Imorgon gäller det ;D

 

 Ligger i min säng utan tv.. känns ju sådär om jag ska vara ärlig... den vill inte sättas på och har ingen aning varför den är så konstig!   Idag var det lite segare på jobbet, men tar igen mig inatt och så ska jag på det igen imorgon.   Effter jobber imorgon så ska jag nämligen åka och kolla på min lägenhet. Jag är så himla spänd asså. Jag har kollat ut en jätte fin säng, tv, damsugare, micro, rost, kaffekokare osv och allt förutom sängen går i svart. Jag hoppas bara att allt går som planerat imorgon. Om det gör det så ska jag åka och köpa Tv, säng och liknande förmodligen på Torsdag, sedan måste jag börja packa ihop alla mina grejer här. Det kommer att kännas väldigt konstigt att inte bo kvar här.. jag som har trivits jätte bra här på hissingen, men nope inte längre. Nu blir det fastlandet och håller tummarna att jag ska trivas super bra där med.

Efter jobbet idag så åkte jag till Jessica, vi satt ute och åt Jorgubbar m. Glass och en massa annat gott med hennes föräldrar och syster Helena. Efter det blev det allsång på skansen och sedan avslutade vi detta med att åka till Partille ( Oves ) för att hälsa på Jossan. Och nu ligger jag som sagt i sängen utan en fungerande tv, det känns ju sådär måste jag säga.. kul att ligga och kolla in i väggen nu när jag ska lägga mig, Aja men så är det imorgon är det en ny dag med en MASSA nya mörjligheter för mig ;D

Godnatt och sov gott!


Första dagen på jobbet!



Då var min försa arbetsdag över. Det gick bättre än väntat och det var faktiskt kul.. Man blir väldigt motiverad nu. Imorgon ska jag jobba sedan blir det hem till Jessica för att ta igen en massa tid vi missat, och på Onsdag är det jobb sedan ska jag äntligen få åka och kolla på min lägenhet och sedan skriva på kontraktet ;D Jag är så himla glad.. kan inte sluta  att tänka på hur jag ska inreda den.. åååh  hoppas att min prins kommer snart så att han kan flytta in hos mig.. he he  ..  Men nu är det sängdax så att man pallar med 9 timmars jobb..

God natt gott folk...


Emmelie på Besök i Göteborg!




Midsommar!!


¨


Midsommarafton igår! Det var väldigt oplanerat och jag visste inte hur det skulle sluta. Jag bestämde mig för att ta en spontan trip till Lindesberg och fria med mina älskade vänner. Det började med ett litet förkrök hos Sia inne i stan. Där var andra goa brudar. Vi var kvar i någon timma sedan drog jag Marre Bnar & Emmelie vidare hem till mig för att börja grilla och kröka lite till. och vid 11 drog vi till någon fest här ute, men det var dock DÖTT så vi valde att dra hem. Blev en tidig hemgång, men dock en super mysig midsommar.

Tack alla som var med och gjorde min midsommarafton väldigt mysig!


Jobb & Lägenhet under samma vecka!!



Jag kom nyss hem ifrån Liseberg med Anton och Jessica. Skulle gå runt och mysa lite, träffade på lite Lindesbergare - min älskade Emmelie, Emma, sanna & Jessica.  Och nu ska jag sitta och skissa på min hemliga plan som jag verkligen håller tummarna för ska gå som planerat.

Jag har ÄNTLIGEN fått en egen lägenhet och ett jobb.. allt detta under 1 vecka,,  hur sjukt är inte det ? Jag är så himla glad och spänd så det finns inte.  kommer berätta mer om detta lite senare. Ska på utbildning imorgon och skriva kontrakt, och nästa vecka ska jag skriva kontrakt på lägenheten ..

Igår åkte jag ut till Sannes land som ligger utanför Alingsås, vi myste och hade det jätte trevligt. Vi var ute och gick, vi grilla, satt ute och läste, lagade mat drack vin och hade det allmänt mysigt.  Men kom tillbaka till Göteborg vid 3 tiden idag.

Aja jag ska ta och laga mat sedan hålla på skissa på min plan, Godnatt!


Spontan utgång igår!!


En sjukt glad Student! 

 Igår blev det en spontan utgång, oftast så e det de utgångarna som är roligast. Jag åkte in och mötte upp Olivia, Malin & Lisa vid Linné ( Cicero(?) )efter det blev det vidare till Viktoria. Där träffade jag upp Anton för att sen dra vidare till Park Lane. Jätte lyckad kväll faktiskt, Don Palm var där och spela.

Idag har jag varit på stan med Simon, dock var det bara han som shoppade. Sedan åkte vi hem till mig och laga taccos och efter att vi käkat så däckade båda i soffan till Vattenpojken. Efter att Simon drog så har jag legat helt död i min säng och ska säga godnatt för mig nu.. Kudden saknar mig och jag saknar kudden haha

PUSS / C


Sommarlov ?


Då sitter jag på tåget mot Göteborg. Jag har haft underbara dagar i Lindesberg. Träffat alla gamla vänner, varit på studenten, bröllop och haft lite tid med min pappi.  Nu åker man till verkligheten i Göteborg. Vad ska man göra nu ? känns sjukt att man inte ska till skolan eller att man är arbetslös.. humm aja men så kan det ju också vara. Jag vill hitta lite strö jobb som man kan ha nu i sommar tills jag drar till Norge och börjar jobba på riktigt.


Studenten!

Åh gud.. jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är att jag tagit studenten och att skollivet äntligen är slut.  Studenten var verkligen den bästa dagen i mitt liv. Jag har fått tinnitus, hes röst, blåmärken och träningsverk efter den dagen, men tro mig det var det värt.   Dagen efter åkte jag med Mamma och Pappa hem till Linde för att på fredagen kolla på när mina älskade vänner tog studenten. Var på Marres mottagning efter det blev det Hotellet för studentfesten. Det var ju inget drag så, men sjukt kul att träffa alla igen. Jag träffade folk jag inte sett på typ 4 år.

Idag har jag varit på Shaee & Kawars bröllop! Spännande att gå på ett kurdiskt bröllop faktiskt Jag hoppas att ni kommer leva lyckliga i alla era dagar.

På måndag bär det av till Göteborg igen. Sedan måste jag klura på vad jag ska göra nu under sommaren :)










RSS 2.0