Victoria Secret fashion show 2010!

 Damp kroppar & Riktigt sexiga underkläder ..  Give me, Give me more!




Nyår imorgon!



Nu var det ett tag sedan jag blogga, har inte haft ork eller tid. Men nu tänkte jag uppdatera er så att ni hänger med i svängarna haha.. Bnar & Emmelie har varit med mig här i Göteborg sedan i Söndags, men dem åkte tråkigt nog hem idag.  Vi har gått på stan, Varit ute, myst och träffat en massa trevliga människor :)

Igår var jag ute med en massa härliga brudar.. Jag hade jävligt kul om jag ska vara riktigt ärlig, jag träffade en massa trevligt folk på Chez mötte även upp lite partille folk där som jag inte träffat på ett bra tag, så jag mår ju inte sådär jätte bra idag he he..  Men snart kommer Lisa hit och håller mig sällskap. Vi ska kolla på Victoria secret och mysa ;D


Imorgon blir det Göteborg igen ;D


Snart ett år sedan.. Aj ;(

Nu är det inte många timmar kvar ;D

Det kanske låter lite skumt att jag äntligen vill åka hem, men om man är här förlänge så tröttnar man. Det finns ju inte så mycket att göra tyvärr. Om jag själv hade valt så skulle jag flyttat pappas hus och pappa till Göteborg, men så lätt är det ju inte haha. Men nu har jag varit här i en vecka.. Det har blivit mycket mat och massa gott att dricka. Det märks på vågen också haha 3 kg upp (Y)  Men imorgon åker jag, Bnar & Emmelie till Göteborg. Det kommer bli så jävla kul.. Det blir stan, handboll och avsluta söndagen med en utgång ;D

Gårdagen var jätte mysig. Det var middag, kalle Anka och klapp öppning hos faster med hela familjen. Efter det blev det hem och dricka glögg och mysa.


'' Min tro '' Dag 4



Jag har haft fullt upp hela dagen idag så jag har inte haft tid till att Blogga. Men nu innan jag ska lägga mig så hade jag tänkt att jag skulle hinna med att skriva lite om '' min tro ''



Jag fattar inte vad jag ska skriva om. Men jag tolkar det som att vad det är för slags gud, sak, ting, varelse aa ande eller något jag tror på.

Jag ska bara skriva kort..  Jag tror på något.. Men jag tror inte på att der var en man som kunde gå på vatten och han föddes av Maria och bla bla bla.. jag tror även inte på De muslimerna tror på eller alla konstiga religioner tror på. Utan jag har min egna och det ska jag förklara nu.  Jag tror att det finns en MAN, och jag vet inte varför jag tror att det är en man, men då är det iaf.. han vakar efter mig och alla i min närhet. Jag tror även att om man VERKLIGEN VERKLIGEN tror på honom så kommer han alltid att finnas för dig, men om du inte tror på så kommer han inte att finnas vid din sida när du som mest behöver han.

Jag har varit med om att när jag VERKLIGEN behövt hjälp, och så med ett fingerknäpp så är det nästan löst..  Jag kan sitta och tänka på en person - Typ aa önskar att den ringde mig nu eller smsa.. och helt plötsligt så ringer eller smsar personen mig. Så man kan ju undra. Men jag har honom runt mig hela tiden och han hjälper alltid mig. Men vad han är förnågot det vet jag inte. Kanske är det en död släkting som bevakar mig? aa jag kommer aldrig få reda på det, men jag känner och vet att det är något :)  Tack för mig och nu fick ni veta lite om min tro.

Imorgon är det Julafton och så kommer jag skriva om - '' Det här åt jag idag ''

GOD JUL !


HappyFace :)



Är den inte fin ;D?

Jag ligger i sängen och ska snart lägga mig. Idag har jag inte gjort något.. Jag och pappi har vara varit hemma, vi kollade Bonde söker sedan Morden i sandhamn.  Mitt tal som jag hade i Svenska C som jag gjorde om min pappa, vilket jag var jätte nervös över och att jag lipade genom de hela långa fem minuterna.. det visade sig vara väldigt berörande och bra för fick MVG... så det gjorde min kväll idag. Är super stolt över mig själv för där bevisade jag att jag visst kan klara det bara jag vill.

Imorgon åker hela familjen in till Örebro för att köpa det sista in för jul. Jag hoppas på en sväng till Ikea, måste ha med mig lite saker..  OCH nu är biljetterna bokade för Bnar & Emmelie.. De ska åka med mig ner till Göteborg. Det kommer bli Shopping, festa och festa och festa :) Det ska bli jätte kul att ha dem hemma hos mig, sedan åker dem hem den 30.  Jag har en känsla över att det kommer att bli en bra jul ;D


Min största rädsla! Dag 3

 

 Idag ska jag skriva om min största rädsla.

Jag brukar tänka på vad jag egentligen är rädd för. Jag är inte rädd för döden, jag är inte rädd för att vara för mig själv eller att sova i ett stort hus själv, jag kan bli skrämd av drömmar men jag är inte rädd för dem. Det som verkligen skrämmer mig och något jag verkligen är LIVRÄDD för är om jag skulle miste någon i min familj. 

Att förlora någon som står en nära och någon som jag känt exakt hela sitt liv skulle förstöra mig. Det skulle kännas som att min ena halva försvann och jag skulle aldrig kunna bli hel igen, det är ju en pusselbit som saknas.  Så SNÄLLA ta vara på era nära och kära, lev som om det vore era sista dag med dem. Man vet aldrig när något hemskt kan hända..

Tack för mig :)   Imorgon kommer jag skriva om '' min tro ''


Systrarna är framme

Ont i nacke och rygg.  Håller på att smälta att jag tryckt i mig idag.. Jag har hållt på att städa, sprungit och gjort en massa ärenden idag på stan men även lagat middag till familjen. Det blev jätte gott faktiskt, efter vi hade ätit så spelade vi spel och ja jag kom sist!! Jennifers pojkvän vann Grattis Henrik! Vi drack lite rödvin och åt praliner. Jätte mysigt att ha dem här. Nu ser det ut som att Jennifer och Henrik har gått och lagt sig, men jag och Beryl halv ligger i soffan med en varsin data i knät haha. Jag är så jävla trött efter allt slit idag men jag måste hålla mig vaken så att jag kan se reprisen på Morden i Sandhamn :)

God natt för mig!

'' Mina syskon '' Dag 2

Jag går inte efter Mallen, men jag tänkte att '' Mina syskon '' Passade bra idag eftersom att de kommer hit till pappa idag.  I slutet av varje inlägg kommer jag att skriva vad jag ska skriva av dagen efter så att ni vet :)



Jag har två systrar ( Alltså är vi tre tjejer, och aa ni kan ju själva räkna ut hur det ibland kan sluta ). De heter Jennifer & Beryl. Beryl är min äldsta syster så jag tänkte börja med henne.

Idag är hon 24år och bor i Oslo. När jag var liten så såg jag väldigt mycket upp till henne. Jag ville vara runt henne och se vad hon gjorde, ville vara med när hon hade sina kompisar hemma osv. Men jag var liksom 6 år yngre än henne så hon tyckte inte att det var så jätte kul. Jag fick aldrig vara med utan jag fick leka med mig själv eller med Jennifer. Jag kan tänka mig att jag var väldigt jobbig att ha som lille syster när jag var yngre, med tanke på att jag ville vara med överallt.

Beryl är som sagt den äldsta och hon är nog den jag och Jennifer ser lite upp till. Hon testar allt och sedan följer vi med. Hon har gjort så otroligt mycket under sina 24 år. Hon flyttade även hemifrån när hon också var 16 år. Sedan har det vara fortsatt. Det började med Göteborg, Stockholm, Örebro, London och nu är hon i Oslo. Hon jobbar som stylist, DJ, i olika tidningar och aa allt som har med mode att göra. Jag är väldigt stolt över dig Beryl. Hon ser inget som att det är omöjligt utan hon kämpar för att få det hon vill ha, och det är så jag tycker att alla ska se saker och ting.

Sedan har vi Jennifer. Jennifer är 20år och bor även i Oslo. Hon är mellan barnet och det märks. När vi var små så ville jag alltid leka med henne, men om jag skulle vara med så visade hon TYDLIGT att hon var äldre och att hon var den som bestämde. Jag ville ju inte vara själv så jag sa bara okej sen gick jag efter. Vi har gjort så himla massa bus i våra år. Fyfan asså jag sitter här och skrattar för mig själv. Hon kom upp med så mycket konstiga idéer. Vi skulle hoppa från 3dje våningen med ett PARAPLY, och aa ni kan ju gissa hur det gick för henne. vi skulle gå in i de läskiga spökhuset och aa ni kan ju tänka er. Jag var mest rädd men jag ville inte visa det haha. Jennifer flyttade till Oslo för ca 1 år sedan. Nu jobbar hon som modell, och är huvudmodell för en galleria som heter Arkaden som ligger mitt i Oslo, hon jobbar på Puma och gör lite små jobb här och där. Hon är också envis och hon ska uppfylla hennes drömmar. Det börjar sakta men säkert ske och jag håller alla mina tummar att du når dem syster.  

Åren gick och jag kan ju säga att min envishet började i en väldigt ung ålder, så fick jag inte som jag ville så var mina klor framme. Tro det eller ej, men det var mitt vapen haha. Många i min familj hade rivsår på deras armar. Om jag inte fick vara med eller om mina systrar var dumma mot mig så satte jag mina naglar i deras armar och släppte inte förens jag fick som jag ville. ( Det mår jag dock väldigt dåligt över idag. Jag känner faktiskt gråten i halsen och undrar hur jag kunde vara så ond. ) Men varför jag tror att jag var så elak när jag inte fick som jag ville var nog för att mina systrar var väldigt mycket med varandra. Jag var den minsta och de ville ju inte vara med mig för jag var ju liten. Så de stängde ofta ut mig, och det var väl mitt sätt att ge tillbaka.

Nu när vi har blivit äldre så sätter jag inte mina klor i några armar haha. Men tro mig vi tre kan ha våra stunder där vi bråkar!! Vi kan vara väldigt glada med varandra och skratta och spela spel och hitta på roliga saker. Men vi tjafsar väldigt mycket och det är ju jobbigt. Men nu när ingen av oss bor med varandra så hinner vi inte bli irriterade på varandra så när vi ses så blir det inte bråk längre vilket jag är glad över. För när vi alla bodde ihop så var det rena katastrofen haha

Eftersom jag bor i Göteborg och Jennifer & Beryl bor båda i Oslo så träffar de varandra oftare än va de träffar mig så de två är mycket närmre varandra än var jag är med dem. Det känns ju lite tråkigt men när vi väl ses så har vi det alltid lika kul.

Jag älskar er mina bästa Systrar! 
 

Imorgon kommer jag skriva om '' min rädsla ''


Som alla andra! '' Min första kärlek ''

Jag har inget roligt för mig, och för att ni ska få veta lite mer om mig och vad jag sysslar med så följer jag bloggtränden ( och som SHAEE sa att hon ville att jag skulle göra ). Jag kanske inte kommer svara på alla dessa, men några kommer jag allt svara på. Njut av bloggen och jag lovar att Svara på en fråga VARJE dag :)

Jag har redan svarat på den första frågan '' Om mig '' så jag hoppar ner till '' Min första kärlek ''.



Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Då ska vi se här.  Jag gick i 7an på Stadsskogsskolan i Lindesberg. Jag umgicks väldigt mycket med en tjej som  heter Carro. Hon hade en kille efter sig som heter Marcus ( Han gick då i 9an ). Carro ville att jag skulle träffa honom och se hur han va. Under den här tiden så hängde vi alltid i handbolls hallen och tyckte vi var jätte fräcka. Så där kom jag och Carro, vi såg att Marcus satt där med hans '' coola '' kompisar. Jag tycke väl sådär om Marcus, utan jag  var mer ute efter hans kompis Mattias. Så vi såg det som en jätte chans haha.

Tiden gick och Marcus började höra av sig till mig. Jag tyckte inte riktigt om det för det var ju Carros kille. Men hon sa till mig att Carol jag vill inte ha han så kör hårt ;) Jag visste inte riktigt om jag ville. En dag frågade han mig om jag och min kompis Julia ville komma på middag i hans systers lägenhet ( Mattias var även med, och vi skulle para ihop dom två ). Vi tackade ja till middagen. När vi kommer dit så luktar det lite små bränt, men de hade dukat jätte fint och hade gjort det mysigt. Efter att det hade gått en stund in på kvällen så ropar han in mig i köket, när jag kommer in där så ger han mig en STOR bukett med rosor. Jag blev helt ställd och visste inte vad jag skulle göra. Men jag sa tack och gav honom en kram. Lägenheten låg 5 min ifrån Julia, så när pappa ringde och sa att han skulle hämta mig så SPRANG vi till Julia. Jag ville inte ta med mig rosorna för jag ville inte att pappa skulle se. haha jag minns verkligen det här så väl. Så jag valde att lämna rosorna hemma hos Julia medans jag smed en plan på hur jag skulle få hem dem utan att pappa skulle se det.

Tiden gick och vi träffades nästan varje dag. Jag hade ju aldrig varit tsm med någon så detta var ju as coolt och det kändes bra att veta att någon gillade mig för den jag var. Det blev dock inget mellan Julia och Mattias. Men jag och Mattias blev väldigt bra kompisar. När det hade gått ca 6 månader så fick jag reda på att jag skulle flytta till Västerås med min syster och mamma. Jag visste inte vad jag skulle göra.  Jag och Marcus skulle ju inte få ses varje dag som vi hade gjort innan, hur fan kommer det bli? Jag kom med förslaget att det inte skulle funka och att det var bättre om vi gjorde slut. Men det ville han absolut inte. Han gjorde allt för att det skulle funka. Jag var villig att ge det en chans.  När det hade gått ca 2 månader så kände jag direkt att VAD FAN GÖR JAG HÄR ? jag hatade Västerås och ville bara hem till Marcus och alla mina vänner. Jag trivdes absolut inte, men efter skol avslutningen ( från 7 till 8 ) så flyttade jag hem till Lindesberg igen. 

Efter att jag flyttade hem igen så kunde jag äntligen få träffa alla mina vänner när jag ville, men även vara med Marcus. Vi satt verkligen ihop. Vi gjorde ALLT med varandra. Vi var inget tråkigt par som bara satt och glodde TV. Vi var alltid med kompisar vi parade ihop många utav mina tjej kompisar med hans killkompisar. Som tex Carro Blev tsm med Joppe, Marre blev tsm med Packe, Julia & Johan träffades så vi hade alltid våra bästa kompisar runt oss.

Snart så har det gått ett år sedan vi börja träffas men det kändes verkligen inte så. Men han var som min bästa vän och min pojkvän. Min familj tyckte jätte bra om honom. Han gjorde verkligen ALLT för mig. Om jag låg hemma och var sjuk så var han alltid där med något gott och tröstade mig. Gick vi in i en affär och jag sa ååh vad den tröjan är fin, den ska jag nog köpa. Dagen efter kommer han med den. Han var verkligen allas tjejers dröm.  Tiden gick och allt var som vanligt.. Det började bli vinter och hans föräldrar skulle åka bort till Thailand i 3 Veckor.  Han frågade mig på skämt om han och jag skulle följa med dem. Jag sa såklart jaa ;) Men det var mest på skoj.
Några veckor efter så kommer hem och säger Carol vi får följa med vill du ? Jag fattade inte riktigt, nu har jag min möjlighet att åka till Thailand med min pojkvän och hans familj. Jag sa jaa men jag visste fan inte hur jag skulle få ihop alla pengar. Men han sa att det löser vi Carol tänk inte mer på det. Jag var jätte glad och visste inte hur jag skulle tacka honom. Men sen kom han en dag och sa, Carol! Det blev något fel med biljetterna och vi kan inte följa med. Jag blev jätte ledsen, men jag var ändå jätte glad att han hade försökt få tag i pengar och fick det sedan är det inte hans fel att det blev fel med biljetterna.

Jag sitter i '' mys rummet '' i skolan och kollar på film med alla 8or, helt plötsligt ringer min telefon. -  Hallå? -Hej det är Marcus, kan du komma ut fort jag är utanför.  Jag gick ut och där stog han. Han sa - Här får du en tidig julklapp för att det inte blev någon thailandsresa, och öppna den nu. Jag blev rörd och undrade vad som låg där i. Jag öppnar försiktigt och jag ville inte TRO MINA JÄVLA ÖGON!!!!!! Gissa vad det var som låg i ?  flygbiljetterna till THAILAND. Detta var helt jävla sjukt.  han hade TOTAL lurat mig. Det var den BÄSTA överraskningen och bästa julklappen jag någonsin fått. TACK TACK TACK.

Den 4 Mars 2007 åkte vi till Thailand. Men det hade hänt lite saker mellan oss innan. Jag visste inte riktigt vad jag kände längre.  Nu kändes det som att vi var tillsammans för att vara tillsammans. Jag kände inte det där speciella som jag hade gjort innan. Jag blev sur på mig själv, jag pratade med Marre och frågade henne vad jag skulle göra.  Tillslut så kom jag fram till att jag ville ha ett uppehåll och inte ses så mycket innan vi skulle till Thailand. Utan jag ville vara ifrån honom sen hoppas på att jag skulle få tillbaka mina känslor under resan. Men tyvärr så fick jag inte det och vi gick skilda vägar efter att vi kom hem.

Idag pratar vi sällan, men vi är inte ovänner. Han kommer jag alltid minnas, han var alltid så snäll, han offrade allt för mig och ville alltid mig väl. Men jag behövde någon som kunde säga åt mig. Någon jag verkligen kunde bråka med utan att den andra la sig direkt. Men jag tycker om honom som vän och hoppas att alltid ha kvar kontakten :)

Här fick ni veta om mitt långa och händelserika ''' första förhållande '' :)


Otrogenhet!


Pajade min dyra resa till Cypern Tack :)

( Håll i hatten, för här med kommer ni att få läse en massa avslöjanden. Om ni inte vågar, så sluta läs NU! )

Jag ligger här i min säg och grubblar lite över Otrohet. Aa mina närmaste vänner vet mycket väl vart jag vill komma med detta. Jag förstår mig inte på människor som kan med att vara otrogna. Jag måste bara förklara kort här!  

Jag kan säga att när jag är singel så lever jag mitt liv och njuter av varje sekund. Jag gör EXAKT vad jag vill, jag har mina roliga stunder och bryr mig INTE om vad folk tycker och tänker.. För det är det sista man ska göra. Lev ditt liv och skit i vad andra tycker. Men så FORT jag skaffar en partner så HÅLLER JAG MIG TILL DEN! OK?! Mitt första förhållande höll i 2 år.. Jag kan erkänna att jag inte var förälskad eller dunder kär igenom hela perioden. Bara för att jag inte är kär är det OK att gå knulla med någon annan? är det OK att jag går och kysser någon annan? är det OK att jag går och smeker någon ? NEJ DET ÄR INTE OK!!!

Alla har sina olika anledningar till att vara otrogen. Man kanske inte älskar sin partner längre, man kanske vill ha lite spänning i det hela, man får inte det man söker hos sin partner och därför söker man det hos en annan. haha jag kan bara skratta. Otrohet är en sjukdom ok? Det är som en drog, Har du en gång testat det kommer du ALDRIG kunna låta bli det. Har du någonsin hört '' En gång otrogen, alltid otrogen? '' Aa så är det också. Ni som läser detta ska inte läsa det och tro att jag bara hittar på en massa blaja som jag slänger upp på min blogg för att få uppmärksamhet, utan jag har varit med om det. ( INTE ATT JAG VARIT OTROGEN, UTAN BLIVIT BEDRAGEN OCH SETT NÄR EN PERSON HAR BEDRAGIT SINA FLICKVÄNNER, )

Jag vill bara inte att ni tjejer/killar ska gå igenom det jag fått gå igenom. Jag skiter fullständigt ifall det tog slut, det var bara det bästa som kunde hända. Det var inte det jag lipade över i 3 dagar. Utan det jag lipade över var för att jag tänkte - CAROL BONE ANDERSSON!!  Är du så jävla PANTAD..Skyll dig själv, skyll dig själv. haha jag skrattade åt mig själv. Alla visste om det innan. Jag med men jag ville bara inte fatta det, jag ville inte tro det, jag ville inte erkänna det. Men äntligen när jag kom ut ur det osunda förhållandet så öppnades mina ögon upp och jag insåg det. Vad har jag gjort för att förtjäna denna ? Den frågan ställer nog alla sig i den situationen. Men Jag som ALDRIG i hela min värld skulle kunna, eller har tanken till att kolla på andra när jag är tillsammans med någon. Varför blir jag utsatt? Aja det är något jag aldrig kommer få svar på.

Personer som är det kommer som sagt alltid för bli det. Visst man kanske har ett uppehåll på 1 månad, 1 år 10 år ? aa you name it, but baby you are NEVER going to be free from it. It's your drug :/ vare sig du vill eller inte. Ung eller gammal.

Jag väljer att inte nämna några namn i detta inlägg för jag vill visa respekt. Men Girls and boys.. You are so stupid if you do not understand!!  Ni som tar åt er lite, det är er jag menar.. kanske inte att ni har varit otrogna, men ni har varit med i den kärleksaffären...  Alla förtjänar att veta, vare sig man vill eller inte.


Nu fick jag ut min ilska och det känns oerhört skönt ska ni veta :D   Jag hoppas att ni som läser detta tar en stund och tänker på detta. För Tack vara detta så har jag JÄVLIGT svårt att hitta en kille, en kille jag kan lita på, en kille jag vill släppa in i mitt liv. Men jag har inte bråttom med något, utan det får ta sin tid varesig så om det är 1 dag eller 10 år.

Tack för mig och hoppas att ni har haft en lika mysig 4 Advent som jag :) GODNATT


Dumma dig :P En spontanis resa till Linde imorgon!



Jag vet inget längre... allt bara snurrar. Allt har bara blivit för mycket IGEN! Så det blir en tripp till Linde imorgon.  Jag och pappi ska ha ett mini julbord haha och kolla på handboll. Rik kommer upp för att spela mot Linde.

Igår blev det lite för mycket av det goda.. men mår bättre än väntat. Kvällen började med middag hemma hos Jess, jätte mysigt. Satt där med hennes föräldrar åt färska räkor och drack vin, mums. Sedan drog vi vidare till Viktoria då även Olivia var med. Efter det blev det Park lane. Ibland är det allt bra att vara Social och trevlig när man är lite sådär onykter på fredags och lördags kvällarna ;) Jag har blivit bästis med Gingern på parkan så gött med billigt insläpp där ;)  Men det var faktiskt inte så kul där igår, jobbig musik, konstigt folk aa inte lika bra som det brukar. 

Dagens planer är 1. Gå och köpa julklappar innan jag åker hem till Linde, 2 Laga mat förmodligen kolla reprisen på handbollen, 3 fixa sig för att ta ett glas vin med Diana :) Efter det blir det att Packa och lägga sig för kl 10;oo går mitt tåg mot Lindesberg ;D


Onsdag!


( Jag och pappi påväg till Barcelona 08 )

Jag sitter ny duschad vid köksbordet och håller på med alla pengar till studentflaket. Det är fan inte lätt att hålla koll på alla elever, pengar och aa allt vad man nu ska hålla koll på, men tur att jag har världens bästa pappa som hjälper mig med en hel del.  Det är inte så många kvar som ska betala in, men efter att alla har betalat in så är min stora uppgift klar och då blir det bara iväg till Trädgår'n och kolla om de har lite olika alternativ om hur vi kan springa ut där. Kan inte fatta att Studenten är snart här helt galet verkligen!

Idag består det att göra klart mitt hyllningstal, hem till Frida och hennes Familj plus att vi ska jobba på vårat projektarbete.  Det som känns skönt är att jag börjar hitta min motivation till att börja plugga igen. Men jag kommer aldrig kunna vara så som jag varit innan, vilket stör mig oerhört mycket! Men de man inte dör av gör en starkare som sagt.  Jag är iaf stolt över mig själv och är glad att se de lilla hoppet som ändå finns.

Ha en trevlig Onsdag gott folk :)


Förvirrad!!!


( Saknar att ha långt hår )

Panikångest, tveksamhet, saknad och hjärtklappning. Såhär kände jag igår när jag skulle lägga mig. Det bara kom ifrån ingenstans, och jag vet inte varför. Tårarna bara forsade, mitt hjärta slog hårt och något sa mig att det är något som inte stämmer. Jag kan bara inte komma på vad det är, usch vad jobbigt detta är. Jag känner bara att det blir för mycket nu. Jag längtar tills jag kommer hem till pappa och komma ifrån allt, att ligga och bara ta det lugnt hela dagarna. Fira jul med HELA min familj. Det kommer att bli den första julen på MÅNGA MÅNGA år hela familjen firar tillsammans.


Tredje Advent!



Att ligga i sängen och kl är kvart över två känns så underbart. Det är söndag, och söndagar i December innebär en massa mys med dem man gillar. Så idag så blir det Pulkaåkning, pepparkaks bak och glöggmys. Så jag ska gå runt och plocka undan och städa lite :)  Min dag var även väldigt slapp, det var den första lördagen jag inte varit ute på länge. Jag låg framför tv hela dagen och kvällen. Amelie komoch höll mig sällskap, mycket trevligt.

Jag ska ligga här ett tag till sen blir det upp och fixa sig. Ha en super mysig Advent :)


Mys Lördag!



Fyfan säger jag! Jag mår som jag förtjänar ja.. Gårdagen var sjuk.. J.P från Paradise hotel var på Park Lane, han kollar och förklarar hur vacker jag är. HAHa ett skämt han är nog den mest patetiska människan som finns. Okej om det var Petter ;) Nej men jag och Jessica började ganska lugnt men det slutade väldigt galet. Inte så mycket sömn så är jävligt trött. Så idag blir det att gå runt i träningsbyxorna och linne plus en filt. Mysigt, Amelie kommer nog hit lite senare så det blir att mysa till det med Ljus, gott att äta ( Pizza? ) sen en massa skitsnack såklart.

Hoppas att alla hade en lika lyckad fredag som jag. =D


FREDAG!



Äntligen är det Fredag. Idag blir det att ta det lugnt på dagen sen till kvällen blir det att åka hem till Jessica för att förkröka:) Efter det blir det att dra sig in mot stan för att Festa som aldrig förr.  Hoppas att det är massa roligt folk som ska ut idag så att man kan få en ball kväll. Imorgon har man inget planerat, men jag hoppas på något mysigt iaf och på Söndag så ska jag, Jessica & Olivia ha julmys med lite bak, glögg och aa ni vet så.  Men nu ska jag fixa mig sen möta upp Amelie i stan en snabbis.


THAILAND 2 JANUARI?


Jag sitter här och kollar lite resor till mig och Jessica. Jag hittade en SJUKT BRA RESA. Flyget går mot Phuket den 2 Januari, det är ett as frächt hotell och det är ett GALET bra pris. Jag vill reservera det och hoppas att allt går som planerat. Jag skulle bli så ledsen om det kommer något i vägen nu. För det jag behöver är att komma härifrån, åka långt bort och bara vara ifrån alla människor. INGEN får SABBA DETTA!!!!!


Jag blir galen!

Ärligt talat! Jag blir GAAAAAAAAAALEN! jag är frustrerad, trött, drömmer sjuka drömmar och fattar ingenting. Det får vara nog nu jag orkar faktiskt inte ta mer, eller rätt är det sagt jag tänker inte TA mer. Önskar att jag hade min älskling här just nu. Nej denna livstilen tycker vi inte om.

Idag vaknade jag bredvid mina två bästa älsklingar, efter ett tag så åkte jag in till stan för att Luncha med JessiBaby och Leo. Sen mötte jag upp Lisa och gick runt och kolla lite. Men nu sitter jag hemma och håller på med alla pengar jag fått in för flaket. Jag blir GALEN jag får inte det att stämma. Men det blir att åka till banken snart för att lösa upp allt.

Imorgon är det äntligen Fredag och det betyder bara en sak. Det är dax för partaj och utgång med Jessica. Vi ska köra en lördags repris.  Jag håller även på att planera in julen och allt som händer nu.


Har inget mer att Skriva.. TRÖÖÖK! 

Hitta gamla bilder!


Slutet av 9an :)

Spanien med handbollen 2008

Midsommar 2009 men Jessica & Olivia ;D

Jul i Botswana förra året ( knepigt att det var 30 grader å Jul )

2008

Gud vilken mysig dag jag har haft. Det började med en läkarundersökning som gick bra och efter det mötte jag Brittan på NilsErik. Vi gick runt på stan och fixade lite ärenden, lunchade med Jessica och pratade om allt. Skönt att ha en till person som förstår mig :) Men tråkigt nog så stannade hon i Göteborg bara över dagen. Men som tur ses vi ju till Jul igen.

Nu på kvällen så blev jag hembjuden till Jessica på middag. Det var verkligen så jävla gott. Senare drog vi till 4-gott för att köpa oss en massa godis. Sedan har vi legat i min soffa och tjockat oss, men jag fick inte i mig så mycket godis. Dock är jag inte så sugen på godis eller något sånt!!  Men kvällens höjdpunkt var när vi skulle gå ut och gå med Leo, och backen jag har utanför mig blev till en pulkabacke. Jag drog ner jackan, satte min på rumpan, lyfte på benen och sen åkte jag fort som FAN ner haha. Det var skit kul verkligen. Jessica gjorde även samma sak. Jag har inte skrattat så mycket på länge, gud vad jag önskar att jag var ett barn igen.


'' Läsar fråga ''

Som tur har jag lite tid över såhär efter en hel kväll med handboll och en annat bra på Tv. Jag vill bara säga Grattis till Både damerna och herrarna och vann :)

Igår så skrev jag världens inlägg om mina tatueringar. Jag skrev även att om ni undrar något så är det bara att ställa frågor. Jag upptäckte just en till fråga. Personen ville att jag skulle berätta lite om mig själv. Jag har en hel del att berätta för er som inte känner mig. Sätt er skönt och håll i hatten!

För er som känner mig kommer detta bli lätt att förstå! Men för er som inte känner mig kommer detta bli intressant hoppas jag verkligen haha.

Jag heter Carol ( Bone ) Andersson, levt i 18,5 år. Jag föddes 1992 Maj 14 i Botswanas huvudstad som heter Gaborone. ( Botswana ligger i södra delen av Afrika ) Jag är alltså inte hel Svensk utan min fina mamma är Från Botswana. Jag har två systrar och även dem är födda där. Hela min familj flyttade till Sverige när jag var 4 år. Vi kom hit i 1996 och i slutet av December och det skulle snart bli nytt år. Om jag ska vara ärlig minns jag inte alls hur det var att flytta hit och va här, men jag minns såväl när jag skulle säga hej då till mina bästa vänner jag hade på mitt dagis. 

Åren gick och helt plötsligt kunde jag prata Svenska och nu levde jag en helt ny livsstil. Jag började skolan och jag hade alltid väldig lätt för att skaffa vänner. Men jag hade två vänner som verkligen var mina BÄSTA och det var Malin & Jessica. Vi gick i samma klass från förskolan till 6an, men jag och Malin fortsatte ända upp till 9an. 

Under alla år så har jag ALLID haft den inställningen att jag måste säga det jag tycker och tänker. Jag vill inte vara dum, men det är bara en spärr jag har. Det värsta jag vet är människor som är oärliga, det bevisar bara en svaghet och en egen osäkerhet som man har till sig själv. Jag kan ju säga att ibland så önskar jag att min mun kunde ha varit tyst i vissa situationer. Jag har verkligen fått ta riktigt hårda smällar tackvare att jag är så ärlig och rak. Men jag ångrar inte det en sekund. Utan jag har bara lärt mig och det har gjort mig så mycket starkare. 

När jag började 7an så var allt så spännande. Jag skulle börja i en ny skola med nya människor, en ny klass, nya lärare. Allt gick som på räls. Jag saknar verkligen 7-9. Det är verkligen mina bästa och roligaste år. Men ju äldre jag blev så kände jag att Lindesberg ( Staden jag är ifrån och bott nästan hela mitt liv i ) var inte min stad längre. Jag var super glad att jag fått växa upp där, men jag VÄGRADE stanna där efter att jag skulle gå ut högstadiet. Under en tid i  9an tsm med en kille som inte kom ifrån samma stad. Utan han bodde i Göteborg. När jag var och hälsade på honom så upptäckte jag staden mer och mer, och varje gång jag skulle åka hem till Lindesberg så kändes det som att jag åkte ifrån mitt hem. Det kändes så jobbigt att åka ifrån Göteborg, det blev som mitt hem. Jag fastnade verkligen för denna underbara staden.

Jag satt och fundera. Var ska jag ta vägen efter att jag slutat 9an ? Jag vill inte, jag vägrar att bo kvar här. Sedan kom jag på att fan det är ju i Göteborg jag ska bo och vara i. Jag tjatade på mina föräldrar om det, men de tyckte inte att det var en sån jätte bra idé att släppa iväg deras minsta dotter 35 mil ifrån dem, speciellt inte när jag bara var 16 år. Men som sagt så har jag en jävla stark vilja och jag ska få det jag vill ha. Jag flyttade till Göteborg 25 Oktober 2008. Så här bor jag utan familj och gjort sedan 2 år tillbaka. Det är inte många 16 åringar som klarar av det. Det behövs  verkligen tillit för att man ska kunna klara av det. Man behöver vara självständig och social för att klara av detta.

Att flytta hem ifrån i en sådan tidig ålder har inte alltid varit lätt. Jag har haft det jobbigt, men jag har även klarat det strålande. Jag ångrar mig inte en sekund att jag flyttade hit eller i den unga åldern. Det var mitt livs bästa val. När jag tänker tillbaka så blir jag bara så himla stolt över mig själv. Jag kommer ALDRIG flytta hem igen, men det är väl klart som fan att jag saknar min familj, mina vänner pappa mat, mamma som alltid tjatar om allt möjligt. Men jag klarar mig så mycket bättre på egen hand. Dock måste jag säga att jag är hemma och hälsar på min familj väldigt ofta. Jag pratar med dem VARJE DAG. Det är väldigt sällan det hinner gå dagar innan jag hör något ifrån dem.

Till er som är rädda för att flytta hemifrån nu. GÖR DET! har ni bra föräldrar så låter dem dig alltid att komma hem om du inte skulle klara av det. Det är en erfarenhet och en jävligt bra erfarenhet kan jag säga. Våga ta risker det är det ända jag kan säga.

Jag vill även säga till er som har förutfattad meningar om mig. Jag är en väldig glad, rolig sprallig spontan tjej som älskar att se folk skratta. Jag vill göra alla i min omgivning glada, och speciellt mina nära och kära. Men mång kan få en bild utav mig att jag är en jävla bitch hit och dit. Jag tänker inte sitta och försvara mig. Jag kan vara jävligt tyken och elak, men det finns alltid en anledning till det. Så lär känna mig innan ni dömmer ;D

Här kommer lite bilder på min när jag var en liten skit unge ;D



Nu kan jag inte skriva mer nu för mina fingrar är himla trötta.

Godnatt /  Jag hoppas att du fick svar på din fråga :)


Tisdag!



Nu är snart Tisdagen slut och imorgon är det redan Onsdag. Det kommer att vara en fullspäckad dag. På morgonen blir det iväg till läkaren, efter det ska jag möta upp min underbara kusin Ann- Britt som kommer ända från Oslo hit till Göteborg för att fixa lite saker. Det ska bli jätte skoj att träffa henne igen. Efter det så blir det iväg till Kärra för att äta middag hos Jessica och hennes Familj, när vi är klara där blir det vidare till stan för att köpa med oss en massa godis och dricka. Efter vi gjort det blir det en mys kväll hemma hos mig och Jessica ska även sova här. Det låter som en underbar dag. Vi ska även kolla på Resor till Thailand, jag hoppas att allt löser sig nu för att komma ifrån allt dethär skulle vara så jävla underbart.  Plus att man prins kanske kommer vara där när jag åker dit..  Vi får hoppas på det iaf.


Om mina tatueringar!

Jag måste säga att det är faktiskt jätte kul när ni Läsare lämnar en kommentar, men speciellt när ni vill veta något speciellt om mig. Nu är det en läsare som vill att jag ska berätta mer om mina tatueringar, och självklart gör jag det :) Så vill ni veta något om mig så lämna en kommentar så löser jag det :D

Aaa vart ska jag börja. Jag har hittils 4 tatueringar och har planer på att göra fler. För er som inte har tatueringar så är det som en drog. Har man gjort en så kan man inte sluta. Jag gjorde min första tatuering för ca 1 och ett halv år sedan. Jag ville börja med något litet och något jag inte skulle ångra ( vilket är det viktigaste när man tatuerar sig ). Jag Kan säga att jag ångrar inte min tatuering, men jag ångrar personen jag gjorde den hos. Ni undrar säkert vart jag gjorde den och vad det är för någon tatuering. Tatueringen är mitt namn som är inristat i nacken. Killen jag gjorde det hos var en som jobbade svart och hade en studio hemma. Han använde inte rätt nål så att tatueringen försvann sakta men säkert. Ni ska inte tro att jag bara ok skitsamma, utan jag var där 2 ggr och fixade till den men det blev ändå inte bättre. ( Nu är det fixad och klar )

Efter att det hade gått några månader så tänkte jag. Nej jag vill göra en till men denna gången hos en riktig studio. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig till eftersom mina föräldrar inte bor här i Göteborg men framförallt att jag inte fick och inte var 18år. Men jag löste det lika lätt som allt annat haha. Jag ville göra en tatuering för min Mormor som just hade fått bröstcanser. Denna sitter på min vänstra skuldra. Det ska föreställa en Elva som sprider lycka, och i detta fall är det min mormor. Hon är en av de starkaste kvinnorna jag mött i mitt liv, och även hon som gett min mamma all styrka och mod. 


I Augusti så var jag i Cypern med Frida. Jag har suttit och tänk på om jag skulle våga göra en tatuering där. Efter ett tag kom jag på att jag vågar göra det. Dels för att det kommer vara ett minne för livet att dem är gjorda där, men även ingen väntetid. Jag kunde göra det direkt när jag kom in i studion. Denna gången gjorde jag två st. De sitter på Underarmarna och det står på ena Tiny och den andra Anders. Nu undrar ni väl vad det står för. Det är nämligen så att min Mor heter Tiny och min Far heter Anders. Detta är två personer jag skulle kunna DÖ för. Två personer som älskar mig oavsett mina misstag och svagheter. De ställer upp, lyssnar och förstår. Det är verkligen få föräldrar som gör så mycket som mina gör för mig. Ibland kan de vara lite för snälla, men det gynnar ju bara mig ;) Eller? Men med mina tatueringar ville jag förstärka våra band och visa att jag verkligen älskar dem och att dem är med mig vart jag en går. Varje gång jag saknar mina föräldrar lyfter jag på armarna ger namnen en puss. Tro mig, det kanske låter töntigt men det hjälper.

Som ni märker har jag bara tatuerat mig på ställen men kan dölja, och det kommer jag att fortsätt med. Jag jag gått igenom en hel del under mitt 18åriga liv. Både lätta och Jobbiga saker. En sak har jag lärt mig och det är att ALDRIG ge upp. Jag är även halv Motswana ,och som det ser ut nu kommer jag att tatuera in '' Ge Aldrig Upp '' På Setswana, vart jag ska göra det tänker jag inte avslöja en.

Här har ni fått en liten förklaring och baktanke med alla mina tatueringar. Jag tänkte lägga upp lite bilder så att ni får se dem :)



Här ser ni min första Tatuering som är Carol I Nacken.

Här är min andra tatuering som är till min Mormor!

Här sitter jag och ska påbörja min andra tatuering!

Här ser ni min 3 '' Anders ''

Och min 4 '' Tiny ''

Plåtad!

Idag har jag blivit plåtad av Olivia. Hon har ett skolarbete som handla om att hon skulle ha mig som modell, dock inte som mig själv utan jag skulle vara ut klädd till aa '' hora '' '' porrskådis '' aa kalla det vad ni vill haha.  Det kändes inte helt rätt måste jag säga men man ställer väl upp för sina kompisar. Hon tog även jätte fina bilder på '' Normala jag utomhus i de fina vädret. 

Övrigt mår jag la inte så jätte bra. Min kropp är fortfarande helt lam efter helgen, jag är trött och min röst är ju verkligen inte bättre.. Jag blir hesare och hesare :( Kan knappt prata.

( Mamma & Pappa DÖDA inte mig he he )


Varför ?


Hur fan gick det såhär fort ? Det började men några och nu är det tvåsiffrigt. Det finns ingen annan än mig själv att skylla på. Jag fattar inte hur fan jag ska få tillbaka de kg jag tappat! Detta gör mig sjukt nervös, irriterad & rädd. Usch detta skrämmer mig och jag måste få stopp på detta nu innan det får förlångt.

Jag vaknade med en jävla ryggsmärta, ont i nacken och bredvid min '' Anders '' tatuering ser jag VÄRLDENS blåmärke. Det första jag tänker är VAD FAN HÄNDE IGÅR?? Efter en massa grubbel så kom jag ju fram till att .. uuuh det är ingen som slagit mig haha utan Jessica kom farandes och skulle krama mig när jag satt på en bar stol, så det slutade med att jag ramla .. Tack Jess ;)


Aj :(


Andra Advent!



Ligger i sängen och försöker bli ut vilad efter allt jävla festande! Det kommer inte bli några fler utgångar för min del på ett bra tag. Men jag måste säga att gårdagens utgång blev JÄVLIGT LYCKAD.. Aa förutom att Vakten och Bartendern tyckte att jag hade för mycket attityd, men det gick ju bra sen iaf. Jag och Jessica gick först till Chez sedan vidare till Parkan. Mycket trevligt folk stötte man på. Tack för att alla gjorde min kväll Jävligt lyckad ;)


Idag är det Andra advent och det ska firas med middag och en massa julmys hon min lilla familj, familjen Johansson & Sjöstrand :)


Du kommer aldrig knäcka mig din jävla idiot!


Mitt huvud mår inte så jätte bra. Jag har sprungit runt och letat efter alvedon men finner ingen tyvärr. My bad! Jag vill bara tacka Olivia för hennes middag. Grattis igen gumman! Det blev några glas Rosé för mig. Men idag kör vi igen. Jag ligger på soffan och väntar på att Alma ska komma med Film & Godis =) Vi ska mysa till det innan det blir utgång och fest. Jag håller bara tummarna att min huvudvärk hinner försvinna.




En gång Otrogen- Alltid Otrogen ? Det är så jävla sant


Bakis på en Fredag (Y)


( Ett bra tag sedan haha, Minns allt denna kväll, eller vad säger du Olivia haha )

Usch vad jag mår dåligt.  Tanken var att vi skulle ut och ta ett glas vitt och prata lite. Men NEJ så blev det såklart inte. Det kom in en massa cider, shots, öl aa usch säger jag nu. Det var trevligt i övrigt ha ha ;) Håller på att fixa mig nu för att snart åka in till stan och inhandla en Poncho, om inte så kommer jag ALDRIG klara av kylan. Efter det blir det mot NilsErik och bussen till Olivia. Där bjuder hon på middag och ett gott förkrök innan vi ska in till stan och festa igen. Jag får se om det blir nå alkohol för min del, som det ser ut nu så blir det inte det haha.

Aja jag hoppas att alla får en toppen Fredag. Festa lugnt och tänk på att det finns en dag imorgon med :)


EN SAK TILL!!  DEN JÄVLA IDIOTEN SOM TYCKER DET ÄR SKIT KUL ATT RINGA IFRÅN DOLT OCH ÄR HELT TYST I LUREN KAN JU LÄGGA NER DET !!!!!!


Imorgon är det Fredag ;D



Jag sitter här i soffan och hostar lite lätt för mig själv. Min förkylning har blivit bättre, dock så hostar jag lite. Jag vill bara till ett varmt och underbart land. Jag sitter och håller tummarna att jag ska få en resa av min Mor & Far.

Imorgon är det Fredag och Olivia ska äntligen fira sin 18års dag ute i Ale(?)  Aa någonstans där borta ska vi äta middag och förfesta, sedan blir det in till stan för att festa på riktigt. Det är så kul att alla har fyllt 18 så att vi kan gå ut tsm :)

Funderingar & Tankar
Jag har som vanligt legat och tänkt på hur mitt liv ser ut nu som singel. Hum ja det är ju en stor skillnad måste jag ju säga. Positivt, Negativt ? Hum ja både och..  Som jag sagt innan så är jag inte Singel typen, utan jag är den som behöver närhet och värme ( Speciellt under denna årstid ). Dock är det underbart skönt att hitta min själv efter en väldigt omtumlande period. Jag har börjat att hitta mig själv och den glada positiva spralliga busiga Carol som alla i min närhet säger att de saknar. Men nu har jag fan hittat det och det är jag jävligt tacksam för :D
Till er som gått igenom samma som jag och tusen andra gör, så tänk såhär : Deppa FAN inte ihop och tyck synd om er själva. Utan man MÅSTE må dåligt för att kunna må bra. Jag har lärt mig av detta och jag har bara slängt det i min '' erfarenhets väska ''. Efter att jag gått igenom detta så många gånger så öppnade jag bara upp den  och tänkte på hur jag gjort alla gånger innan. Tro mig det har hjälpt mig och jag känner ingen sorg längre. Så varje gång ni mår dåligt så se det som en erfarenhet som ni kan ha nytta av längre fram.


Onsdag!


Sitter och kollar igenom Cypern bilderna, Jag ligger på mage och skrattar. Asså vissa bilder är inte OK! Men jag måste säga att jag saknar allt med Cypern. Folket, Värmen, Havet, Stämingen och allt. Blir att åka tillbaka dit ;) Man klagade på värmen, men du jag skulle inte tveka en sekund, jag vill bara bort från jävla Sverige och Sveriges klimat. Vad fan hände med växt huseffekten? Hum!


Ögonen rinner, näsan rinner & jag låter som en kråååhååååkaaa! Det kan inte bli bättre. Men min dag har varit bra iaf haha. Jag har sprungit runt på möten hela dagen känns det som. Vi kom fram till en massa bra saker iaf. Studenten är FAN HÄR SNART! Det känns jävligt overkligt

Jag är jävligt hungrig för engångs skull, men kul att man inte känner någon smak eller lukt! Då kan man fan vara utan fast nej jag måste gå upp mina underbara 10 kg som har försvunnit (Y)  Jag ska iaf vänta på att Jessica ska komma så får vi se vad vi hittar på för gott.


RSS 2.0