Elsas Mode/ Ego Girl / Ego Woman!


Aaa dem här böckerna har gjort mig sällskap i helgen.. det bästa som finns är att ligga och små läsa lite då och då när jag är sjuk.. Jag läste mycket förr men har inte blivit mycket nu för tiden.. men nu när jag har grymma böcker så kan jag inte sluta. Jag läste ut Ego girl på en dag, och idag köpte jag Elsas mode för att komma ifrån Carolina lite haha.  När jag läst ut den så ska jag läsa Ego woman och efter den blir det Elsas värd.  

Förutom att läsa så jag jag sovit och pappa fick med mig på stan för att lösa in lite pengar på banken. Men jag kände verkligen att jag inte hade ork till det. Så så fort vi kom hem blev det att dra med täcket till soffan och ta en powernap.  Och sen har jag vaknat läst kollat tv kollat datan, sovit vaknat läst osv aa ni fattar. Men jag har även tagit en massa alvedon så jag har ingen feber nu och hoppas att det håller i sig. Jag kommer att återvända till Götebort på onsdag. Och på Fredag ska vi fira Rebecca som äntligen fyller 18 och får hänga med oss stora flickor, så det blir middag sedan utgång för hela slanten. Jag är faktiskt taggad på ännu en lyckad utgång ;D

( Någon som vet en bra tatuerare som skriver snyggt i Göteborg ? )


Feber feber & feber!



Jag har inte haft någon ork eller lust till att blogga. Men nu tänkte jag uppdatera lite.  Jag kom till Pappa i Fredag
eftermiddag. Hela tåg resan gick bra och jag mådde bra inga konstigheter. När jag sitter på bussen ifrån Örebro till Lindesberg känner jag en retande känsla i halsen och när jag väl kommer hem till pappa så börjar jag hosta hejvillt.. när vi ska kolla på handbollen så känner jag mitt trött mitt huvud känns lika stort som ett hus jag börja frysa och jag tar tempen,, YES jag har fått feber (Y) jag somnade inte förens 4 på morgonen .. jag sprang fram och till baka till toaletten för jag var spyfärdig.. tillslut hade jag ingen ork kvar så jag tog in en hink och ställde precis jämte mig.. Vaknade vid 6 tiden på morgonen, la mig på soffan, där kom pappa med te, apelsiner, mat, dricka aa det är jävligt skönt att vara hemma när man är sjuk..  Vi skulle ta tempen för att se om min feber blivit värre, och det hade den.. den låg nu på 39,5.. jag somnade på soffan och vaknade till liv vid 1 och då kände jag mig lite bättre.

Jag träffade Anna & Emmelie en stund, men när jag kom hem så började helvetet igen.. jag kunde inte somna, jag gick upp när pappa gick upp, jag hade hög feber och somnade sedan på soffan. Nu känner jag att skiten håller på att komma tillbaka, men jag hoppas att jag slipper det.. Idag har jag annars bara legat i soffan läst '' Ego girl '' och kollat handboll. Bra matcher va det..  Jag får dock se när jag åker hem till Göteborg igen. Godnatt!


The dress is here ;D

Jag kan inte röra mig.. Fyfan jag har sån jävla träningsverk i lår, rumpa och vader.. Shit MRL gav verkligen resultat, så ska fortsätta med det :) Efter det så blev det utgång. Jag mötte upp Jenny och hennes bror i stan, sedan så satte vi oss på Viktoria. Jaa det blev väl en och en annan kanna med piggelin shots. Ångrar mig idag kan jag ju säga.. Sedan kom Anton, Myran & Richard de kände även Jennys bror.  Men vi rörde oss mot Bliss, blev inte kvar så länge men sen knallade jag till Berså där jag stötte på Klara Daniel & Philip.. Och va kvar tills de stängde. 

Idag kom min klänning, det har varit ett jävla tjat om den me vafaaaaan jag har längtat.  Den sitter perfekt, ska bara sy upp den lite för den va lite för lång :) Jag får dock inte gå upp i vikt för då går inte dragkedjan upp He He..
Imorgon åker jag till Pappa i Linde, ska bli så himla skönt verkligen. -
Alla begår misstag, till och med jag. Det är fan inte kul, för det slutar alltid med strul. Som sagt, man lär sig av sina misstag!


I'm going bananas!!!



Vad fan är det för fel jag gör? Jag går runt med huvudverk konstant. Jag äter inte ute längre utan jag lagar massa mat varje dag hemma, jag gymmar och gör allt man sak för att undvika huvudverk. Men nej smärtan söker sig verkligen till mig. Aja bara att bita ihop och vänta tills lovet. Jag har suttit och pluggat hela dagen sedan jag kom hem ifrån skolan. Det där jävla projektarbetet tar död på mig, och det är inte lätt att ha så mycket ansvar från alla håll och kanter. Men aja jag får skylla mig själv.

Vi har precis börjar alla nya kurser och tro mig det är verkligen igång, vi har sjukt många inlämningar  som skall in redan nästa vecka,  jag fattar inte hur det ska gå. Men jag kan ju säga såhär, såhär mycket jag jag har pluggat har jag inte pluggat på hela förra terminen.


Slut på allt klagande och till lite roliga saker ;D  Jag fick nämligen hem min balklänning idag, dock kom den till pappa men han ska skicka hit den imorgon, så jag får den på torsdag eller Fredag. Imorgon blir det skola efter det åka fort till Stigs Center för att gå på MRL- pass med Jessica & Alma efter det blir det hem och fixa sig för en utgång (Y) Ses ute imorgon gott folk!


Handbolls & Plugg söndag!



Nu känner jag verkligen att jag fått grepp på projektarbetet. Det rullar på bra nu, har några intervjuer kvar, men nu är intervjuen med Rickard Lönn klart (handla om ung elit idrottare). Har suttit hela dagen och finslipat på den och hoppas att det blev bra. Nästa intervju är inte klart vem det är jag skall intervjua men det kommer att vara 2-3 styckna. Den intervjun kommer att handla om ungas uteliv.

Jag har inte gått utanför dörren idag, har bara legat här och pluggat, så stolt haha. Nu ligger jag och äter choklad och kollar på handbollen..   Fyfaaaan vad Sverige är bra...  min gåshud är inte OK och en liten glädjetår rinner ner för kinden..  Mäktigaaaa


Love and Other drugs - Bästa filmen jag sett på länge!


En man jag skulle dö för. Fyfan hur kan gud en sån jävla snygg människa ;O?

ETT måste för både tjerer och killar. Jag satt med med tårarna rinnandes för kinderna, men fick även en massa goa skratt haha. Filmen är rolig känslig och jävligt sann. Killar som är svin och utnyttjar deras utseende och charm för att få tjejer på fall, sedan dumpa dom som om de vore skit.. aa dom kan tydligen också ha känslor ( Iaf i film ). Jag ville bara stanna och se på nattbion åååh den var förhimla bra asså ALLA MÅSTE SE DEN.

Så min lördag var varit väldigt lugn, jag kom hem för ett tag sedan, men nu ska jag tvätta bort de lilla sminket som sitter kvar efter allt lipande sedan ska jag lägga mig. Imorgon blir det att intervjua och få in information till mitt Projektarbete.

Ta det lugnt ikväll mina kära vänner! ( Ta vara på era nära och kära )


Fyfan vilken lyckad kväll!



Jag sitter i mitt mörka kök, men har 5 levande ljus som lyser upp stämningen. Jag har nyss kommit ur duschen, riktigt skönt att bara stå där och drömma sig bort. Jag har hållt på att städa sedan kl 14, så är jävligt trött och sliten. Men ska smörja in mig nu sedan luta mig tillbaka och kolla på handbollen som börjar 18oo.  Efter det blir det att fixa sig för att runt halv 8 ska jag möta upp Jessica för att sedan åka till Bergakungen och kolla på Love and other drugs. Det sägs att den ska vara bra så jag hoppas på det :).

Så kul och bra jag hade det igår var sjukt längesen jag hade ute. Kvällen började hos Jessica där vi åt färska räkor och drack vitt vin tillsammans med hennes familj, runt 9 kom Alma och gjorde oss sällskap. Vi åkte in mot stan halv 11 och ställde sedan oss i kön till Parkan. det var redan fullt med folk nä vi kom in vilket var väldigt kul. Efter ett litet tag så kom Petter, Oskar Linnros Och Timbuktu (?)..  Stog och prata med Oskar, måste säga att han faktiskt är väldigt söt och trevig. Jag och Jessica gick hem vid 5 tiden och det var inte för att folk börja gå eller så, utan vi kunde inte GÅÅ längre. Mina fötter var RUNDA verkligen jag hade så jävla ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men det blev en snabbis in på McDonald's innan vi gick vidare hem haha..  TACK ALLA SOM JAG STÖTTE PÅ IGÅR..  riktigt lyckat var det :)


SHOPPPINGG !

Idag har jag varit i skolan och efter det blev det Shopping med Frida & Alma. Jag köpte en himla massa saker, men ska kolla lite till imorgon om jag hittar något jag kan ha på mig imorgon kväll när vi ska på Petter.  Jag tänkte lägga upp bilder på allt jag köp !

Den nya långklänningen jag köpte för några dagar sedan :)




Även köpt i Grå

Även köpt i Svart



GE MIG VÄRME OCH SOMMAR!




Sitter och kollar på bilder när man är BRUN och lite fräshare än vad man är nu.. Nu är man blek och äcklig, så det blir att fortsätta med solningen så att man blir lite brun.  Idag har jag tagit det lugnt. Olivia kom hit och gjorde mig sällskap, vi lagade middag och kolla tv. Imorgon blir det SHOPPING för hela slanten he he Sedan skolan. 

Jag mår så jävla dåligt över att jag längtar så jävla mycket till sommaren och sen slog det idag att vi BARA är i mitten av Januari :( Cry me a river :( GAAAAH men som sagt jag får väl dejta solariet så man kan få känslan att man ligger och solar på en strand HAHA  . Nu ska jag lägga mig och kolla tv. God natt mina kära vänner och sov gott :)

tisdag


 Jag saknar mina föräldrar..=(

Helt jävla slut!! Idag har jag efterskolan Shoppat eller aa köpte en långklänning. Den är blommig och jätte somrig ( DESPERAT EFTER SOMMAREN! ) efter det blev det solning & Gym. Lite senare så åkte jag och Alma till Ikea för jag kände att jag inte orkar ha alla mina kläder på golvet ( min garderob är SMOCKAD ) så jag köpte en klädställning, Nu hänger mina kläder fint i mitt rum ;D Jag har även tagit bort alla julsaker och total rensat rummet. Nu är jag som sagt helt jävla slut, ny duschad och sömnig.  Jag försökte även lägga upp lite bilder men det gick inte så jag får göra det imorgon.

Godnatt och glöm dagens handbolls match !



Handboll & Top modell!

Det är så jävla typiskt att Handbollen ska vara samtidigt som Top Modell, men jag ligger och sappar mellan 3 & 4an. Idag har jag inte gjort ett piss.  Jag har legat i sängen hela dagen och inte gjort något förutom suttit inne på datan. Jag håller på att kolla på lite kläder, måste köpa in lite nytt nu sedan vill jag börja köpa vår och sommar kläder ;D  Någon bra hemsida man kan kolla utöver de vanliga ( H&M, Nelly osv )?


Mysig söndag!



Att gå runt i mina mysiga Hunter sockar, sköna rosa mjukisbyxor och en stor T-Shirt hela dagen är ju för underbart haha.. Jag tänkte att jag inte skulle gå utanför dörren idag med tanke att min bakfylla satt isig idag med ( sedan i fredags ) Men jag var tvungen eftersom jag skulle laga en god middag till mig. Lisa kom och hälsade på och fick även smaka på min goda middag ;D

Imorgon är det skola igen och de nya kurserna startar. Jag hoppas verkligen att det kommer att vara roligt, annars vettefan vad jag gör.  Men nu ska jag ta en varm och skön dusch sen slänga mig i sängen så att man orkar ta sig upp imorgon!!

Att man aldrig lär sig!

 


Jag är så jävla förbannad på mig själv!! Det ända jag såg fram emot idag var att få ligga i sägen och kolla på Sverige - Slovakien. Jag känner att jag är lite trött så jag ställer kl på 1800 ifall jag skulle somna, och klart jag somna. Klockan ringde 1800 men jag tror att det är morgon så jag stänger av den och sover vidare (Y) Jag missar hela matchen och allt, jag vaknar när tråkiga fångarna på fortet var.. Och jag är sugen på Choklad å Cola men jag orkar inte ta mig upp ur sägen :(  SYND OM MIG!!

Gårdagen var iaf kul. Vi förfestade hemma hos Jessica & Alex och jossan gjorde en MASSA goda drinkar. Farligt farligt, det slog till precis innan vi skulle gå så mådde inte så bra i början, men sen hade vi sjukt kul. Vi dansade hela kvällen verkligen, träffade även på trevliga människor ;) och lite mindre trevliga..  Jag fick ut mycket av mina aggrissioner iaf!!  Tack Jossan, Jessica & Helena för en förbaskad rolig kväll.

Fredag imorgon



Hemkommen efter en sådär match, men en fin invigning och fina tal. Det var kul att se den första matchen i Herr VM 2011, dock var matchen inte världens roligaste men vi hejade iaf. Nu är jag hemma och ligger i sängen med världens huvudvärk. Jag hoppas och ber att jag inte inte blir sjuk IGEN. Jag har inte ens hunnit blivit helt frisk, jag hatar vintern BLÄÄ.

Imorgon ska jag äntligen gå ut efter 1 månad typ haha, ovanligt för att vara mig. Men jag ska ut med systrarna Dahlbeck. Vi ska förkröka i Alex lägenhet med en massa goda drinkar sedan får vi se vart kvällen leder oss. Jag hoppas att vi får en rolig kväll och att jag inte har huvudvärk.

Nu blir det NaNa för mig, imorgon blir det Shopping och ett nytt försök hos banken. GodNatt


Mot Scandinavium!



Nu har jag precis fixat klart mig. Jag ska möta upp Lisa i stan kl 4 så jag har väldigt bråttom, sedan ska vi sätta oss och äte någonstans och äta. Kl 18 ska vi till Scandinavium för att se Herr VMs invigningen sedan börjar Matchen 20,15. Mysig Torsdags kväll.

Hoppas att alla kollar p´å matchen ikväll. Puss och kram


Handbolls VM imorgon ;D



Jag har just ringt och bokat 2 biljetter till Handbolls VM imorgon till mig & Lisa. Det ska bli jätte kul faktiskt, invigningen börjar kl 18:00 sedan börjar Sverige - Chile 20:15. Vi ska ses innan och börja kvällen men lite gott att äta och säkert en del gott att dricka, både där och inne på Scandinavium ;) Linn, Lina & Sara ska ut i halvlek och få pris eller något så ska heja på dom haha.

Vi får hoppas att det blir kul iaf vilket jag tror :)  Jag sitter och små kollar på '' Föräldrarfritt '' Det är nog det värsta jag sett på länge. Fyfan vad jag hoppas på att jag inte får ett sånt dampbarn. Nu blir det duschen sen sängen.

Godnatt!  Glöm inte att heja fram Sverige imorgon :) 


Njut







Vilken ska jag välja?


Jag har JÄTTE svårt för att bestämma mig om vilken klänning jag ska ha på balen, och det är ganska bråttom med att bestämma det nu. Jag har kollat på 4- 5st och jag älskar alla. Men jag hade bestämt mig för en klänning som skulle sys upp i Thailand, men nu har jag hittat en annan klänning som jag vill ha mer. Som det ser ut nu så blir det den som finns uppsyd. Det värsta är ju att jag inte vill att folk ska se den innan min bal så jag kan ju inte lägga upp den här och få era åsikter.

Jag har kommit hem ifrån Frida, och nu ligger jag och håller på att somna. Imorgon blir det skola och lämna tillbaka massa böcker med tanke på att höstens kurser börjar leda mot sitt slut och dom nya börjar snart.


Trött i Ögonen!


Ge mig värme, hav & goa drinkar!

Jag kan ju säga att när jag gick ifrån skolan igår var jag så jävla förbannad så att jag börja till och med börja gråta haha. Jag fick inte mina två veckors semester och det SÖG.. Om jag skulle ha fått det skulle jag åkt till Thailand på Söndag ( 16/1 ) men nej jag får väl skapa rötter i kalla Sverige KUL! Men får åka iväg på sportlovet ist da.

Igår kväll pluggade jag och Frida och fick faktiskt lite gjort :P  och idag va vi lediga ifrån skolan så blir att ta det lugnt bara.  Kolla på lite resor och hoppas att jag få svar från försäkringskassan.

Aja nu orkar jag inte skriva mer.. hörs ikväll ..


Det slog mig nu:(

Jag sitter faktiskt och släpper en och en annan tår. Usch vad det är jobbig att ha den ångern  i sig. Att ha gjort något för andra personers vilja och inte följt min och mina närmastes. Jag trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt. Det går i vågor, ibland tänker jag på det mindre men ibland är det som nu och då kan jag inte släppa tanken. Men det finns EN positiv grej med det beslutet.. 
Det hade varit 5 månader :(

Nu ska jag laga mat och tänka på annat :/

Trött på att va sjuk & helvetet börjar imorgon (Y)


Jag är sjukt trött på att vara sjuk.. Jag har legat och hostat sedan i tisdags, har haft feber och mått jätte illa. Men idag känner jag mig ändå bättre. Jag hostar och är lite hängig men det går väl över snart.  

Imorgon börjar skolan.. Det känns förjävligt asså.. men det ända jag kan tänka på är att det inte är långt kvar tills studenten nu. Det är sjukt  . Och i Februari får jag min bal klänning.. Jag är så nervös över hur den kommer att se ut, om den kommer sitta som den ska och vad gör jag om den inte blir som jag vill. Aa allt sånt får jag veta i början av Februari, Spännande.  Idag blir det att ligga i sägen hela dagen och bara vänta på att bli frisk. så trött på allt nu verkligen blää.


16/1-11 ? I HOPE SO!!!!


StudentFest imorgon


Jag måste erkänna att jag inte är sådär jätte bra på att uppdatera mig här på bloggen, men jag gör så gott jag kan. Idag har jag legat med en massa plugg men nu är jag äntligen klar med skiten... känns väldigt skönt. Jag och Jessica spenderat kvällen i Alex lägenhet med en massa gott att äta och en massa mys på tvn. Men imorgon blir det gymmet sedan sola och basta.. sen ska vi unna oss en lunch på Jensens böf. Till kvällen så ska min skola ha en student fest, först ska min klass äta middag sedan kommer resten av treorna. Det är den första och det är sjukt nära nu tills studenten .. känns lite läskigt faktiskt.  

Jessica har smittat ner mig så nu ligger vi och hostar ikapp varandra haha men vi ska allt vara allärta tills imorgon.

Godnatt gott folk..


Äntligen är allt över

Jag tänkte skriva lite kort om mitt nyår. Dagen började med PANIK..  Jag vaknade runt 12 och kom på att jag inte har NÅGOT att ha på mig... så jag springer som en galning i lägenheten för att klä på mig och åka in till stan.. Nu är kl 1 och jag får reda på att stan stänger 3.. där ökade stressen, så jag SPRINGER ut och hoppar på bussen som går till backa plan.. jag ser en vagn komma så jag skringer till 5an.. När jag sätter mig där så har dörrarna pajat och det kommer dröja några minuter.. men när jag kollar ut så ser jag 99an mot heden så jag springer av vagnen och ska ta den.. HHAHAAHA  när jag sätter mig på 99an så skulle det dra ännu några minuter för dom skulle ha Chaufför byte.. jag kollar ut igen och ser 10an så jag springer dit och håller tummarna att jag kan komma in till stan någon jävla gång!!!  och jag lyckades..   Nu var jag äntligen i stan och jag hittade 3 jätte fina bodys :)


När jag kom hem så var det bara att sätta igång med att duscha och börja fixa sig för vid 6 skulle jag vara i Kärra. Och allt gick bra. Jag blev bjuden på trerätters, det var så gott så jag visste inte var jag skulle ta vägen MUMS!!!  Sedan blev det spel, dricka skumpa, ut och skrika gått nytt år och sedan avslutade vi med en massa ost och kex. Jag somnade ganska tidigt haha..





RSS 2.0