Ar i BOTSWANA!


  Min hemliga resa var hem till mitt underbara hemland Botswana.  Jag kom hit i Sondags och efter det har vi gjort sa otroligt mycket. I sondags eftermiddag sa akte vi till ett stelle som heter Samitas Det ar en restaurang och en plantmarknad i ett. Vi var allttid dar nar vi var sma. Mandagen sa akte vi till en stad som heter Maun , Om man aker dit ar det ofta for att kolla  pa djur. Sa pa Onsadagen sa akte vi ett litet flygplan till Okavango Delta, efter det tog vi en helekopter och akte over hela deltat och sag massa djur,  Elephanter, krokodiler, Zebror, Flodhastar och de djuren. Igar sa akte vi  sex timmar i en varm javla buss till en stad som heter Francestown , har har vi spanderat en natt har. kl Tio ska vi till min Mormor i en by som heter serowe, och daar befinner sig min Morbror ocksa. Vi ska vara dar tills sondag eller mandag, efter det aker vi tillbaka till moster i huvudstaden. Jag aker hem pa fredag eller lordag. Inte saker pa vilken d ag det ar haha.

Bilder och allt sant kommer nar jag kommer hem till sverige. Om ni vill kicka lite smatt sa ga in pa min syster blogg, hon har massa bilder fran resan    http://jennifaa.blogg.se/ 

Vi hors nar jag far datan igen. PUSS

ÅKER IMORGN!!!


  

     Nu är jag jätte spänd! Det är så att den dagen jag vekrligen längtat efter så himla mycket kommer imorgon. Jag kan inte beskriva med ord hur himla lycklig jag verkligen är. Jag har allt packat sagt hejdå till min klass och gått på lov. Ikväll blir det att tillbringa kvällen med flickorna som betyder mest för mig.  Dom flesta kommer vid 7 tiden. Vi ska kolla på idol, äta  godis och bara njuta. Efter vi har gjort det beger jag och Frida hem till henne för att sova. Vi ska ju upp vid 4 imorgon bitti för att sedan åka till flyglpatsen.

Nu är Frida här och lagar mat ;D jag är så slö så jag bara sitter här och leker DJ ;)  Vi vet inte om det blir utgång ikväll eller om vi bara ska mysa! vad det än blir så blir det underbart mysigt.

Nu ska jag fixa till lite i hemmet innan alla kommer :)  Jag har även köpt Stieg Larssons 3 bok Luftslottet som sprängdes. Alla hans filmen är sjukt spännande, och jag ska inleda den tredje med att först läsa boken! Jag köpte även en ny plånbok inne på H&M!

FÖLJ mig till min hemliga plats här på bloggen ;D <3


Jag och papi i Spanien!  Jag kommer att Sakna honom Oerhört mycket Under resan!  Men jag kommer åka till Linde direkt när jag kommer hem! <3

SkönhetsSömn!



 
    Efter skolan så kände jag att en obehaglig huvudverk var på gång. Jag mötte upp Frida för att hon skulle med mig hem och hämta hennes saker hon lämnat kvar. Vi gick till Bokia för att hon skulle kolla upp om Twilight 3 fanns kvar , och det fanns den. Som sagt så är jag inte en bok person men jag fastnade för den tredje boken av Stieg Larsson. Så imorgon efter skolan så blir det att åka och köpa den.

Nu på kvällen skulle jag egentligen ha gymmat med Jessica och hennes syster Helena, men jag har för ont i huvudet för att dansa. Efter jag hade handlat så gjorde jag en ansiktsmask och la mig vid Tvn, Jag tvättade bort den och sedan somna jag. Jag sov så himla skönt va. Men jag blev väckt att ett telefonsamtal ( att man aldrig får sova i fred asså ) Men nu ska jag iaf packa klart, vilket jag knappt börjat med. Sedan laga mat och städa undan lite tills imorgon då jag ska ha Tjejmiddag <3


På lördag åker jag !!!


Snart är det dax !



    Afro Power Dance var skit kul haha . träning, skratt & kondition i ett. Imorgon ska jag gå på det igen fast då med Jessica och hennes syster Helena, ser fram emot det!  Efter jag kom hem ifrån gymmet så börja jag städa. Så nu är hela min lägenhet fräsch igen :D  Så nu blir det slänga sig i soffan med min Frida och kolla på tv.

Nu är det bara Torsdag & Frdag kvar, sen på lördag är det dax att bege mig av;D   LONDON here a come ;) sen blir det vidare till det hemliga stället ;) Jag har inte packat något idag, men får ta och fixa allt imorgon. Men Passet & biljetterna är nerpackade och imorgon ska jag växla pengar.

HANDBOLL!
Idag var det ju match i Partillebohallen, där Lindesberg & sävehof spelade. Linde förlora med 27- 39. Tur att jag inte gick asså usch vad dåligt.

Sen i skövde spelade Skövde - Rik och där förlorade Rik med 31 - 30 . Tråkigt verkligen men hoppas att det går bättre nästa match ( Dock kommer jag att missa den eftersom jag är utomlands då ) För er som vill gå på den så är det Den 2November i Lisebergshallen mot Guif!


AfroDans ;D



   Hade en Debatt i skolan idag, och de handla om Kongo. Det gick hyfsat bra. Slutade halv 10 sen blev det att sätta sig först på espresso House efter det gick vi till GW och käka. 

Nu är jag hemma och tar det lugnt och laddar för att gå på AfroDans på Gymet Det verkar as kul, och det ska vara en tusch av afrikansk dans som jag dansat hela mitt liv. Men jag ser verkligen fram emot det. Längesen det var jag gymma . Men ska gå och packa ner massa  dusch saker och så, för jag ska göra hårinpackning , basta och bara njuta ;D Ååååhh  så skönt



Är det okay att tycka synd om sig själv?



 Hela eftermiddagen har jag tillägnat åt att tvätta, städa, plocka och pyssla. Jag är hur trött som helst, ingen som ska sova vid mig =(

Det är så mycket som händer på en gång. Imorgon blir det förmodligen att kolla på Handboll. Lindesberg kommer ju hit och ska spela mot Sävehof, efter det blir det hem , städa resten av lägenheten. Torsdag blir att packa ALLT. Jag ska inte behöva lägga i något mer i väskan på fredag. Sedan kommer Fredag. Då blir det Skolan, hem till mig hämta min resväska och all packning åka och lämna den hos Frida Senare på kvällen blir det Tjejmys med mina älskade flickor Frida, Jessica, Olivia & Olivia. Efter det åker jag och Frida hem till Frida och sover för att sedan gå upp kl 4 på morgonen och fixa sig för kl 5 ska vi åka mot Flygplatsen ;D

Såhär ser min resväska ut just nu xD & Såhär sexig & sliten är jag just nu ;)
                          

 

GODNATT!!


Tvätt, Packa, Fixa. Kan det bli mer Söndag av detta?!



   Jag har precis varit ner till källaren och slängt i min vita tvätt, sen har jag 5 högar kvar med tvätt. Jag ska städa hela min lägehet, pysla , laga mat. Det här en sån här dag jag brukar göra på en söndag men denna gången får det vara på en Tisdag.    Inatt vaknade jag med världens jävla resefeber. Jag är jätte nervös för resan asså, hatar att flyga, men det hoppas att det kommer att gå bra ;D   Jag ska vara i London i 8 timmar ;o  Så blir SHOPPA och kolla runt en massa!!

Men nu sitter jag inne på lite hemsidor och kollar Höst/Vinter kläder =)

1.En '' väst '' ifrån Ginatricot. snyggt att ha till en vit långärmad tuntröja. 149Kr
2.
En skin kjol ifrån Ginatricot. Snyggt till någon festlig topp                     199kr
3.
En Woolrich jacka, Otroligt sköna och älskar pälsen. Finns på NK & Nelly. ca 6449kr
4.
En Odd Molly jacka. Den är stilren och söt. Finns dock i Andra färger     1899Kr


Nu måste jag springa ner till min tvätt!


Ska jag vara glad eller?!



      Nu jag jag fixat en laddare till min mobil, så jag kommer kunna använda den på min resa :D  Pappa har pratat med våran försäkrings grej och det ser lovande ut att jag ska gå ersättning av allt som jag mist. Jag kommer äntligen hem till mitt hem idag , så otroligt glad haha. Nu hoppas jag inte att jag får vara om detta igen.  

Skolan gick bra idag, det var slappt. Efter vi hade slutat drog vi till GW och käka. Nu ligger jag och Frida i hennes säng, ska sova en liten stund, sen blir det hem och tvätta å stå i.

Bilder från i Fredags



Alma, jag ( Olivia kliade mig på ryggen medans jag måla mina naglar ) & Olivia<3
Jenny & Frida <3
Sannepanne<3
Olivia & Jag ( sista gången jag och olivia hade på oss våra jackor ;@ )<3
Sanne & Emma<3
Jag & min '' kissepåse '' ( Vin )


Fixar musika ;D


 
     Nu börjar jag verkligen fatta att jag snart ska iväg. Jag sitter hos Amelie och för över lite låtar som jag ska ha med mig på resan ;D   fast det som suger är att på min mobil har jag 12 G jag kan fylla, och eftersom jag inte har en jävla laddare så kan jag ju itne ta med mig den så jag måste använda min 1G Ipod. Blir  så jävla arg så det finns inte.

Men nu sitter jag och tänker på att jag måste tvätta, packa, hitta en STOR resväska, och lägga ner pass och allt sånt i min väska.    Amelie är just nu innen i badrummet och ska borsta sina tänder :P Senare idag blir det att åka in till stan sen möta frida vid 5 halv 6 sen åka till henne :)

Stressad och kan inte fokusera!



      Ikväll blev det en myskväll med Amelie. Jag kan inte koncentrera mig för fem öre. Jag tänker bara på hur jag ska hinna med allt tills att jag åker på lördag. Mår dåligt över det som hände igår. Varfördetta ? varför mig ?!

Aja nu ska vi iaf sova, jag menar det blev inte så många timmar inatt. Hoppas att allt löser sig och hamnar på sin plats, för såhär vill jag verkligen inte ha det, och den här känslan dödar mig!


Ska man aldrig få ha det super bra utan att något ska paja?!



   Gårdagen började superbra, det var liksom för bra för att vara sant.  Jag fick först min biljett till dit jag nu ska, sedan hade vi det hur kul och bra som helst på tjejkvällen. Vi hamnade på en fest vid Scandinavium.

Efter vi Tjejer hade ätit Taccos så börja vi kolla runt om det hände något kul i trakterna. Det visade sig vara en vara fest vid Scandinavium. Vi drog dit och träffa massa trevligt folk. Vi dansade vilt och hade skoj ( tills grannarna kom och sa till att vi inte fick dansa längre för att det dunkade för mycket )Så vid runt tolv så drar jag Alma & Olivia Till BLVD och ska komma in dit. Allt går som planerat vi kommer in och har det hur kul som helst. Träffade på Gustav Skarsgård som var DJ där ( blev till och med bjuden på lite av hans heta polare haha ) Träffade på människor som man känner och känner igen. Vid halv tre tiden så beslutar vi oss för att dra oss hemåt.

UNDERBART  det är här allt det roliga PAJAR!!    Vi ska gå mot vagnarna då det kommer två killar och tar våra jackor väskor och ALLT vi ägde. Som tur är ju vi tjejer lite smarta, vi lägger ofta saker i BH:n så jag hade lagt min nya mobil , busskorten, leg & Gymkort. Olivia gjorde samma, men Alma hade tyvärr inte gjort det, utan bara sin mobil. I min Svea jacka ligger min nyckel hem ( jag och Olivia ska ju hem till mig och sova ). Där stod vi utan jackor, väskor och allt vi inprincip ägde. Vill bara påpeka att det var SKIT KALLT! I min påse jag hade låg min Plånbok och laddare till min mobil SUG. Vi ringde då till Polisen, de kom och hämtade upp oss och sedan förhörde oss om allt ( vill inte skriva detaljer ) Men tillslut så skjutsar dom hem mig och Olivia till Kärra och Almas pappa kom och hämta upp henne. Så nu har jag ingen plånbok, och i den låg alla mina kort, jag har ingen mobil laddare så jag kan inte ladda den till min resa jag ska på, så jag måste ha en jävla FATTIG samsung, Min underbart sköna och vara vinter jacka is gone och i den ligger ju min ÄNDA hemnyckel. 

Jag kommer att vara hemlös tills på Måndag. Det känns inte alls bra. Men det är bara att bita ihop!

Saker är bara för bra för att vara sant! Ska man ALDRIG få ha det super kul utan att något ska paja?!

Tjejmiddag<3



  Nu är jag hemma och ska snabbt som satan hämta lite grejer som jag ska ha med mig till Frida ikväll. Det är Glitter tema och jag hittar inget snyggt jag har som är glittrigt, men något får jag fixa ihop:P 

Som sagt kan jag inte smälta in det som ska hända den 24 ( alltså nästa Lördag ) ä så himla överlycklig så det finns inte.  Men nu måste jag iväg jäte fort för alla väntar hos Frida.   Håll utkik för det kommer att komma upp massa roliga bilder från kvällen<3

JAG KAN VERKLIGEN INTE FATTA DET!!!



   Jag kan verkligen inte fatta detta!  Jag är i chock justnu. Det blir av, det blir verkligen av!!
Som sagt kommer jag inte säga vad det är jag ska göra, men när jag väl kommer fram så kommer jag skriva det!   Åker det 26 iaf. HAHAHAHAH!!

LYCKLIG CAROL!  


Kvälls läsning!


 
            Jag & Frida sitter vid hennes köksbord och kvälls läser,eller a jag gör det medans hon sitter inne på Facebook :P  Jag är ingen person som tycker om att läsa böcker men den boken jag läser nu är faktiskt jätte bra, den heter Stolthet och fördom. Jag rekommenderar den starkt till er som tycker om kärleks drama och liknade.

            Nu är klockan halv elva och det lutar sig åt att jag och Frida ska lägga oss i sängen och kolla på någon film, eller mitt favorit program NCAS som börjar kl elva. Men jag kommer nog somna med boken över ansiktet haha. Imorgon har vi Matteprov, känns underbart att jag alltid pluggar så mycket till dom /=  jag kommer få ett starkt IG i matte B usch!!   Men kan inte sluta tjata om att jag hoppas att jag åker på Lördag, och vart det är jag ska åka kommer vara hemligt fram tills då jag anländer det landet/staden/affären/orten eller vart den nu än jag ska ;)  så håll utkik här i bloggen. Jag säger bara en sak, ni kommer att bli överraskade <3

Godnatt!


Får svaret imorgon!

 

   Jag är så himla spänd!  Jag bara går och tänker på det hela tiden, grubblar över om det verkligen kommer hända, att det kanske är för bra för att vara sant? Jag får iaf svaret imorgon och jag HOPPAS verkligen på att jag kommer att få det. Om det blir av så åker jag Lördagen den 26, alltså nästa lördag ;o 

Jag sitter hos Frida nu. Hon håller på att städa och plocka undan, det gör hon för att hon ska ha tjejmiddag här imorgon kväll så hon vill få det rent och snyggt. Medans hon står i så sitter jag här och latar mig haha, tycker det är bra för har städat så mycket hemma hos mig så är så trött på att städa. Det ska vara glamor tema imorgon och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Jag har packat ner 3 olika klänningar så någon av dom blir det, sen blir det en fräck sminkning.  

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG !! <3

Hoppas hoppas hoppas!!!



  Ikväll blev det ingen utgång för oss. Vi bestämde oss för att chilla hemma hos mig. Så under kvällen har Frida suttit vid datan och jag har legat och läst boken Stolthet & Fördom. Den är bra hittills men har ju inte kommit så långt :)    Som sagt så åkte min Mamma & Syster till Botswana idag, och ingen kan vara mer avundsjuk än vad jag är på dom just nu. Men jag kan bara hålla tummarna att flygresan och bilningen ( de ska bila ifrån Sydafrika till Botswana ) till Botswana från Sydafrika kommer att gå väl och att de kommer se massa spännande saker.

Utomlands resan för mig och Frida börjar mörkna tyvärr. Men vem vet, det kanske kommer upp något roligare vi ska göra ;) ivf jag ;)!!   Som sagt jag hoppas hoppas & hoppas. Får förmodligen reda på det imorgon ;D Men jag kan tyvärr inte säga vad det är Jag/Vi ska göra.

Nu blir det att slänga oss i sängen och kolla på mitt älsklings program NCAS!

 Älskar dig Mamma!

H&M = B-B ( Bra & Billigt ) ?



 När Carol är uttråkad så är hon expert på att sitta och kolla olika hemsidor, med vadå ? Jo KLÄDER och mode såklart.  Nu var jag inne på H&Ms hemsida och stylade en Super snygg Höst brud & en Snygg höst kille. ( Bilder kommer längre ner ). Jag kollade på deras kläder också, visst H&M har väldigt mycket bra och billiga saker, men frågan är då, hur bra kvallite är det på de?   Tex deras klackskor vilket är jätte kul att H&M har satsat stort på, men hur länge håller klacken ? När man kollar på dom ser de inte så stabila ut och priset förstärker den tanken med tyvärr. Men om man köper de för några utekvällar och är med på att klacken kommer att gå av inom kort så är det ju ett väldigt bra kap, för de skorna H&M får in är snygga ;D

Bild1: Hårbadet är grymt snyggt på blondiner( Våga ha ett sånt för det ger så mycket mer än utan ), Kavajen är mysig och höstig och passar henne hur bra som helst. Pälskragar är något jag tycker är riktigt snyggt. Men frågan är då vill man ha en fejk? tänk om det regnar? då blir man att lukta blöthund runt halsen , sen är ju inte så kul. Men det kanske är värt det ? den kosar iaf 129 så det är ju verkligen ett kap.

Bild2: Killen har stil må jag säga haha. Våga ha färgade strumpor, det bevisar att du har ett starkt självförtroende och att du vågar sticka ut ifrån mängden. Halsduken är simpel men den piffar upp allt. Sedan har han en enkel vit skjorta under och en ''vinröd'' kofta över. Sån stil ska min Pojk ha ;)

Bild3: Som jag sa innan, Krage är väldigt stiligt och snyggt, men använd inte det när det regnar (: ( om ni inte vill lukta blöthund )

Bild4: Dom otroligt snygga skorna, dom är lätt värda 449 ( om jag inte mins helt fel ) men tänk då bara på att kvalliten inte är den bästa. Men några utekvällar lär dom hålla.


Tack Rebecca <3



  Jag gick hem efter vi hade haft Historia, orkade inte med att sitta i en timme och lyssna på bajs matte! Hela resan hem så pratade jag med min älskade Olivia. Det var så himla längesedan vi sågs så Det blir nog en HEL helg med henne denna helgen. Vi snackade verkligen om allt från himel och jord haha.
Det är ju så att det är Handboll på fredag ( Önnered - Kärra ) och den ville hon gå på, men kan ju inte det eftersom min Frida ska ha flickmiddag då, sedan blir det vidare på fest med alla flickor =) 

Imorgon lutar det sig åt att Jag, Frida & Alma ska dra ut till Blvd för att unna oss lite och ha kul pp lillLördagen ;) Hoppas bara att det blir lyckat. Annars har jag inga speciella planer för veckan.  Föresten så träffade jag JESSICA i skolan idag, hon har ju varit i Tunisien och roat sig med sin familj. Kul att få träffa henne igen:) 

Jag kan dock inte sluta tänka på att min Mamma & suster Jennifer åker till Botswana imorgon. Det finns inte i mina tankar. Jag blir tårögd bara av tanken att dom kommer ha det så himla kul och träffa alla släkingar, och vad kommer jag göra ?  Jo  sitta här som ett jävla fån och gå i skolan?!  SÅ himla olycklig är jag nu. Det är därför jag verkligen hoppas på en Utomlands reda med Frida :)

Jag måste ockå skriva Tack så jätte mycket Rebecca att du har gjort min Blogg så sööt. Jag verkligen älskar den, och det är mycket roligare att skriva&Läsa den när den ser ba ut ;D  LOVE YOU !<3



Hatar Tisdagar!!!!


Vem gillar tisdagar?   Inte jag iaf. Just nu sitter jag Jenny & Anders i ett grupprum och jobbar om ett Kongoarbete. Det går ganska bra. vi började kl 8 och slutar kl 5  UNDERBART. Började med Idrott, sedan spanska som jag verkligen hatar, efter det hade jag filmkunskap och just nu har vi två timmars Histori. Om typ 1 timma så har vi matte, men jag känner verkligen inte för att gå på det så ska nog hem och lägga mig.

På fredag så ska kongoarbetet in och på onsdag ska vi ha en debatt om detta, vi får väl se hur det går, men vi får väl se hur det går.  Snart kommer det en välbehövt Höstlov, och som sagt så ser det ut att bli en utomlands resa (:

Ikväll kommer nog min nya bloggDesign att komma =)  Rebecca har gjort klart min header och har bara bakrunden kvar :D  så skönt att slippa denna fula designen :)

 Kongo!

Jimmy Choo!

 Många kanske inte vet vem Jimmy Choo är - Han är en otrolig duktig väsk & sko designer ( han designar även andra klädersplagg men jag giller mest hans väskor ) Och för er som vill se mer så sök på Google. Hans kollektion kommer till H&M 14 November.  Jag har bilder från mina favoriter (:

Jag hittade ett par grymt snygga HUNTER stövlar som han har designat :)

Kolla bara Västan & Skorna. Jag DÖR

 


Boka biljetter? Sova UT!

 

 Vi har sen vecka nu denna vecka. Det var otroligt sklönt att äntligen få Sova ut utan att någon väcker mig eller något sånt. Det ända jag har tänkt på är att jag vill vill vill vill beställa biljetterna idag...  Så taggad som jag är på att åka utomlands nu har jag ine arit på sjukt länge. 

Jag börjar skolan kl 2 så nu håller jag på att fixa mig sen blir det ner till stan och Lunscha med Emma & Frida =)
Jag har som alltid svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig till skolan , men nu har jag hittat något som funkar. Jag orkar inte lägga ner en massa onödig enegi på det (: 


Mallorca v44 med Frida ?


Mallorca v44 ?!   

Under denna mysiga söndagskväll har jag, Frida & pappa ( via telefon ) kollat upp olika solsköna, underbara, fina resemål. Jag och Frida fastnade starkt för Mallorca, det är så fint och underbart där. Cypen?! det skulle inte vi heller banga! Men vi ska ringa och kolla upp olika resor imorgon. Vi får hoppas på något bra ;D

Ser inte detta för himla underbart ut ?!

Där är jag och Frida om ca 2 veckor förhoppningsvis ;D Så himla glad om det blir av!

Party like a RoCkStAr´s

 
Gårdagen visade sig att det blev PARTY! jag var tvungen att lämna min mor ensam vilket jag hade väldigt dåligt samvete för, men jag valde att förlja med till Mölnlycke med flickorna. Det var less ibörjan men blev galet när vi fick i oss lite vin ' Party like a rockstar ' ;)   Träffade trevligt folk och var såklart med mycket trevligt folk.  Vi var som sagt i skogen långt bort i ingenstans, så när vi skulle in mot Göteborg blev det bara en massa väntan så vi beslöt oss för att ta en taxi in. Jag och frida kom hem vid 2, och i in stora säng låg min mamma så sött och sov.

Jag måste bara säga att påvägen hem på bussen så fick både jag och frida kramp i mage och rygg för vi skrattade som aldrig förr. Det satt en tjej bredvid oss som hicka så jävla skumt, och när jag och frida e på det humöret som vi var på igår så kan man inget annat än skratta ;p

Lite bilder ifrån gårdagen (:

Tack för en Rolig kväll flickor <3


Godmorgon?! MAMSEN kommer idag!

Godmorgon!

Jaa det var ju ett tag sedan jag vakna, eller ja jag och Frida. Vi vaknade runt 11 sedan la vi oss i soffan och kolla på den äckliga filmen Drag me to hell. Den var så jävla äcklig va, usch. Men den har precis slutat så nu ligger jag och Frida i en varsin soffa och kollar på någon annan skum film.

Vid halv 6 kommer min mamma till centralen, så ska åka ner och möta henne. Sen ikväll vet jag inte om det blir fest eller bio & middag ute med min käre mor. Lite sugen på fest eftersom att gårdagens kväll blev en typisk mys-seg-godis-kväll-med-Idol. Visst det var hur mysigt som helst, men nu e jag sugen på fest och träffa lite folk. Men idag är det mammas dag så hon får bestämma. Så jag vaknade upp hos FridaZoor som ni förstår. Men måste dra mig hem om ett tag och städa för mamma kommer inte bli glad om hon ser det så rörigt som det är hos mig haha.

Nej nu ska jag vara social mot frida ;D


Äntligen Fredag! Fest eller Fredags mys?!


Idag jag har jag både varit på bra humör och dåligt humör.     Jag blir såklart glad när jag tänker på att det är fredag och att det är sista skoldagen på veckan.  Jag sov ganska dåligt så jag jag har haft mina humörsvängningar och är jätte trött. Efter skolan blev det att lunscha med Alma på GW  och efter det mötte vi upp Frida, Amelie & Emma för att Emma skulle ta någon spruta, det är så att hon ska till kina landet haha.
Efter det så gick jag Alma & Amelie lite på stan, men var för trött så tog bussen hem.

Nu sitter jag här och kan knappt hålla upp mina ögon öppna, så det lutar sig åt att lägga mig i sängen och sova innan Frida kommer. Vi har inte rikigt bestämt vad vi ska göra ikväll, ska vi festa ? ska vi chilla med idol ? ska vi träffa folk? VAD SKA VI GÖRA?! haha Kanske satsar på en utgång kanske. Aja vi får se vad det blir.

Min mamma kommer hit imorgon och ser verkligen emot det, jag har saknat henne nå fruktansvärt mycket och inte så kul att hon åker bort till Botswana i 2 månader. Men vi ska hitta på massviss med kul imorgon ( dock hoppas jag på en heldag på stan och massa shopping )

Nu ska jag lägga mig och vänta på att Frida ska komma hit (:




Får panik!

 Jag håller på att försöka fixa min blogg, men det går inte som jag vill. Bilden som jag har som profil bild vill jag ta bort med engång, och sedan vill jag ändra på andra småsaker men inget sparas!


Ja ja, men det kommer väl snart.     Nu är det redan torsdag, jag tycker att den här veckan har gått så himla fort. Imorgon ska jag spendera kvällen med Frida, sen på lördag ska hon ha födelsedagsmiddag för alla oss tjejer. Jag tror att det blir fest eller utgång efter med vet inte om jag ska följa med för det är så att min käre Mor kommer hit på besök. Vi ska hinna säga hej och hej då innan hon bär sig av till underbara Afrika & Botswana. Så vill träffa henne så mycket som möjligt.

Denna dagen har jag gått i skolan sedan blev det hem och tagga inför att göra klart min Tatuering ( ni som känner mig vet att jag älskar tatueringar ).  Kan lägga upp en bild här från första gången jag gjorde det tills den är helt klar. Men dock är det väldigt svullen för tillfället.



Den första bilden är från första gången jag tatuerade mig, den andre är ifrån andra gången och den tredje är från idag. Den syns inte såväl för att den är tagen i dåligt ljus. Men jag kommer att lägga upp bilder på min Facebook och några här senare.

nu ska jag göra en läxa som vi har tills imorgon och sedan blir det att lägga sig och kolla på Tv.

Kram ( hoppas att ni kommer fortsätta att läsa min blogg )

Oj Nu var det ca 1,5 år sedan jag blogga!

 Hej hej!

Nu är det väldigt längesen jag blogga. Jag la ner bloggen för att jag kände inte för att skriva ner allt.
Men nu känner jag mig jätte motiverad. Jag har så mycket jag vill säga, så bloggen är ett bra sätt att spara minnen ( som jag gjorde innan , så kul att se att stilen har förändrats så mycket på bara ett år ) och sedan skriva av sig lite.

Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och att jag kommer inspirera er med allt ifrån mode till kärleksproblem.

Bloggen kommer att ändra sitt utseende så fort min Rebecca får orken och lusten att pimpa upp den =)  Men annars får ni stå ut med men fula looken xD

RSS 2.0