Dagen har varit lyckad!

                               

Det börja med att jag fick gå upp tidigt för att röja undan alla flyttlådor, blommor och allt sånt som bara har stått. Efter det blev det damsuga och torka alla golv. När jag var helt klar med städningen hoppade jag in i duschen sedan fixade jag mig. Jag kollade på klockan och såg att den var 16;00 - Shiit alla gäster kommer om 1 timme och jag har inte ens börjat med gratängen. Så fick panik..  Men när maten väl var klar så säger jag bara att det var värt väntan.. Fyfaaaaaan vad gott det blev, riktigt solt över mig själv måste jag säga!! Efter det blev det grillade bananer med chokladfyllning, sedan blev det tårta och kaffe.. Så min mage är förjävla full nu.

Jag ska lägga mig tidigt idag för att min buss till Örebro går kvart i nio ;o Det ska bli så himla kul att träffa alla igen. Gud jag har fan inte träffat Thelma på 6 år typ... När jag var lite så var hon det bästa jag vet. Hon lärde alltid oss danser, hon sminkade alltid mig och jag var alltid så glad när jag var med henne.. och nu ska hon gifta sig och hon har en liten son. Herregud vad tiden går fort.  Aja men jag kommer nog inte hinna blogga imorgon, men jag bloggar på tåget påväg hem till Göteborg på Söndag. GodNatt vänner

ÖgonGodis!




Inga naglar kvar :(

Min man är inte så långt ifrån min längre.. Han befinner sig i Köpenhamn nu, men åker hem till Göteborg imorgon. Skönt att resan gick bra. Älskar dig David

Idag har jag städat hela huset, men ska fortsätta nu igen.  Imorgon blir det huset fullt. Vi får en himla massa gäster som ska komma och fira min underbara far. Undrar hur det kommer gå, jag ska laga mat till 10 pers utan pappis hjälp? he he brända fläskfilé bitar och oklar potatisgratäng ? Neej verkligen inte, jag är ju mästerkocken ;) Jag ska även baka en tårta. Pappa kommer nog bli glad iaf.

Det som känns riktigt jobbigt nu är att ena min nagel gick av igår, så jag har klippt av mina långa älsklingar. Det känns jätte konstigt att skriva och ta i saker. Hur fan kan människor ha korta naglar? Ett I- landsproblem kanske haha




Onsdag!!



Detta har med varit en skön dag.. Jag kan verkligen slappna av efter allt som gjort mig spänd. Det ända jag oroar mig för är att min andra familj ska flyga till köpenhamn ifrån Thailand inatt..  Men det kommer gå bra, sen så är de i Sverige på fredag. Känns jobbigt att inte vara hemman när han kommer hem, men jag kan ju inte vara på fler ställen på samma gång :)

Dagen har jag varit med Amanda, Marre & Emmelie.. Väldigt trevligt att vara med dom igen.
Aja jag har verkligen  inget att skriva..  är inte på humör om jag ska vara helt ärlig..  Puss och kram alla söta


Underbar dag!



Ååh vart ska man börja ? Dagen börja med att ja gick upp för att fortsätta med målningen. Idag körde vi igång med den röda färgen, och det sluta med att jag hade röfärg i huvet, ansiktet, kläder händer you name it! Det ser seriöst som blod fläckar på benen, mycket charmigt  Efter det åkte jag till stan för att möta upp Shaee och Marre. Vi gick till Bellas och käka lunch sedan så satte vi oss vid sjön och bara prata. Vid 5 tiden gick ja ifrån de för att jag skulle möta upp Anna ( min barndoms kompis ) Vi har inte träffats på år och dar verkligen. Så när vi kom hem till henne så satt vi och prata om allt och om hur våra liv ser ut nu. Tack Stina & Anna, har saknat er otroligt mycket...

Nu ligger jag i sängen och mår inte sådär jätte bra...  mår illa som satan och mitt huvud dunkar hejvilt... undrar om jag håller på att bli sjuk? Det skulle ju vara så himla bra om jag blev sjuk till helgen (y)  Ska sova och hoppas på att jag vaknar utan några smärtor imorgon!!!


Ska jag bli målare?



Idag har det inte varit lugnt någon gång. Det började med att åka till gamla huset och fixa lite där, efter det åt vi middag. Jag satte igång med att måla plankor som ska upp på altanen förmodligen imorgon, men efter att jag målat 2-3 st så upptäckte vi att det var väldigt lite färg kvar. Det blev att slänga sig in i bilen och åka in till Örebro och köpa mer. Nu har vi nästan målat klart allt, men sen blir det på med den röda färgen!  Min rygg skriker och säger ifrån så sitter på soffan och vilar mig lite.

Imorgon är det tisdag, och hoppas på att det blir fullrulle då med!  Vill försöka ta mig in till stan på kvällen och träffa några, men vi får se hur det blir med det för måste försöka få klart allt här innan jag kan smita iväg.


Amanda Amanda Amanda!

 

Jaa, jag ligger på soffan halv död och sedan ploppar det upp att någon har skrivit till mig på chatten på Face. Aha då kollar man där och ser att det är Amanda. Jag kollar vad hon skriver, och det står att hon har något till mig. Aha tänkte ja, Vad är det för något? Så skickade hon en länk. När jag klickar på länken ser jag en helt ny bloggdesign. Då har hon suttit utan att jag vetat något och designat en ny design till mig.  Jag har allt bra underbara vänner. Tack Amanda för överraskningen!  Jag är super nöjd verkligen ( Den kommer att komma hit inom kort )


Herr Mode är faminej ögonorgasm!







Big No No till cykelbyxor med spets!!!!

Träklackar är något jag verkligen kommer införskaffa till hösten!

Hemma hos pappsen!!



Jag kom fram till pappa runt halv 5, sedan var det att åka iväg och äta på någon ny restaurang här i Linde. Det var ju inte det bästa jag ätit, varken jag eller pappa tyckte om det :/  Aja kan ju inte ha bra mat överallt liksom. Efter det har vi bara legat i soffan och pratat, jag har kollat på biljetterna så att allt stämmer och det gjorde det. Men ska kolla närmre på det med Frida när vi kommer hem. Jag är så jävla trött, yr och är allmänt seg i kroppen.  Idag blir det den sista lugna dagen. Imorgon kommer Nicke och ska sätta in alla fönster i våra nya altan, jag ska plocka iordning i köket koppla in tvn på mitt rum sedan fixa små saker.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag får träffa min man igen. Det har gått 11 dagar nu sedan jag såg han sist, och det är helt sinnessjukt vad jag saknar honom. Men har fått en hel drös med gulliga mail ifrån han som gjort allt lite lättare. När jag kommer se han igen kommer jag att inte riktigt fatta det. Han har varit borta så jävla länge så kan knappt minns hur han ser ut, nej då men känns lite så.


Imorgon blir det Lindesberg!



Min dag har inte varit mer händelserik än de andra. Eller Jo jag åkte in till stan för att köpa mig ett fritidskort sedan mötte jag upp Jessica ;D  ´Vi åkte vidare till godiskällaren för att köpa oss en massa godis sen så åkte vi hem. Det var ett jävla tag sist, men det får det bli ändring på. Det var jätte mysigt, vi satt och prata om allt verkligen.  Runt 5 tiden åkte vi in mot stan igen, hon skulle hem till kärra och jag skulle till lägenheten för att hämta min klänning och mina smycken som jag ska på på lördag.   När jag kom hem så gjorde jag inte alls mycket. Skulle egentligen träffat Alma idag, men ingen av oss orkade sätta oss på vagnen he he lata som vi är, men jag fick besök av Amelie.  Nu har hon gått och jag har packat allt för min resa till Lindesberg imorgon.  Tåget går 12 ifrån Göteborg imorgon. Jag kommer hem om en vecka alltså nästa Söndag.

Nu ska jag hitta någon rolig serie jag kan kolla på innan jag ska lägga mig. Godnatt


50-tal





två veckor idag :)

                    
                                                 Gud så små vi var :P


Idag är det två veckor sedan jag och David blev tsm igen :) Inte så stort att fira men iaf. Just nu ligger jag vid  poolen och tar mitt morgon kaffe. Snart måste jag in och röja undan lite, för ikväll kommer tjejerna hit så ska vi ha tjej middag ;D Ska bli kul att samlas inte efter så lång tid. Imorgon måste jag in till stan för att lösa med biljetten till linde, sedan ska jag hämta min klänning som jag ska på bröllopet. Ser verkligen framemot bröllopet och att vara värdinna. 

När jag åker hem till Pappa kommer tiden att springa iväg. Jag kommer alltid ha något att göra. Jag kommer på Söndag kväll, då blir det äta middag med pappsen, måndag blir det till gamla huset och röja undan det sista. Tisdag ska jag hinna med att träffa mina underbara vänner, onsdag har jag bokat in tid som läkaren, torsdag blir det mer vänner, fredag ska jag till örebro och va med på genrepet inför den stora dagen. På Söndag är det hemfärd och då är min älskling redan hemma ;D Fyfan vad lycklig jag kommer vara när jag ser honom. Jag ler för mig själv när jag tänker på det.  Nej nu ska jag hämta upp tvätten och hänga ut den sedan blir det att sätta igång med röjningen.

Biljetterna till Cypern har kommit ;D

                     

Vaknade jätte tidigt idag för att jag skulle in till stan och möta upp Frida. Vi åkte sedan till Torslanda för att hon skulle hämta upp lite kläder tills imorgon.   Ikväll ska vi sitta ute och dricka lite cider och snacka en massa skit ;) sedan blir det One tree hill maraton :)

Idag ringde även pappa och sa att biljetterna till Cypern har kommit. Det är helt sjukt, vi bokade resan i Januari och det kändes som att det aldrig skulle bli Augusti. Men nu när biljetterna är här så börjar man fatta att vi ska fan åka snart.   Jag åker även till Linde nästa vecka och då blir det att köpa allt till Resan. Kläderna är köpta, sololjan köpt så nu är det myggolja, växla pengar och köpa nya smycken kvar ;D


Imorgon är det 1 vecka sedan!

        
                  I Miss you baby. Please come home!

Imorgon är det en vecka sedan David åkte till Thailand. Det har varit rätt lugnt de första dagarna, men nu är det förjävligt. Tiden går så himla sakta nu, är det bara för att jag ska lida extra mycket ?   Aja men så är det iaf och jag saknar honom sjukt mycket. Att inte ha han nära mig eller prata med han minst 10 ggr om dagen i telefon är förjäligt. Men som sagt, det du inte dör av gör dig starkare?
Han Ringde mig idag och att höra hans röst gjorde mig riktigt tårögd. Jag älskar dig David Bendt Olsson<3

Idag har jag inte haft orken eller lusten att träffa någon. Jag har legat i poolen och solat, cyklat till affärem och handlat mat, choklad & bananer. Det är riktigt skönt att ha egentid ibland och skämma bort sig lite. Senare ikväll blir det bada bubbel med levande ljus och lugn musik :)



Ödet!


              Ett gott skratt förlänger livet, kom alltid ihåg det!

Jag tror på ödet. Efter allt som hänt mig så är det ödet som sagt sitt. Everything happens for a reason, ha? Jag har haft en hel del jobbiga stunder i mitt liv, men har alltid haft min familj som stått bakom mig. Jag är inte den som fegar ur och ta skit, utan tvärtom jag säger exakt vad jag tycker och om det är någon som gör något skumt bakom min rygg så hugger jag direkt  Jag har fått tagit emot mycket positiv kritik, men även en hel del negativt. Jag tänker inte läcka ut allt här men jag har varit med om en misshandel för att jag har stått upp för mina vänner när andra varit på de. Att se mina nära bli sårade är det sista jag kan ta, och då är jag alltid den ärliga som säger stop. Jag fick lida genom en förjävla jobbig rättegång och ett helvete i skolan.  Men det du inte dör av gör dig starkare? Det har det bevisat för min del.  Tack vare allt jobbigt som hänt mig har jag bara blivit en så mycket starkare person.

Det finns inga ord till hur lycklig jag är idag. Jag har en underbar familj som jag verkligen älskar. Jag är tillsammans med världens bästa pojkvän ( för er som inte fattar så har vi varit tsm innan ). Min pojkväns familj är som min. Mina vänner är de bästa man kan ha, och jag har inga fiender ( inte vad jag vet iaf haha ) Jag är allmänt lycklig. Allt går verkligen på ett löpande band.  Jag tycker inte om att veta att folk tycker illa om mig, Jag vill att alla ska lära känna mig innan man börja döma




En perfekt sommarkväll!

Igår fick jag besök utav Sanne & Diana. Vi grillade och dukade upp fint. Maten blev helt perfekt, så himla god Carol the grillmaster ;) Dock tappade jag sannes lilla kycklingfilé bland kolen så den blev ganska bränd haha. Efter maten satt vi bara ute och pratade om allt verkligen. Den var en sådan perfekt sommarkväll som man snackar om på vintern.  Tack Sanne och Diana<3

Idag ha jag läst lite teori, annars har jag mest legat i soffan och tat det lugnt :) Jag funderar på att ut och röra på mitt fläsk lite senare ikväll...




Finns inget bättre än Sol&Värme!

                     
Igår blev det utgång. Det börja med att jag åkte och sa hej till Frida & co. Trevligt var det. Runt 22 åkte jag in till stan för att möta upp Sanne, Helena & Diana på Chez. Vi blev kvar där i ett par timmar sedan drog vi till Berså. Chez var faktiskt kul, de spelade bra musik och folk var taggade. Mina förväntningar på Berså var otroligt höga, när vi väl kommer dit är det typ 50 +are och sämst musik. Vi drog till McDonalds för att ta något att käka och sedan gå tillbaka till berså. Det var dock lite bättre men det var fan inte bra.. Båda gångerna jag vart där har det varit dött, så nu dröjer det innan jag går dit igen. Men vill iaf säga tack till mina söta flickor ;D

Jag fick panik imorse när telefonen ringde, sprang upp som en idiot och svara! Gissa vem det är!? Det är min Älskling,  blev överlycklig och det var oerhört skönt att höra hans röst.  Älskar dig David Olsson!

Ärligt är härligt!

               
Dagen har varit lugn och underbar. Jag skulle åka till lägenheten för att hämta kläder, men på vagnen så upptäcker jag att jag glömt mina nycklar så jag sket i det och mötte upp Olivia & Malin. Vi badade, pratade åt och bara mös, sedan kom Alma. Runt sju tiden mötte jag & Alma upp Amelie & Emma. Vi köpte mat sedan gick vi hem till mig och åt. Vi snackade en massa och tiden bara rann iväg. Det blir ingen utgång för mig idag, får se om jag orkar med det till helgen. Just nu är jag väldig seg och orkar inte med hetsiga saker. Jag vill typ bara gå runt och plocka, ligga och sola och bara ta det lugnt med mina vänner.

Onsdag!

Imorse åkte The Olsson´s till Thailand och kommer vara borta i två veckor. Det kommer såklart vara jobbigt att vara ifrån han men det kommer gå som på räls. Idag har jag fått besök av Frida & Lisa, vi låg vid poolen och stekte. Tro det eller ej, men jag brände mig i ansiktet ;oo Efter att vi hade stekt klart så gick jag och Lisa hem till Lisa och laga super god middag. Det har varit en mycket mysig och behövlig dag. Nu ligger jag i sängen och ska sova hade jag tänkt. Morgondagen ser ut att bli mer poolhäng. Ska först hem till Lägenheten och hämta kläder sedan möta upp Olivia & Malin i stan. Till kvällen får vi se om jag palla med utgång, fast jag tror att jag sparar mig till helgen :) Nu kommer det lite bilder :) GodNatt!!






Min man lämnar mig imorgn :(

                   

Åh så jobbigt! Jag har tillbringat 6 dagar med min man och imorgon åker han ifrån mig igen. Men det är bara att ta det. Idag har vi mest tat det lugnt, har varit ute och ätit, tagit en sväng till Frida och familjen sedan bara tagit det lugnt. Nu till kvällen ska vi bara ligga och kramas och njuta av de få timmarna som är kvar.  Jaja inget att lipa över....  Ha det bra gott folk!


Uppdatering om våran weekend i Oslo!



Vi åkte som sagt till Oslo i Fredags efter middag, kom fram vid 7 ungefär. När vi hade kommit fram hade mamma lagat en riktigt god middag. Vi gick sedan vidare för att hälsa på min syster Beryl och kollade på hennes nya lägenhet. Runt nio bestämde jag, David, Frida & Jerry oss för att sätta oss i parken som ligger precis utan för jennifer. Vi hade med oss En stor flaska rosé, en Black tower bag in box och en jordgubbs champagne. Killarna drack ju kanske lite för mycket, men skoj och mysigt hade vi det iaf. 9/7-10 love!  Lördagen blev det stan, Ake brygge sedan middag och efter det parken igen. Det var en lugn och mysig helg, det kan ju behövas de med.  Halv 11 kommer vi på helt spontant att vi åker hem tillbaka till Sverige för att det är så mysigt att åka bil när det är natt haha. Gårdagn var lugn till kvällen blev det VM- Finalen med min man och hans familj.

Idag så gick vi upp, åkte och gjorde lite ärenden med Kicki & Johanna och nu på eftermiddag åkte jag och david in till stan för att äta på Lilla London och gå en liten stund på Liseberg. Träffade även älskade Lisa som stod och slet i värmen.  Solen gassar på så in i helvete så ligger vid poolen och funderar starkt på att hoppa i och bada.

Påväg tilll OSLO!!

     

Nu sitter vi i bilen påväg till Oslo och min familj. Hoppas på en mysig helg med mina älskade. Frida och Jerrö sitter därbak i bilen och håller på, David kör som en idiot och jag sitter här och bloggar haha. Men ska sätta på go musik så får vi hoppas på att vi kommer fram hela och att vi kommer ha en rolig resa. Kanske inte hinner blogga under helgen, men annars kommer det komma upp bilder och uppdatering på Söndag när vi kommer hem.

Jag längtar!


                 
Dagen har ju inte varit sådär jätte händelserik om jag får säga så. Började med att jag åkte in till Heden för att kolla när Lindes killar spela Partille cup, de vann ju såklart. Åkte sedan hem och vila upp mig i ett par timmar innan jag skulle till Lisebergshallen och kolla på Svenska landslaget spela mot Nederländerna, för er som undra vann Sverige med 1 boll. Jag stod och grubbla över vad jag skulle hitta på tills kvällen, ska jag ut ? ska jag hem och ruttna ? Nej jag ska till FRIDA :D vi töck i oss chips & dip sen blev det mat haha.

Jag har lagt upp hela dagen imorgon. Vakna runt 12 - 1. Sätta på sig träningskläderna för att GÅ till gymmet ( som ligger i stan ) sedan gymma i ca 1,5 timma, jag ska gå tillbaka hem. Här blir det dusch, packa väskan för Norge och sen åka till Frida. Efter det kommer man vara jävligt lycklig om jag själv får uttrycka mig så he he...


Mår som man förtjänar!

                    
Usch, har legat vaken sedan halv 7 och kan verkligen inte somna om!!! Var ute igår med Diana, men träffade även lite gamla vänner ifrån Eskilstuna. Det blev ju några vin och cider.  Vi drog till Chez runt 6 tiden och jag kom hem halv 11 ganska så sliten och trött haha. Jag hade planer på att gå ut idag igen men det bangas nog.

Jag funderar på att sätta på mig träningskläderna och gå in till stan och sen vidare till Heden. Lite luft skulle nog inte skada he he!

Fika & Shopping





Nu har Frida precis gått. Vi har haft lite söndagsmys, Jag hann såklart med att springa in i lite affärer och shoppa. Jag hittade ett sjukt snyggt linne inne på Fiorucci och sedan gardinner till köket. Vi satte oss på Espresso för att fika och prata sen åkte vi hem till mig och laga lite mat. Men nu har jag fullt upp. Ska snart springa ner och slänga in lite mer tvätt och ta upp de som är torrt. Men bilder på de jag köpt & en dagens outfit kommer upp :)




Typisk Söndag!

                   
Det blev tyvärr ändrade planer. Jag skulle på Liseberg med Frida & ha en Carol & Frida dag, men så blev det inte. Så ist så ska jag springa iväg till gymmet och sätta igång sakta men säkert, sedan så blir det en typisk söndag. Jag ska städa hela lägenheten, tvätta och sen laga en liten god sallad till mig. Kanske hinner med en shoppingtur ;)  till kvällen får vi se vad jag hittar på, men vill ha en myskväll med mig själv  tror jag :)
Snart börjar även Partille Cup, då blir det inte många timmar inne hehe Och på Fredag åker vi till OSLO baby. Det kommer att bli en sjukt rolig resa och en nyttig för den delen. Vi ska bara njuta, hälsa på min familj och äta god mat. Det är verkligen de 3 vännerna & Jerry HAHAH

Kvällsdopp

Idag har jag hunnit med mycket. Har legat vid havet i några timmar, suttit på Soho och tagit en kall med Amelie, köpt en ny tunika, vilat ett tag och nu är Frida påväg hit för att hämta upp mig, sedan blir det att hämta upp Jerry för att seda åka till havet och bada ;D  Mysig Lördag verkligen.


Riktig sommardag!

Nu har jag kommit hem, hem till min underbara säng. Dagen börja med en tidig shopping runda på FrölundaTorga med Frida. Jag hittade endel och har bränt endel pengar men det var det värt. Jag kommer lägga upp bilder på de jag köpt. Efter shoppingen blev det slottskogen i ett par timmar, underbart skönt. Jag åkte sedan in till stan för att möta upp Olivia & Malin. Det blev fika och skitsnack för hela slanten, skämt å sido. Men vi pratade om allt verkligen och om deras London resa de ska på ( måste erkänna att jag är lite avis ändå ). Vi åkte till Olivia i Kärra för att äta lite och bara ha en myskväll. Detta är en sådan typisk sommardag som man bara älskar, men gör allt på samma gång som typ Shoppa, sola, äta ute & Träffa sina underbara vänner. Livet leker just nu!  Men nu ska jag fortsätta att kolla på Ghana- Uruguay. Godnatt




Grillkväll med bästa!


Kvällen har varit hur mysig som helst verkligen. Jag, Frida & Jerry började grilla, sedan kom Alma och Amelie. Trevligt att träffa vänner man inte sett på ett tag. Men nu blir det att bädda ner mig och sova för imorgon blir det upp tidigt för en shoppingdag på torget med Frida, sedan blir det havet och solning!  Godnatt kära vänner!


Uppdatering på G!

Sitter nu i Fridas soffa efter några timmars solning i slottskogen.  Jag har inte hunnit bloggat så mycket för att jag har umgåtts med mitt hjärta och gjort en massa annat. Men nu sitter jag här med datan i knät och ska uppdatera mig lite he he. Jag har tagit det lugnt sedan jag kom hit till Göteborg. Jag har shoppat, varit med Frida & Jerry, varit hemma hos hjärtat.

Usch it is going to be so hard to be away from you. You are now gone, and you are gone for so long :(
                       

Tappas med min 45åriga gubbe ;)

Igår satt jag ute och åt tappas & drack Roisé men min 45 årige man. Det var hur mysigt som helst. Om ni undrar så har jag träffat en Gubbe som är 45 år, Gift, har 4 barn & har det gott ställt!  Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är nu!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


RSS 2.0