Allt om min helg!

Vi börjar då med Fredag.



GRATTIS JESSICA <3

Som ni vet så hade Jessica sin 19års fest i Fredags. Det började med att komma hem från skolan, ta en powernap som blev längre än väntat men när jag väl vakna så var det bara att börja fixa sig. Jag åkte vidare till Kärra för att äta middag hos Olivia och någon timma efter gick vi vidare till Jessicas krök. Det var jätte mysigt med alla fina flickor som hade klätt upp sig och alla var så fina. Vi spelade spel, drack och alla var bara glada. Vid hav 12 åkte vi in mot stan för att dra till Park Lane. Det var ju Gay-kväll där då men det är alltid roligt då haha. Kvällen/ Natten blev inte som planerat.

I Lördags så blev det en mjukis degar dag hemma hos Jessica. Vi tog det BARA lugnt. Hade ingen ork till något. Det var jag, Jessica och hela hennes familj.. Lite senare på kvällen gick jag Jessica Jossan Helena och Mattias hem till Helena för att kolla film och bara mysa.

Och nu idag så vaknade jag upp ännu en dag hemma hos Jessica. Vi åt frukost och tog det lugnt. Vid 3 tiden fick jag skjuts hem av Jossan & Mattias. När jag väl kom hem så började jag småstäda och lagade hemgjorda pannbiffar, Pommes och Brunsås. Det blev riktigt gott. Receptet kommer i ett senare inlägg. Nu Ligger jag i soffan och kollar på handboll ( TV4 Sport )


Reccept!


Mussaka - a la Carol

6-8 Potatisar
ca 200g Köttfärs
1 gullök
1 påse taccokrydda
3 dl Grädde
1 dl Mjölk
1 burk krossade tomater
200g Riven ost
Mycket grönskaker som tex, Champinjoner, paprika, äpplen( A allt man gillar )

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 225 grader!

Skala potatisarna, skär upp den i lagon tjocka skivor. Koka dem tills de är mjuka. Bryn Löken och lägg sedan köttfärsen i en stekgryta. Låt köttfärsen stekas tills att det inte syns något rött. Häll i Påsen med taccokrydda, rör om så att det kommer åt överallt. Häll i mjölken och rör om. Strö över lite salt och peppar och låt småkoka. Nu kan ni lägga i alla grönsaker ni vill ha i. När det är ca 5 min kvar tills färsen är klar så häller du i all grädde så att det blir mycket sås.

När potatisen är klar och köttfärssåsen är klar så lägger ni den skivade potatisen i en form sedan häller ni i köttfärsen över potatisen. Ta sedan den rivna osten och häll över den över köttfärsen. Låt stå i ugnen i ca 10 min.

VALLAH där har ni världens godaste Mussaka a la Carol ;D Smaklig måltid !


HallonPaj med Vanij glass!

Jag måste erkänna att det inte är jag som bakat denna. Men jag kan rekomendera den VARMT. Det är Scans Hallon & bjönbärs smulpaj. Jag tycker personligen inte om snabbmat och sånt skit. Men denna måste alla testa

Ha inte vaniljsås till, utan ha Vaniljglass. Mmmmm  Här har du den perfekta efterrätten ;D

Oj jävlar!


Min nya jacka ;D

Men gud!! Det är fan Torsdag imorgon och jag har ännu inte köpt en present till min vän JESSICA som fyller 19 på Fredag. PANIK, men det är inte bara det jag stressar över. Jag ligger här och pluggar psykologi B, har ett prov som skall göras imorgon.. det är mycket att ta in. Men ska gå upp 7 imorgon bitti fasten att jag börjar halv 1, duktig är jag ha ha.  

Igår åkte jag hem till Jenny i Billdal. Jag hade med mig middag och efterrätt som skulle tillagas hos henne för mig, hon och Rebecca. Det blev så jävla gott så ni förstår inte...  Jag har lagat väldigt mycket mat nu sista tiden så om ni vill ha lite tips och reccept så kommer det att finnas här på Bloggen :) ( Rebben lagade middag hemma hos sig idag, och de hon lagade va de jag bjöd på igår haha ) Vi satt och prat i timmar, tillsut så märkte vi att kl var 1 på natten och att vi kanske skulle gå och lägga oss ?  Haha jätte mysig Tisdag.

Idag har jag haft Studentmöte med min lille grupp, sedan blev det Shopping i stan med mig själv. Jag köpen en militärjacka som är i militärgrön. Sedan Pimpade jag upp den med ett C på ryggen och ska köpa fer nitar imorgon för att pimpa den lite på framsidan. Den är väldigt tråkig utan något på faktiskt. ( Bilden ser ni ovan )  Efter skolan så blev det handboll men Jessica. Vi kollade Rik - Alingsås, och RIK vann såkart ;D GRATTIS

PUSS/ C


JävulsVecka!


Jag saknar mitt långa hår :(

Herregud det slog mig att detta kommer att bli en jävuls vecka! Jag har så jävla mycket som ska va klart tills fredag. Jessica fyller 19 år på Fredag och jag har INGEN aning vad jag ska köpa till henne.. Jag har 2 inlämningar i Bilden och 1 i Psykologin (Y) Och på onsdag är det möte då jag måste ha pratat med Trädrår'n eftersom vi springer ut där.

Jag ska ta ett djupt andetag och sätta mig med plugget. Men ikväll blir det Top model och kl 2200 är det BB :P

PUSS / C


Södagsmys på hög nivå!





Vart ska jag börja ? Jag åkte som sagt hem till Jenny i Fredags och lagade middag och bara mös, jag sov även där. I lördags åkte jag hem till Jessica för att mysa och prata och senare på kvällen åkte jag in till stan för att möta upp Jenny & Rebecca. Vi satte oss på Viktoria och skulle se vart kvällen skulle ta oss. Ja det blev några glas vitt men jag var så jävla otagg, låg typ och sov på bordet (Y) Vi åkte hem till Jenny i Billdal och då va man lullig, sliten och jävligt övertrött. Så mycket vi festat och roat oss under dehär lovet har gjort så att hela min kropp inte orkar något.

Jag är trött, sömnig och allmänt seg. Så idag har jag och Jenny legat framför tv och kollat Teen Mom, ätit super god frukos och efter de blev det en KRÄMIG Smoothie a la Carol ;D Men nu är jag hemma och väntar på att Jessica ska komma. Vi ska äta en massa godis och mysa till Solsidan och idag börjar även Big Brother.  Jag säger bara Söndagsmys på hög nivå.


Ooh Yes!


 Innan utgången igår :)

Jag, Jenny, Rebben & Emma lagade middag hemma hos Jenny igår och efter det blev det utgång. Vi drog först till Sticky, det var ju väldigt konstigt folk där men vafan de va billigt krök. Efter de så blev det Viktoria där vi träffade upp Diana och en massa andra, runt 12 drog vi till Park lane. Asså aa SNE fylla kanske man ska kalla det.. men så är det ibland, men jag lever ju iaf :)

Idag vaknade jag upp och mådde helt ok faktiskt. Tog på mig mina kläder och drog hem till Jenny. Och aaa vi har lagat mat, velat fram och tillbaka om vi ska ut idag eller .. men jag övertalade Jenny att vi skulle stanna hemma idag och så blev det.  Jag är så jävla trött... gaahh men vi har bastat och myst så en underbar fredag Ooh yes!. Nu ska vi springa upp och äta glass GOTT  ... HERRÅÅ


Dagens Middag.. grymt

Gårdagens.. Obeskrivligt GOTT!!
PUSS/ C


Onsdag!


PARTYPINGLAN

Jahapp då var Onsdagen snart slut! Igår var jag och flickorna ute och skaka ROMPA på Hard Rock. Det var inte som jag förväntat mig, det var lite folk och mycket fjortiar. Men det var ändå ok träffade en del goa människor att hänga med ha ha. Natten blev ju en klass för sig, mycket konstig humm..

Idag blev det att gå upp tidigt för att städa, diska och sedan dra sig in till stan för att fika med Jessica & Olivia på Espresso House. Det var ju någon vecka sist så vi hade mycket att ta igen. Nu på kvällen var jag och Jessica och kolla på RIK - Hammarby, vill säga GRATTIS till RIK som vann :) Nu när jag kom hem stod det 3 STORA jävla IKEA påsar med kläder och väntar på att bli rena. Så Det är bara att ta tag i det och få rena kläder.

Imorgon ska jag Jenny & Rebben åka hem till Jenny i Billdal och mysa på dagen, laga middag och njuta av livet haha.. Senare på kvällen taggar vi för en ny utgång.. Denna gång bär det iväg till Park Lane hoppas på en Lyckad och ball kväll. Men just nu orkar jag inte ens tänka på det!!

GODNATT

PUSS / C


Alla hjärtansdag med mammsi!!

Jag orkar inte skriva en massa, men jag säger såhär, en bild beskriver mer än tusen ord ?
Bästa Alla hjärtansdag <3








Bilder från i Onsdags ;D






Alla hjärtans dag med MAMMA!



Jag ska snart lyfta mitt arsle ifrån soffan och gå och packa min resväska, för imorgon bär det iväg till MAMMA i Västerås.  Jag hatar Västerås men älskar Mamma he he.   Vi ska fira Alla hjärtansdag tillsammans. Ska ha ansiktsmask, laga god mat, slappa, skratta, snacka killar och aa allt som en mor och en dotter gör. Jag har inte träffat henne sedan Julafton så jag saknar henne skapligt mycket.

Solsidan va inte sådär jätte kul idag, däremot va Time out kul haha jag och pappa låg på mage och sparka med benen och slog armarna i golvet.. skratta så mycket va haha.  Annars har jag bara legat i soffan och inte gjort så mycket :)

Puss / C


Ny klippt CHECK,


Jag varit hos mina gudföräldrar och klippt mina toppar. Tänk vilken stor skillnad det blir när man tar bort 1cm. Håret ser så mycket fräschare och tjockare när de slita topparna försvunnit. Men längden är det ingen skillnad.  Efter det så åkte jag och pappa och köpte vantar och sockor som jag ska ha med mig till Sälen. Brädan och bootsen är här med. Jag är rå taggad vill bara åka iväg nu nu nu..

Men nu är man hemma igen. Ska hoppa in i duschen sen blir det Handboll, Lif-Lindesberg - Hammarby är på TV4Sport kl 1800 efter det blir det Solsidan ;D Till middag idag blir det Fiskgratäng, dillstuvning och färska kräftstjärtar Kanske ett glas vitt till. MUMS Efterrätt blir det Mazariner & Citron muffins. Riktig härlig Söndag ;D



Puss / C


Ligger och gråter till '' Elsas mode ''... sida 293 i boken.. där sprack det


Fyfaan vad mina tårar bara rinner.  Jag har precis läst ut Elsas mode, fyfan vilken bok.. ALLA tjejer måste verkligen läsa den. Asså det händer saker konstant hela tiden, men typ efter halva boken hade gått det var då allt börja. Jag är så jävla KÄR i Hugo nu efter boken, ge mig en sån kille...  Aa jag ska sova och drömma att jag är tillsammans med han och när jag kommer till Göteborg hoppas jag att Elsas värd har kommit ut i pocket . Jag MÅSTE ha den boken. Tills dess ska jag böja på Ego Woman med Carolina Gynning :) 

Godnatt

Puss / C 


Lördag!



Idag har jag inte gjort något.  Sov till 1 och sedan kollade jag å pappa på handboll, Rik - Guif på 1an. Sedan åkte vi in till stan och gjorde lite ärenden. Nu ligger jag i soffan och kan knappt andas för att jag är så jävla mätt. Jag och pappa har precis tryckt i oss en fet köttbit potatis Rödvinsås och fetaostsallad. Gott som faan men kan inte andas haha.. 

Imorgon ska jag toppa mig och ta bort de lilla slitna topparna jag har sen så blir det att ligga framför tv och vänta på Solsidan ;D    Jag vill ha mina glasögon nu... men de kommer om ca 2 veckor. Så förhoppningsvis så kommer dem innan vi åker till sälen :)

Puss / C


Det jag lyssnar på just nu!

Jag tänkte lägga upp lite låtar som är mina favoriter just nu. Har lite tråk så varför inte dela med mig lite :)


Blood Bank - Bon Iver
Beach Baby- Bon Iver
Woods       - Bon Iver
Skinny Love-Bon Iver
Re:stacks   -Bon Iver


No Bullshit-Chris Brown
Crawl-Chris Brown ( Mycket minnen )
So Cold    -Chris Brown


Dark Fantasy- Kanye West



Milk- Kings of Leon
True Love Way - Kings of Leon
Radioactive- Kings of Leon
Knocked up- Kings of Leon ft Lykke Li


Köpte 2 nya glasögon ;D


REDGREEN

SAND ( Dock är mina helsvarta )

Idag inhandlade jag två par glasögon. Jag kunde inte bestämma mig så det fick bli två st ha ha. Ett par '' pilot '' Ifrån SAND och ett par '' Svarta markerade '' bågar ifrån REDGREEN. Jag hade tydligen fått sämre syn, mitt brytningsfel på högrasidan hade dock förvunnit men ist gått över till det vänstra och mitt högra öga ser jag sämre med än innan :( Jag som trodde och hoppades på att jag skulle växa ifrån mitt synfel, men nej det kommer följa med mig ett tag till KUL..  Men det är två riktigt snygga glasögon så det ska bli kul att ha 3 par att välja mellan ;D Mina nuvarande Calvin klein har ju börja gjort sitt, men har haft dom så länge så kommer kännas konstigt om jag inte behåller dem ha ha.

Jag gick upp kl 7 för att jag skulle ta mig till Tandläkaren, kul att det är SNÖSTORM och jag håller på att blåsa bort. Bussen kör förbi mig och jag fryser som ett jävla asplöv. Töntig som jag är börjar jag stor lipa för att jag är så jävla förbannad och jag vill verkligen inte till tandläkaren, Men jag har värdens bästa pappa som kom och hämtade upp mig och körde mig. När jag kommer fram så tror jag att det bara är en vanlig undersökning. NEJ dom ska fucking BORRA i min tand som jag har sjukt ont i. Jag får två bedövningssprutor med få ont ändå ( Har ont fortfarande ). Men efter att halva ansiktet är bedövat knallar jag till farmor och myser med henne. Sen kom pappi och gjorde oss sällis. Jag hann även träffa Shaee & Marre. Fina flickor det där. Jag saknar verkligen tiden då jag bodde här i Lindesberg och vi gjorde  ALLT vi INTE fick göra haha. Ta hål i Naveln, smita ut mitt i nätterna, naken bad med killarna, springa ut på stan, sno pappas 5,0:er hahaha Nej fan min tonår har fanimej vart den bästa och roligaste tiden i mitt liv.   Men back to today. Efter jag träffat dem så åkte jag och pappa och fixa glasögonen och jag såg fram emot att kolla Let's Dance för Jessica & hennes systrar skulle vara där och kolla. Men så fot jag kom hem så somnade jag PLADASK i soffan och vaknade halv 11 då VM Rallyt börja. Men nu är jag allt för trött att ligga här och skriva. Ska sova vidare och hoppas på en toppen dag imorgon med.

Godnatt

Puss/ C


Hur fan ska denna dag sluta ?


Såhär känner jag just nu !

Som ni läst i inlägget innan så mår jag inte alls bra idag.. Så min morgon var inte den bästa. Jag har mått riktigt jävla illa och varit tvungen till att tömma hinken ett antal gånger. Men jag tog mig upp packade min väska sedan städade och röjde jag lägenheten. Mitt tåg mot Lindesberg skulle gå kl 4, men eftersom jag var klar runt 1 så tänkte jag.. men bra då tar jag tåget vid 2 så jag kommer hem tidigare. Jag drar mig in till stan fast att det verkligen tar emot. Jag sätter mig på tåget och när det är 10 min kvar tills jag anländer Alingsås så kommer konduktören, jag visar upp min biljett och allt går som det ska.. TILLS han vänder sig om och ber om att få kolla på den igen..  FRÖKEN... du har igen giltig biljett.. jag spelar dum och säga Men va ? jo det har jag visst.  NEJ din biljett är för tåget som lämnar Göteborg kl 16;02. Ahaaaaaaa fan da säger jag. Ja så kan det va serru, så det är bara att hoppa av i Alingsås och vänta på ditt tåg ( HÅNFLIN ) .. Jag är alldeles för bakis för att kämpa emot så jag tog min jävla packning och gick av !!


Så nu har jag suttit här i Alingsås i 1,5 timma och har 45 min kvar tills tåget kommer (Y) Älskar livet just nu vaa.. Jag vill bara gräva ner mig.. Är så jävla arg, förbannad, ledsen och ensam i ALINGSÅS !!!!!!!!!!!!!!!!! Vi får väl se vad nästa skit är !


Varför lär man sig aldrig ?


Alma, Jag & Jenny på Viktoria :)

Jag kan bara skylla mig själv.  Jag var ute igår med mina fina tjejer, och det slutar oftast galet när man är ute med dem haha. Nu vet jag att jag absolut inte ska köpa fler Piggelin kannor, Fyfaaan vad dåligt man mår dagen efter. Jag blandade det även med en massa vitt vin och shots. Såhär dåligt jag mått idag har jag inte gjort sedan min första fylla i Göteborg vilket va 3 år sedan.. Usch mina grannar måste trott att någon blev mördad varje gång var jag tvungen att ta fram hinken haha..   Men annars var kvällen sjukt skoj . Det blev verkligen mycket dans prat och träffade lite roligt folk. haha Men jag kan ju säga såhär det var inte värt de när man tänker på hur dåligt jag mår idag :/ Så det blir inte mycke dricka för mig här framöver haha.

Men innan vi drog ut så hade vi film mys med min klass. Vi käkade mat och kollade på Sol sidan. Det var faktiskt jätte mysigt. Och idag ska jag sitta på tåget till pappa i 4  timmar bakis (Y) hoppas att det går bra.


Mys med Onsdag!


( En tröja & T-shirt som jag köpte igår )
Jag kan inte röra mig. Jag har ont i ryggen, magen och axlarna.  Gymmade två gånger igår, förs med Jessica vid lunch sedan med Olivia senare på kvällen. Efter de va det bara att ta det lugnt till Top Model.

Idag har jag varit i skolan, hade en redovisning i Psykologi B som jag varit JÄTTE nervös för ( jag brukar aldrig va nervös inför redovisningar för det är min starka sida ) det gick ÅT helvete idag Fyfan vad pinsamt jag var så jävla dålig jag kollade ner i mitt papper hela tiden läste fel och aa nämn all man INTE ska göra i en redovisning :(  Jaja bara att ta nya tag he he..

Imorgon kommer det bli mysigt..  Börjar med idrottsdagen där vi ska gå ut och gå i 1 timma sedan blir det att dansa Zumba, efter det handla mat för vi ska sedan tillbaka till skolan och ha film mys med klassen och efter det blir det snabbt hem till mig med Jenny Rebben Alma och Jessica för att fixa oss och ladda för en utgång ;D


GodNatt


Jag har legat i sängen konstant hela dan.. Nu när jag skulle lägga mig så kommer jag på att jag fan inte duschat eller tvättat bort sminket från igår (Y) Mmmm FRÄSCH BRUD .. så nu blir det upp och duscha tvätta bort sminket och lägga sig. Imorgon väntar Skolan.  börjar med 2 timmars bild 30 min solning, gymma med Jessica, 3 timmars bild och sedan gym med Olivia (Y) Go måndag!  Godnatt

Pusss / C


Söndagar suger!


Så såg man ut igår :)
Jag har legat i min säng och inte gjort ett piss.. Jag kommer snart gå Bananas... Hatar att inte göra något. Det är sånna här dagar det hade vart gött med en pojkvän haha. Men nej jag får gå å handla själv och äta mig tjock själv :P Men vafan inte hänga läpp över det nu utan det är ju skönt att va lite själv också.

Som ja tydligen hade skrivit igår så var vi på Viktoria och där träffade man på en massa människor. Längesen jag var ute och träffade så många man känner på ett å samma ställe rolig rolig .. Men nu ska jag springa till affären och köpa nå gott som jag ska äta medans ja kollar på '' Solsidan '' 

Pusssar / C


Sjukt trött!

Jag har precis kommit hem ifrån stan. Det var jätte mysigt, men ju senare det blev destu tröttare och segare blev jag.  Så idag blev det en tidig hemgång med Diana. Var på Viktoria hela kvällen sedan tänkte vi dra till Park Lane men jag kände verkligen inte för att vara ute längre. Nu ligger jag under mig varma täcke och ska snart sova ;D Tänkte bara lägga upp lite roliga bilder på Bakis Carol ;)!!!  Sov gott..


Erkänn att jag har Fina naglar :P tycker att dom e små fräcka ;D

Saknar min mamma & pappa mycket :(


Jag kan inget annat än Le ;D

Jag känner mig som 14 år haha så barnslig är jag, men jag tycker ju att han e så bra HAHAHA


Orkar man med en utgång till ?

Gårdagen hos Rebecca var jätte mysig. Åt god middag och mös med alla tjejer igen efter väldigt länge. Vi åkte in till stan tidigt för att slippa kön till Trädgårn, Gick ju givetvis inte ändå. Vi stog ute och frös i 1,5 timma FYFAN  aaa när vi väl kommer in så hinner vi bara in och sen vända ut pga några anledningar. Men sedan gick jag och Jessica till Chez och träffa Anton och stötte även på en massa andra människor .. Mycket trevligt. Idag mår jag ganska bra faktiskt så jag får se om jag orkar ta mig ut en kväll till.   Tack Rebben för allt och alla andra tjejer.. nu taggar vi min födelsedag nästa ;D

Nu ska jag ta och laga en paj eller något så jävla sugen va ;o PUSSS



Taggad till tusen ;D Wild and Carzy - stilen fick de bli idag

Såhär kommer man se ut idag ;D  Hoppas det duger Oskar ;)





VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?

Jag har panik över vad jag ska ha på mig i kväll.. GAAAHH men jag får hoppa in i duschen göra en hårinpackning raka benen ( vilket är jävligt behövligt ) sedan sätta på en ansiktsmask. Efter det blir det att småstäda lite sen kommer Frida hit och då blir det att börja platta hår och sminka sig  och förhoppningsvis få hjälp med kläder haha.

Men nu ska jag sätta igång så att jag hinner klart med allt innan 6 ;o PANIK HARE GÖTT HAJ !! ( blogggar innan jag går så får ni se min outfit )

Sälen med ett gött gäng 6-10 Mars



 Nu är Resan till sälen bokad. Vi är ett jävla gött gäng fån klassen som kommer att åka till Sälen v10.  Det kommer bli en av våra studentresor och de kommer bli så jävla ball. Och det bästa är att det både är killar  och tjejer med HUMOR och inga torrbollar ;D Äntligen ska man få damma av brädan, de var ju ett tag sedan nu man stog på den. Hoppas jag minns hur man gör haha för jag är den enda av dem alla som sa åka de (Y)


Fira Rebecca imorgon ;D


( Öl med Amelie på Soho i somras, Gud så varmt de va )


Jag har varit i Linné och tagit ett glas Öl med Olivia och pratat ut.  Jaa jag kan ju säga att det kom i rätt tillfälle..  Jag fick ut både skratt & tårar. Tack Olivia

Idag har jag även köpt Rebbens present med resten av tjejerna. Imorgon ska vi ju fira Rebecca som äntligen fyller 18 år. Vi ska först på middag hos henne sedan blir det Trädgårn och sedan vidare till Park Lane ;D Kommer bli en sjukt kul kväll ;D


Njut!


Nya T-shirt & Byxorna! klockrent!

Dom nya solglasögonen :) Blev bruna ist för svarta iår.. Men kommer att inhandla ett par Ray ben snart.

Klockren .. GÖTEBORG å Jag !

Jag kunde inte låta bli HAHAHA  Godnatt!


Göteborg imorgon!

                                

Då var biljetten bokad och väskorna snart packade. Imorgon halv 1 går bussen ifrån Linde till Göteborg. Idag har jag följt med Anna in till örebro för att kolla lite kläder och Ikea. Klart så bränner jag plånboken, det blev nya svarta stuprörs jeans ( hög midja ) en leopard mönstrad kort men bred T-shirt, underkläder, solglasögon, ljus, bordstabletter, en rulle rull och lite smått å gott.. Bilder kommer upp senare.

Jag kan vara så jäkla klantig va..  Jag har på mig en lång kjol som sitter väldigt tajt så jag kan inte ta så stora steg. Och ni som varit hemma hos pappa vet att det är en liten brant man måste gå upp för att ta sig till trapporna sen upp till Dörren.. Aa jag kliver av bilen och Anna åker iväg. Jag tog alla påsar tog 3 steg och halkar på isen så att alla påsar flyter åt tusen håll.. Jag tycker det ä förjävla pinsamt men hoppas att ingen såg mig, men sen så plockar jag ihop alla påsar och ska gå upp igen, men NEJ jag ramlar igen!!  Så jävla galen.. helt jävla blöt och skitig kommer jag in och slänger allt på golvet och skriker (Y) ..

Aja alla har sina dagar. men jag kom in och sedan lagade jag och pappa jätte god middag tillsammans. Mysigt måste man ju ha sista dagen jag är här :/  Men jag kommer ju tillbaka den 10 så det är ju inte så jätte länge haha.


RSS 2.0