Snart är det fredag!

Idag blir det att sova hos David. Måste skumma igenom min Affärsjuridiks inlämning som ska vara inne på Söndag. Måste även till affären och köpa något gott att äta. Vi håller även på att kolla resor till Thailand under Jullovet. Jag hopas verkligen att vi kommer iväg nu. Jag är å jävla trött på min vardag, jag behöver verkligen komma ifrån allt och varför inte åka till Thailand med min älskling?

Igår klippte äntligen David sig, stilig blev han. Jag funderar även på att  klippa mig på lördag, fast då blir det bara att toppa mig för jag ska spara ut mitt hår nu.


Hatar att vara hängig!

 
Usch vilken jobbig natt, dels för att jag inte hade min man som sov bredvid mig men också för att min näsa är helt igen täppt Mitt huvud dunkar, mina ögon orkar inte hålla sig öppna och min mage kurrar efter mat!  Jag har ingen ork att ta mig upp ur sängen för att gå och handla mat. Men jag har iaf bestämt mig att idag blir det potatisgratäng med något gott till :)
Vid 7 så ska jag möta upp ett gott gäng vid Bergakungen för en rolig filmquiz som Jessica har lurat med mig på. Så kanske blir ett glas vitt. Men innan jag kan börja tänka på det så måste jag plugga klart!


Hoppas hoppas hoppas!


Jag hitta denna bilden, och det slog mig att FAN vilka jävla läppar jag hade ;o

Känner mig jätte dålig på att blogga. Men jag har inte haft någon lust med att sitta vid datan.  Idag ha jag vait på möte, det gick ju sisådär. Men alla fick ju delvis igenom sina förslag. Nu ligger jag i min ensamhet och snyter mig. Jag ska nog lägga mig och sova en stund så att jag orka göra min Geografi upg som tydligen ska in imorgon och inte på fredag ;o  Så bara att sätta igång.

Min helg har varit bra. Det har varit lugnt men ändå hittat på saker. Det så sådana helger man behöver, bara ligga och ta det lugnt eller bara vara med kompisar och så.

Jag Hoppas och håller tummarna vekligen!!!


Förkyld?

Ligger nu i min säng med en irriterande hals. Det är inte så jätte kul, plus att jag ska sova själv inatt :/  Min käre pojkvän ville inte stänga fönstret inatt så att båda vaknade upp med hals ont. Men det är inget att göra åt nu.

Jag har lite smått panik. Vi har så in i bomben mycket i skolan de kommande veckorna. Jag vill inte ens tänka på det. Men det måste jag ta i tu med till helgen. Nu måste jag ligga och hoppas på att jag blir frisk.  Idol börjar snart, så ska fixa te och en macka sedan sova gott!!!






Eriksberg igår!


 Eriksberg igår med min man!

Igår bestämde vi oss för att ta en sväng runt Eriksberg. Det var hur mysigt som helst. Vi satt och kollade på solnedgången, pratade om allt, kollade på alla fina lägenheter osv. Efter det blev det hem för att kolla på halv8 hos mig & Idol!

Idag ska jag på möte med något student företag, jag ska välja ut olika Studentmössor modeller och kolla upp priser osv. Hoppas det blir bra. Efter skolan blir det handboll  RIK - Hammarby, ska bli spännande :)


Moské idag!



Ligger i sängen och gottar mig. David åkte till jobbet vid 6 imorse, så kändes underbart att jag skulle få sova 4 timmar till he he. Jag ska ligga ett litet tag till sedan blir det att börja fixa sig. Idag ska vi även till en moské med skolan och se hur det är och vad de gör, aa jag vet inte vad jag tycker om det, men intressant att se (?)

Till eftermiddagen har jag inga planer men hoppas på en massa mys med min bobo, men blir att ringa runt och kolla upp lite ställen vi vill springa ut på på våran student :)  Nej nu har jag inte dit att ligga här och sega! 


Kärlek är nyckeln till lycka! Detta är till Dig David!


Vi för tre år sedan ;D

that i've got you! Det är det ända jag kan säga. När jag är ifrån dig så får jag en klump i magen och saknar dig. Det är så tomt, det är ingen som springer runt och är jobbig, ingen som petar och och retar mig, ingen som kramar mig och förklarar hur mycket du älskar mig, ingen som pussar på mig, håller handen. A you name it. Men så fort jag bara ser dig får jag ett stort leende på mina läppar. Du är så varm, så go och vad det än är så har du humöret uppe. Vi båda har förändrats oerhört mycket sedan vi träffades för första gången för ca 4 år sedan. Och tro mig jag lär mig så mycket av dig, jag lyssnar och tar in.

Du är som min store bror, du är som min bästa vän men du ÄR min pojkvän. Du älskar mig för den jag är..  inte många som klarar av mitt humör och min attityd ( när den väl kommer, jag är för det mesta super glad ;D ) men du klara det. Och du ska veta att jag är så tacksam för det.

Nu vill jag inte att det ska låta som att vi är det perfekta paret, för det är vi inte. Vi har ju våra gräl, men vilket normalt par har inte det? Jag älskar dig David!


Söndags plugg!

Nu har nu kommit hem ifrån älsklingen..  Ska plugga Filosofi (?) fattar inte vafan det är och varför man ens ska ja det i skolan. Aja men det måste ju göras vare sig man vill eller inte.. Kanske hinner träffa Olivia en stund lite senare. Till kvällen blir det väl tv och mys med David.   Jag kollade i min kalender och såg att det är ganska smokat denna vecka!  Imorgon är det prov, innan skolan blir det luncha med Diana, efter skola Fika med Jessica. Tisdag ska vi till någon moské med skolan. Onsdag är det möte, torsdag är den lugna dagen sen är det fredag och förmodligen Oskar Linnros på Parken :)
Det är skönt att ha saker att göra ändå :)      Igår kväll var jag iaf i kärra och träffade Olivia & Lisa. Vi gjorde inte alls mycket, bara satt och prata och kolla lite tv.   Men nu innan jag sätter igång med plugget så måste jag ta en powerNap! GODNATT!!


Lördag!

Sitter och har mina ögon halvt öppna. Kom hem vid halv 4 och slockna så fort jag la mig i sängen. Jag vill bara säga tack Emanuel för all dricka och skumpa som det bjöds på. Det var kul att träffa dem från klassen, men förlåt!! HUR FAN KAN MAN VILJA GÅ TILL KARISMA om det inte är något speciellt där.. Det är ju seriöst ett skämt, förlåt men det finns nog inget mer '' slampigare'' ställe i hela Göteborg.Man blev ju irriterad på riktigt!  Aja men efter ett tag så drog vi vidare till Park Lane och var där till typ 3. Helt okay va det där. 

Idag blir det Handboll för hela slanten ;D  Derby mellan Sävehof - RIK. Ska bli kul att se. Senare till kvällen ska jag träffa Ólivia i kärra, sedan får vi se om jag följer med på festen ellér inte :) 




Fredag = Utgång ;D



Jaa då var det ÄNTLIGEN fredag. Idag har jag haft prov, det gick faktiskt bättre än va jag trodde det skulle göra. Nu sitter jag här och är så jävla trött. Jag måste även hem till Olssons för att hämta en massa saker som jag lämnat kvar där!!   tanken att sätta sig på bussen dit, sedan ha en äckligt fet packning dödar mig.. men funderar på att typ ta det viktigaste. Efter det blir det skynda sig hem och tvätta håret sedan sitta med in-packning innan jag får besök utav Jessica :) Vid 7 kommer Sanne, Emma & Alma, sedan blir det laga middag och förkröka innan utgång. Först blir det Karisma för att Fira stora Émanuele som fyller 18 idag, sedan drar vi vidare till Park Lane. Jag tror och hoppas på en sån jävla grym kväll.  Nu måste jag röra på mitt fläsk!!  HERRÅ


Hittat till bloggen!



Jag har inte haft tid till bloggen nu de sista dagana!  Men tänkte lägga upp ett kort inlägg nu innan det är NaNa dax.

Igår satte äntligen handbollen igår på riktigt!!   RIK - Alingsås. Det var väl ingen såndär jätte bra match, men rik vann ju iaf. Det hände ju lite saker i matchen som var kul att se.  Idag ha jag varit i skolan och sedan pluggat!!!   SLUT i huvet..  men prov imorgon bitti så jag måste ju kunna det!   Nu ligger david och tjatar på att jag ska lägga mig! GODNATT!


Tisdag!


Nu sitter jag hos Frida & Jerry. Är jävligt irriterad på mig själv!!  Efter skolan så ska jag åka hem, men då kommer jag på att har glömt mina glasögon & nycklar hos David. Jag sätter mig på vagnen åker ut dit, umgås lite med Älskling och svärmor. Vid 2 ska David åka till jobbet och jag ska åka till Frida. När jag sitter på vagnen så kommer jag på att VAFAAN nu glömde jag nyckeln hem igen!!!!! så sitter här och funderar på hur jag ska komma in till min lägenhet. Men i värsta fall måste jag åka tillbaka till långedrag och hämta de!!!

Imorgon kommer det bli en bra dag! Det är äntligen dax för StudentMöte, och ska sätta igång studentfesterna :D Efter skolan ska jag och älskling gå på handboll RIK - Alingsås, det kommer bli så himla kul. ÄNTLIGEN sätts handbollen igång igen :D


Måndag!

Ligger bredvid min snarkande man! Vi ska snart gå upp och äta frukost innan vi far till Tandläkaren och ska borra :(  Jag hatar tandläkaren, men ännu mer att borra.. gaaah vet inte vad jag ska göra!!!

I Lördags hade vi jätte skoj. Det börja först med att vi kollade lite handboll, Gick och hälsade på farmor, kollade mer på handboll och sedan mötte vi upp Emmelie, Mattias & Anna, Rasmus. Vi bestämde oss för att vi skulle bowla ( Anna & Rasmus var inte med på bowlingen ). Så jag och Emmelie mötte David och Mattias, och vilka troru vinner ? Jo Jag & Emmlan :D  Efter bowlingen så åkte vi till JallaJalla för att käka sedan vidare till Matte. Tack för en jätte rolig och mysig kväll.

Det var så jävla kul med bowling så jag och David spelade med Anna & Rasmus igår, fast denna gången gick det inte så bra för mitt lag he he.. Mysigt vart det iaf. Efter det åkte vi och träffa Bnar, Shaee och Kawar :) Mysigt , Mysigt.






Lindesberg idag :)



Nu sitter jag och väntar in tiden så att jag kan åka till skolan. Har sprungit runt här och packat och plockat lite. kl 6 går tåget mot Lindesberg, och som tur åker min älskling med mig. Men ikväll ska vi bara ligga och mysa. Men på tågresan måste jag sitta och plugga (y) KUL!!!!


Ibland händer saker plötsligt. Det känns som att man får en kniv i hjärtat. Jag sörjer med er och hoppas att allt går bra.


2Månader



Igår ville jag inte sitta för mycket vid datorn, jag och David firade 2 månader iförskott. Vi skulle ha firat de idag, men han är så duktig och jobbar natten.   Han bjöd mig på middag på Bryggeriet sedan gick vi runt i stan och kolla på jackor till David sedan gick vi och köpte Ansiktsmasker ( När vi firade 1 månad så köpte jag det till honom och sa att det hjälper mot porer och sådant ) Men i vilket fall så köpte vi med oss lite gott att äta tills idol. När vi kom hem så slängde vi oss i sängen och kollade på idol, sedan kollade vi på Eclips och satte på oss Ansiktsmasken- när i tog av oss de så sa jag - Älskling vi måste göra detta typ en gång i veckan, han bara - helst oftare ;oo hahahahah så söt är han.

( För er som tycker det är överskattat att fira månadsdagar får tycka det. Men jag tycker om att ha en speciell dag varje månad som jag bara tillbringar med min pojkvän )

Idag var jag så jävla duktig.. Jag var i skatås 08.15 och hade ledarskap sedan hade vi Geografi Min kropp känns tugn och jobbig.. Så ska lägga mig med datan i knät och plugga sedan kolla på idol. Imorgon bär det av till Lindesberg med my lover ;D


Ny dag, Nya tag!

Jag hann inte med att blogga igår.  Efter skolan så mötte jag upp David vid Rumpan Bar, sedan så drog vi hem. Lite senare på kvällen åkte vi och träfa Davids kusin och hans tjej. Vid 8 så var det att lägga sig vid Tv och kolla på alla bra program som börjar nu. 

(   Nu har jag försökt skriva detta jag ska skriva 4 ggr, men jag tycker på någon jävla knapp så att allt raderas!!!!! ) Idag ska jag möta upp Frida senare till kvällen. Vi ska ha en mysig, pluggis, film, och godis kväll ikväll.

Jag tänkte lägga ut lite bilder ifrån Almas middag:)







Söndagsmys!!

Så himla skönt att ligga i sängen till kl 1 ;o  men jag måste snart hoppa in i duschen sedan fixa mig. Kl 3 ska jag vara hemma hos Frida, vi ska nämligen ha en plugg söndag. Efter det blir det en sväng till Torget för att köpa lite saker till mitt hår. När jag är klar med det blir det hem till Mitt andra hem ;) Jag ska ju äntligen få träffa min man längre än 2 timmar he he. Ska även ge honom en välbehövlig överraskning

Gårdagen då! Det var jätte trevligt. Alma bjöd på en god buffé, cupcakes, frukt drinkar a you name it. Vi drog sedan ut vid 10. Vi gick till något sunkigt ställe hette det jazzbar ? Aa ingen aning men det fick mig att tappa suget totalt. Min huvudvärk var inte heller okay. Så jag bestämde mig för att dra mig hemåt till min säng och ta av mig de förjävla obekväma skorna!!




Höst godis!






Lördag, Almas middag, fest & utgång ;D

Gaaaaah  ligger i sängen ( vaknade kl 9 ) jag ligger och funderar på vad fan jag ska ha på mig  idag ;o Ska jag ha klack ? stövlar ? Palladium ? Converse ? Aja jag får se.  Vi ska vara hos Alma 19:00 och sedan dra vidare vid 23:00. Jag rå taggad, ut och festa med alla mina underbara flickor på en och samma gång haha.  Nej men riktigt kul ska det bli. Det var ju ett jävla bra tag sedan jag var ute på krogen. Men så är det. Nu måste jag slänga ut alla mina saker ur garderoben så jag kan hitta något som jag kan ha på mig!!


 Mina nya primeboots för er som ville ha bild på dem :) De är köpta från Fiorucci och kosta 3499 :)


FredagsMys!


       Fyfan vilken härlig bild... Gaaaah vad jag äl... di... da...

Nu är det äntligen Fredag. Skönt tycker de flesta, jo jag tycker med det men jag hade gärna hellre haft min man här hemma hos mig än på hans jobb. Det är så konstigt att man kan sakna någon så mycket fasten att man är ifrån varandra i några timmar ;o Han jobbade natten igår, han jobbar natten idag, han jobbar natten imorgon (Y) Hörde jag att jag kommer ligga och bli kramad? eller vänta JUSTE HAN JOBBAR JU NATTEN , faseen haha. Men jag är så stolt över honom, att han har orken, att han har viljan men framförallt att han pallar med det! Du är bäst älskling!

Idag så har jag städat min mans rum + garderob, sedan åkte jag, svärmor, Johanna & Flickorna till Kärra för att kolla handboll och nu ligger jag i min säng och äter en massa gott och kollar på kristallen. Imorgon blire inge lugnt inte, utan jag ska på Almas 18-års middag sedan blir det utgång :) Grattis i efterskott ÄLMIII.

Ha en jätte mysig fredagskväll gott folk!


Nu börjar mitt humör komma till rätta;)


   Jag älskar dig David Olsson!

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag fick ett erbjudande till att bli Studentkomiténs ordförande, svaret blev ju ett ja såklart. Jag har alltid sagt att jag vill sitta med där så att jag kan styra och ställa så att jag får studenten på mitt sätt. Så jävla glad, men nu ligger pressen på mig. Redan imorgon måste jag ut med information om vilka som är intresserade att vara med i komitén. Gaah mycket ansvar nu, men det är det jag gillar! Tänk om man fick betalt för allt jobb man gör?  Aja Men det jag skrev i det förra inlägget om vad David har bokat något... Aaa han har bokat en resa till Tyskland 27/5 - 1/6. Det blir en Handbolls resa, vi ska se Semifinalen & Finalen ( VIP ) sedan bor vi på Hilton.. Vi kommer att åka jag & David, mina svärföräldrar och några bekanta till dem. Sjukt skoj verkligen, men visst det är ett bra tag tills dess.


Tankar & Funderingar!

                  

Jag kan inte sluta fundera! Jag fattar inte hur folk tänker ibland, hur tänker jag? Vad är rätt och vad är fel ? Ja, vad vet jag? Just nu känns det som att jag inte vet något. Jag sitter här och har så mycket jag vill skriva och få ut, men det får jag hålla för mig själv. Jag tycker bara en del tänker så jävla sjukt, eller a de tänker nog inte över huvudtagen!   Jag blir bara äcklad, ledsen, och sårad!

Jag har inget mer att skriva just nu, men jag kommer skriva lite senare och berätta vad min man har bokat för nå kul i Maj ;)

Dålig bloggare?! Hum


Jag ligger i min säng med en jävla träningsverk!  Var nämligen och gymma med David & hans syster Johanna igår. Men det är ändå en skön träningsverk jag har för jag kan ju fortfarande röra mig.  Skolan gick ju hyfsat bra idag, slutade kl 11 så ska inte klaga. Men under dessa dagar så har jag upptäckt att det är fanimej inte kul att gå upp kvart över 6 på morgonen. Det tar verkligen kol på mig, men tur så kommer jag iaf upp för min käre pojkvän går upp samtidigt.

Min dag/kväll kommer att se ut såhär - Ligga i sängen till ca halv 4 sedan ta sig ut till Familjen Olsson. Vid 5 blir det att åka iväg och gymma med min man ( kanske Johanna ) sedan sätta sig vid spegeln och platta mitt pudelhår!! Kl 8 börjar fångarna på fortet efter det är det GODNATT!

Jag måste även hylla min käre pojkvän! Han jobbar hela tiden, ställer alltid upp för alla men verkligen upp för mig. Han finns alltid där när jag mest behöver honom, han vill alltid att jag ska må bra. Du är så söt hjärtat. Jobba på såhär så kommer du kunna sätta gränsen vart du vill! ÄLSKAR DIG!


RSS 2.0