Lite nytt till min käre garderob!

Idag känner jag mig mycket mycket bättre än igår.  Jag har Lunchat på Stan, varit upp till skolan och Köpt lite nytt till Våren/ Sommaren.  Sitter mest och väntar på att DH ska börja.. Har precis ätit min kvälls mat eller a mat och mat, men det blev mussli & fil, väldigt gott och nyttigt.  

Men nu ska jag lägga mig med Elsas Värd...  Bilder på det jag köpt kommer här nedan!




Fy i helvet......E



Jag fattar inte ens att jag pallar sitta vid datorn..  Mitt huvud känns lika stort som ett hus, jag mår illa och har tappat rösten.   Igår var jag trött så att jag sov konstant hela dagen och vaknade runt 8 halv 9 på kvällen.  Jag skulle ha åkt in till stan imorse, men med tanke på att det första jag gjorde när jag vakna var att springa in på toa och hänga sig över toalett kanten. Vad fan e detta, ? tänkte jag.. men det bara flöt på och det har fortsatt hela dagen.. Det är otroligt frustrerande att inte veta varför jag mår såhär :(

Aja nu håller jag på att somna så jag ska sova nu igen... Jag hoppas att jag är bättre tills imorgon för detta suger!!


Sjuk!


Ge mig sol och värme nu SNÄLLA!

Idag började utdelningen av studentmössorna uppe på ND! Och imorgon måste jag upp och dela ut fler så att de kommer ut så fort som möjligt! Det suger medtanke på att jag börjar att bli sjuk! Min hals gör ont, mitt huvud dunkar, och mina kinder är svullna.. Jaja nu ska jag inte klaga mer, men det suger iaf. 

Imorgon hade jag planer på utgång med min käre Jessica, men med tanke på hur jag mår så vet jag inte längre.. Får se hur jag mår imorgon.. hoppas verkligen att det går över!  Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag vaknar Frisk.. GodNatt

PUSS / C

Balett!


Min morgon och förmiddag har varit väldigt stressad! Men jag hann precis till mitt möte. Nästan allt är klart, och jag kommer att komma ut med info om studenten till Alla på ND inom kort. Balen är fixad och kommer att Vara på VALAND DEN 18 MAJ, det kommer alltså inte vara på Kajskjul 8 den 24.. alltså balen är ändrad från den 24 på kajskjul till VALAD den 18 MAJ!  

Efter det åkte jag hem till Frida för att plugga på vårt Projekt.... Det går ju sådär för oss haha-   Nu är jag hemma efter en mysig kväll på Operan. Har varit och kollat på Balett, underskattat är det. Tänk om man hade en sån kropp haha.  Men det värsta av allt är att jag har fått ont i halsen. Hatar att ligga själv och va sjuk :( Och jag tänker inte vara sjuk tills Fredag, så nu ska jag ta det lugnt.

Imorgon ska jag gymma lite lugnt innan skolan. Sen får man se vad jag hittar på för kul.

PUSS / C


Första dagen på mitt nya liv!


Tror att min Bal-frisyr kommer se ut typ såhär :)


Då har helgen gått och en ny dag, ny vecka och nya händelser är på G. Jag kom hem ifrån Lindesberg igår kväll. Jag har haft en toppen helg hemma med mina nära och kära. Jag har träffat mina kära linde vänner, lika trevligt som vanligt sedan har jag varit med min far. Vi har lagat mat, varit inne i Örebro, och bara tagit igen det man missat. Jag måste även säga att jag saknar min Underbara Mamma otroligt mycket. Får se när man åker mot Norge.

Idag är det första dagen på mitt nya Liv. Jag har köpt nya gym- skor ( för att gör mig motiverad till att gå till gymmet ). Jag ska börja gymma 4- 5 ggr i Veckan för att komma i form till Balen, stundenten och SOMMAREN. Jag testade min Balklänning igår och jag ville bara börja gråta. Jessica låg i sängen och jag bara såg hennes ögon när jag inte ens fick igen knappen HAHA,...  Jag dööööööör så nu är det bara att sätta igång med gymmet.  Jag ska gå ner något kilo men jag vill bara bli lite fastare.
 

Jag rekommenderar dom här verkligen!


FredagsMys, men det känns som Lördag!



Jag har spenderat denna vinterliga dagen med Anna. Det började med en Fika på Bellas, vi åkte sedan hem till Anna för att ta det lite lugnt men det blev lite väl lugnt så vi åkte ner och åt på stan. Det var riktigt gott men jag ligger i soffan med en mage som är rundare än en boll. Usch hatar denna känslan när man har proppat i sig så mycket så känner man hur spänd magen är. Mm exakt så känner jag nu. Efter att vi käka så kom pappa och hämta upp mig.

Vi ligger i soffan och kollar på Så ska det låta. Tro det eller ej, men jag har precis tryckt i mig en massa vindruvor och Ost....    Jag har en Choklad som ligger och väntar på mig också men jag vet inte om jag pallar mer. Men jag har sagt att jag ska proppa i mig så mycket skit jag bara kan nu under helgen, eftersom jag är ledig varje måndag fram tills studenten så  ska jag börja gymma stenhårt. Jag testade nämligen min balklänning för inte så jätte längesen, och tro mig jag fick ångest när jag inte kunde få upp dragkedjan.. så hej gymmet hej hej gymmet haha.


Förbannad!


En väldigt trött Carol!

Jag är verkligen ingen morgon människa.  Om jag blir väckt tidigt så kommer min dag inte vara speciellt trevlig för folk runtom mig, för jag blir på så dåligt humör. Idag är det ett väldigt bra exempel! 

Jag åkte hit till Lindesberg för att jag skulle till Tandläkaren. Igår när jag sitter på tåget så ringer dem och ändrar min tid från 8;50 till 8;20 ( Vilket betyder att jag måste gå upp ÄNNU tidigare! )Men det var väl ok! När pappa kommer och väcker mig halv 8 ca så känner jag redan hur arg jag är för att jag måste gå upp, men jag fixar mig och lite så.. När vi väl sitter i bilen så ringer de från tandläkaren och säger att jag inte behöver komma in idag för att det hade blivit ändringar.. JAG HAR ALLTSÅ GÅTT UPP I ONÖDAN!  Men som tur somnade jag om, men jag är fortfarande trött och kl är ändå 13;10...  Tack för den!!

För att jag ska bli på bra humör igen så ska jag möta upp Anna och baka en CheeseCake ;D

PUSS / C


Dålig jag är haha!

Jag måste faktiskt bli bättre på att blogga!

Igår så tvättade jag och städade hela dagen.. Sjut jobbigt, men det är sånt som måste göras! Till kvällen blev det en mysig fika, sedan drog vi vidare till Viktoria där vi mötte upp Rebecca.

Idag har jag suttit på tåget till Lindesberg och det gick faktiskt fort, tack och LOV! När jag kom hem till pappa så blev det att äta Lax med Fetaost potatis och gräddfil. Jag har även hunnit träffat Bnar, Shaee & Pontus. Super kul att träffa Pontus eftersom jag inte träffat han på väldigt många år, såklart var det kul att träffa Shaee & Bnar!


En sak jag bestämde mig för när jag satt på tåget var att jag ska köpa de nya Armani gym skorna, men jag hittar fan inte dem på hemsidan.. de säljs även i några få utvalda butiker, så någon som vet hur man hittar dem på internet RING mig då :)

Pussar / C


I'm Back!

Oj va längesen det var jag blogga. Jag har haft fullt upp sedan jag kom hem ifrån sälen.


Jag och Sanne i Söndags på RumpanBar!

Vi kom hem torsdags kväll, men jag hann bara upp lämna sakerna i lägenheten packa gymväskan och dra mig till gymmet för att gyma med Jessica. Vi åkte sedan hem till henne och hade en myskväll. Fredagen blev lugn till en början, sedan började jag å Jessica tagga till och tillslut hamnade vi på Park Lane och hade en Sjukt ball utgång. Lördag bestämde vi oss för att bara ligga hemma och ta det lugnt. Vi somnade runt 11 tiden haha Väldig trötta tjejer.  Söndagen åkte vi och gyma sedan blev det hem för mig och fixa mig. Diana hade nämligen middag på RumpanBar. Efter middagen blev det Vikkan och sen vidare till Park Lane för att fortsätta firandet. Kvällen slutade väldigt sjukt men dock JÄVLIGT gött ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, men ska rensa min garderob och storstäda lägenheten. Inte så jätte skoj, men det behövs. Jag kom även på att detta är första natten jag kommer sova själv på typ 2 veckor ;o Soligt haha


Snart iväg och möta upp Resten för Lunch!


Jag måste skriva ner lite om våran otroligt roliga kväll igår ;D  Vid 3 tiden så mötte vi upp Hela gänget och satte oss på Afterski:n .. Där var de någon som sjöng och vi sjöng med och hade skoj.. Börja dricka lite öl sedan drog vi oss hemmåt vid 5 tiden. Vi kom hem och det blev mer öl här hemma för de andra medans jag lagade min goda Lax ala Feta ost, Så gott blev det. Efter vi hade ätiti så blev det att fixa sig och köra ölspelet. Så alla satt samlade och Spelade, längesen jag skratta så mycket.

Vid 9 tiden så gick vi mot puben vi trodde att det skulle vara sjukt mycket folk, jo tjena det var BARA vi  där.. så vi funderade på att dra hem igen men precis då så började folket komma. Vi ''Göteborgs'' gänget drog igång det riktigt ordentligt. Emanuele beställde in Moserat och Alex köpte in jäger och alla blev glada. Vi dansade och sjöng och fick igång allt. Sjukt skoj faktiskt. Idag ska vi köra en repris.  Vi träffade även några stockholmare som vi ska på afterski med nu om någon timma :)


Men nu ska jag fixa mig för att sedan möta upp alla andra :)

PUSS / C


Redan skadad efter 2 åk (Y)

 Jag har pajat min svanskota redan efter andra åket.. KUL men nu är min uppgift att dricka öl och laga mat haha. Just nu sitter jag Henrik och Daniel i stugan, men ska snart dra upp oc möta alla andra på ArfterSkin..  Jag och Henrik på Bilderna ;D




Nu är vi Framme i Stöten ;D

Nu har vi äntligen kommit fram. Huset var det finaste jag sett. Resan gick super bra ( Så mamma och pappa ni kan andas, vi alla lever. ) Vi stannade och köpte mat, åt tankade osv.

Vi sitter nu i vardagsrummet med en varsin öl och tar det lugnt. Mina Rommies blev Jenny och Rebecca ;D  jag tänkte lägga upp lite bilder under den 7 timmars långa resan nu..  följ våran mysiga resa här ;D

Då börjar vi med uppsamlingen på Centralen!





Stop 1, BK



Stop 2, ICA


Huset!

Mitt, Jenny & Rebbens Rum!

Vardagsrummet ( Och trötta folk )

Och så ser de andra rummen ut !


Nu börjar resan!

Klockan är 07;12. Jag sitter och fryser som ett asplöv i baksättet. Som jag sa så skulle vi inte klara av packning för 10 pers i 2 bilar!!!  Men mina saker är inne så jag bryr mig inte längre! Men nu kom vi äntligen.

Bilder å sånt kommer senae.. uppateriiing kommer snart. herrrrå götet!!!!

SÄLEN!!!!!




Okej!

Jag har PANIK just nu.. jag har inte varit hemma på hela helgen. Klockan är nu halv 4 och halv 7 kommer Philip och hämtar upp mig.... Vi ska ju som sagt till sälen ett gäng.. Jag har 1 inte packat 2 inte tvättat min snowboard dress.. GAAAAHHH   ..  Jag kom precis hem efter att Firat Marcus Erixons 23 års dag, sedan blev det utgång med hela gänget.  det första jag gjorde var att springa ner till källaren och slänga i tvätten, slänga ihop all packning i väskan och verkligen kolla så att allt är med.

Jag tror och hoppas att jag har med mig allt, men med tanke på att kl är halv 4 och att man inte är helt klar i bollen så 'är det ju inte helt hundra. Jag är riktigt trött med tanke på att jag inte fick all min sömn igår natt för det bev ganske sent då med..

Men idag har jag annars tagit det lugnt med Jessica, vi  har gått lång promenader med hundarna i det underbara vädret... otroligt skön känsla måste jag sägaaaa.. VÅREN ÄR HÄR snart.. Men nu hoppas jag att tvätten är klar å att jag sen kan få sova i 1 timma iaf..  GODNATT...

Följ våran Resa här på min blogg :)

 Puss/ C


Ja, Juste!


Igår inne På Viktoria

Jag blev väckt av en jävla öm kropp.. Jag har fan blåmärken på hela benen och ont i ryggen efter ett antal smekningar med marken och isen. Ont ont ont har jag.. Igår var det en sjuk kväll, det skrämmer verkligen mig usch. LIVRÄDD är vad ja var men jag säger bara att JÄVLAR vilka underbara vänner jag har. ALLA ni som ställde upp och hjälpte till igår är verkligen sanna vänner, ÄSKAR ER!!

Jag säger bara TA VARA PÅ DE VÄNNER NI HAR. Jag ska allt gottgöra dem med något trevligt. Jag visste att en del brydde ´sig, men trodde verkligen inte att det var så mycket som det framstod som igår. TACK, Blir lite tårögd faktiskt.

Sälen närmar sig. På Söndag åker vi. KUL att jag inte har ett bank kort.. Och jag har en massa jag måste köpa innan gaaaahh.... Så det få bli ett besök till banken för att lösa ett nytt kort. Nu ska jag iväg och handla nå mat!


Lill Lördag!



Idag är det då Onsdag igen. Tiden går faktiskt väldigt fort just nu. Bra eller dåligt? Hum ja jag kan bara se det som positivt. Idag måste jag gå i stan för att hitta en Mössa och ett snyggt underställ som jag måste ha tills Söndag. Som ni vet så åker jag upp till Sälen på söndag med Jenny, Rebecca, Sanne, Emma, Alex, Philip, Daniel, Henrik & Emauele. Det ska bli jävligt kul faktiskt haha får se hur allt kommer gå ihop. Vi har 1 dusch på 10 pers, men även en Jacuzzi så det ska väl kanske kunna gå. Men det största problemet är att vi är 5 tjejer och aa ni vet ju hur tjejer brukar packa när man ska vara borta i en vecka... och sen 5 KILLAR  aa får hoppas på att man får med sig allt nu bara haha.

Ikväll kommer vi avsluta med Utgång :) Ska möta upp en massa härliga människor på Viktoria, jag tror på en lugn och riktigt rolig utgång :)  

Puss/ C


RSS 2.0