Bilder på Mormor <3

Här förklarar och visar mamma min tatuering för Mormor.. ( kolla på nästa bild och på hennes reaktion )


Mormor blev jätte glad och chockad när hon såg den. Det värmde verkligen!


Mor och Dotter..  De två vackraste kvinnorna i mitt liv!!


R.I.P Mormor Rose <3

Det har hänt så mycket i mitt liv nu den senaste veckan!

 Jag fick ett samtal som jag verkligen hoppats på att inte få. Min mamma ringde och när hon sa Hej Carol så hörde jag DIREKT att något inte var som det skulle..   Ni som känner mig vet att jag för snart 2 år sedan tatuerade in sen stor tatuering på min vänstra skulldra. Den symboliserar min Mormor och hennes styrka och glädje. Min mormor led av Cancer, men hon kämpade och kämpade. Torsdagen den 21 April 2011 är ett datum som kommer att ristas in i mitt hjärta. Det var då jag fick samtalet av min mamma att vi hade förlorad våran käre Mormor, Mamma, Syster, Farmor & Dotter!

Detta har gjort extremt ont, och det har tagit riktigt hårt på alla oss i familjen, men mest på min mamma. Att inse att döden ligger så nära oss är hemskt. Så snälla ta hand om era nära och kära nu.  Jag tackar Dahlbecks och Jenny för allt stöd ni gett mig under de jobbiga tiderna....

Till dig Mormor Rose -
En kvinna så stark som du, en kvinna så vacker som du, en kvinna så glad och hjälpsam som du är svårt att hitta. En lika stark kvinna som du är din dotter och min mamma. Utan dig hade min mamma inte varit värdens bästa mamma.

Du är saknad och du har lämnat ett stort stort  tomrum efter dig. Jag är så långt ifrån dig, men du är så nära mig. Jag vet att du kommer att vaka över alla oss som du gjorde när vi var små.  Detta var det bästa för dig, för att se dig lida var det värsta jag någonsin kunde se. Nu är du med Gud, din son, din man, din mamma och alla andra som lämnat oss.

 

Jag älskar dig Mormor Rose- Vaka över alla dina barn och vi kommer vaka dig.

All Love yo my Mum Tiny <3


Grill hos J ikväll!

Solen skiner och det är underbart! Man kan inget annat än att njuta av det. Ikväll hade jag och Jenny tänkt grilla lite och ta vara på solen. Till kvällen blir det bara lugnt, var till vikkan en sväng igår och tog ett glas vitt. Men kan ju säga att gårdagen inte var min dag. Allt gick snett, först glömmer jag mitt legg i Billda, jag missar en massa bussar till mig, jag får migrän och aa så kvällen slutade kl 12 för mig och jenny haha.

Måste säga att vi träffade på några små pojkar som var sjukt roliga. -  Eeeh jag e 16 men jag fyller faktiskt 17 iår! Åååhh du jag var ute första gången när jag var 15 mm å vet du vart jag kom in då ? Aa NIVÅ asså fattar du huur ball det är eller ? - Sedan så frågade om han hade blivit full på 1 öl - och de hade han ;)  Jag dör vad roliga dom vaaaaar-...  Tänk att man själv har vart sån.

Här kommer överraskningen ;)


Tankar och funderingar!


Alla på denhär bilden är de ALLRA viktigaste i mitt liv. Mamma,(Jag),Farmor,Jennifer,Pappa&Beryl!

En klump i magen, känslig och tankarna flyger runt i huvudet. Sedan jag blev singel så har jag verkligen upptäckt en helt annan sida av mig själv. Det är en sida jag verkligen älskar, jag är otroligt glad att jag fann den och det var en '' Perfect timing ''. Jag lever och njuter utav livet på ett sätt jag inte gjort innan. Jag har hittat egenskaper hos mig själv som jag inte trodde fanns, men som finns. Delvis att jag ser mig själv på ett mer positivt sätt nu än innan. Jag gör bara saker jag tycker är kul just i den stunden, känner jag inte för att göra något så gör jag inte det. Jag har blivit mer spontan vilket jag gillar. Förr var jag alltid tvungen att planera och veta exakt vad som skulle hända ( vilket såklart sitter kvar, men inte lika mycket ).

Jag har varit med om så otroligt mycket i mitt liv. Mycket bra men även en del jobbiga saker, Men som jag alltid säger - De du inte dör av,  gör dig starkare. Det är verkligen mitt livs motto, och så är KARMA en stor del av mig. what goes around comes around.

Jag har levt ett väldigt galet liv nu det sista. Jag festar mer än vanligt, träffar nya människor och har verkligen levt mitt liv fullt ut. Jag är verkligen glad över att jag lyckats göra det jag tycker är kul med folk jag verkligen gillar ( Vilket är mina underbara vänner ). Men jag känner nu och har känt så ett litet tag att jag har gjort DET och nu vet jag hur det känns att vara ute och festa som aldrig förr. Nu efter studenten vill jag bara ta det lugnt och kommer ta det som det kommer.  Jag får väldigt ofta frågan om jag inte saknar att ha en pojkvän, SVARET KOMMER HÄR SÅ KAN ALLA SLÄPPA DET SEN OK?! :)- Jag har riktigt aldrig gillat att vara Singel. Jag har ofta känt mig ensam och '' övergiven '' när jag varit singel. Jag tyckte att det var jobbigt att vara själv och inte ha någon jag kunde laga mat med, gå ut och gå med, ingen som följde med mig och tvätta ect. Och jag blev väldigt lätt intresserad av killar men tappade intresset ganska fort ( Vilket jag gör nu och tycket det är sjukt jobbigt ). Men så fort jag jag var i ett förhållande kände jag mig hel igen. Jag hade liksom min andra halva, och jag blev väldigt fast vid den personen eftersom jag var rädd att förlora den där trygga känslan man har när man är tsm med någon.  Idag tänker jag inte alls på det sättet. Jag säger alltid att jag tar det som det kommer. Jag trivs jätte bra att vara singel och har verkligen inget behov till en pojkvän. Jag letar verkligen inte efter någon, men dyker det upp någon intressant så är det klart jag har mina ögon öppna haha. Jag har verkligen inte det där behovet av bekräftelse längre som jag behövde förut, och med det så tror jag att jag är mycket säkrare på mig själv och står stadigt på mina egna ben och inte behöver ha någon att luta mig mot.  Hoppas att ni fick ett svar på den frågan :)

Till er som känner igen er i detta så säger jag bara - Ta det lugnt! Alla kommer att hitta sin prins/Prinsessa MEN aldrig när ni letar efter honom/ henne. Njut av friheten ni har för att sedan kommer den inte finnas på samma sätt :)



Detta blev ett väldigt långt inlägg, men kände att jag behövde få ut lite tankar så att jag kan sova gott.
Godnatt gott folk!

PUSS/C


Vilken frisyr?

Jag sitter och kollar på olika frisyrer jag haft under åren. Från kort och krulligt till Page till mellan och vågit till långt. Aa vad fan skall jag ha till Balen eller studenten? Vad tror ni att jag kommer att ha ?  Jag vet man det gör inte ni ;)

Ska jag ha :
Kort & Krulligt?

En Rakare Page?

En Page

Sne Page?

Mellan långt och vågigt?

Eller långt?


Söndagar, kan det vara mysigt?



Jag har haft en jätte mysig Söndag idag. Söndagar brukar ju vara antingen eller liksom. Och dagen började med att åka in till Örebro med pappa och Persson. Pappa köpte en ny grill och lite annat smått ( en kratta till mig, för att jag ska kratta gården SNÄLLT PAPPSEN ) Sedan Fick jag med mig ett par Rosa Nocs hörlurar ;D Det blev att städa och plocka lite när vi kom hem, sen åkte jag in till stan för att träffa Shaee. Nu är jag hemma och den nya grillen är igång och man känner lukten av SOMMAR och en fet flinta-stek som jag ska käka. Till kvällen blir det BB och jag hoppas på att Anna skall komma förbi och ta ett glas rött med mig :)


Jag ville att pappa skulle köpa den här Rosa grillen, men det ville såklart inte, så han köpte den som är nedanför!
 



Varför ha skor när man kan vara utan?

Idag när jag kom hem till pappa så låg det en påse på sängen som var ifrån H&M, och i den låg min underbara studentklänning. Jag var jätte orolig över hur den skulle sitta med tanke på att jag inte brukar vilja beställa hem kläder ifrån Internet. Men gud är på min sida och ville att den skulle sitta perfekt.  Jag har varit lite hemlig av mig gällande kläder jag ska ha på min på min student och bal, men 1 utav mina 4 olika klänningar kan jag nog slänga ut här så att ni kan få ett lite Smakprov :)

Jag har fixat allt till balen och studenten förutom SKOR till Balen. Jag får panik, det kommer sluta med att jag kommer gå barfota!





Tips & Kommentarer!


Nu är jag äntligen på G hem till min lilla håla. Det är mycket som skall hända under de dagarna jag ska tillbringa i Lindesberg. Jag ska hinna göra en totalförändring på mig själv. Vad kan de vara ? Klippa mig? Färga håret rött? Blont, Svart, lila? Förlänga det ? Raka på sidorna? Aaa det finns mycket som kan hända, men säger inget innan det är klart, säger även inte när det händer!

Jag sitter på tåget, och med tanke på att jag läst ut alla mina braiga böcker så fick Vecko revyn vara min tågvän. Jag har läst och sett både saker som jag tycker verkar vettigt men även lite udda saker, jag tänkte lägga upp lite bilder och sedan kommentera vad jag tycker!    Häng med och håll i hatten!!!


 Alla vi Tjejer vet att Lång- klänningar är ett MÅSTE. Det var super trendigt förra sommaren och det hänger i iår med! Men man får ofta höra kommentarer om vad killar egentligen tycker om det! Jag själv har hört en mycket negativt. Killar tycker att det ser ut som nattklänningar, det ser tantigt ut, det är för uppklätt..  TJEJER skit i vad killar säger.. Långklänningar är det Bästa och snyggaste man kan  ha just nu. Man måste ha mins 4 st så att man kan variera lite... 


SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!! Sluta med sandaler!!!!  Det har varit inne nu i 100 år, det borde komma något nytt. Visst det är skönt och det finns väl en del snygg, men herregud det känns så himla 2007 med sandaler. Vi får hoppas på att det kommer komma ut snygga flipp- flopps eller så ska man andvända kil- klackar i trä eller kork (Y) Ett säkert och snyggt kort är Ju såklart Converse ( men även det börjar bli jävligt ut- tjatat ) Eller ett par ljusgråa eller vaniljevita Palladium. Men Klack klack klack kör vi på i Sommar !!



Vad är grejen med '' The silver ring '' ? Detta har tydligen blivit en jätte hitt i USA. Många kändisar bär en silver ring för att  visa att de är Oskulda..  Eehh okej, varför? Det känns lite spårat. Ringen skall sitta på de fingret en Förlovningsring skall sitta. Direkt när jag läste detta så kollade jag fort på min vänstra hand och insåg snabbt att OJ vad är det jag ser på mitt Ring finger? Jo en silver ring som jag haft sedan jag gick i 7an. Menas det att jag är Oskuld då ? I hope so ;) haha


Där ser ni '' The ring '' ( Bilden togs innan jag köpte tidingen och fick reda på detta )


VIKTOR&ROLF! Jag vill ju bara käka upp den doften. Så fort jag känner lukten av Viktor& Rolf parfymen så känns det som jag är uppe i himlen. Om ni inte har luktat på den så SPRING till första parfymbutik och lukta på den. Detta är verkligen ett MÅSTE inför sommaren.


 Dom här fina tillhör mig. Jag får höra minst 2 ggr om dagen att dom är jätte fina, och får oftast frågan vart jag har köpt dom!   Tack till alla som tycker att dom är fina, dom är underbara och härliga. Somriga och flirtiga. Dom är ifrån H&M och har även haft dem ett tag. Jag tror att de kosta runt 50 lappen, så det är ju inga pengar. De finns även i mörkare färger.  Bara att Spana efter dom för er som är sugna på ett par sjukt fina örhängen :)

Tack för mig.. 

Kommer med fler tips ( å sånt )
PUSS/ C







Solen skiner och himlen är Blå!



Man blir ju bara så himla lycklig vaa!!  Idag har jag suttit och fikat i timmar! Brände mig lite i ansiktet till och med.. Först fikade jag med Jenny & Rebecca, sen kom Jessica och sen Anna Och Diana kom även förbi en sväng. Det är så underbart att bara kunna sitta ute och känna att sommaren är snart här, sen bara prata och njuta av livet..    Nu till kvällen har jag bara tagit det lugnt.  Ska lägga mig och läsa på lite Mentalträning som jag har redovisning på imorgon kl 8 (Y)

På Lördag åker jag till Lindesberg :D    Jag kommer även komma tillbaka till Göteborg med en förändring.. jag kommer inte säga mer eller avslöja något innan allt e klart :D Nyfikna nu va.. haha Jag hoppas att det går som planerat bara och att det blir bra!

PUSS/ C

Drömmar!



Det slog mig att jag drömde en sjuk dröm inatt!    

Jag och familjen och mina kusiner åkte upp till Sälen för att åka skidor och ha en härlig semester Jag och min syster Jennifer ska åka upp för en sjukt brant backe med en knapplift, såklart så tappar jag taget och faller ner, men jag får tag i en liten kille och hans lift. Han flippar över och försöker putta ner mig men tur som fan så kommer jag upp.  Min syster hade redan kommit upp så hon stod och väntade på mig. Vi åkte ner och sedan vidare till min bil ( Som jag hade, vilket jag inte har i verkligheten ). Vi satte oss i den, men då var det helt plötsligt min kusin som satt brevid mig. Vi hade nämligen hört att det fanns en sjuk bra Plastikkirurg där om i krokarna. Vi letade och letade, men tillslut hittade vi det. Jag bestämde mig för att förstora mina läppar och även brösten. Men jag var osäker för jag visste inte vad pappa skulle säga, men jag gjorde det iaf. Att förstora läpparna kostade 60 kr och brösten kostade 5000..  Men när jag skulle betala och kom på att jag inte hade pengar blev det sjukt jobbigt. Jag kollade runt, och aa där Sitter Bnar och håller i en spruta. Jag går fram och frågar vad hon gör, då sitter hon där och förstorar läpparna på sig själv. Och efter detta så vaknar jag!

Då är frågan, varför drömmer man sånt och hur kan de hoppa från att jag är på en lugn och skön semester, till att jag gör en massa skönhetsOperationer ? Aja lite sjuk skulle vilja veta vad det betyder!

Den som kan tolka drömmar får gärna tolka alla mina skumma drömmar jag drömmer!


Uttråkad ? En bild beskriver mer än 1000 ord?





Piss väder!



Vilket jävla piss väder det är ute!  Det har regnat hela dagen, och när det är sånthär väder så vill jag inte gå utanför dörren. Hade planerat in en mysig bio kväll ikväll, men med tanke att detta väder suger ur all min energi så blev det en hemma kväll med mig själv.

Påsklovet närmar sig och jag har lite saker jag måste hinna med.  På Lördag åker jag till pappsen, vi ska fixa lite till den 7 maj då jag ska fira min 19 dag plus min student. Efter att jag varit hos pappa i några dagar hade jag planer på att åka till Oslo och mina systrar. vi får se hur det blir med det.  

Jag är sjukt trött så tror jag tar och lägger mig en stund. God natt!


Studenten närmar sig - Lycka eller ångest ?




Jag hämtade ut min student mössa igår..  Jag kände ren lycka, men sen satt jag och tänkte såhär - Tänk efter den 8 Juni kommer jag ALDRIG mer gå till skolan. Jag kommer inte ha mitt schema att följa, jag kommer inte ha lärare som tjatar på mig, kommer inte träffa min klass. Shiit det har gått 12 år sedan jag börja skolan, och under de åren så har jag taggat och alltid pratar om studenten.  Aa nu är det mindre än 2 månader kvar. Tiden har gått så fort. När jag börjar tänka på vad jag ska göra efter studenten så kommer ångesten.   Detta är FÖRSTA gången jag inte vet vad som kommer hända här näst. Kommer jag bo kvar i Göteborg ? Kommer jag flytta till USA ? Norge ? Grekland ? Cypern ? aaa jag är ett frågetecken just nu..

Men jag kommer ta allt som de kommer.. bara vara spontan och öppen för förslag.

Min dag igår var helt underbar. Jag träffade Olivia, Lisa & Malin.. Sedan stötte jag på Jessica och sen mötte jag upp Jenny... Vi satte oss på SoHo, tog en öl och bara tog igen allt vi missat under helgen. Efter det mötte vi upp Jennys bror Johan. Vi gick upp till Eva's och fikade..  Kvällen slutade på viktoria där vi åt Oxfile och potatisgratäng! Så himla gott.

Idag hade jag även redovisning kl 8.. Jag har haft panik under de senaste dagarna för att jag inte vetat hur vi skulle lösa redovisningen, men jag tog tag i det, pluggade som ett djur och sen så sa jag till mig själv att det får bli som det blir. Efter redovisningen idag så fick Jag och klara reda på att vi fick ett solklart MVG och att det var den bästa redovisningen hittills, vilket känns sjukt skönt!!  Men man kan inte leva på de för nu har jag en rad med stora uppsattser som skall in så bara att sätta igång.. 

 PUSS/ C


Är våren här eller kommer det snöa imorgon?





Min helg har varit underbar..  I fredags var vi ju på Park Lane. Vaknade i lördags, och då blev det att åka direkt till Kärra. Solen sken, och det var sjukt gött väder. Hela Dahlbeck familjen var där.. vi låg och sola, va ute och gick åt grillat för första gången iår :D..  Till kvällen var våran plan att jag Jessica & Helena skulle åka in och sätta oss på Linnéterassen för att ta ett glas vitt och bara ta det lugnt.. Men så blev det inte.. vi tre somnade på rad, vaknade upp runt halv 9 så vi bestämde oss för en lugn och mysig hemmakväll, och så fick det bli. Vi somnade tidigt vilket min kropp verkligen behövde.

Idag vaknade vi runt 12 och då gick vi direkt ut och solade, tro det eller ej men vi fick lite färg haha. Runt 2 åkte jag Jessica & Leo in till stan och satte oss på SoHo och tog en öl och en cider. Visst det är söndag, men man får faktiskt inviga våren så :D Efter några timmar på stan så tog jag mig hem för en löprunda vid Eriksberg och från 7 tills halv 1 har jag hållt på att plugga.  

Den här helgen är jag riktigt nöjd med.. Imorgon är jag ju ledig, så ska plugga vidare sedan blir det en sväng till stan för lite fika ;D

PUSS / C


Sebasiten Drums!





Kvällen började hos Nathalie och slutade på Park Lane. Nathalie fyller idag så vi firade henne igår, Fick små fina party hattar, mat & Tårta. Tack Tack...  Sedan rörde vi oss in mot stan. '

Jag måste säga att jag är besviken på Drums, jag hade höga förväntningar men tyvärr nådde han inte upp till dem:/.  Idag blir det fika med Jessica & Leo och se vart kvällen leder oss till :)

PUSS / C


Fattigare på pengar- Men rikare på kläder ;D




Igår fick jag med mig ett par vita converse hem.. jag har äntligen tagit tag i detta och köpt dom.. och idag fick jag med mig den här fina klänningen hem :) Jag vill verkligen ha värme och sol så jag kan börja använda alla sommarkläder jag köpt!!

Imorgon blir det gym, skola, plugg och sedan utgång. Ska bli kul att se Sebasien Drums som skall spela på Park Lane :D


extreme makeover?

1, krulligt hår & osminkad!

2,Plattat hår, men inget smink!

3,Plattat hår och smink!

4, KLAR!



Theophilus London !


Förra sommar'n!

Gud, jag har redan träningsvärk i magen :o Jag hade möte halv 11 sedan blev det hård träning på gymmet. Jag gjorde seriöst 100 sit-ups haha.. Men det känns alltid förhimla skönt när man går ifrån gymmet.  Nu har jag storstädat lägenheten, och det behövdes.. fyfan va det såg ut här men nu är allt rent och fint :D 

Snart blir det att platta mitt jävla hår sedan börja fixa sig inför kvällen.  Min underbara syster & hennes pojkvän Henrik har löst så att jag ska få kolla på Theophilus London Live på Yaki- Da .. Ska ta med fina Diana.. hoppas att det blir en bra kväll.

Planer för imorgon är PLUGG med stora bokstäver. Jag skulle egentligen göra det idag, men såklart så försöker man ju alltid hitta på något som är roligare än de haha...

Dax att hoppa in i duschen sen möta upp Diana.. HERRÅ

PUSS/  C


Ledig imorgon!


Jag håller på att leta som en GALNING efter ett par skor till min bal. Alla skor jag kollat på och som jag kan tänka mig att ha är slut eller så finns de inte i min storlek. Lite smått galen blir jag, men snart hittar jag väl de perfekta.

Jag har tränat, men då har istället mitt sug till mat ökat, så efter det här inlägget ska jag testa klänningen igen och se hur den sitter. Annars får man väl köra på soppa i 3 veckor så att jag kommer i den haha.

Idag var det lugnt i skolan, sedan har jag diskat och tagit det lugn. Måste egentligen plugga, men mitt huvud säger NEJ.. jag har riktigt ont men vet inte varför. Imorgon blir det Student möte Sedan gym och efter det blir det att fika med Niklas :)

Nu blir det att skölja av mitt balsam i håret sedan köra mina sit-ups haha..    God Natt

Puss/ C


Elas Värld, CHECK!

I Februari skrev jag ett inlägg här på bloggen om hur bra jag tyckte att Elsas mode var.. Såhär skrev jag

 '' Fyfaan vad mina tårar bara rinner.  Jag har precis läst ut Elsas mode, fyfan vilken bok.. ALLA tjejer måste verkligen läsa den. Asså det händer saker konstant hela tiden, men typ efter halva boken hade gått det var då allt börja. Jag är så jävla KÄR i Hugo nu efter boken, ge mig en sån kille...  Aa jag ska sova och drömma att jag är tillsammans med han och när jag kommer till Göteborg hoppas jag att Elsas värd har kommit ut i pocket . Jag MÅSTE ha den boken. Tills dess ska jag böja på Ego Woman med Carolina Gynning :) 

Godnatt

Puss / C ''


Jag ligger nu i min säg med ögon lite stora som golfbollar. Jag har precis läst ut Elsas Värld. Jag kommer inte avslöja något ifrån boken, men jag säger bara att ALLA måste läsa Sofi Fahrmans böcker.. Tjejer som killar läs läs läs..   Aja jag har legat hela kvällen och läst och nu är klockan 02:37, dax att lägga sig !!  God Natt för mig

PUSS/ C

Studentklänningen är beställd!



Nu har jag äntligen hittat min studentklänning.. Det är en klänning jag verkligen tänkt att jag ska ha på min student. Jag hoppas verkligen att den sitter som den ska och att jag inte behöver skicka tillbaka den och en massa sånt jobbigt.

Idag har jag gymmat med Olivia, det kändes bra att gymma så ska börja gymma regelbundet nu så att jag kommer iform till min födelsedags middag/ Studentskiva i Lindesberg, men även till Balen.  Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på allt bra som går på TV ;D


Skoj skoj skoj helg!



Min helg har varit jätte jätte bra.   I Fredags skulle jag och Jessica bara vara hemma och ta det lugnt med hennes mamma och pappa, men så blev det inte.  Det började med att vi gick runt ofräscha i mjukisar och tog det lugnt, tills vi fick ett samtal ifrån Ensar.. Vi börja fixa oss sedan drog vi till Ensar och Tarek där vi sjöng singstar och hade as kul, måste bara säga att jag och Jesscia vann ;) Runt 1 åkte vi in mot stan och Berså, där var det mindre kul. Det var skumt folk, dålig musik och aa, men i slutet blev det lite roligare.

Vi vaknade halv 1 på Lördagen.. vi låg i sängen till 2 och gjorde INGENTING förutom att kolla på handboll och tog det lugnt. Vid halv 9 åkte jag in mot stan för att möta upp Diana. Hon fick en middag av mig på Viktoria i födelsedagspresent. Det var super mysigt, vi drack vin och åt Oxfilé med potatisgratäng. Efter ett tag kom Jessica & Alma. Vi var kvar till typ 1 sedan drog vi mot park Lane.. till en början var det lite segt men det blev bara roligare och roligare.  Längesen jag hade så kul faktiskt.. Måste påpeka att jag var nykter också .. Tack För en rolig kväll..  Vi kom hem vid halv 7 imorse så idag har jag bara legat i sängen och sovit!!

Jag har lagat mat och nu inväntar jag BB sedan ska jag lägga mig och sova..

Ha en mysig Söndag gott folk!

PUSS/ C


RSS 2.0