NYÅR!!!

Happ då är det nyårsafton idag :D  Hur ska ni avsluta året, och inleda det nya? Jag ska iaf ha middag/förkrök med några flickor. Vi kommer fixa oss och lite sånt här :) Efter vi är klara blir det att äta gott och peppa till festen vi ska till :)  Vi har inte bestämt oss vart vi ska någonstans, men det är antingen Långedrag eller Snipen/Billdal. Får se vilket som låter ballast :D  Jag vill iaf säga gott nytt år till alla mina underbara vänner & Läsare för den delen. Jag hoppas på en bra och lugn Nyår, inget Drama, bråk eller liknande.

Jag hoppas att 2010 kommer att ha mindre bullshit än vad 2009 hade. Alla ska vara glada och ärliga mot varandra. Det ska inte vara något hat mot någon utan man ska bara älska. Hitta den rätta för min del ? haha det får vi verkligen hoppas. Singel är INGET för mig Ett helt jävla år var nog länge haha.
 


Victoria Secret <3

Sitter hos Frida och kollar på Victoria Secret.  Det är så braa ;o





Frustrerad!!

Jag hade skrivit ner alla mina tankar om ALLT , men så laggar datan och det jag hade skrivit försvinner. Jag kommer inte skriva om allt för det är jag verkligen inte sugen på .

Men jag undrar hur man kan gå ifrån att nästintill hata en person till att tycka om och tycka synd på en dag? Människor är så falska och äckliga i dagens samhälle. Man går bakom varandras ryggar, är otrogna, ljuger och är allmänt falska och äckliga. Det värsta jag vet är när man tror att man kan lita på en person som man delar ALLT med, och inte vet att man egentligen inte kan lita på den. Tills den dagen man får reda på saker som personen man delar allt med, av en annan person och ett helvete bryter sedan loss..  Vissa människor vill bara inte inse hur bra de egentligen har det, utan riskerar att förlora det bästa man har, bara för att  man gjort något som man inte tror att någon ska få reda på. Är det värt det?!  Jag tycker inte det är värt det för fem öre..

Våga vara dig själv och stå för det!

Bilder ifrån Julspelet!




Då var det måndag!!

Idag har jag varit på stan igen haha Frida, Olivia & Rebecca var också med. Men denna gången hittade jag faktiskt inget haha. Efter stan så gick vi och fika på Frank's Coffee, sedan drog jag Frida & Olivia upp till Göta platsen för att kolla på Julspelet. Det var verkligen hur mysigt som helst. Efter det drog jag & Frida hem till Frida. Vi åt middag med hennes familj, spelade spel och bara mös :)  Nu är jag hemma och ska sova. Blir förmodligen stan imorgon, men ska iaf träffa Frida :)  Bilder på Julspelet kommer upp imorgon :)  GODNATT !! 

Jag mår så dåligt, och tycker så synd om dig!

Aa jag vet inte vart jag ska börja.  Jag har haft en mysig Söndag, blev ju stan och shoppa det sista inför nyår med Lisa sedan hem.  Jag mår så dåligt över folk ibland. Vad tänker folk med? varför gör folk en del saker som dom egentligen inte borde göra? Aa jag personligen kan ju inte göra något åt det men folk borde fatta bättre än såhär. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Vad tycker ni?  Att människor kan bete sig på de sättet haha bara så kul.     Och om det är folk som undrar handlar detta INGET om mig själv utan bara folk i allmänhet. 

Nu tänkte jag lägga upp bilder på det jag ska ha på mig på Nyår ( eller ska man visa sånt i förväg?  klart jag ska för att ge andra lite tips om hur man ska klä sig på nyår )  Visst jag tycker att nyår är jävligt överskattat, det är inte ofta man får ett lyckat nyår. Och det beror säker på att man har så höga förväntningar på att det kommer vara så jävla bra hit och dit, Fine men det är ändå  nyår och det är sista dagen på året och då vill man ändå se bra ut , eller?





Allt klart till Nyår, saknas bara en ball kväll;)

Nu har jag äntligen köpt min klänning till nyår. Jag har bestämt mig att jag ska vara glammig iår :) Så jag har köpt en siluett klänning som sitter som en smäck, till det blir det en puffig ljus rosa,vit päls väst (äkta) och svarta långa handskar med en roset och spets längst upp. Nu ska jag bara kolla bland mina skor och se vad som passar :)

Ikväll blir det bara chill. Ska laga mat och lägga mig sängen och bara kolla tv:)!

Mellandags Rean Men Lovisa :D

Kom hem ganska sen igår ifrån Park Lane. Det var inte så ball i början, men efter ett tag börjar det rulla in folket :) Jag tycker att det är så roligt att jag träffar Simon varje gång jag är ute hahaha. Hade det jätte trevligt med Jessica och hennes pojkvän & hans kompisar.  Jag träffade även '' Mr Hemlig '' Oooh han växer i mina ögon för varje gång jag ser han. Jag låg i sängen till kl 2 haha sen blev det att fixa sig för att sedan dra sig ner mot stan och träffa Lovisa.  Jag hitta en kjol, dock var den för liten ;o haha Jag hittade även såna långa siden handskar som jag ska ha på nyår :) Vi skrattade pratade och hade allmänt roligt :D 
Nu blir det att ligga i sägen hela kvällen och äta frukt :D Har blivit nyttig ;)  Bilder på sakerna kommer upp sen:)

Utgång!

Nu måste jag springa till bussen.  Ska möta upp jessica och en massa vid Park Lane HÖRSSSS sen PUSS

Nu börjar resandet igen!

Just nu har jag klivit av tåget i Örebor. Jag ska sitta här i en timme innan mitt tåg till Göteborg kommer, Men min mamma kommer att komma när som helst och säga hejdå till mig:)  
Jag blev nöjd med alla mina julklappar iår faktiskt :D  Inte får så mycket bra på en gång som denna. Tack alla för alla fina klappar jag fått.  

När jag kommer hem kommer jag möta upp Olivia sen ska vi hem till mig och fixa oss.  Det kommer bli utgång för våran del idag:)   Vi kommer att träffa '' Mr Hemlig '' ikväll med :D  Längtar som tusan.  Jag måste bara säga hur glad jag är för att ha en miniLaptop. Det är så smidigt och bra.   Bloggar mer innan vi drar ut!

Julen är äntligen slut. Imorgon bär det iväg till Göteborg!

Nu är julafton äntligen över. Ligger och kollar på alla avsnit ifrån Anna Ankas Jul haha. Hon är på patetisk, men rolig att kolla på ;D   Jag har iaf packat klart allt för imorgon bär det iväg hem till Götebog igen :)  Jag ska ut med en massa roliga imorgon ;D  Men Olivia kommer hem till mig direkt efter jag kommit till Göteborg, så det blir att fixa sig sen utgång :D

Syster slår in Klappar
Jennifer, Per& Micka

Fuck you JULEN!

Julafton!

Ja! Då  var det julafton IGEN!  Jag och mina systrar håller på att fixa oss. Gästerna har börjat att trilla in, bara Faster och Farmor kvar:)  Jag tycker det är jätte mysigt med jul och så, men det är förjävla överskattat. Jag har en sån jobbig känsla i magen och HATAR Godjul sms haha. Tror ni att jag fått några sådana sms?  Svaret är JAAAAA!  Men snart kommer det bästa på hela julen och det är Julmaten:D  Iår är vi hemma hos oss och då är det pappa som lagar maten, och det blir ALLTID gott. Men nu måste jag ner och hjälpa till lite. GODJUL!

Så tycker jag om Julen!


Ligger och myser med mina systrar!

Ligger inne i mitt rum och kollar film med mina systrar ;D

Nu börjar jag bli OROLIG!!

Hallo allihopa!
Jag har blivit helt galen. Det ända jag gör på dagarna är att ÄTA och SOVA. Jag fattar inte vad det är för fel. Jag är alltid trött:O   Aja men idag har jag varit i Örebro med Pappa & Persson och kollat på Calsolssons. Sedan hämtade vi upp min syster  Jennifer & Nick =)  Jag somna som en stock erfter att jag fått lite mat i mig. Sov till halv 8 ungefär och nu har min andra syster kommit hem ;D




Linde är bra (ibland)

Nu ligger jag i sängen och är fortfarande trött. Ni kanske undrar vad jag menar med fortfarande? Jo jag blev väckt halv 10 imorse för att jag skulle till Tandläkaren. Efter att jag var klar där åkte jag och pappa hem. Jag  la mig i sängen och somna som en stock. När kl var runt 4 så ringde min mamma, och ni vet när man sovit så mitt på dagen så kan det kännas väldigt konstigt att vakna. Det känns som att det är mitt i natten typ, Men iaf så ringde mamma och prata fast jag sov nästan så minns inte vad hon sa. När jag märkte att kl  bara var fyra och att det fortfarande var samma dag så kunde jag somna om och sova några timmar till :P  Jag vakna runt halv 7 sen igen bara för att jag skulle hem till BNAR :D  Och där träffade jag även Amnada och Carro. Jag tycker verkligen om dom tjejerna så mycket. Man skrattar och kan vara så barnslig utan att någon bryr sig. Precis när jag skulle åka hem kom Sara :)'

Så det är som är så bra med linde är att man aldrig behöver stressa. Man kan sova hela dagen utan att få panik!

Sara,Bnar&Amanda<3

Förkyld igen!!!

Då har jag blivit förkyld igen... Det suger verkligen. Jag orkar inte vara sjuk till jul :( Men med tanke ¨på att det är - 20 här i Linde så är det inte så konstigt att man blir sjuk. Idag har jag iaf fikat med marre,shaee och deras pojkar var med en snabbis. Efter fiket så drog jag marre shaee till badhuset för att bara chilla, anna och emmelie kom lite senare :D  Men nu på kvällen har jag bara var med pappa, kollat tv och ätit gott:D  Men nu blir det snart sängen för min del.
Ska till tandläkaren imorgon kl10, KUL!!


Förkyld?


Idag har jag varit små seg faktiskt. Sov till 1 sen blev det att dra till farmor en sväng. Vi åkte upp till hallen vid halv 6, och där träffade jag mina älsklingar Bnar, Amanda & Sara ;D. Jag,Frida&Becca gick hem till Marre för att vi sedan skulle få skjuts hem till Becca.  Det blev mycket prat och mys. Har alltid kul mer er:P

Nu på kvällen har jag och Frida bara legat i sängen och kollat film och olika serier :P Jag håller även på att bli sjuk IGEN!!!  jag har ont i halsen och täppt i näsan. Hoppas att det går över snart. Nu ska jag iaf lägga mig och sova...


Sitter på tåget mot Linde :D

Sitter på tåget hem till Pappa. Min mamma kommer även att vara i Linde idag. Igår blev det bara att ta det lugt eftersom att Frida somna kl 6 haha. Idag ska vi bara mys hemma med min mor,far och alla gäster vi har hemma.

Vi mår sådär idag med. Jag har en sån ångest över Tordagen. Gjorde mycket som jag ångrar. Förlåt Simon (a) Inte meningen att göra det jag gjorde. Så det ska bli skönt att komma bort ifrån allt och bara ta nya tag haha.



Lindesberg imorgon med Frida:)

Det blev ingen utgång för våran del. Är förjävla seg och trött. Frida har legat här bredvid mig och sovit i några timmar. Men jag ska snart gå och packa och packa min resväska eftersom jag och Frida åker till pappa imorgon ;D   Det ska bli så kul, längtar till tågresan haha Sitta är mysa med en film.. åååh   aja´nu är jag för trött, ska lägga ´mig och sova ett tag:)

Pallar man en utgång till?

Aa då var sista skoldagen för denna termin slut :D Det var jobbigt men det gick haha.   Nu sitter jag och Frida här och är jätte slöa. Som det ser ut nu så kommer det bli en utgång till ikväll, men frågan är den- Orkar vi det?  Nej ska  iaf springa iväg till affären och köpa MAT, är så jävla hungrig nu vaaah.  Sen blir det Kolla reprisen på paradise hotel :)


Bakis på en fredag?

Usch  nu har jag precis fixat klart mig för skolan. Jag mår ju inte på topp kan jag ju sägaa..  Får se om jag pallar med utgång idag med, just nu vill jag bara ligga i sängen hela dagen. Men vi hade jävligt kul på Park lane ;D  träffade massa handbolls människor där :) Träffade även min lille sötnos '' Mr Hemlig ''  han e så söt vaah:)  Aja måste gå till bussen nu!!



UTGÅNG NU!!

Det blev lite omplanerat. Det bara förkrök med mig och Frida haha . Ska snart åka in mot stan och möta upp dom andra:D  Nu kommer det lite bilder på hur jag och Frida ser ut :D

Kvällens Sminkning:D

Dagens Outfit:D



Försov mig! Och ikväll kommer det bli Ball!!

Happ då har man missat hela skoldagen idag då (y) haha  Jag och frida försov oss. Vi vaknade kl 1. Skönt att sova men inte så bra att vi missa skolan. Nu har jag städat lite inför ikväll, sprungit ner med massa tvätt och nu sitter jag i soffan och kollar A Cinderella story. Frida har tagit hit hennes  kompis Lollo. Senare blir det att fixa sig och vänta in brudarna :D

Grattis Lif-Lindesberg

Idag har jag vart dålig på att uppdatera mig. Börja dagen med skola, och det var jävligt slappt. Vi gjorde inte ett piss. Efter det blev det att dra och käka med Klara, Kajsa, Frida & Alma. Har alltid  lika kul med dom. Mycket  skratt haha.  Efter det blev det att gå och sola :D 

Denna kvällen har jag vart och kollat på Handboll, Rik - Lif-Lindesberg. Haha  vad va det jag sa?  Linde vann ju såklart, kul att se dom spela så bra som som gjorde:)   ´Vi hann hem precis till Paradise Hotel :D  Men nu ska jag börja med Samhälls uppgiften som ska vara inne imorgon, sen så ska jag göra en sak på Historian.  Imorgon blir det som sagt utgång med flickorna, så ska förkröka här hos mig sen drar vi ut. Längtar verkligen, ska bli så jävla kuuuuul !
 Sötnos jag är:D

Torsdag, då smäller det & Lördag draar vi ;)

Happ då är det kvällen redan. Ligger i sängen och är helt jävla slut. Jag har gått i skolan från 8 till 5, så gäspat är något jag gjort idag. Jag har rensat min garderob, tvättat lite kläder och så.  Jag har pratat med min far,  så nu är biljetterna bokade hem till Lindesberg på Lördag. Carol har en överraskning, och det är att jag inte åker själv :D  Frida ska med mig HIHI Ska stanna i Örebro och träffa min MAMMA :D Saknar henne så jävla mycket ;o  Senare i veckan kommer mina systrar ååh julen är så bra vaah :D

Aja   men idag har vi flickor i klassen snackat lite.  På Torsdag blir det förkrök hos mig, sedan ska vi ut ;D  Jensen ( min skola ) har hyrt berså, så det ska vara julfest där :D  Om vi inte ska dit så blir der Park lane igen haha xD   Vi alla är så jävla taggade så det finns inte :D Mycket festande nu känner jag, torsdag fredag &  troligen på Lördag, Skojigt ...

Nej nu ska jag plugga lite innan jag somnar! 


Paradise Hotel är en drog!

Happ, Jag och Frida somnade som två stockar efter att vi la oss i sängen haha. V sov till 7 sen så åkte vi och köpta massa gott, ja köpte kakor och CheezBallz å Frida köpte 5 bullar xD 

Nu har vi legat i sängen hela dagen , men jag är fortfarande trött. Vi har kollat på Ullared, SvergesHjältar & sen det bästa Paradise Hotel. Det är precis som en drog, har man börja kolla på det så kan man INTE sluta. Man blir beroende. Det är massvis med ögongodis där  va ;)
CIMON, en vacker dag ska jag ha den killen. åååhhh  Ögon Orgasm på hög nivå ;D


Vila!!

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån skolan. Redovisningen gick bra som tur var :)   Gick en sväng på stan med Frida. Jag testade ett par skit sköna skor som jag kollat på ganska länge nu =) As snygga men framför allt grymt sköna att ha på sig när det blir kallt:) Jag vill inte ha dom i Svart utan jag kommer nog köpa dom i brunt eller kräm-vita.

Sitter i skolan!!!!

Sitter på svenskan och kollar på  någon skum film. Snart ska vi ha samhäll och redovisning om droger haha. kul att jag har mina papper med mig.  Men kan nästan allt utantill :)  Igår kväll var jag så jävla trött och seg. la mig i sängen och bara dega :)    Ikväll är det plugg som gäller..  Nej nu ska jag kolla på filmen ..

Ligga i sängen hela dagen!!!

Aa nu har jag typ precis vaknat. Jag mår ju inte bäst idag haha. Vi drog till festen i Näset runt 10. Det var helt okay, men med tanke på att jag redan var bakis då från i fredags kunde jag inte släppa loss helt haha.

Runt 2 drog vi in till stan, kollade runt lite men sen drog vi till Park lane. Det var helt okay där, lite skumma människor bara haha.  Nej jag ska ligga i sängen hela dagen har jag bestämt. Vid 6 kommer Frida så då ska vi hitta på något kul, får se vad det blir =)


hemma nu ifrån krogen-& fest;D

Jag har precis kommit hem ifrån Park lane , det var helt okay. Träffade på människor man '' känner '' =) men nu ligger jag i min stora säng själv :( men imorgon kommer Frida igen ;D Jag ska iaf sova hela dagen.  Hoppas på att någon rolig kan komma:)  Men nu ska jag sova, GOD  NATT!!


Fest med Alma ikväll :D

Happ jag kom inte undan:P   Har fixat mig och ska snart ta bussen till Alma sen vidare till Näset på 18-års fest om jag inte minns helt fel :)


Bilder!!





Skor - Scorett
Klänning - Gina
Leggins - Fiorucci
Kuvärväska - Gina
Smycken - Minns inte.

Utgång!

 Igår blev det utgång.  Jag, Olivia, Frida & Robert satt hemma och kollade på Idol. Sedan började jag och Olivia förkröka lite och fixa oss för kvällen. Runt elva drog vi in mot stan. Först blev det Park lane sedan drog vi vidare till BLVD :)  Det blev jävligt lyckat hade så jävla kul under hela kvällen haha.  Jag mår sisådär idag då. Har bara tat det lugnt idag, men ska kanske ut ikväll med Alma men får se om jag pallar med det haha Lite smått bakis är man ju =/  Men verkar som att det blir ball :P  Bilder på min outfit kommer lite senare ;D 

´Min mamma och syster kom hem ifrån Botswana idag :D  ÄNTLIGEN jag har saknat dom så himla mycket vaa!!!!

Då var det snart helg :)

Nu har jag snart städat klart min lägenhet. Så jälva ofräsch var den. Det värsta jag vet är smuts och kläder som ligger på golvet och DISK!!!   den där äckliga känslan när man känner att smutset fastnar under strumporna, så var det men nu är ALLT rent igen :)

Imorse gick jag upp halv 8 för att åka till gymmet och gyma med Marcus, Philip & Emanuel. Det gick jätte brann jag träna mage och armar, sen sprang jag så jag höll på att spy, ni vet när det bränns från magen sen ända upp till halsen. Men jävlar vad duktig jag känner mig nu ;D  Så snart blir det att fixa sig för att jag & Frida ska dra iväg någonstans på stan och ta ett glas vin :)



GRATTIS MAMMA!!

Jag vill ge detta inlägg till min underbara mamma som fyller 42 år ;D  Just nu befinner hon sig i Botswana med sin familj, släkt och vänner. Jag hoppas att dom tar väl hand om henne. Jag kan tyvärr ne ge henne min present till henne just nu, men kommer att överraska henne när hon kommer hem. Jag vill bara säga att jag älskar henne så himla mycket och är världens stoltaste dotter som har en sån under bar mamma, alla skulle haft henne som mamma.

Jag längtar efter dig mamma. Du vet att jag älskar dig så otroligt mycket. Vill bara att du ska komma hem så att jag bara kan krama&pussa dig. Ha en underbar dag hos din Mor och Jennifer. PUSSSSSS!!!
Jag&Mamma
ryl(syster)
Mormor&Mamma


Fixade naglar är det bästa som finns:D


 Efter lite plugg på Spanskan så blev det att sätta igång med mina älsklingar ( Naglarna ) Jag blev nöjd. Men efter jul blir det att gå till Nk och få akryl så dom blir starka och tjocka :)

Jag har suttit och skrivit mitt cv nu som jag ska försöka lämna in på Tessie imorgon :) det skulle vara så skönt med ett extra jobb asså ;o  Har även suttit och ätit chips med dipp, men ska ju förmodligen upp tidigt imorgon för att gyma med Emanuel & Philip. Haha  dom ska lära mig hur jag ska göra på den dära durr saken xD sen ska dom lära mig övningar till min mage :P  Jag ska även försöka att sola:D  Men men så är det jag ska iaf lägga mig i sängen nu. God Natt!<3



Så blev dom;D

NYA KLÄDER!

Som sagt så har jag shoppat endel idag, vilket var väldigt behövligt haha. Kom nyss hem ifrån stan och skolan Hade tänkt gått på handboll idag på RIK-Lugi men det blev inte så med tanke på att jag har Spanska prov imorgon =/ 
Så det  blir bara att ligga på soffan och kolla på Paradise hotel & plugga :)  Ska även fixa mina naglar och göra dom fina:)

Ett vanligt svart linne:)
En rosa tunika:)
Leggins med skin-detaljer!
En svart tunika:)
En svart tunika med paljetter:)

Skolan!!

Sitter i skolan som vanligt och försöker plugga!   Sitter och skrattar med Klara och Frida haha

Alla sitter och spelar Bubbel Spinner på Facebook haha. Jag har även köpt 3 nya tunikor och ett linne idag ;D Det är jag värd, jag ska även köpa ett par leggins med skindetaljer på :) Bilder kommer när jag kommer hem :)

KLARIS<3
FRIDIS<3
Carolis<3

Desperat housewives

Jag & Frida ligger i sängen och nördar med våra datorer. Vi har nyss kollat på årets sista avsnitt av Desperat housewives. Det är hemskt att det är slut, och såklart ska det sluta på världens skummaste, knasigaste, konstigaste sätt;/  Aja det är bara att vänta tills våren och se vad det var som egentligen hände :)

Bästa  chicksen ;D

USCH!!

Nu mår jag sådär tråkigt igen =(  Jag är inte alls på bra på humör och allt går i en uppförsbacke. Som tex idag när jag skulle hämta ut min JÄVLA mobil, aha då är den fucking fuktskadad;s  hur fan kan den ha blivit det? JAG HATAR ELGIGANTEN - SONYERIKSON och allt just nu.... 

Jag kan helt seriöst börja gråta när-som-helst :'(   Vill bara att den dagen då allt går bra kommer snart. För såhär tänker jag INTE ha det.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sitter i Skolan!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Jag har haft hål från halv 10 och jag börjar halv 1 KUL!!!   Nej så jag ska snart knalla iväg till Kungsportsplatsen och ha Filmkunskap ska skriva en analys på filmen Fight club. Efter det så ska jag ha vanliga lektioner igen:)

Efter skolan vill jag kolla lite i stan, jag måste hitta en snygg mössa, skin vantar och någon fin tunika :) Igår var jag så jävla trött, jag somna till och med innan paradise hotel hade börjat ;o så fick kolla på avsnittet idag på lunchen. Nej nu ska jag dra mig!!


HAHAHAH




Julmys med mina flickor<3

Jag kom hem till Göteborg idag. Sen kom jessica & Olivia hit, Frida och Amelie var redan här. Vi julbakade och snacka och mös ;D  Det var jätte mysigt som vanligt. Carol älskar sina vänner, mys och baka så det blev 3 flugor på en smäll :D  Nu kommer  det bilder, kan lova er ett gott skratt:D


















Så ;D

Lördag;D

Idag har det varit en mysig dag:)  Jag vakna vid 11, sen blev det att äta frukost. Jag hjälpte även pappa att rensa garderoben inne i mitt rum, skönt att få ut allt skit därifrån :) Nu har jag precis kommit hem ifrån Rebecca. Där var även Shaee & Marre. Det kändes verkligen som att vi alla var samlade igen. Vi har alltid så kul med varandra. Snart kommer dom ner till mig i Göteborg och då jävlar säger jag haha. Imorgon blir det upp tidigt för att ta tåget hem till Göteborg. Vi kommer att avsluta veckan med en super mysig Andra Advents Söndag. Det kommer att vara alla mina älsklings flickor. åååh så mysigt det kommer att bli ;D 



Lindesberg- Mys med Marre&Shaee och kramat på Pappii:D

Efter skolan så gick jag och satte mig på tåget. Det var smockat, jag skojar inte Jag hatar att sitta och trängas med människor usch. Som tur åker jag som sagt 1:a klass på Söndag. Då slipper man allt trängandes.
När jag kom fram till Lindeberg så stod pappa och väntade på mig, och i bilen satt även Marre & Shaee. Vi kollade på Idol oh prata en hel del faktiskt. Jätte kul. Jag har verkligen saknat er, och det är mer än ni tror. Vi ska förmodligen ses imorgon kväll igen ;D

Jag fick en överraskning utav pappi när jag kom hem;D  ÅÅÅH jag är så lycklig så det finns inte :D  Men det är en nödvändig sak verkligen TAACK pappi. Innan jag åkte hit så köpte jag en Kopp till han där det stod - you are my dad and i'm so pruod over it. Jag hade även skrivit en lapp där det stod hur mycket han betyder för mig och att jag verkligen inte skulle vilja ha någon annan pappa. Jag har även en överraskning till min mamma. Hon fyller ju år den 10, så när hon kommer hem kommer jag överraska henne :)  Älskar dig mamma. 
Jag kommer ju tatuera in - The only persons you can trust is your parents- Love you Mum and Dad<3 Älskar verkligen min Familj sjukt mycket.!!  Nej nu ska jag lägga mig så att jag orkar upp imorgon och börja packa allt..
Carol, Shaee, Amanda & Marre ;D


Packa,plugg,musik!

Idag fick jag besök utav Olivia :D Det var kul att träffa henne igen såklart haha. Vi satt i köket och drack te och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det så blev det att springa iväg till affären och köpa Cola, Popcorn & Majs haha Sen blev det att slänga sig framför datan för att se hur det gick mellan Lif-Lindesberg - RIK . Jag säger bara FAN att linde inte slog dom!!!!!!  Men Linde besöker ju RIK i Liseberg-hallen den 16 December, DÅ JÄVLAR RIK!!  Men men det är bara att smälta skiten och se framåt. 

Jag har iaf pluggat till våran opponering som jag ska ha imorgon, sen så ska jag snart börja packa resväskan för imorgon bär det iväg till Lindesberg och PAPPI ;D Det ska bli otroligt skönt va ;o Dit vägen kommer bli seg, men hemvägen åker jag 1:a Klass så där kan man njuta lite mer :D  Jag ska även kolla på en bärbar data som jag kan ha när jag ska vara i Linde över julen och sen på mina alla resor jag gör haha.   Nästa helg blir det KANSKE en sväng till Danmark med Frida. Vi vill komma iväg och bara njuta av en hotell frukost och en annan doft haha.

Nej jag måste sätta igång med packningen sen ska jag hoppa in i duschen och testa min nya tvål :D Har även köpt en likadan till min underbara Far :)  GOD NATT!!

 


Lindesberg i helgen:)

Nu har jag bestämt mig. Jag åker hem till pappa imorgon och är där tills söndag:)  Men kommer hem till Göteborg tidigt för att jag ska ha julmys på kvällen här med Flickorna:)  Jag känner att jag behöver åka hem till pappa för att kunna andas och slappna av. Jag är så trött på allt just nu. Jag vill komma ifrån allt en liten stund. Det är inte alls långt kvar tills vi får Jullov, så jävla skönt ska det bli. Förmodligen blir det Linde mesta tiden, men ska ju såklart vara här på mellandagarna ;D


Nu ska jag lägga mig och försöka sova några timmar. Mina ögon gör så ont just nu!   Godnatt!

Godnatt!

 Sitter och testar lite olika stilar jag ska ha på min blivande tatuering  tänkte mig denna, Vad tycker ni?

GodNatt!


Skola,Idol & Julmys:D

Idag börja med skola och opponering, sen blev det film på samhällen ''Traffic''. Efter skolan blev det gyma, sola och basta ;D As skönt, jag måste verkligen komma igång med gymningen igen eftersom jag inte gymmat på typ en månad =/  Efter det blev de att köpa världens bästa tvål inne på Nk Lush. den luktar så jävla gott:D  Frida mötte mig där sen gick vi en sväng på stan. HAHA vi såg att IDOL var där och att det var några som skulle sjuka. Så vi tänkte äsch när vi ändå är här så kan vi ju kolla. Vi såg Mariette, Eddie & Niklas =) alla var sig lika och de var duktiga=)
Vi åkte sedan hem och börja julpynta IGEN!  vi satte upp granen och lite så Bilderna kommer äntligen upp nu haha.  Vi skulle egentligen på Bio nu kl 9, men vi banga det för vi kom ju på att Paradise hotel börjar ju 9, så vi köpte massa gott och ligger nu i sängen och äter glass:P










Mys kväll

Jag somnade ganska fort efter jag la mig i sängen. Sov till 5 ungefär sen så började jag julpynta igen. Det blev jätte fint. Jag hängde julgranskulor i fönstret sen så har jag satt ut alla ljusstakar i alla fönster. Imorgon ska jag förmodligen sätta upp julgranen och sen klä den :D  Lite tidigt jag vet men jag vill verkligen få den där julkänslan. Jag har nog Göteborgs mysigaste julhem :D

Nu har jag tänt levande ljus vid sängen så ska lägga mig och kolla på tv innan ja somnar!  Vill bara säga att jag har världens BÄSTA föräldrar, finns nog inga som ställer upp så mycket som mina gör för mig. Är så glad att de är just mina.  Min mamma befinner sig just nu i Botswana med min syster, med de kommer hem om 2 veckor. Och jag åker till min pappa nästa helg :D



Min Underbara Familj Andersson ;D

Frustrerad!!

Igår var jag och Frida på bio, vi såg Luftslottet som sprängdes. Den var så jävla bra. Jag rekommenderar verkligen att se den. Den nådde upp till alla mina förväntningar :)   Sen blev det att åka hem och lägga sig. Jag julpyntade lite igår med, köket blev SUPER mysigt:D  Så nu är det mitt rum kvar.
Jag har även flyttat datan från köket till mitt rum;D  lägger upp bilder sen när allt är klart:)

Ni som har följt mig här på bloggen vet att jag vart arg dom sista dagarna!  Det är pga att allt med min lägenhet jag skulle flytta till strula, eller inte den, men den människan som '' äger '' den. Nu har det börja gå överstyr. Jag kommer inte skriva ut något som hänt här pga säkerhetsskäl. Jag mådde så illa igår kväll sen när jag vakna satt det i. Jag vet inte om det är för att jag så jävla förbannad och FRUSTRERAD! eller om det är något annat som spökar. Jag menar det är som att magen drar ihop sig sen släpper, drar ihop sig sen släpper. USCH!  Är iaf hemma ifrån skolan idag. Är trött och humöret är långt ifrån på topp. ska ligga här tills Frida kommer hem ikväll.



Frida du är mitt största stöd just nu TACK för allt<3

RSS 2.0