Nu är det FIGHT!!!

 Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. INGEN vet hur jävla arg jag är.  Jag har ADLRIG bråkat med någon så mycket som jag gjort med den personen. Och tro mig, dom som känner mig vet hur jag blir när jag är arg. Det kommer att bli FIGHT idag , inget jag skojar om ...... Jag är så JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!

Bara för detta ska jag och Frida kolla på bio, vi ska kolla på Luftslottet som sprängdes.

Mys-stress-argen Söndag =/


Imorse blev jag väckt av Alma som ringde och fråga om jag skulle med och gymma;p  men kunde inte med tanke på att jag var tvungen att åka till Guldheden och städa :)  Jag städade i runt 3 timmar, sen så åkte jag och mötte upp Frida vid centralen. Vi tog bussen till IKEA. Jag köpte så mycket grejer va :D  Ååååh älskar IKEA. Efter vi hade myst på IKEA så åkte vi mot stan där Lisa mötte upp oss, sen så åkte vi tillbaka till Guldehen för att lämna alla saker som jag köpt :)  Det kommer upp bilder sen när jag orkar lägga upp det:)   

När jag väl köpt allt och verkligen sansat mig då kommer det jag verkligen inte vill höra. Jag har varit så jävla förbannad ikväll så att det finns inte. Jag orkar inte ta allt sånt skit längre vill inte höra dig, prata med dig, eller se dig!!!!!  Jag ber bara till gud att allt ska lösa sig. Jag mår bara dåligt över att ha kontakt med den människan USCH och FY. Detta är verkligen inte likt mig HATAR att vara sur och grinig. Så många gånger jag vart arg denna senaste månaden har jag inte varit på HELA året.  Nej nu ska jag och Frida gå ut och ta en promenad innan det blir Nana dax :)


Jag saknar min Mamma så jävla mycket. Jag behöver henne just nu. Vill bara ligga och krama henne. Men hon kommer såfort hon kommit hem ifrån Botswana. MAMMA kako rata<3

FÖRSTA ADVENT =D

Nu har jag precis vaknat, helt slut och lite små ont i huvudet=/  Jag ska iaf skynda mig iväg till Guldheden snart så att jag hinner få klart köket innan vi ska till IKEA.   Det är ju Första advent idag. Hur fort har inte tiden gått ;o? Det var ju fan nyss jul? Aja men jag ska förmodligen köpa massa julsaker idag på Ikea, kolla efter fina kuddar som jag kan pynta sängen med. Jag har liksom inte planerat vad jag ska ha, så det får bli det jag hittar :D
Jag ska iaf ha med mig en Adventstake hem:P  Så att man får tända det första ljuset idag:D

Tack!

Jag säger bara tack till Mr Hemlig att den höll mig sällskap idag, annars hade min dag blivit helt jävla sämst. Men ändå är det skönt att bara vara med sig själv. Jag har inte varit själv på en månad, så känner att det var behövligt.

Nu på kvällen har jag lagat mat suttit vid datan och sen kollat tv. Så himla skönt att bara ha egentid. Imorgon ska jag ju tillbaka till Guldheden och städa klart. Måndag blir det att åka och slänga den där jävla fitt soffan som verkligen gör mig galen...   Efter vi gjort det ska jag hämta mitt ''Barbord'' och fyra höga stolar som kommer att bli mitt matbord :)  AS snyggt kommer det att bli. Efter det blir det väl att börja julpynta :)
Vid femtiden imorgon blir det Ikea med Frida. Får se vad jag hittar:)

Nu ska jag iaf lägga upp lite bilder:)
Ljust hår:P ett år sen.
Saltholmen<3
Tatuerad:P
Skolavslutning i 9an
Jag i Norge :)


LördagLördag-FunderingFundering


  Idag sova jag till 1, det var så jävla skönt så det finns inte. ÄNTLIGEN fick jag sova ut. Efter jag gått upp så var det att klä på sig sen åka iväg till Guldheden och börja städa. Jag höll på inne i köket idag, och det är det viktigaste rummet eftersom jag är väldigt pendant av mig och behöver ha väldigt rent runt omkring mig.

Nu är jag iaf hemma och tar det lugnt. Det skulle bli en kväll med massa utgång ikväll men blir inte så idag heller =/  Alma festade förhårt igår haha så hon kommer hit ist så får vi se vad vi gör, kanske blir några drinkar och sen en utgång, eller en mysfilm-kväll =) 


Jag går och har en sån klump i magen :(  Jag är otroligt stressad och det ställer till med en massa anda saker. jag blir väldigt lätt sur, ledsen, depp, och allt dåligt. När jag mår såhär vill jag bara ha någon jag kan ligga och mysa med. Så trött på singel livet så det finns inte ÅÅHHHH. Men jag får väl skylla mig själv så som jag har gjort mot  killar haha. Men jag är inte sån nu längre, Carol är en snäll och Seriös flicka nu =)   Nej nu ska jag laga lite mat innan jag dör av hunger :) 

Kan inte sluta skratta xD

Olivias födelsedags-Middag =)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Olivias Middag:)   Det blev helt ändrade planer =/  Tanken var att jag skulle sova hos henne i Lödöse ( Ale ) Men så ringde jag Alma och kolla vad de gjorde och de på var på krogen så vi skulle träffa dom i stan sen gå  till Parken. Men så blev det inte, alla åkte hem till sig själv . Men imorgon ska jag och Alma ta en riktigt krogrunda ;D  

Det var annars jätte trevligt, fick träffa lite andra flickor man inte brukar umgås med :) Av mig fick hon en Afrikans ''ask'' som var fylld med godis ifrån Botswana, sen fick hon en tvål från Lusch NK som lukta så jävla gott, som jag även kommer köpa till mig själv ;D   Jätte god mat och tårta :)   Tack Olivia för kvällen :)

En dålig bild från Astrids middag förra helgen :) ( Bilder från Olivias middag kommer )


Sitter i skolan ;o

Nu sitter jag i skolan oc tråkar.  FY vad jag inte tycker om den :(   Men slutar iaf snart, sen så blir det att åka till Lödöse för att fia Olivaia som fyller 17 imorgon :)  Det blir middag med några flickor , ska äve sova kvar där.

Igår satt jag och frida från kl halv tio till fyra på morgonen och tog bort mina flätor. FYAN vad jobbigt det var, men skönt att ha mitt egna hår nu :D  

aja ska logga ut nnan  min lärare kommer och flippar !!

Prov :(


   Nu sitter jag här med världens huvudvärk, USCH hatar verkligen det. Sen så tänker jag på att jag har först samhällsprov och efter det har jag svenska. JAG ORKAR INTE MED VÅRAN SKOLA!!  Jag vill bara ha jullov nu. Skolan bränner fan ut mig det är helt sinnes sjukt.

Nu sitter jag med en mjukis tröja och en filt, men måste börja fixa mig för jag ska hinna åka till elgiganten med min mobil, sen så köpa lunch sen gå på lektion halv 1.  
Efter skolan bär det iväg till IKEA och kolla på matbort och stolar, sen så blir det kolla på soffor ;D  Sen avsluta dagen med en god middag där, efter vi vart på IKEA bär det iväg till Guldheden för att fortsätta med röjningen :)


Hur kan mitt liv gå från toppen till ett HELVETE sen tillbaka till toppen på några timmar?


 Idag så vaknade jag & Frida vid 10, efter det så drog vi till Guldheden för att börja röja undan lägenheten så att jag så snart som möjligt kan flytta in där. När vi kom dit blev jag båda glad och ledsen. Jag såg det nya badrummet som var hur fint som helst sen såg jag resten av lägenheten. Assa det var KATASTROF där inne, saker i hela jävla lägenheten, dammigt äckligt och ofräscht. Men det var bara att bita ihop och börja slänga. Imorgon ska jag Frida och hennes pappa åka och slänga sofforna och sängarna som är där , sedan blir det IKEA :D så det kommer verkligen bli storstädning imorgon.

Efter att vi hade slutat skolan så skulle jag och Frida åka mot Lisebergshallen för att sedan kolla på handboll ( RIK- MALMÖ ) märker jag att min plånbok är borta ;o  Jag var verkligen 100 PROCENT säker på att efter vi hade varit inne på toan så la jag i den i väskan. Jag ringde till skolan och fråga om den låg kvar där, men det gjorde den visserligen inte, så jag tog mina jobbiga steg tillbaka till skolan och letade, men INGEN plånbok där inte. Jag kollade på vägen där vi hade gått typ 10 min innan, men ingen plånbok. Det var bara att bita ihop och gå på matchen med den sura minen. Efter att vi hade kommit in i hallen så lägger min mobil av. Jag skrek då ÄLSKAR MITT LIV. Alltså hur fan kan allt hända på en och samma dag?  Först att lägenheten såg FÖRJÄVLIG ut sen att min plånbok försvunnit igen ( 2 gånger under en månad ) och sen att min mobil sedan lägger av. Jag kunde bara inte ta all skit längre.
Men när jag och Frida kommer hem så sätter jag in mitt sm-kort inne i min '' extra '' telefon. Precis när jag ska fälla upp locket så ringer det ( ett nummer jag inte känner igen ) men jag svara och killen sa att han hette Niklas och undrade om det var Carol. När han frågade det så fattade jag direkt att det var han som hade hittat min plånbok. Jag blev så himla glad. Ååååh  det kändes precis som om en tung sten hade ramlat av mina axlar. Så det blev att åka tillbaka till stan möta upp honom och hämta min älskling ;D Inga pengar hade försvunnit alla kort var kvar, så himla lycklig :D
  Så frågan är hur kan mitt liv gå från toppen, till ett helvete sen till toppen igen på några timmar?


Fika med Catta :)

Just nu sitter jag på min historia lektion och segar. Jag har ingen lust, ork eller inställning till att plugga på mitt arbete som ska vara klart tills idag.  Jag Ska efter skolan gå till NK och möta upp Catta för att sedan fika och prata om lägenheten :) Jätte mysigt jag ska förmodligen dit idag och börja städa ur den och så, sen hänga upp mina gardiner och lite sånt :)


JAG ÄR KLAR MED EU ARBETET ;D


  Nu är jag äntligen klar med mitt EU arbete som skulle vara inne idag. Jag börja med det igår :/ men jag hann bli klar med det. Det roliga är att de skulle vara inne senast 23,59 och gissa när jag lämna in det? Jo 23,59 HAHA sån jävla tur va. Men dock hann jag inte med allt jag ville ha med =(  Men ett G får vi hoppas på haha.
Idag var jag iväg och fixa mina naglar :D   Jag blev SUPER NÖJD :D
Jag kommer att gå till henne två gånger i månaden om inte mer och fixa dom :D


Julshopping till min lägenhet ;D


Idag så var jag och prata med Milove om min lägenhet igen :)  Vi ska dit imorgon och få ut alla hennes grejer därifrån, efter det så ska jag börja flytta in mina saker :D  Ingen fattar min lycka just nu. Jag ska ÄNTLIGEN flytta till MIN EGNA LÄGENHET AHHHHHHHH!!  Så idag efter skolan så tog jag och Frida en tur och köpte lite julgrejer som jag ska pynta min lägenhet med :)   Men på Torsdag ska jag och Frida till IKEA och kolla på ett matbord ;D  Jag ska ha ett sånt högt bord med 4 barstolar till. Det kommer bli så fint i min lägenhet så det finns inte!

Dom vita gardinerna ska jag ha i mitt sovrum. Man ser inte så väl men det är svarta och röda julgranar på.
Dom brun-beiga gardinerna ska jag ha i köket. Det är pepparkaksgubbar och julgranar på:) Det är mer till Kök tycker jag.
Sen blev det en vit-röd gryt hanske som man både kan ha till jul och ha annars :)
Jag köpte även julkulor. Det är ett måste. Jag ska inte ha någon julgran men jag ska hänga kulorna i fönstret. Det är sjukt fint, för er som inte testat det innan så gör det denna jul.
Sen blev det annat smått och gott. En Dio från LDB och en hudlotion från LDB och sen snacks bara :)  Blev nöjd med allt, vill bara komma igång med flytten så jag kan börja pynta sätta upp tavlor och fixa så att lägenheten blir CAROL!:D


Flyttar inom 4dagar. SLÅ DET !

Mitt pluggande ligger ju inte på topp. Jag är mest inne på Facebook och bloggar haha  Jag håller också på att tvätta :) Jag & Frida kände att det börjar bli lite tajt med kläder xD Men vid sju så ska jag & Frida dra oss ner mot stan och möta upp Alma sen dra och sätta oss på ett fik :)

Vi ska bara mysa, men också prata om min nya Rommei :)  Det är så att Alma känner en kompis som är intresserad av att hyra mitt rum , och jag ser bara fram emot det :) Det är alltid kul att lära känna nya människor.  Jag fick nyss ett samtal av Milove om att hon kommer flytta inom 2- 3 dagar. Det menas att jag ska flytta in om 2-3 dagar ;s det är helt sinnes sjuk ju;o Fattar inte att det äntligen blir av Aaaaaaaaaaaaaaah.  Så imorgon bitti ska jag iväg och träffa henne och sen kolla på lägenheten, hjälpa henne att packa och så :D   KUL KUL KUL  Sen blir det att börja julpyssla och göra lägenheten julmysig :D


Mina flickor<3

SöndagsMys, på Bio eller Liseberg!?

Nu ligger jag i sängen och bara degar med datorn i knät. Frida stack precis med sin pappa för de ska ut och övningsköra. Så nu ska jag bara sitta här tills hon e klar sen blir det att gå och handla masssssssa godis till vår plugg dag =)
För att belöna oss så ska vi antingen gå på bio eller gå på Liseberg ( om det inte regnar ).

Jag får så ont i huvudet med tanke på hur jävla mycket plugg vi har tills imorgon & tisdag :(  Jag vill inte, USCH!!!! Men det är bara att bita ihop =/    Just nu är jag i en sån period där jag nästan alltid är stressad, depp, tycka synd om mig, lugn period.  Det beror på att jag saknar min familj väldigt mycket. Att bo själv är ett sjukt stort steg i livet. Jag kommer liksom aldrig bo med min familj igen. Vilket är ledsamt när man tänker på det. Men det var mitt val att flytta i en sån ung ålder, MEN det är inget jag ångrar.  Jag är väldigt stressad pga skolan och allt plugg plus att jag ska flytta till en annan lägenhet inom en väldig snar framtid. Då ska man fixa allt till den , köpa ny soffa, matbord, göra om en massa, måla , tapetsera och sånt. Man kan inte vara allt annat en stressad.

Frida, Emma & Carol :)

Middag! ;D


 Nu har jag precis kommit hem ifrån Astrid. Hon hade sin födelsedags middag idag & den var på Ching Place om jag inte minns helt fel. Det var jätte mysigt, träffade lite nytt folk och så :)  Efter det så åkte vi hem till Astrid i Kärra och kollade på Robinsson , sen så lite på Terminator xD   Efter det åkte jag hem:)   Nu är jag här med Frida & hennes Kristoffer :)

Jag är jätte irriterad på En viss person. Jag är inte den som blir arg eller irriterad lätt, men den personen vet precis vad den ska göra för att göra mig förbannad!!!  Vi får väl se hur det blir imorgon !!!!!!!!!!


Barnvakt ikväll =)


Ikväll är det barnvakt & plugg som gäller. Frida & co ska på Premiären av New moon ny vid fyra, sen ska de käka efteråt. Jag kan tyvärr inte vara med med tanke på att jag har hur mycket plugg som helst, sen att jag ska vara vakt :)   Men efter dom har käkat så kommer Frida hem igen. Då blir det Idol för hela slanten :D

Jag hoppas att Reza tar hem hela skiten , hon är för jävla duktig!

Äta ute ikväll med Frida :)



  Ikväll har jag och Frida bestämt oss för att unna oss något gott :)  Vi ska nämligen ut och äta något gott.
Just nu lagar jag vårrullar ( igen ) för att vi ska kunna hålla oss tills kvällningen.
Skolan var seg som vanligt idag men det fick all gå.


Jag har en liten fundering på en sak. I min blogg så skriver jag inget personligt som ni säkert har märkt. Men nu tänkte jag skriva lite hur jag känner för kärleken . Jag har som många av mina vänner vet väldigt svårt att bli kär. I vissa lägen är det bra, men i vissa är det mindre bra. Jag har snart varit singel i ett år. Det har varit otroligt skönt, jag har känt mig fri och fått göra vad jag vill. Men ni måste hålla med om att när det börjar närma sig julen och snön och de kalla kvällarna så saknar man någon att hålla handen med, att krama om, att pussa på, att ligga och mysa till en film, att göra allt som man gör när man är tillsammans med någon. Man ser så många på stan som är så lyckliga, vart man än kollar så ser man folk som pussars håller hand och sånt. Blir man inte lite avis?  Jo jag blir det!!

Varför jag inte har någon är för att jag har väldigt svårt för att falla för någon, och dom man faller för är inga bra killar. Vad ska man göra åt sånna problem ?




Bilder som piffar upp en!







Hatar Sveriges väder!!!



   Jag fattar inte varför vi i Sverige måste ha sånt här jävla piss väder!!! 
Skolan var helt meningslös idag, satt och nästan sov. Kom hem vid 12 sen blev det bums i säng. Sov till 4 då Frida kom hem =)  Vi har lagat mat ( vårrullar & morötter ) haha sen blev det att bara ta det lugnt :) Vi fixade även våra naglar, blid kommer längre ner:)



Ska hyra ut mitt rum i några månader! Någon intresserad?


   Jag kom nyss hem ifrån Milove och hennes underbara jobbiga barn haha;)  Det är 99% att jag får lägenheten. Jag kommer bli så otroligt lättad om jag får den, jag kommer också bli så jävla lycklig.
På fredag ska jag vara barnvakt åt hennes två barn, sen blir dom upphämtade av Milove på Lördag :)

Detta är då rummet jag ska hyra ut :)( Mitt gamla rum =P )

Snart på Lägenhets möte ;D


  Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Det kändes jätte konstigt att gå till skolan eftersom att jag inte har varit där på tre veckor. Jag fick reda på vad jag hade missat och vad det är jag behöver ta igen. Inte så kul men så blir det om man är sjuk:( 

En bra sak är att jag idag ska åka och prata med Milove om Lägenheten ;D  Jag kommer att flytta in dit inom kort och jag längtar så in i helvete. Annars ska jag bara plugga samhäll ikväll och sen ta det lugnt. Imorgon flyttar Frida in hos mig ;D Ska bli jätte kul verkligen, vi är sådana som kan vara med varandra hur mycket som helst men tröttnar inte. Och om man ska bo ihop så funkar det inte om man tjafsar hela tiden. Förmodligen kommer hon att flytta in hos mig i Guldheden också ;D

 Guldheden =)

Nya tatueringar på G ;D



   Jag är inne på att göra 2 nya tatueringar. Jag håller på att kolla runt, men har nästan bestämt mig för att skriva mamma på den högra under armen, sen skriva pappa på den vänstra underarmen. Alltså det sta vara precis nder armhålan ;D  Ont kommer det göra , men snggt kommer det att bli!

Hatar sprutor :(



  Idag var jag äntligen hos läkaren!!!    Hon tog 4 olika blogprover, stoppa in en jävla långsak i näsan och i halsen. Ont gjorde det och med tanke på att jag hatar sprutor. Men jag överlevde iaf :P

Jaa då var det på tiden att åka hem. Jag ska ta tåget som går kl 4 härifrån och kommer att vara i Göteborg runt 8 SKÖNT att komma hem , men tråkigt att åka ifrån pappa :(  Men jag kommer ju att komma tillbaka om 8 dagar för att träffa läkaren igen =/
Jag fick min jacka idag, det var ur snygg ;D  bild på den kommer in ikväll ;)
Nu ska jag packa ihop allt och sedan äta =D!<3

 Skaffa hund?! ;)

Söndag = SöndasMys ;D



  Idag är det söndag igen=)  Ibland kan jag tycka om söndagar. När man är hemma med sin familj och bara myser, äter god mat, godis, pratar & kollar på Tv.

Idag skulle jag egentligen kollat på handboll här i Linde, men mitt huvud sa NEJ!  så jag åkte ner och handla mat med pappa. Så ikväll blir det tv mys ;D   Först kl 7 blir det Top Modell sen vem kan slå Filip & fredrik? Och kl 2200 blir det Paradise hotel ;D  MYSMYSMYS

Nu börjar jag sakna alla i Göteborg. Jag har varit i Linde i en vecka nu, snart dax att dra sig hemåt!    Jag kommer förmodligen att flytta till Guldheden till Jul, det känns underbart, så jag å pappa har suttit å kollat på soffor och köks bord ;D


Älsklingen blev min ;D

 Älsklingen blev min ;D


Åhus BeachHandboll<3



  Jag är och kollar lite inne på Åhus beachhandbolls hemsida. Jag och några ska förmodligen ner i sommar.
Tänkte hyra en stuga sen bara götta sig med Handboll, goa människor, Sol&Bad & festa såklart. Om någon är sugen på att hänga på så säg bara till ;D

Idag har jag mest legat på soffan och sovit, helt slut. Åkte en sväng till Tommy & Sanna o lilla Doris. Det var längesen jag hälsa på dom. Just ny väntar jag på att få i mig lite  mat, är så himla hungrig haha!  

Jag kan inte sluta att tänka på att Jimmy Choo släpptes idag ;o <3


Handboll ikväll ;D!



       Idag är det bra på Tv!  Men jag & min far laddar mest upp för handbollen. Idag sänds Rik - Hammarby på tv4Sport kl 19oo.      Till den blir det kyklingfilé, och i den är det ädelost & soltorkade tomater och potatis med sallad ;D slå de ni
 Efter handbollen blir det Mammas Pojkar !




SegDag!

  Ja, när man är sjuk så har man inte så mycket att göra! Ligger på soffan och försöker att bli frisk, tänker också på tiden när jag var i värmen.!

Men detta är inte helt fel heller ;)
Man tackar inte nej!
Carol´s Smoothee ;D

Snyggheter!



 Jag sitter inne på nätet och letar efter en vinter jacka ( eftersom den jag hade blev stulen ). Jag är inne och kollar på några olika.  Jag kollar på Odd Mollys militär gröna och på denna heta


Jimmy Choo, inspiration, snygghet, stolthet & sviker aldrig!




Jag tror inte att folk egentligen förstår hur bra Jimmy Choo är. Jag kan sitta hela dagar och bara söka på hans underbart snygga skor, väskor & acessoarer. Jag blev helt kär när jag såg dom. Hans kollektion kommer ut på utvalda H&M den 14 November. Jag hade planerat att jag skulle stå och köa ( hatar att göra sånt, men för hans skor & väskor så är det värt det utan tvekan ) Men på grund av mig förkylning så lär det ju inte bli något av det.
 På bilderna ser ni mina absoluta favoriter som kommer att komma i butik =D   Jag hoppas att få de flesta av de :)

Hatar att vara sjuk!!



  Jag har legat hela morgonen i soffan och kollat på tv. Pappa har massa folk springandes i huset för det ska kolla på de =/  mer än så vill jag inte säga nu.

Jag känner mig bättre till och från, men långt ifrån bra. Imorgon blir det att träffa en special dockor, och hoppas på att jag få något jävla svar på vad det är för fel på mig. Att gå runt och vara sjuk varannan vecka är fan i mej inte kul.

Tanken på hur mycket jag missar i skolan dödar mig, att jag sen sak sitta och ta igen allt. Och jaf har allt hört hur jävla mycket vi har dom kommande veckorna =( Men jag ska inte tänka mer på det, utan fokusera på att bli frisk.

Ikväll blir det bara slapp här hemma, med massa mys och gott ( en positiv sak när man är sjuk ;D ) Tyvärr verkar det som att jag har smittat ner min far =( men hoppas det inte blir lika lilla som mig.

Jag hatar att vara sjuk!

Åker till Lindesberg idag!



 Jag mår som sagt inte speciellt bra.   Jag har varit sjuk sedan i Tisdags! 

Jag kom hem ifrån Botswana i Lördags, på flyget mådde jag sådär, jag snöt mig varannan sekund. När jag kom hem och Frida mötte upp mig på stan så kände jag mig ändå bättre. Vi åkte hem till henne för att hämta upp min nyckel, sedan åkte vi hem till mig.   vi handla mat som Frida laga. Sen slöade vi oss i soffan. Jag kände att jag blev sämre och sämre. Jag somna som en stock efter maten.  När vi skulle lägga oss så kände jag att jag mådde fruktansvärt illa, så jag sprang till toaletten och sedan kom spyorna =(.  Efter det kunde jag somna.  

På söndagen så åkte jag och Frida in till Axess akuten i stan. Jag fick samma jävla svar som alltid -  Nej, tyvärr du har en virus, och det går bort utav sig självt. Så vila och ta det lugnt.

Efter det åkte Frida hem till sig och jag hem till mig. Jag köpte lite och äta, men kunde inte äts speciellt mycket. för när jag åt så kom det vara upp igen. Så nu ska jag hem till pappa och gå till en doktor där i Linde.

Jag hör av mig när jag vet mer!


Back to Home!



  Ojojoj!

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Efter 2 helt underbara veckor i Botswana, med familj , släkt, vänner , underbara kulturen och djuren.  

Jag har så otroligt mycket att skriva.

Jag bloggade en gång därifrån men jag tänkte inte skriva så mycket för just nu har jag en otroligt jobbig feber och är sjuk :(  Men jag ska lägga upp massa bilder ifrån resan!

 Första dagen! Mina två kusiner &
Syster


Moster&Jag!
Mormor<3
Cityn=)
Älskade Morbror Spensa!<3
åsna!


Fler bilder hittar ni på min Facebook =)

RSS 2.0