Ny inflyttad ;D



Nu har jag ÄNTLIGEN fått lite ordning i den nya Lägenheten.  Har bott här i en vecka men det är inte förens de senaste 2 dagarna jag fått hit lite grejer och börja få ordning. Min älskade far kom ner hit för att hjälpa till att flytta, sätta upp bord, bänkar hyllor aa allt man gör när man flyttar. Jag säger bara att alla borde ha en pappa som min, är så glad över att jag har dig Pappa..  Så snäll, hjälpsam och förstående pappa är, är inte så många andra pappor..

Jag tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten när det nästan är helt klart. Jag har även en veckas semester nu vilket känns helt underbart. Ska sova ut, fixa med banken, försäkringar, el avtal, tändläkar avtal och aa allt sånt som man behöver nu när man har skrivit över sig till Göteborg. Jag känner mig så sjukt vuxen nu asså.. Nu ska jag börja klara mig på egenhand utan Mamma & Pappas pengar.. hum får ju se hur det kommer att gå haha.

Imorse var iaf jag och pappa och käka frukost på Grand Hotel.. Gudomlig frukost måste jag säga att det var.. mums mums mums.. sedan åkte han hem tillbaka till Lindesberg ;( Känns så tomt utan han här..    Måste även nämna att Josse e värdens gulligaste. Hon sov hos mig söndag till måndag.. hon slänger upp två presenter på golvet.. Då har hon varit och köpt inflyttnings presenter --  du är Guld Josefin! 

Nu orkar jag inte skriva mer, men ska bli bättre på att uppdatera mig här :) Godnatt XoXo Carol


Snart snart snart!



Jag får äntligen min lägenhet snart. Jag får den antagligen på Torsdag eller Fredag..  Jag kan verkligen inte fatta det, det känns verkligen overkligt att jag äntligen ska flytta...

Jag ska jobba fram tills fredag,  sedan har jag semester i en vecka. Då kommer jag att spenderar all tid till att måla, flytta, inreda och fixa in för mina 2 inflyttnings fester. Jag hoppas verkligen att veckan kommer  att gå fort nu..  Imorgon ska jag träffa Josse efter jobbet, efter de ska i köpa flyttlådor, penslar, roller och färg. Sedan kommer mitt paket med dammsugare, mikro och allt det det där att levereras till dörren. Jag ska även boka tid för tvätt så att jag har allting rent när jag flyttar.

Jag har packat det mesta, men det är lite små saker som jag kommer flytta de sista dagarna eller aa efter jag målat klart allt.   Jag ska även iväg till Ikea för att köpa matbord, säng, säng gavel och lite små plock på fredag. 

Till helgen så ska jag pyssla med lägenheten sen ska vi även fira Jossan som fyllde år igår.   

Men nu är det nana dax för mig!  hör av mig snart igen :) XoXo Carol 


Måndag!


Det gick bra på jobbet idag, rullade på sedan hade vi utbildning. När jag kom hem tog jag en löprunda runt berget.... kan ju säga att jag kommer att ha träningsvärk imorgon så det skriker om det...   sedan dess har jag legat  i sängen och segat mig. 

HELGEN..  Det var den bästa på länge, det var längesen jag hade det så kul ute faktiskt.. men nu är det jobb jobb jobb och snart måste jag börja packa och fixa in för flytten..  Det börjar verkligen dra ihop sig nu känns sjukt bra.  Ska faktiskt ha två inflyttningsfester, och jag måste erkänna att det är dem jag längtar mest till haha..


Snart snart så är det helg!




Dom här grejerna anländer snart hit. OCh det är saker som jag ska ha med till min lägenhet.  Nu är det ca 2 veckor kvar tills jag får flytta in och det känns så bra vaaa....

Idag efter jobbet så träffade jag Louise, vi gick till heden för att hämta biljetterna för handbollsfesten som är på Fredag. Jag åkte hem direkt efter det för att jag var så jäkkla trött. Har legar här sedan dess och bara tagit det lugnt.  Imorgon efter jobbet blir det Liseberg med Jessia, Jossan, Helena & Sam vi ska köra 5 kamp och mysa runt.  Ser verkligen fram emot att göra något skoj efter att ha jobbat en vecka i streck.... 


Tisdag!




Tisdagen är snart slut och imorgon är det Onsdag. Jag är helt slut efter att man jobbat 8 timmar om dagen. Men jag ska nog ändra lite på mitt schema så att jag jobbar lite mindre här fram över. 

Jag har ju inte bloggat efter att jag skrivit på kontraktet till lägenheten..  Det kändes väldigt vuxet att skriva på ett kontrakt liksom, men nu är det påskrivet och jag flyttar in 1 Augusti. Jag ska måla om hela lägenheten vit. Mitt kök ska gå i vitt svart och rosa, vardagsrum / sovrum ska gå i romantiskt ( blommigt, mjuka och varma färger ) men även i gammeldax vit och badrummet ska gå i olika nyanser av grön :)

Jobbet har gått rätt segt nu det sista, men det är bara att bita ihop och kämpa på.  Det är ju partille cup den här veckan, så blir att kolla lite på det och på fredag blir det att gå på handbollfesten som är på Valand och på lördag ska vi fira våran Helena som fyller år idag ;D Fullspäckad vecka ser det ut att bli, men det gillar jag.

Nu ska jag springa till affären och köpa mig en glass sedan ska jag börja småpacka lite onödigt som jag ska slänga efter flytten.


RSS 2.0