En super helg!

Nu ligger jag, pappa & David i soffan och tar det lugnt. Fredan kom vi fram till Linde, det blev då middag med Mamma, Pappa & David. Efter vi hade ätit så blev det handboll i den nya hallen med mamma & David. Lördagen blev det handboll med pappa & David hela dagen sedan så åkte vi hem till Linda för att hälsa på henne och att förfesta innan Parkfesten. Det var helt okay faktiskt. Kul att träffa alla gamla kompisar och bekanta. Jag är nog den bästa på att planka!! haha vi kommer och ska gå in, vaken säger att det bara är hotell gäster som får komma in den vägen..  Jag säger att vi är spelare i Guif, då släpper han in oss utan problem, där sparade vi 600 kr..  Idag ( Söndag ) Har vi kollar på handboll hela dagen efter det blev det umgås med Marre, Shaee, Bnar & Rebecca. En skön bakis söndag får jag lov att säga att det varit.

Imorgon blir det tandläkarebesök sedan hemfärd mot Göteborg.
Far & Svärson!

David & Doris

Linda & Shaee!

Shaee & Bnar


I don't give a shit!

                  
Haha sitter och skrattar åt mig själv!  Jag kan få sånna damp ryck ibland va!! här om dagen slängde jag min dator i väggen, tur som fan klarade den sig. Jaja alla har ju sina sidor.

Jag sitter och små ler, gud så lycklig jag känner mig nu. Jag känner mig äntligen hel och såhär har jag inte känt på några år. Jag har min pojkvän & hans underbara familj tillbaka. Sån otroligt bra relation som vi har tror jag är svårt att slå. Många säger '' Jag och min pojkväns familj står nära varandra '' Jo kanske det - Men jag menar verkligen det. Tack för att ni finns där för mig och att jag alltid kan vända mig till er när jag behöver hjälp.

Nu till lite annat!  Idag blir det en natt utan min man och en natt med Frida :) Vi har ju sagt att vi ska försöka sova med varandra 1 gång i veckan, och idag är det en sådan dag. Hon ska snart vara här sedan blir det film mys. Imorgon kommer min man och hämtar upp mig sedan blir det en Roadtrip till Lindesberg. Gud så mysigt att bara åka med honom ;D

Kärlek!



Hösten är nu här!


Förr så hatade jag hösten! Det var en tid då det blev mörkt, dimmigt, dystert och folk drog alltid sig tillbaka. Men nu tycker jag bara bättre om den för varje gång det blir höst. Det är så mysigt med höst kläder, jag är inne och kollar på nya kläder, halsdukar, vantar, mössor, jackor, strumpebyxor, mysiga tröjor.. ååååhh längtar tills det klirrar in lite pengar på mitt konto så att jag kan göra av med lite ;)  Nej men tillbaka till hösten. Nu börjar även alla bra tv program, så nu sitter man ofta samlad med alla man tycker om och äter en massa gott till tex Fångarna på Fortet eller vad det nu är man vill se.

Igår så överraskade jag min käre pojkvän..  Han fick en jätte fin ros bukett, en vit långärmad tunn tröja, två halsband & ett armband. Han säger att han blev jätte glad, så vi får hoppas på det haha. På Fredag åker vi till Lindesberg för att träffa pappa & Mamma sedan gå på parkfesten om några roliga ska dit :)  ( Bilder på kvällen igår kommer upp ikväll ) Men jag måste också nämna att Jag var och gymma med Min man, och idag efter skolan är det gym som står på schemat, dukiga jag :)


Har man en underbar pojk så har man!


Jahapp då är det Tisdag och snart börjar den andra skoldagen. Jag kan ju säga att det tar emot otroligt mycket att gå till skolan, men det är bara att bita ihop och gå dit. Jag ska luncha med tjejerna innan på GW. Jag har verkligen saknat GW under sommaren haha.   Efter skolan ska jag gå och fixa Davids överraskning Det är han allt värd haha. -Nej nu blir det att gå en sväng med hunden sedan fixa mig för en jävla jobbig skoldag :/


Happ då var det dax för skola igen :/

Jag blev just väckt av David och jag är sämst på att somna om, men han ligger här bredvid och sover, kul för han.
Idag sätter skolan igång för min del, det ska såklart bli kul att träffa alla men fan vilken ångest att verkligheten sätter igång ;( Men snart blir det att börja planera Studenten haha.

Aja jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån helgen. Jag följde med familjen Olsson till '' Borås '' på 60 års kalas. Det var jätte fint verkligen, god mat & trevlig släkt. Tack för att ni bjöd med mig.


Sådan mor, sådan son ? Fina

Mina underbara tjejer :)


Jag & Svärfar, Goare gubbe får man leta efter :)


Sådan mor, sådan dotter- ikke sant ?


Äntligen tillbaka!

Nu har jag äntligen fått min dator och mitt internet så nu kan jag börja blogga igen. Jag skulle kunna sitta här och skriva sida efter sida om resan till Cypern, men jag kommer bara skriva kortfattat om den sedan lägga ut lite bilder.

Som ni flesta vet så åkte jag till Cypern Fredag den 13 och kom hem igår Natt/Morse.  Vi kom fram natten till Lördagen, när vi kom fram till hotellet så gick vi direkt och käka på KFC sedan blev det att lägga sig. Våra dagar såg ut såhär

- Gå upp kl 9 och käka Frukost.
- Gå ner till stranden.
- Gå upp till hotellet föratt äta lunch
- Gå till Stranden
- Tillbaka till hotellet för att fixa sig för Middag, sedan gå och äta middag!
- På kvällarna gick vi runt lite på stan för att kolla lite, sen satte vi oss i baren på hotellet och spela kort :)

Såhär såg de flesta dagarna ut iaf förutom onsdagen då vi åkte ut på havet med en anordnad båttur.

Vi hade det hur underbart som helst. Vädret var underbart havet var underbart och människorna helt underbara. Cypern är ett ställe som alla måste uppleva :)










Och Alla andra bilder ligger uppe på Facebook, kolla där om ni vill :)




Cypern ar battre an vantat!

Da sitter jag & Frida pa ett internet cafe efter  en heldag pa stranden. Varmen har ar helt javla galen, men det ar val de vi betalat for? Havet ar det finaste jag sett ( och jag har sett mycket ) Kvallarna ar underbara har med, men ist for att ga ut och festa som de flesta 18 aringarna som ar gor sa sitter jag och Frida pa vara ballkong och dricker Ice Tee och ater choklad he he..  Men ikvall bryter vi monstret, vi ska namligen ner och kolla vad som hander pa tivolit som ligger precis vid varat hotell. Pa onsdag blir det ut pa havet och snorkla. Jag kanske kanske ska tatuera mig pa torsdag vagar man det? Vi far se.. Men nu ska vi tillbaka till hotellet.  Vill bara saga att jag saknar min underbara David Olsson som faan. Allt hade varit perfekt om han var har :( ALSKAR DIG!!!

Linnros rockar Rock & Roll



Jävlar vad Linnros var tusen gånger bättre än väntat!!  Det var helt klart värt att stå en timma jämte en äcklig vattenpöl för att stå så nära och se så bra som vi gjorde. Han var snyggare i verkligheten och jag säger bara att om jag var kille så skulle jag dissa '' Paradise Anderas '' frisyren och klippa mig som Oskar ( Vilket jag kommer tvinga min man till att göra vare sig han vill eller inte he he ), hans klädstil är hur skön som helst åååh jag bara älskar han just nu..   Men nu lämnar vi han och går över till övriga kvällen.  Efter Linnros så skulle vi hitta ett ställe där det fanns mat ( vilket det fanns överallt, men köerna var typ lika långa som till Balder för er som stått i den kön ) Så vi drog till McDonald's och käka. Jag käkade som om jag inte fått mat på 10 dagar, efter Mc så köpte jag nå donut liknande grejs, efter de åt jag upp Jessicas & Olivias godis rämsar och sedan ville jag ha popcorn och mer mat..   gud vet vad som hänt..   Lite senare mötte vi upp Jessicas Alex och hans kompisar sedan åkte vi hem till hans kompis, vilket inte blev långvarit för min del. Men en jätte trevlig blöt mysig kväll för jag ändå säga att jag haft med Jessica, Olivia & Rebecca..

Nu ska jag platta mitt jävla pudel hår och  sedan lägga mig i min stora säng. GODNATT


Oskar Linnros ikväll

      

Nu har jag precis kommit hem ifrån the Olssons.  Ska börja packa nu inför Cypern..   Det är FAN imorgon jag åker...  Den stora dagen har äntligen kommit. Det är såklart blandade känslor. Jag längtar efter sol, bad värme och doften av utomlans. Men ´det är jobbigt att åka ifrån David såklart. Men vafan det måste man ju tåla eller haha. 

Aja nu ska jag fixa klart allt sen så ska jag börja fixa mig. Vid 5 ska jag möta upp Jessica, Olivia & Rebecca i stan för att se hete Oskar Linnros.  Det ska bli kul. Till kvällen får vi se vad jag hittar på. 

Bara imorgon kvar!

                 
                       Det är såhär kära ser ut, ikke sant? ;)

Jag har sovit dåligt, men ändå bra? hur det nu går till.  Igår blev jag och David bjudna till hans arbetskamrat. Det blev en del glas vin vilket jag sa innan att jag inte skulle ha. Det var väldigt trevligt, trevliga och sociala människor får jag väl säga.  Jag vakna flera gånger inatt och bara gick runt utan att jag var medveten om det ;s hum kanske ett glas för mycket? Jaja kl 9 åkte iaf David till jobbet ( så stolt över dig älskling ). Jag gick upp runt tio för att börja röja på nedervåningen. Med tanke på att min pojkvän jobbar nästan 24 timmar om dygnet så hinner han ju aldrig göra det, men tyr att han har en sån pedant flickvän som hatar smuts och stök he he..

Nu är kl 3 och jag ska snart dra mig ner på stan för att fika med Klaraaaaaa. Har inte träffat människan på hela sommaren, dåligt dåligt. Efter det ska jag nog hem och börja kolla ut vad jag ska ha med mig till Cypern, jag åker ju fan om 2 dagar. Det känns jätte konstigt men jävligt bra ( Förutom att jag åker ifrån David ) Men att komma ifrån regniga Sverige aaaahhh underbart


1 Månad med bejbii


Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska bli klar. Vi ska till affären  och köpa lite saker som jag ska ha med mig på tåget.  Vi måste dra nu för mitt tåg går om 1 timma. När jag kommer fram ska jag på stan för att köpa min älsklings överraskning med tanke på att vi firar 1 månad idag :) Till kvällen blir det kanske utgång med hans jobb, men får se om jag ska med eller inte.  Nu måste jag skynda mig innan jag missar tåget..  PÖSS


sitter på fjärde tåget för dagen (y)



Jahap, då var man påväg igen..  När jag kom fram till Linde så mötte pappsen upp mig, vi åkte för att hämta ut det skumma paketet....  asså jag blir så förbannad, jag tänkte men gud så spännande vad kan det vara ;o? Skämtar ni med mig? Det var en liten jävla lapp med 1 jävla kod!!!!!!!!!!!!  jag har alltså suttit och åkt 40 mil för en jävla kod? Det ända jag kan glädja mig åt är att jag fick träffa pappa.  Nu sitter jag på tåget till Västerås och Mamma. Min syster är även där. så ska bara mysa och ta det lugnt :) 


Döda mig!



Jag sitter nu på Tåget till först Lindesberg. Att höra klockan ringa kl 7 var fan inte det bästa man vart med om. ..  Jag ville verkligen ringa och avboka resan.. Jag har alltid  varit den som älskar spontana resor och tycker att det är så mysigt att sitta på ett tåg i flera timmar med datan på bordet, en kaffe i handen & en bok vid sidan. Nu när jag tänkter på det så mår jag bara illa.. Jag känner tyvärr ingen som reser såhär mycket som jag gör, och det sliter fan ut mig... Dagen kommer se ut såhär..  08;02 Tåget Från Göteborg till Lindesberg går. 12;16 är jag framme i Lindesberg - Där ska jag hämta ut ett myskopacket som inte har någon avsändare ;s - 13;30 går tåget till Västerås, - 15;57 är jag framme i Västerås.  Jag ska bara umgås med mamma och ha lite SöndagsMys..  Imorgon runt 10 - 11 tar jag tåget tillbaka till Göteborg.

På Fredag åker jag som ni vet till Cypern och kommer hem 21.  Helgen efter det ska jag iväg igen.. då till Lindesberg med David och träffa alla vänner. Det kommer vara den sista resan jag gör på längre..  Nu ska jag försöka sova ett tag!


Adjö!


Sjukt snygg Brud!!!


Aja Idag har jag varit iväg med Familjen Olsson på Middag i Kållered. Hur god mat som helt och mycket trevlig i övrigt. Nu på kvällen har jag och David bara tagit det lugnt.  Ligger i varsin soffa och bara degar. Imorgon åker jag hem till Pappa i någon timma för att säga hejdå innan Cypern, sedan åker jag vidare till Mamma i Västerås. Jag kommer bara att stanna över natten. Jag åker tillbaka till Göteborg redan på måndag.  Usch jag måste tvätta  packa och umgås med min älskling innan jag åker iväg..  har lite resefeber nu faktiskt.  Är nervös över flygturen dit medtanke på att vi flyger Fredag den 13 ;oo Aaaaahhh   Aja nu ska jag springa till andra soffan och ge min ÄLSKLING en fet jävla kyss!!!

medvetslös!


Jag ligger i min säng helt medvetslös!  Jag är sjuk trött och har ingen ork till att fixa mig.  Mina planer för kvällen - Fixa mig, ta mig in till stan och Jessica, sätta oss i Alex lägenhet och förkröka sedan satsa på en utgång. Känner jag för det ? Nej !   Jar orkar verkligen inte gå in i duschen, platta håret sminka sig, stå och leta ut kläder ..  nääh usch får ont i magen utav att tänka på det.

Jag ska nog in i duschen och ta en varm dusch sen på med mjukisar. Sedan blir det sängen hela kvällen :)


Inspiration & Ögongodis!




Finns hur mycket fint på Asos.. länken är här http://www.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=rings#parentID=-1&pge=3&pgeSize=20&sort=-1

Hemma efter en mysig dag på Landet!


Ligger i sängen och kollar på Tv med min man.  Snart blir det att fixa sig för vi ska fika med Frida & Jerry.
Igår kom vi till landet runt halv 12, sedan så blev det att äta frukost och ta det lugnt. Lite senare på eftermiddagen fick jag en godispåse, i den låg det en massa geléhjärtan.  När jag skakade i den låg det en svart ask i ( hum vad kan det vara ?) Jag öppna upp den och där i låg värdens finaste ring!!  Min Bejii är förjävla söt asså!!  TACK TACK å TACK David. Kan inte beskiva i ord hur tacksam jag är <3  Vi åkte ner och bada i sjön på kvällen och när  vi kom em kollade vi på tv, drack vin och hade det allmänt mysigt.







Tisdag!

Igår kväll frågade David mig om jag ville gå på Liseberg,och de ville jag. Där träffade vi Jessica & Alex, Gustav & Amanda, Olivia & Lisa sedan kom Tony, Ante & Emil =) Det var jätte mysigt verkligen, sånna par grejer borde man göra oftare tycker jag.

Imorgon åker jag och han till hans land. Där ska vi bara ligga och mysa, grilla och bara njuta utav att vara med varnadra. Saknar han redan efter några timmar....  Men imorgon ses vi ju igen.


Jag har Shoppat lite nu under dagarna, sedan hittat de perfekta vinterskorna, dyra men helt klart värda priset. Tror jag köper de efter Cypern :)  tänkte lägga ut bilder på det jag köpt..
3499 !!!(Ej köpta )!GinaTricot 49;-
49;- H&M
GinaTricot 49;-
H&M 149;-
Bik Bok 199;- ( Från älskling )


Nu är jag tillbaka!

                  

Som sagt har det hänt en hel del runt om kring mig de närmaste dagarna så att jag har inte känt någon lust att blogga eller sitta vid datan.     Men nu är jag back on track he he...   Igår kom jag hem till Göteborg vid halv 9 på morgonen. Min finaste Älskling stod vid perrongen och väntade på mig. Efter det så åkte vi hem och tog det lugnt till typ 12. Vi åkte och kolla lite i stan, men ingen hittade något sen så åkte vi mot Kärra och Olivia;D  Det var några veckor sedan man träffa henne. Vi satt och fundera på vad vi skulle göra, och då kom geniet Carol fram. - Vi åker till saltholmen och tar en massa fina bilder ? ;) Och så gjorde vi det  ( Påvägen dit hämtade vi upp Jesscia :)  Tack så mycket för fårdagen <3

Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen blir det in till stan och möta upp Jessica :)

GAAAAAHH BLIR SERIÖST GALEN!!!

jag har inget att skriva.. jag mår inte sådär super bra just nu..  jag kan inte tänka, prata, skriva...  Det ända jag får ut är forsade tårar!!!   Du är den sista som är värd detta....  JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!! :'(

RSS 2.0