag gick dock inte dit för att kolla på handbollen utan för att träffa mina älsklingar som jag saknat. Jag träffade verkligen ALLA förutom Marre Shaee & Becca, men dom ska ja träffa imorgon :D Hörde att det var Gymnasie fest imorgon, så ska dit med alla härifrån Hoppas på att det blir lyckat.  Lite bilder kommer nu :)


Småttingarna spelar handboll;P

Ännapänna<3

Mustafa<3

Bnar,Anna&Packe<3

Patte,Linn& Cp Bnar <3

Lika snygg som alltid Amandaaa<3

Home sweet Home<3

Nu är jag hemma hos pappi igen ;D   jag var och hämta ut skorna. Jag kunde inte bli mer nöjd. De såg bättre ut i verkligheten än på bild. Nu har jag och pappa precis ätit laxfilé med potatis, så jävla gott va det. Ska träffa Mustafa nu sen ska vi upp till hallen och kolla Disco Ball Night HAHAHA   men bloggar mer ikväll.




Sitter nu på tåget!

Sitter nu på tåget och kollar på alla konstiga människor runt om mig. Usch det stinker räkor och fisk å nå äckligt. Aja jag ska springa iväg till kiosken för att köpa något gott sen ska jag försöka sova en stund. har inget roligt att skriva så väntar tills jag kommer hem. Puss och kram <3



Tre timmar kvar tills ja sitter på tåget!

Nu sitter vi i skolan. Gör inte ett piss bara är.  Jag funderar på att dra mig hemåt snart för att packa kläder och sånt, sedan måste jag äta innan med tanke på att resan kan bli lång.  Vi har en jävla redovisning om mentalträning snart, SUGER säger jag. Aja vill iaf bara åka nuu, vill komma hem till pappai, och hämta ut mina skor ;D  Min far kunde inte hämta ut de för att han var tvungen att visa upp mitt leg ;s   men idag får jag dom:D  Igår hade jag jätte kul när ja snackade med simon , måste lägga in lite bilder ;)

<3

Lindesberg imorgon

                                 
                                 
Nu ligger vi hos Frida och äter choklad-bolls smet. Vi är riktigt gotte sugna så det finns inte. Aja jag hann inte packa mina kläder tills imorgon, så måste gå ifrån skolan lite tidigare för att sen springa hem och slänga i lite kläder i min väska. Min pappa hade sett på nyheterna att det var massa förseningar mellan Göteborg - Örebro. Om det blir massa förseningar kommer jag att flippa över, hatar att vänta.  Jag har inga planer förutom att packa lite saker sen träffa mina underbara vänner :) aja bara att ladda över filmer på datan och njuta.  Jag har sovit i typ 3 timmar på eftermiddan men är fortfarande trött ? Hur går det till ? Aja ska slänga mig under täcket och kolla på tv :)  


Trött!

Ligger i soffan och är helt död. Vi kom hem runt 12 ifrån bion igår. Som sagt så var filmen hur grym som helst. Jag skulle utan tvekan kunna gå på den en gång till. Aja idag har jag noll planer, ska kolla om det är någon bra handboll som man kan gå på ikväll. Imorgon åker jag ju till Linde så ska packa och lite sånt ikväll med.  Idag känner jag mig bättre i kroppen, har dock fortfarande ont i fötterna och i höfterna men det är inte så farligt. Blir vila i helgen så att jag slipper ligga hela helgen å vara sjuk. Mina skor har kommit, ååh vill bara hem å pussa på dom haha. kommer inte på något kul att skriva, men  hörs senare ikväll<3


natt bloggar

Jag och frida ligger i sängen och är super nöjda. vi var ju och såg på snabba cash. den levde upp till mina förväntningar, så den får ett topp betyg ifrån mig. jag bloggar ifrån mobilen för första gången, lite kul faktiskt. Aja ska sova nu och hoppas på en torsdag utan smärta. sov så gott och GRATTIS GULLIGA Rebecca öhman som fyller 17år idag. puss å god natt <3

Powernap,Fixa sig&Bio

Har precis kommit hem ifrån skolan. Helt okay dag, men har ont så jag klarar inte av att gå långa sträckor. Efter skolan så gick jag till Monki för att kolla en jacka åt Anna, den fanns tyvärr inte anna =( Nu är jag hemma och vilar upp mig. Jag ska snart ta en powernap och vila upp min kropp, sen ska jag börja fixa mig sedan dra mig till Frida. Vi ska fixa oss sedan blir det att dra in mot stan vid 8 för att kolla på bio, Snabba Cash blir det idag. Jag har riktigt höga förväntningar så jag hoppas att den når upp till de, annars blir jag besviken.  Jag kommer att åka till Linde i helgen, vilket känns både kul och tråkigt. Jag kommer att vara där nu i helgen och nästa helg, så missar en massa skoj :( Men underbart att träffa mina Linde vänner ;D  SOV gott..


Godnatt!

Ligger och tycker oerhört synd om mig själv just nu. Men har tatt tabletter och hoppas nu på att kunna sova hela natten utan några smärtor. GodNatt och sov gott underbara Läsare <3


Jag har så ont :(

Jag kan inte beskriva min smärta. Jag har så inihelvete ont i min kropp och speciellt ryggen. Jag måste anstränga mig till max för att bara resa mig upp. Jag känner mig så hjälplös, handikappad & sliten. Jag hatar att känna såhär, att inte bara hoppa ur sängen och springa till köket , att inte kunna skratta utan att det gör ont i hela mig. Men det är väl sådana dagar som denna man måste uppleva för att klara av livet. Runt tre åkte vi till Frölunda för att göra ett hemligt uppdrag, sedan blev det hem till Frida. Vi käkade mat sen satte vi oss med Filmen My sisters keeper, Den filmen är nog en utav de soligaste jag sett. Jag trodde helt seriöst att mina ögon skulle ploppa ut. Så mycket jag har gråtit har jag nog inte gråtit till en film eller liknande. Jag har så ont i mina ögon och bara tanken att det som hände i filmen kan hända i verkligheten. Aja vi fick iaf skjuts av Fridas pappa hem till mig, så nu ligger vi i min säng och väntar på att paradise hotel finalen ska börja. Jag vet ju redan vem som kommer vinna ( Jackie ) Om ni inte ville veta så synd haha. Ha en fortsatt bra kväll. Jag ska knarka ipren och försöka få bort min smärta. Love Carol

Skorna är beställda ;D

Nu har jag beställt mina älskade skor ;D  Det blev såklart dyrare än tänkt ;s  men de är värt varenda krona. De kommer om 2-3 dagar så jag ska åka hem till pappa i helgen. Jag vaknade upp med världens jävla ryggsmärta. Jag har aldrig haft såhär ont som jag har. Jag hade lite ont innan jag skulle lägga mig igår, men trodde att det skulle gå över tills idag. Jag hade fel för jag började gråta när jag skulle resa mig upp ur sängen. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt. Ligger i sängen nu och vilar ryggen, snart blir det att åka iväg till ett hemligt ställt..   Jag kommer att blogga senare. Love Carol



=)

Har suttit och kollat mer på sommar kläder och smycken. Jag säger bara att jag vill ha sommar NU NU NU!!  Har även lite bilder ifrån skolan idag haha.. 





Internet-shopping!?

 Jag har inte haft  någon ork att blogga idag. Jag har tat det lugnt idag, pluggat lite och blir mer plugg efter PH. Har har suttit hela dagen och letat snygga sommar skor som jag ska ha med mig till Cypern ( Tidigt ute jag vet ).  Jag har hittat tre par jag blev kär i direkt, bilder kommer nedan. Jag är inte alls den som tycker om att shoppa på Internet eftersom jag inte kan prova sakerna och känna efter hur de känns. Men någon gång måste vara första gången. Grejen är den att skorna är jävligt billiga så man undrar ju hur bra kvalité det är på de, klarar de av tyå ute kvällar eller är de helt paj efter det? Aja det är bara att återstå att se.  Imorgon har vi prov i Svenska så blir plugg hela kvällen/natten haha . Alltid ute i sista sekund , inte bra inte bra. Men nu ska jag lägga upp bilderna på mina skönheter ;D

 299 kr
299kr
179 kr

RSS 2.0