Sitter på tåget till Göteborg ;D

                    
Äntligen äntligen äntligen är jag påväg hem. Alltså ingen fattar hur mycket jag längtat hem. Till min lägenhet, göteborg, vännerna och allt. Men nu är jag påväg. Tråkigt dock att åka ifrån vännerna i linde bara :/ Men ni kommer ju ner till Göteborg snart ändå. Idag har jag legat ute och solat med Anna i någon timma, sedan har jag hjälpt pappa med garaget och lite så. Nej nu ska jag sätta på mig mina hörlurarna och max volymen på och den bästa låten just nu http://www.youtube.com/watch?v=KZOmlwZBTpY  Waka Waka - Shakira. Ha en underbar kväll i de underbara vädret!

En hel dag ute i solen!

Sjukt jobbigt!!!!!!!!!!!!! Jag hade skrivit jätte mycket, sedan så raderar jag ju såklart allt (Y) Kommer inte skriva om det.......  Idag har jag iaf legat och solat med Anna en liten stund, sedan kom marre och då var vi ute med Jockes båt där några andra också var med Trevligt trevlig. Träffade även Shaee efter en stund. Vi gick till Jalla Jalla för att tjockisarna var hungriga och dit kom även becca ;D  Nu sitter jag och pappa i soffan och kollar på den OTROLIGT roliga matchen Argentina - Mexico!




Mysig dag :)

                
Idag känner jag mig bättre, förutom att jag är hes som en kråka och snoret inte vill sluta rinna he he. Men jag kände iaf att jag orkade hitta på nå. Vid 12 åkte jag och min far till Farmor och åt lunch. Söta lilla farmor, hon är allt bra söt. Lite senare på dagen åkte jag in till stan för att möta upp Bnar & Sara. Vi gick till Bnar lägenhet och snacka om allt, efter en liten stund kom Emmelie & Marre. Vi bestämde oss för att fylla på magen med onyttigheter och det blev såklart pizza. Linde är ju allt bra mysigt va, efter en stund kommer Anna, Rasmus & Marre in och ska äta så blev ett gott gäng där. Så jag har tillbringat dagen med en massa trevliga prickar ;) Amanda kom in lite senare till stan, men vi drog hem till mig och kollade på Farsan, Måste dock hålla med om att den inte var sådär jätte bra, Lite besviken är man väl.

Imorgon blir det att vara i gamla huset och rensa det sista i garaget, hoppas på att vi hinner klart imorgon så att vi slipper åka dit något mer...  Men ska bädda ner mig i sängen och sova, Godnatt

Midsommar!

Har just kommit hem ifrån Tommy & Sanna. Vi har ätit så himla mycket mat och tåror å jag vet inte vad. Nu ligger jag i soffan och vilar upp mig lite. Har precis ställt in dippen i kylskåpet så att den blir godare, men snart kan jag inte hålla mig längre. Lite senare blir det kanske in till stan och träffa Bnar, men vet inte hur det blir med det än. Sjukt trött med så skulle inte vara några fel att lägga sig i soffan med täcke och kudde och somna.

You own my heart, so I don't want us to grow apart. 
When I see your face, you make me whant to be in your embrace.
When I see you smile, I do not want to wait for a while. I just want to jump up on your back and see you back on track. 
To just you be around, takes me down on the ground. 
Is it so hard to understand that I don't want to be just your friend?



 

OMG detta är ett mirakel!

              

Jag hörde att det knackade på mig dörr, men jag utbrister högt innan dörren öppnades att jag har ont i huvet och att jag var tvungen att sova ett tag till. Då hörde jag min far säga, - Carol jag åker till gamla huset och rensar det sista. Ska jag låta dörren stå öppen ?  Det ända jag kunde säga var nej stäng den. Nu hade jag redan blivit väckt och kunde inte somna om, så jag gick upp på toa. När jag satt där så tyckte jag att jag kände någon lukt. Jag sträckte mig efter tvålen och tröck upp den i näsan och jag kunde känna lukten. Jag sprang ut med ett stort leende på mina läppar, direkt till kylskåpet och tog den stora chokladkakan och tog en stor tugga. JAG KÄNDE SMAKEN AAAAAAAAAAAAAAHHHH  Detta är ett mirakel.

När jag är förkyld så brukar min smak och lukt försvinna i ca 1 vecka, och  denna gången var det bara 1 dag. TACK gode gud säger jag bara ;)  

Nu väntar jag på att min mor ska komma förbi och lämna av mina grejer plus att ja ska ge henne en jätte stor midsommar kram ;D

killing me softly


Förkylningen blir ju inge bättre !!  Ligger i soffan med ett huvud som känns 100kg tungt Inte alls trevligt, men vad ska man göra? Morgon dagen blir väldigt lugn. Min mor kommer hit och hälsar på och ska ge mig VÄLDIGT viktiga grejer. Jag kommer att hålla tummarna och hoppas på att det kommer att hjälpa mig.  Det bevisar dock att det börjar verka och gå enligt mina planer. Nu blir ni allt lite nyfikna, men jag får och kommer aldrig nämna något om vad det är. Kan dock säga att det kommer gynna min familj som helhet och varsin individ. Min del börjar gå som jag vill.   Nej efter tusen ipren och inget hjälp, så nu blir det sängen och hoppas på att vakna utan någon smärta i huvet och kindben och helst få tillbaka min lukt och smak...

I just want to say that this is killing me softly!


My Drug!!



För tillfället kan jag inte klara mig utan 4 saker, och det är 1, Min älskade piggelin. 2, Försvarets salva ( för att smörja mig på näsan för nosen blir ju torr när jag snyter mig varje sek.) 3, min fina toarulle, 4 Koppen med varmt vatten, honing och citron!!

And Baby, you are my drug... thinking about you all the time ;(

Vem fan smitta mig?

Haha vem fan smitta mig? skämt å sido, men jag har ruggit jävla ont i min hals. Igår innan jag gick och la mig hade jag redan ont, men jag vaknade runt 5 imorse för att inte kunde andas, svälja och när jag skulle ropa på pappa så kom det igen ljud fram. Men sånt man får ta ibland, och jag är ju inte den med bäst emunförsvar så inte förvånad.  Nu sitter jag iaf själv här hemma för att jag inte hade någon ork att ta mig in till stan tillsammans med min far. Det är lite tråkigt med tanke att nu kan ingen sörva mig haha skoja. Men lite ensamt. Fasten att jag har så fruktansvärt ont i halsen så ska jag damsuga och torka hela vardagsrummet så att det är rent när soffan kommer. 
 
Jag sitter med datan i knät, fötterna på bordet och invirvlad i täcket. Jag sitter även och kollar min systers blogg, tycker att ni borde kolla in den om ni vill ha en ruggit fräck inspirationskälla http://www.firewalkwithme.no/ 

Come and take me away!


Ligger i sängen och är klar för att sova. Idag har jag & pappsen varit i Örebro och shoppat endel. Vi köpte soffan som jag la ut här på bloggen. Den är hur skön, mysig, stor & underbar som helst. Den kommer imorgon, så ska bli såhimla kul att se hur det blir med den här :)  Köpte även en svart grå vit '' frans '' matta, sjukt snyggt. Efter det så åkte vi iväg till Ikea för att köpa dynor till de nya köks stolarna, pappa köpte ett databord, en lampa till vardagsrummet, en sjukt snygg New York tavla till Vardagsrummet & annat smått å gott. Efter vi var i Öret så var det att komma hem och börja pysla här. Det värsta är att jag håller på att bli sjuk. Jag har svin ont i halsen, huvet och mår lite illa :( Men till kvällen kom anna och hälsa på mig, visade henne även de nya huset haha. Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska bädda ner mig i sängen och hoppas på att inte bli väckt imorgon bitti. Godnatt

Ta mig till en paradis Ö!

       
Sitter på soffan och vill bara gräva ner mig!  Jag är tyvärr inte van med att anstränga mig såhär mycket som jag gjort dom tre senaste dagarna. Idag var bland de jobbigaste dagarna, USCH. Jag har ont i mitt ena revben, rygg, armar och är allmänt sliten. Alla tjatar på att jag ska springa hit, dit, gör så, gör si bla bla bla.. hatar sånt så just nu önskar jag att jag var HELT själv utan någon dator, mobil, människor. Bara en underbar strand och god mat, sedan skulle jag vilja vara där tills jag är helt ut vilad.

Imorgon väntar en dag med, dock kommer den att vara lugnare tanke på att det förmodligen blir Örebor och köpa soffa och annat smått och gott :)  Men nu tackar jag för mig. GODNATT!!

Älskar er Mamma&Pappa

You two make me into the world's most happiest child

Slit och släp!

Jag har inte hunnit att sitta mycket vid datan idag. Jag har plockat ur ALLA lådor som var packade ( det var ju inte 1 eller 2 lådor, utan ca 20. Visst de kanske inte låter så himla jobbigt men plocka upp en himla massa lådor, och sedan skall du sortera in allt i alla lådor skåp ect. känner redan att jag fått biffigare armar haha nej då skämt å sido men jag har gjort en hel del idag. Efter det mesta jobbet så åkte jag och pappa ner på stan för att käka fläskfilé, klyftpotatis & beanäää ;D  Nu när vi har kommit hem har jag fixat lite till, men nu har vi ätit jordgubbar, glass och en massa gott!!  Jag tänkte lägga upp bilden på hur soffan som pappa ska köpa ser ut :)


Den är i sådana lägen min far & jag önskar att jag hade en Pojk!

Jag sitter på min säng och vilar ryggen, nacken, armarna och mitt huvud!!  Usch asså för att renovera och flytta. Med tanke på att pappa inte orkar att lyfta tunga saker, kan stå länge och göra rent diskbänken, sopa golv mm så är det jag som fått stå för det. Jag har lyft sängar ner till källaren, stått och sopat hela huset, och nu har jag en jävla säng kvar sen är det slut för idag. Jag är så trött och sliten ;oo Jag tänkte lägga in lite bilder på hur det ser ut just nu, men dock är det långt ifrån klart.  Imorgon ska vi sätta in de tre sista fönstrena eller aa inte jag dock. Jag kommer att leta gardiner till de flesta rummen, fixa  upp tavlor och lite sånt pyssel i mitt rum. På måndag ska vi ta de sista från de gamla huset, och om vi blir klara i tid blir det in till örebor för att köpa en SJUKT snygg soffa ;) om de inte blir på måndag så blir det tisdag.

Med tanke på att jag får lätt ont i ryggen utav att lyfta & gå runt och plocka saker, samma med min pappa så är ett sånt här läge guld om man hade en stark pojk som kunde hjälpa till så att allt kunde gå lite snabbare, men NEJ jag har ju dock inte de så det får ta den tiden det tag och det kommer sluta med att jag och pappa inte har några ryggar kvar efter att renoveringen är klar (y) HAHA





Linde!


Uuuuuh!  Sitter i Örebro och väntar på mitt tåg mot Linde. Gick upp halv 7 för att ta mig till Centralen, kan ju säga att jag hade ett hat när larmet ringde. Men det var bara att ta sig upp och sätta på sig kläderna vare sig jag ville eller inte. Men när jag kom på tåget käkade jag min SUB som jag hade köpt innan sedan på med ögonbindeln, på med larmet sedan blev det att sova hela vägen. Haha jag ställde ju mitt larm på en kvart innan jag skulle av, hela vagnen är full och ni som har IPhone vet att larmet inte är speciellt diskret så alla där fick panik och trodde att det var brandlarmet som gick (a) Busiga jag då hahahaha, Jag satt där och skratta för mig själv.

När jag kommer hem ska jag fixa mig snabbt, sedan ska jag möta upp Marre sedan ska vi ta en fika och mysa. Efter fikat blir det att sätta igång med allt jävla flytt och jobb :/ Nej nu skall jag gå till perrongen och vänta in tåget :) Ha en bra lördag homies!

Fredag!


Det slog ju fan att det är Fredag idag ;oo Vad fan jag gör helt själv i min lägenhet? Det är nu man sitter på en go uteservering med några goa och dricker rosé. Men nej jag sitter i mitt dystra mörka tråkiga rum ;s  Aja men jag får hitta på något snart. Jag har varit och fikat med Olivia, vi hade så mycket att prata om, så det var riktigt kul att träffa henne igen. Har även hunnit med att förflytta min feta packning från Frida till mig. Hatar den för väskjäveln gjorde svarta ränder på mina Palladium :( Aja men får lösa det.  Har även vart på stan med Lisa & Johanna, köpte tre nya ringar sedan kollade vi runt lite överallt :)


What is happening ?

          

Det där med att jag skulle sova ut, njaa det blev ju inte så mycket med det då. Jag tänker för mycket på saker och ting. Jag har ofta svårt att se vad jag har, utan jag vill alltid se på  saker som jag inte har. Jag ser saker från den negativa sidan hela tiden, tänk om de händer, tänk om det inte är så, tänk om det blir så. Det stressar verkligen upp mig och sedan går jag och grubblar över det i dagar! Jag är i en sån period med ALLT som händer kring mig nu, fast har lovat mig själv att rycka upp mig. Jag kommer ha det så bra i Norge, det kommer gå bra fredagen den 13 när jag åker till Cypern och allt annat som jag grubblar över kommer att lösa sig på ett positivt sätt. Och nu faktiskt när jag skriver detta fick jag ett litet leende på mina läppar. Tänk vad lite man behöver göra för att få en tung och jobbig sten i magen att försvinna. 

Jag ska hoppa in i duschen och fixa mig för kl 1 ska jag möta upp Olivia i stan för en fika. Efter det vet jag inte vad som händer. Jag har lite alternativ men vill jag göra något av de ? hum, vi får väl se.


Underbart mysig kväll!



Vid 6 tog jag och Frida vagnen för att möta upp Jenny & Rebben vid Olskroken. Vi skulle laga mat tsm och bara umgås, men jag och frida var så hungriga och sugna på Pizza så vi tog det ist. Efter ett tag kom även Emma & Alma  till Jennys systers lägenhet som Jenny har i några dagar:) Vi satt och prata o allt från himel och jord typ som från Killar till skolarbeten haha. Imorgon ska jag fika med älskade Olivia som jag inte träffat på sjukt länge!!  vi kommer ha så himla mycket att prata om. Men nu är jag sjukt jävla trött och soa lägga mig.

Godnatt. Jag tänker på dig ska du veta! what goes around comes around baby!

Dålig uppdatering!

Jag har inte haft så mycket tid till datorn dom senaste dagarna. Men jag tänkte uppdatera er lite nu iaf. Jag kom hem i Tisdags vid 8 tiden. Frida & Angelica mötte mig på Nils, sedan satte vi oss på vagnen för att åka hem till Frida. Runt 10 gick vi till slottskogen, Super mysigt var det faktiskt. Vi drack kaffe, åt godis och pratade om vad vi hade missat.

 Igår så gick jag och Frida upp ganska tidigt för att vi skulle till Slottskogen och sola, Ida följde även med :) Vi låg väl där 3 timmar och bara tog det lugnt. När vi kom hem gick ja till affären för att köpa en massa till kvällen, det blev engångsgrillar, en stor flintastek, öl och chips. Lisa kom även förbi, så vi tog ennu en trip till slottskogen för att grilla och förfesta lite. Hur mysigt som helst hade vi.  Vi åkte sedan in till stan för att kolla på Fotbolls- VM. Kan ju säga att vi kom ganska fel haha, men det gick åt helvete för Sydafrika tyvärr. Sedan mötte vi upp några och drog till victoria och kröka lite där med.

Dagen ser ut att bli ganska lugn. Vi ska hem till Jenny ikväll för att mysa till det, jag vet inte om det blir utgång sen eller hur det blir. Men är dock inte så sugen på det idag. Jag sitter hemma hos Frida och väntar på att hon ska komma hem ifrån sin jobb utbildning som hon är på :)




2 timmar kvar ;D


Har suttit ute på syrrans balkong en liten stund. Kul att man kommer in och ser att jag har fått BIG NO NO shorts ränder( syns dock inte så mycket på bilden, det är tusen gånger värre in real! ) (y) inte okay, så jag får lägga mig med trosor och försöka sola bort de :) Jag ska iaf duscha och fixa mig snart för kl 3 blir det att åka mot stationen och vänta på min buss som åker 15:50. Jag kommer att vara i Göteborg halv 8. När jag kommer hem skall jag lämna min packning och sedan hoppas jag på någon go uteservering med en bärs i handen och lite VM.  Ska även träffa min ÄLKSLINGs Fridaaa , soo happy! Men har inte tid med att blogg just nu måste jobba lite på brännan nu PÖSS!!

Home sweet home!

 Bjuder på bilden som är 2år gammal!!

Ligger i sängen och har så sinnes ont i min rygg. Har gått på stan med mina systrar och våran käre mor.  Tack vare de har min rygg börja paja sig som den bruka ( fast dock inte gjort på ett tag ). Hoppas verkligen att det kommer att gå över snart.  Jaja jag har iaf packat min feta resväska , Varför undrar ni då ? Jo för att jag ska nämligen till mitt hem, mitt kära Göteborg. Längtar så jävla mycket, usch vill typ inte komma tillbaka, men för att vara säker på att jag MÅSTE komma tillbaka så har jag lämnat två stora resväskor med mina kläder och skor. Jag kommer att vara hemma i några dagar sedan måste jag tillbaka hit vare sig jag vill eller inte!! Det kommer att bli bra.
 Godnatt kära vänner!

Puss!



Det går inte en dag utan att jag tänker på dig - Du betyder oerhört mycket för mig!
Om du inte fanns  - skulle jag gått ur balans!
Att hitta dig var inte lätt - men jag vet att det är så rätt!
Jag vill ha dig nu som jag hade dig då - är det så svårt att förstå?
Jag älskar dig med hela mitt hjärta - men är rädd för att känna någon smärta,
så jag hoppas att du kommer att vara snäll - för annars kommer du att få en fet jävla smäll.
Att vara i din närhet känner jag mig fri - precis så som ett bi
Utav att se dig blir jag så glad - så glad man blir när man äter kexchoklad!
Med dig vill jag åka utomlands - för att se hur du är på en annan plats
Att veta vem du är - gör mig så kär!


Fashion!!




Depp väder!!

       
Alltså vad fan är det för fel??? Detta jävla väder driver mig till vansinig!! Igår gick jag inte utanför dörren. jag sov mest hela dagen. Detta är inte jag. Visst det kan var väldigt skönt att ligga och vila upp sig någon dag så, men vafan inte i 5 dagar ;s Jag vill GÖRA något nu!!!  Usch, jag funderar på att åka hem till Göteborg på tisdag och roa mig i några dagar, sedan åker jag tillbaka till denna tråkiga stad och börja jobba!!

Nu vill jag bara ha 13 Augusti. Det är då jag och ett gott gäng åker till Cypern. Fatta värmen, sjukt fint hotell,  strand & hav, och lite lite fest!!   Asså jag vill bara ligga på stranden och bli så jävla brun och i handen har jag en Sex on the Beach!!   underbart va.. Det kommer vara en perfekt avslutning på sommaren!!  Sedan blir det att planera FridaPisas 18års dag he he!!!

Lördag = Plugga

Vaknar, går upp, sitter med håret åt alla håll, täcket runt mig, teori böckerna framför näsan och kollar ut i det äckliga regniga vädret.  Visst det är inte så ball att sitta och plugga teori på en Lördag, men hallå jag tänker ju inte gå ut eller vistas ute när det är sånt här väder. Ikväll ska vi på någon slags vip grej nära operan, så ska plugga ända tills 7, sedan blir det brejk från det. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Eller jo MATEN ÄR KLAR NU, och det blir mammas kycklinggryta med afrikansk bröd ;) Mummmmmaaa


i'm thinking about you!

Ligger i sängen och känner mig hängig! Det är regnigt och grått ute så det drar ju ner på mitt humör extra mycket. Det är sånt här väder som är så mysigt att ligga hemma i en varm säng med en som håller om en och så dricker man varm choklad MMMHMM. Men jag får väl nöja mig med teoriböckerna, de tunna täcket, datorn och en tom lägenhet. Gud så dyster jag låter he he, eller aa det är jag väl med ioförsig. Längtar inte hem men det är en känsla som vill vara hemma i Götet med alla. Men börjar förmodligen jobba nästa vecka och då kommer tiden att gå mycket fortare!  I'm thinking about you!

Att ligga i min säng och tänka, är
som att ligga på en bänk och bränna.
Att bränna är precis som att känna!
En känsla jag har när jag ska till en bar!
Du äger mitt hjärta och jag vill inte känna någon
smärta!
Vad skulle jag gjort om du inte fanns? Jo
jag skulle gått ur balans.

Nu börjar äventyret! Följ mig & min sommar här

               

Mamma väckte mig för att vi skulle fixa oss för att sedan dra ner på stan.  Så jag har så jävla ont i mina fötter, usch. Jag har även varit och fixat lite papper som behövs för mitt jobb. Det ser ut som att det blir restaurang jobb eller jobba med min syster på Monki. Jag får se vad som händer i veckan. Nu väntar jag på att mammas pizza ska blir klar så att jag kan äta, sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa körkortsteori.

 Nu börjar som sagt sommaren och allt roliga. Jag längtar verkligen tills jag får börja jobba och tjäna pengar. Jag kommer även att hitta luckor då jag kommer åka hem till Sverige:)

Jag kommer att försöka blogg så mycket som möjligt, men det är inte säkert att jag hinner blogga varje dag.


Några timmar kvar!

                     

Sitter hos Frida och deppar & Peppar. Jag deppar för att jag kommer att åka ifrån så många personer jag älskar och jag kommer sakna dem så sinnes!!! Men jag peppar nu för jag kommer att komma ifrån allt och leva i min egna värld i 2 månader med mina systrar och mamma.

Tänkte att jag skulle skriva innan jag sätter mig på bussen. Ni som vill mig något innan jag åker så har ni till ca 7, för sedan så kommer inte svara på några inkommade samtal, endast ett få tal personer någon gång. Jag kommer även skaffa ett norskt nummer som ni kan ringa till, och ni ska jag vill ska ringa kommer få nummret annars så hörs vi andra i Augusti. Men följ gärna min sommar här på bloggen  ;D

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



Inte många dagar kvar!

Jag har haft en underbar dag idag. Fasten att det har regnat har mitt sällskap lyst upp min vardag. Men det sorliga är att det är en dag mindre i Sverige. På Onsdag åker jag och kommer ha fullt upp imorgon. På morgonen ska jag med Frida på stan för att shoppa, sedan blir det fika med Klara, efter det ska jag på ett hemligt uppdrag som inte kommer att avslöjas på ett tag  ;) Jag måste även hitta en stor resväska tills imorgon för min STORA STORA rosa resväska pajade när min käre mor använde den när hon åkte till Botswana!!!! Arg som satan för det var min bästa bästa väska jag haft :(  Aja måste komma över det och hitta en som får ersätta den, svårare än så är det inte.

Jag måste bara säga att jag blir så stolt över min syster!!  Jag kan inte skriva utan gå in på hennes blogg och läs själva - http://jennifaa.blogg.se/   GodNatt gott folk!


On my way!


Äntligen sitter jag på tåget till Göteborg. Jag har saknat alla mina pluttar i Götet och nu får jag äntligen träffa de igen he he. Men jag kommer dock inte stanna länge :( Jag hinner hem packa upp, slänga alla kläder i tvätten, sedan är det att packa om för på onsdag drar jag till Oslo och blir borta till början av Augusti. Det känns lite sisådär om jag ska vara ärlig. Jag vill spändera min sommar i Sveriges bästa stad med mina älskade vänner, men dock måste jag se de såhär att jag åker till Norges bästa stad där mina syskon och mamma befinner sig, och jag kommer tjäna bra med pengar så det kommer gå grate :)

Nej nu ska jag ta fram min bok och läsa, är framme om 2,5 timma så måste ha något att underhålla mig med!


Bal & Student

Japp, då har jag äntligen hittat en liten lucka där jag kan blogga.

Igår var jag in till Örebro och mötte upp min mamma. Alltid lika glad att träffa henne, en sådan vacker mor som jag har borde alla ha, både på in- och utsidan!  Vi gick sedan med Ann- Britt till Karolinska skolan för att se när Bästa, sötaste, goaste & gladaste Nick sprang ut. Hon var så himla fin, och man såg verkligen hennes glädje. När hon skulle få sina blommor, nallar & Skylten så stod hon och skaka utav glädje. Ååhh nästa år är det jag ;D He He. Så jag vill en engång säga GRATTIS Nick på Studenten och hoppas att du fick en minnesfull dag/Kväll&Natt!



Idag har jag varit och kollat på de otroligt fina 91or som hade sin bal. Eftersom att jag är ett sådant mode kläd friek så kollade jag extremt mycket på tjejernas klänningar och jag måste ha en topp tre på snyggast klänningar. Jag måste dock säga att det fanns riktigt jjävla gräsliga klänningar med, men så elak är jag inte att ja lägger ut de här.

TOP 3 !
Första platsen går till
Bardha Bekteshi

Andra platsen går till
Anna Gustafsson!

Och Tredje platsen går till Okänd

Då Liggen man äntligen i Sängen!

                   

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en hel dags pyssel i det nya huset. Jag har stått och skrapat bort fula tapeter, sopat golv, hjälpa pappa, valt ut färger till alla rum sedan solat och fått hur snygga linjer som helst (y)  Jag han även med att ta en fika och lunch med Anna & Emmelie ;D Saknar mina pärlor här i Linde, men jag hinner ju inte med att träffa folk när jag väl är här för har alltid så mycket att göra :(  Imorgon ska jag göra ett nytt pass för mitt nuvarande går ju ut i juni, sedan blir det att hälsa på min älskade farmor. På kvällen ska vi tillbaka till huset för att lägga golv och måla köket.  På fredag blir det upp tidigt för att dra till Örebro, Pappa ska hämta upp sin nya centraldammsugare sedan ska jag möta upp mamma för att gå på Nicks student :) Om jag orkar så kommer jag att följa med mamma till Stockholm på Botswanska ambassad festen.  Neej nu orkar jag inte skriva längre GODNATT!!


Uppe med tuppen!

Usch vad trött jag är!  Jag vaknade halv sju utav mig själv, helt sinnes faktiskt. Dock så har jag inget för mitt fönster så solen lös ju rätt in vilket hjälpte till! Nu ska jag sätta på mig arbetskläderna för snart kommer pappa och hämtar upp mig. Måste skynda mig ner och göra några mackor innan han kommer för vi har ju inget kök i de nya huset, så lite jobbigt om man blir hungrig haha.  Om jag får lite tid över så ska jag allt försöka att smita undan och sätta mig i solen och få lite färg ;D   Ha en dra dag allihopa och festa lugnt om ni ska ut och festa idag :)



Äntligen framme!



Sitter uppe på mitt rum med en handduk på huvudet, har alltså tvättat mitt hår. Usch vad de va äckligt, men nu ska det bli snyggt och fräscht igen he he.  Låter som att jag tvättar engång om året. Men jag försöker lyssna på min frisör som säger att man ska tvätta de 1 gång i veckan, fast nu efter 4 dagar så klara jag inte av de längre. Jag köpte även två nya hårprodukter. Ena är ett bra värmeskydd ( Det måste vara bra med att de kosta 200 kr! ) Sedan en spray som ska reparera slitna toppar vilket mina älskar att bli, och  måste vara bra medtanke att den med kosta 200. Så ska testa de nu ett tag framöver och se om de är bra :)

Hoppas att det kommer att gå fort för jag måste upp 7 för kl 8 åker jag och pappa det det nya huset. Jag ska förmodligen börja måla mitt rum ;D sedan hjälpa till i köket. Men jag kommer nog hålla mig ganska mycket här i det gamla för att städa och fixa allt som ligger :) Så godnatt gott folk!

Det gör ont i mitt hjärta!

                  
Att höra att du har ont varjedag, att du knappt orkar hålla upp din kropp, att veta att du kämpar igenom dagen, att veta att du håller på att tappa hoppet om en bättre rygg dödar mig. Att jag går runt och njuter utav mitt underbara liv och du är hemma och kämpar gör så att jag får ett sånt jävla samvete. Jag skulle aldrig kunna skriva med ord hur mycket jag älskar dig, för det finns inga ord som täcker det.  Du är jätte glad över det nya huset du nyss köpt, du totalrenoverar det och slutresultatet kommer att bli så himla bra. Men varför kan inte gud låta dig vara smärtlös? Varför måste detta komma i samband med flytten? Aja det finns inget att göra åt. Nu är jag iaf påväg hem och ska hjälpa dig med flytten och finns där för all hjälp du behöver.!  Jag älskar dig med hela mitt hjärta pappa!  En person som alltid finns där för mig, en person som jag alltid kan lita på och alltid komma till om jag har problem. Alla säger att du och jag är sjukt lika ( till sättet )men jag har alltid nekat det, men nu börjar jag inse att vi är väldigt lika varandra. Tack för att du finns <3

RSS 2.0