Underbar Söndag!



Nu ligger jag äntligen i min säng och ska försöka sova någon timma. I Fredags så hade jag besök av Malin & Olivia. Det var jätte mysigt, vi satt och drack Rosé, pratade och kollade på Idol. Igår så åkte jag, David & Anton till Freeport för att shoppa lite. Jag hittade en present till Olivia sedan ett par höga sockar, med David och Anton hittade lite mer. Till kvällen åkte vi hem till Anton och krökade. Det var trevligt verkligen, Tack Anton. Idag har jag varit i Vasa och fikat med Mina goa tjejer och nu väntar jag på att Jessica och Olivia ska komma och kolla på Ensam mamma :)


Fredagsmys!



Idag är det äntligen FREDAG! Och som vi vet är det Höstlov. Jag har tagit en paus ifrån den FETA diskten som stod framme när jag kom hem. Det ska ju inte behöva se förjävligt ut när man ska få gäster hit ikväll. Jag, Olivia & Malin ska laga Fläskfilé & potatisgratäng och till det blir det gott Rosé och lite drinkar. Det är ju även Idol ikväll, det kommer bli en mysig fredag med levande ljus god mat och gott sällskap.

Imorgon ska man ju klä ut sig.. jag har tänkt länge på vad jag ska vara förnågot.. men vafan jag vill ju inte vara ful och klä ut mig till en pumpa, utan det får bli  till en puma ;) har köpt en kattmask och och klä mig i helsvart ;) Jag hoppas att vi hittar på något skoj..  Men nu måste jag fixa klart resten!!!  Bilder på kvällen kommer ut senare ikväll ..


Nervös



Jag sov så gott inatt.. Hade en underbar pojkvän som låg och höll om mig..  Jag är så jävla nervös inför morgondagen. Ligger i sängen och vill bara att jag kan sova hela dagen imorgon och när jag vaknar upp är allt klart. Usch vad jobbigt allt känns, jag kan inte slappna av. När allt är klart så kommer det kännas som att en tung sten ramlat av mina axlar. Nu ska jag sova för det blir upp tidigt imorgon :( Godnatt fox..


Viktor & Rolf!! Ett måste nu nu nu


Viktor & Rolf är min nya favorit!! Ni som tycker synd om mig och vill uppmuntra mig, så släng denna i min brevlåda ;) Fy så glad jag skulle bli..  Den luktar förhimla gott.  Den inramlandes i min brevlåda skulle sitta förhimla bra :)


Helgen är över!



Jag har haft problem med min dator, så det är därför jag inte uppdaterat bloggen. Men nu får vi se om det går som det ska.  Jag har iaf haft en jätte bra helg. Varit i Kärra, kollar handboll och haft söndagsmys med Jessica & Olivia.

Just nu ligger jag i sängen och har ingen ork för 5öre. Jag ska försöka skaffa mig lite ork så att jag kan ta mig till stan för att köpa Ida en födelsedagspresent ( Ida är Fridas plastyster ). Jag hoppas att mitt humör och orken kommer vara på sin plats för denna jag är nu känner jag inge igen och det är För Jävla jobbigt att gå runt och vara någon annan... Piss.... Jag vet att mång undrar vad fan det är förfel på mig och vad som egentligen händer!!  Men ett privatliv har vi alla och så kommer det att förbli med detta med.

 ( Det har nu tagit 30 min att skriva detta inlägget ) Men ska försöka ta mig till duschen och sedan vidare. Puss & Kram


ÄNTLIGEN FREDAG!!



Ligger i sängen och vaknat 2 timmar innan jag skulle (Y) Så nu ligger jag här och tänker på vad jag ska göra till halv 1. Men ska springa iväg till stan och kolla om det finns någon go parfym till mig. Det är jag värd iaf.  Efter det blir det att ha 2 timmars lektion, sedan fika med Lisa i stan, hem och fixa det sista till Recensionen och sen kommer David hit :) Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men blir nog en sväng till kärra och Anton iaf :)

Nej nu måste jag upp och duscha en fixa mig :)


Det står bara still nu



Mitt huve står still nu och har gjort ett tag. Jag har ingen ork till något Jag bara ligger i soffan och försöker samla kraft till att gå upp och röra mig. Min mage kurrar, mina knän orkar inte hålla upp mig, mitt huvud hänger inte med och fingrarna vill inte röra sig.. Aa det kan inte bli mycket värre än vad det redan är, och det ska man inte dölja det heller. Jag är aldrig den som vill visa mina svagheter, jag ska alltid visa min bästa sida hela tiden men det får vara slut med det nu. Jag mår SKIT rent ut sagt nu, och det är inte utav 1 anledning, utan utav 1000st. Det ända jag kan göra är att tacka Frida & hennes underbara familj och min familj.. sikka underbara människor som ställer upp i vått och torrt, de står där med öppna armar, pysslar om mig och visar att de verkligen bryr sig till 110% sånt gillar jag.

Jag har precis kommit ur ett bad, så ska försöka få i mig lite vatten sedan ska jag träffa upp David. Till kvällen blir det att försöka plugga.

Nu ska jag slänga ifrån mig datan och hjälpa Frida!
 

Gaah!!


Jag älskar er obeskrivligt Världens bästa familj <3

Det kändes precis som att någon högg mig i ryggen. Det gör så ont i min rygg så det finns inte, ska slänga mig i ett varmt bad och koppla av. Jag är så otroligt glad att jag har en familj bakom mig som stöttar mig upp till 150 % och visar verkligen riktig kärlek. Jag vet inte hur jag ska tacka er. Min mamma kommer snart hit och kramar sin dotter och det behövs verkligen nu. Att ha en sådan underbar, omtänksam, snäll och förstående mamma är det bästa man kan ha. Tänk om alla kunde ha en sådan mamma som jag har, då hade det varit allt för underbart. 

Min Underbara syster kommer nog till mig till helgen, det skulle bara vara pricken över i:et. Hon förstår mig, hon fattar hur jag mår och vad jag går egenom så det känns underbart att ha en '' högra hand '' vid min sida just nu.
 


Måndag imorgon!


Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova. Imorgon blir det läkarbesök sedan träffa dig, efter det är det skola som gäller. Denna vecka kommer att bestå utav PLUGG PLUGG och PLUGG!! Så det är bara att rensa huvudet och koncentrera mig på skolan.

Min Mamma kommer förmodligen hit på Lördag. Jag håller tummarna på att det blir av bara, sedan får vi se om min syster blir med vilket jag hoppas på:)

Nu ska jag sova, Godnatt!


Fuck this shit!!


Jag pallar inte ha det här tycket!  Fan - är det ända jag kan säga.. Varför ska det behöva gå så långt? Aja bra bita ihop och se vad som händer. Jag tror och hoppas på att det kommer att lösa sig.

Idag så har jag och Frida suttit på Incontro och ätit en god lunch med jävligt gott vin till. Tack Frida <3 Nu är jag hemma fort och ska hämta upp gymkläder, sedan blir det in till stan för att gymma med Jessica & Olivia..


Smärta!!

Nu har jag tagit ett beslut jag hoppades och trodde att jag ALDRIG skulle behöva göra. Det gör ont, det svider, det känns förjävligt aa det känns allmänt piss. Men det nådde en gräns, och detta är inte det jag vill, det sårar inte bara oss utan alla runt om kring. Jag finner inga ord, utan är i ett chock tillstånd och bara väntar på att det ska slå till och att jag ska börja fatta vad det är jag gjort.

GodNatt

Tillbaka till stressen!!


Usch!!!  Nu var skolan igång och det är lika med stress!! prov idag, filmrecension inne imorgon, affärsjuridik till torsdag, geografi B tills torsdag (Y) Love Jensen Gymnasium!!

Igår hade jag iaf en mysig dag & Kväll. Börja med att jag och David åkte in till stan för att jag skulle på möte, sedan åkte vi hem. Vi lagade jätte god mat tillsammans hur mysigt om helst var det. Under dagen så tog vi det bara lugnt, vid halv 7 blev det att röra sig mot Önneredshallen för  att kolla handboll.. måste säga att det var en riktigt dålig match. Men det blev att dra sig hem och kolla allt bra som kom på tv, tex PH ;D Sedan somnade jag jävla gött bredvid älskling<3

Nu ligger jag här i min ensamhet och ska snart sätta igång med plugget för 3 dje gången idag (Y)  Men imorgon blir det skola till 11 luncha med Jessica, plugga med Frida, in till stan igen för att gymma med Jessica sedan hem för att ha myskväll med bejbi :)


Underbart att inte behöva känna press!



Jag njuter utav min ensam tid och att jag inte behöver styra upp mig hela tiden. Jag kommer säkert få liggsår ha ha... Nej då, men jag har legat i soffan hela dagen och inte gjort ett sikt, eller aa jag käkar mest hela tiden och sitter vid datan :P No life ? Nej då, det var därför jag bestämde mig för att åka hit. Det är så skönt, jag bara ligger och är..  Typ stängt av min mobil (  för er som Smsar eller ringt och jag inte svarat, ta inte illa upp utan jag ringer upp imorgon ). Jag har liksom min sov T- shirt på min än och jag behöver inte byta om för att jag ska snart lägga mig igen.

Imorgon bär det iväg hem till stressen. Direkt när jag kommer blir det att åka hem och fixa sig för att sedan åka in till stan och gå på Bio med min Man ( vi firar 3 månader idag, men är ju inte med varandra så får ta det imorgon ). Efter bion blir det hem och bada buddel och dricka rosé eller nå gott. Måndag är det möte och plugg (y)  Men nu ska jag inte tänka på det, utan ska njuta av min lediga tid :) GODNATTT


Plugg hit - Möte dit!



Fyfan vad det är mycket som händer nu. Jag har hur mycket som helst i skolan, jag springer på typ 2 möten om dagen ...  shhit trean är inte alls lättare än 2an! Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.  Men imorgon tar jag mitt pick & pack och åker hem till min pappa. Jag ska inte gå utanför dörren där. Utan jag ska bara ligga och njuta utav att jag inte behöver stressa eller känna någon press. Jag ska även kolla på lite resor till ett varmt och underbart land i December.  Som det ser ut nu så är det bara jag och min bejbi som ska åka ( Vilket jag hoppas på att det är ) Jag ligger och tänker på hur underbart och romantiskt det skulle vara att åka bara jag och han!

Idag har jag pluggat hela dagen med Frida. Vi skrattade, pratade om killproblem, vi pratade minnen, kollade på bilder och hade det hur underbart som helst. Gud så mycket jag skratta haha.  Nu ska jag göra klart rättskunskapen sedan sova. Det känns konstigt att åka ifrån David och att vi inte få sova med varandra förens på Söndag! '' SKÄGG '' som han själv skulle säga!  Men man behöver vara ifrån varandra och sakna varandra för att det ska funka :)


Ni slutar aldrig överraska!

Jag är äntligen klar med uppgiften..  det känns helt underbart ska ni veta. Jag har även städat hela lägenheten så nu är det fräscht, dock ser mina fingrar ut som russin för jag har stått och diskat!! Men jag sitter och njuter utav att det är söndag och att jag inte behöver göra ett skit. Jag kan bara vara och njuta tills min andra halva kommer ( jag hoppas på en helkropps massage... HOPPAS DU LÄSER DETTA DAVID!!) jag har ruggigt ont i min kropp men speciellt min nacke, jag har ingen aning om vad som pågår inuti mig, men något är det iaf.


 Beryl (min äldsta syster) Jennifer & deras vän  

Det jag ville komma fram till med detta inlägg är att jag är som jag sagt otroligt stolt över mina systrar På bilden ovan ser ni min mellersta syster Jennifer ( som är på affischen ). Hon har alltid varit den lata i våra familj, hon tog verkligen dagen som den kom och slappade..  Men hon har alltid haft ett hårt huvud.. hon säger inte mycket men hon säger mycket till sig själv inombords Hon har alltid sagt sedan hon var liten att hon ville bli känd och att en vacker dag kommer jag flytta till USA och jobba med det jag älskar. Shiit asså Jennifer GRATTIS.. Från att bo hemma tills hon nästan var 20 till att flytta till Oslo och uppfylla sina drömar. Den 12 Oktober flyger hon till New York & senare till L.A. Hon ska äntligen åka till landet hon alltid velat åka till. Men det är ingen vanlig resa, inget att bara åka runt och kolla.. utan där ska hon jobba med det hon älskar MODE! Jag håller tummarna och hoppas på det bästa för dig min älskade syster. Ser upp till dig, och när man tänker på hur fort det gått så blir man lite rörd. Älskar dig!


Mys söndag!



Jag är så stolt över mig själv just nu. Jag vaknade kl 8 för att åka hem till mig och plugga på affärsjuridiken som är tills idag. Jag ska skriva tre olika avtal, göra en rapport och sedan hänvisa allt till lagen. Jag säger bra att det är tusen gånger jobbigare en vad det låter, slå i lagboken är ju inte sådär jätte skoj! Jag kan säga att jag underskattade detta när jag fick uppgiften, men gud så bra det är att kunna allt jag lärt mig om avtal och lagar angående det. Jag är nu på sista avtalet, men valde att ta en liten paus eftersom allt gått mycket fortare än jag tänkt :)

Jag sitter med datan i knät, idol på tv, mina underbara rosa hemma mjukiskläder och en go grillad banan med dumle fyllning ;)  Men nu måste jag trycka ner internet och upp med Word och göra klart skiten!


Lördag!


Nu har jag precis kommit hem ifrån Jessica. Sov nämligen där inatt. Jag ska snart börja fixa mig för runt 12 halv 1 ska jag möta upp älskling i stan för att sedan shoppa. Jag måste hitta lite vinter sockar och lite sånt. Senare ikväll lutar det åt att vara med Anton & Lisa, men vi får se vad det blir. Jag måste länga mig i duschen och fräscha upp mig lite.

RSS 2.0