På fredag kommer jag att gå runt med ett stort Leende!

                   

Jag är så otroligt stolt över mig själv. Så mycket jag har pluggat de här 2 dagarna har jag inte pluggat på hela trean. Jag har tagit igen så otroligt mycket.. oooh kan andas lite nu. Jag har 2 uppgifter kvar på hela gymnasiet. Den sista uppgiften kommer att vara på fredag då jag ska ha ett muntligt tal ( vilket brukar gå bra för mig ). Efter det skall vi alla treor ha en Mössceremoni och en 5 kamp. Det kommer att vara så mäktigt att se när vi alla står där med mössorna och sjunger student låten.

Efter det så ska vi ha en 5 kamp och tävla om vilken ordning vi skall springa ut i. Jag hoppas verkligen att vi får springa ut 2a eller 3a, om inte så kommer jag bli så jävla arg haha.. sen ska vi ut och äta hela klassen och avsluta detta med en utgång ;D Efter fredagen kommer jag verkligen att ha ett stort leende på mina läppar. Vi har INGA fler prov och är lediga fram till studenten som är den 8 Juni. Jag kan INTE fatta att jag tar studenten om 14 dagar...... 

I miss you so mutch Mama :(




Detta är den vackraste kvinnan på Jorden. Min mamma är värdens bästa, snällaste, finaste & gladaste personen jag känner. Hon ger aldrig upp utan kämpar trotts alla motgångar. Och att se henne så stark efter att förlorat sin mamma gör mig så stolt.

Jag har inte kunnat höra hennes röst på 1 månad och det gör mig så himla ledsen.. Jag saknar dig så att det gör ont mamma...  Snart så ses vi.  Älskar dig så obeskrivligt mycket Mamma <3


19 år och Studentbalen på mindre än vecka!

 Jag har verkligen haft fullt upp nu de sista veckorna. Jag har hunnit fylla år och så jag har haft min studentbal och på fredag har vi våran Möss ceremoni och sedan är studenten framme..

Jag har inte så mycket att skriva men jag tänkte lägga upp lite fina bilder från min bal som ni kan njuta med en söndagskväll som denna :D  Och jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera mig :)


Jag & min bal dejt Henrik!















KNAS

Min blogg är väldigt knasig just nu. Men jag har ingen tid att sitta och blogga, har en hel bunt med plugg som skall vara klart snart. Men jag måste ta en liten paus..

Denna vecka har jag varit mycket på stan för att vädret har varit underbart.. sedan har jag gymmat, solat och inte ätit NÅGOT onyttigt, jag är så stolt över mig själv så jag vet inte vart jag ska ta vägen ;D haha

Idag var jag in till NK för att lämna in min balklänning. Jag kommer inte i den alls längre :( Det är så tragiskt men sånt är livet, jag ska även lägga upp den för den var för lång, när jag väl var inne där så kollade jag runt lite .. och vipps så hittade jag den perfekta klänningen som jag ska ha på min födelsedag på Lördag :D  så glaaaaaad nu att jag har allt klart till födelsedagen, balen och studenten.

Här är klänningen men den är mycket finare i verkligheten :)


Tidig Student & Födelsedags- firande!

Jag har haft en jätte bra helg. I fredags åkte jag och Jessica upp till Linde för att fira min student och födelsedag. ( För er som inte vet så tar jag inte studenten nu utan den 8 Juni, men firade med vänner och släkt i Lindesberg denna helgen eftersom de inte kan ta sig till Göteborg på själva student- dagen ) Och min födelsedag är nu på Lördag ( 14 Maj ).. 

I Fredags åt jag, pappa och Jessica middag.. drack vin och bara mös. Lördagen var inte alls lika lugn. Börja med att vi gick upp kl 8 åkte in till stan för att handla klart allt som behövdes till dagen och kvällen. Vid 2 kom de första gästerna och sedan var det full rulle.  Jag var så himla glad att få träffa min underbara farmor som tog sig till mig. Och jag vill tacka alla andra släktingar och vänner som kom och uppvaktade mig, och tack tack för alla fina presenter ja fick!

Vid 6 tiden kom mina älskade tjejer. Vi drack bål,skumpa, drinkar, åt sjukt god mat och sedan efterrätt som var glass färska jordgubbar & Varma hallon. Vi satt och prata minnen och mös .. TACK TACK TACK ... jag kommer att lägga upp lite bilder från dagen.





RSS 2.0